Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

žinok abejoju, kad priims verysad.gif na nebent labai gabi mergaitė, nors ne vien gabumai lemia ar vaikui jau laikas į mokyklą mirksiukas.gif
o ar grupės jau pilnai suformuotos tai net nežinau, ko gero dar galima užsirašyti g.gif

kas dėl būrelių, na tai ką aš žinau yra anglų, šokiai, ansambliukas (dainuoja, groja) ir karatė. Net nežinau kas dar galėtų būti darželyje smile.gif
kiekvienai grupei kartą į savaitę būna muzikos pamokėlė ir fizinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 08 birželio 2007 - 11:39
O aš tai žinokit pašiurpus šio daržo viena iš auklėtojų...beje pačių mažiausių blink.gif blink.gif išėjau iš ten tai nusikriokus doh.gif

atvarau aš vadinas kažkada pažiūrėt kaip ten kas.....bo galvoju kažkada ten savo lelią leist ir pasibaisėjau.
sėdi tokia ant suoliuko , nekalba , o loja...tekstas maždaug tox " nu ką čia su tais mažiukais , jie gi miegot matai nori dukart dienoj , o aš neturiu laiko čia su jais , tai maždaug ten kur lūžta , ten ir miega...būna ir prie stalo , tai ką aš jiems kišiu miegantiems maistą doh.gif doh.gif doh.gif
tai aš tada durnių įjungiau ir sakau " o tai jei lauke lūžta , tai ir paliekat any žolės miegot ? " ( tuo momentu kai klausiau , tai jau taip jaučiau , kad viskas tik kyla man tik kyla blink.gif o ji " nu tai ką parsitempiu čia prie suoliuko ir tegu sėdi blink.gif
ne nu va tuo momentu aš supratau , kad daugiau nebeištempsiu pokalbio " ačiū visogero " nusisukau ir dėjau į kojas iš ten...bet va kol ėjau iki mašinos tai apsiašarojau unsure.gif nu bet kaip tokia p....atsiprašant tokioj vietoj dirba doh.gif doh.gif
siaubas kažkox

Dabar man mūsų privatus daržas tiesiog kaip rojus atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 13, 13:50)
O aš tai žinokit pašiurpus šio daržo viena iš auklėtojų...beje pačių mažiausių  blink.gif  blink.gif  išėjau iš ten tai nusikriokus  doh.gif

atvarau aš vadinas kažkada pažiūrėt kaip ten kas.....bo galvoju kažkada ten savo lelią leist ir pasibaisėjau.
sėdi tokia ant suoliuko , nekalba , o loja...tekstas maždaug tox " nu ką čia su tais mažiukais , jie gi miegot matai nori dukart dienoj , o aš neturiu laiko čia su jais , tai maždaug ten kur lūžta , ten ir miega...būna ir prie stalo , tai ką aš jiems kišiu miegantiems maistą  doh.gif  doh.gif  doh.gif
tai aš tada durnių įjungiau ir sakau " o tai jei lauke lūžta , tai ir paliekat any žolės miegot ? " ( tuo momentu kai klausiau , tai jau taip jaučiau , kad viskas tik kyla man tik kyla  blink.gif  o ji " nu tai ką parsitempiu čia prie suoliuko ir tegu sėdi  blink.gif
ne nu va tuo momentu aš supratau , kad daugiau nebeištempsiu pokalbio " ačiū visogero " nusisukau ir dėjau į kojas iš ten...bet va kol ėjau iki mašinos tai apsiašarojau  unsure.gif  nu  bet kaip tokia p....atsiprašant tokioj vietoj dirba  doh.gif  doh.gif
siaubas kažkox

Dabar man mūsų privatus daržas tiesiog kaip rojus atrodo  wub.gif

ohmy.gif kaip atrodė auklėtoja doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tikiuosi ne mūsų bash.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 06 13, 14:59)
ohmy.gif  kaip atrodė auklėtoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tikiuosi ne mūsų  bash.gif

ten jos kelios buvo , tai viena labai maloni pasirodė , o po to pabėgo ir liko tik TA...tokia blondinė iki pečių plaukais ir ružavai dažytom lūpom mad.gif ( nu čia aišku neesmė tongue.gif )

o va labai maloni pasirodė kita...irgi šviesi , bet kiek vyresnė už tą siaubūnę...tik ji sakė vyresniukų grupę turi...o tokia faina ...gaila unsure.gif

dabar net negaliu įsivaizduot , kaip reiktų tai kobrai į dantis savo pasakytę atiduot verysad.gif duok dieve dar pratempsim su privačiu daržu rolleyes.gif
Atsakyti
musu aukletoja tokia uch biggrin.gif matosi, kad griezta su vaikais, bet vaikai kazkodel vistiek mielai su ja buna, matyt, kad grieztumo turi buti smile.gif as esu patenkinta, nes vaikui patinka, o tai didziausias irodymas, kad viskas ok smile.gif tiesa, dabar musu grupeje pries vasaros atostogas atejo nauja aukletoja, tai ji is vis tokia geriete, maniske pas ja kaip pas mama nubega biggrin.gif ko daugiau reikia? dziaugiasi mano sirdele, kad vaikas taip siltai pripazista nauja zmogu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jaunystė @ 2007 06 14, 19:22)
musu aukletoja tokia uch biggrin.gif matosi, kad griezta su vaikais, bet vaikai kazkodel vistiek mielai su ja buna, matyt, kad grieztumo turi buti smile.gif as esu patenkinta, nes vaikui patinka, o tai didziausias irodymas, kad viskas ok smile.gif tiesa, dabar musu grupeje pries vasaros atostogas atejo nauja aukletoja, tai ji is vis tokia geriete, maniske pas ja kaip pas mama nubega biggrin.gif ko daugiau reikia? dziaugiasi mano sirdele, kad vaikas taip siltai pripazista nauja zmogu smile.gif

nu žinai uch kitam uch nelygu rolleyes.gif
bo iš tos kalbos , tai supratau, kad aplamai ją tie mažiukai nervina organiškai doh.gif
Atsakyti
buvau vakar sitam darzeli,visai nieko toksai, ir gana nemazas, tik musu nenori priimti g.gif gal kas lanko si darzeli bet jam nepriklauso, gal uz pinigus priimtu? g.gif
Atsakyti
susidariau nuomone kad vedeja kysiu neima, maximum kuom buna patenkinta tai gelemis.
as uzrasiau savo vaikus i si darzeli, nuo rudens vyresniji tureciau pradeti leisti, bet kazkaip nelabai man jis patinka, vedeja buvo be entuziazmo, nenorejo priimti, sako: va. musu darzelis labai skurdus, remonto nera, finansavimo negauname, yra daug geresniu darzeliu arciau jusu namu... zodziu labai kritikavo savo darzeli, toks vaizdas susidare, kad nuleidusi rankas, nieko "nepramusineja".
kazkaip durnai pasijutau su ja pasisnekejusi.

gal kas galite pasakyti kiek ten valandu per diena vaikai buna lauke?
Atsakyti
na pramušinėja, nepramušinėja, bet darželis vienas iš 5 Vilniaus mieste laimėjo konkursą pilnai renovacijai. Tik konkrečiai kada ją pradės, dar neaišku, tikiuosi ne anksčiau kaip po 3 metų blush2.gif nes sklando kalbos, jog po to jis taps privatus (pripažinkim, kad vieta ten thumbup.gif )

o lauke būna prieš pietus apie 1 val ir nuo 16 iki kol pasiimam mirksiukas.gif
Atsakyti
Eilinis tarybiniu laiku palikimo darzelis. O del renovaciju istikruju labai priklauso nuo administracijos bei jos iniciatyvos.
Na o man svarbiau ne spintele rubineje nauja, o aukletoju profesionalumas, ko istikruju pasigendu. O cia tai jokia iniciatyva nebepades, tik motyvacija is valdzios isgelbetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 07 30, 14:18)
na pramušinėja, nepramušinėja, bet darželis vienas iš 5 Vilniaus mieste laimėjo konkursą pilnai renovacijai. Tik konkrečiai kada ją pradės, dar neaišku, tikiuosi ne anksčiau kaip po 3 metų blush2.gif nes sklando kalbos, jog po to jis taps privatus (pripažinkim, kad vieta ten  thumbup.gif )

o lauke būna prieš pietus apie 1 val ir nuo 16 iki kol pasiimam  mirksiukas.gif

Vieta ten is tiesu superine ir mums netoli namu, labai tikiuosi kad is tikruju renovuosis ir greiciau nei po 3 metu blush2.gif lotuliukas.gif
spinteles ne pats svarbiausias dalykas, taciau svarbu kokia darzelyje bendra atmosfera. man ji pasirode nekokia, bet gal taip susikloste aplinkybes. tikiuosi mano nuomone pasikeis rugsejo menesi ir tikiuosi puikios aukletojos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2007 07 31, 17:25)
Vieta ten is tiesu superine ir mums netoli namu, labai tikiuosi kad is tikruju renovuosis ir greiciau nei po 3 metu  blush2.gif  lotuliukas.gif
spinteles ne pats svarbiausias dalykas, taciau svarbu kokia darzelyje bendra atmosfera. man ji pasirode nekokia, bet gal taip susikloste aplinkybes. tikiuosi mano nuomone pasikeis rugsejo menesi ir tikiuosi puikios aukletojos  ax.gif

Jeigu nueinu į susirinkimą ir pasiklausau direktorės kalbų - nuotaika sugadinta visai savaitei blink.gif Sugeba užkrėsti visus aplinkui savo pesimizmu.
Bet su auklėtojom viskas normaliai. Maniškė savo auklėtoją labai myli, tai aš esu rami dėl vaiko priežiūros. Šilta ir nuoširdi moteriškė. Bet yra tokių raganų, kad ojojoj
Atsakyti