Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(Štefutė @ 2008 06 25, 10:26)
Kaip keista, kad Pušaitė įvardijama, kaip prastas darželis. Žinau 2 šeimas, kurios "kovoja", kad ten priimtų  g.gif
Čia truputį ne į temą, tęsiame toliau apie Voveraitę  4u.gif

Pušaitė yra labai prastas darželis schmoll.gif Kyšininkė direktorė, nukvakusios auklėtojos ir betvarkė. Kažkada pati lankiau tame darželyje lopšelio grupę, tai tėvai tiek siaubo istorijų pripasakojo doh.gif Įkišo mane per didžiausius vargus, direktorė už tai išsireikalavo virtuvės remonto, o parsivežę iš darželio yra ir sumuštą iki mėlynių, ir išteptą kakom blink.gif Gerai, kad nieko neprisimenu. Bet direktorė ir daugelis auklėtojų nuo tų laikų liko tos pačios, tad nė už ką savo vaiko nevesiu į tą lagerį. Ten dirba mūsų pažįstama šeimininkė. Ji patvirtino, kad visos SM apie tą daržą parašytos siaubo istorijos yra tiesa ir patarė ten nevesti unsure.gif

QUOTE(Song @ 2008 06 26, 13:51)
Kažkaip jaučiuosi super duper ekspertė, nes mano abu vaikai eina ne ten, kur turėtų pagal adresą biggrin.gif
Voveraitė priėmė mūsų vaikiną, nors norėjom pradėti jį vesti po mėnesio, kai atėjom prašyti vietos blush2.gif Dabar suprantu, atrodėm kaip idiotai, kai žmonės užrašinėja tik gimusius vaikus biggrin.gif Bet priėmė. Nešiau po to Metaxos butelį vedėjai ir tiek. Mergina irgi eina į tą patį darželį, į metais-pusantrų vyresnių vaikų grupę, nes norėjom vyresniojo auklėtojos, o pagal amžių nelabai papuolė...
Šiemet Rokas baigė pirmą klasę Antakalnio vidurinėje, kur irgi neturėjom papulti-Volungės mokykla mums per gatvę, ir namo numeris jai priklauso. Susiradom darugų, kolegų, kurių vaikai lanko Antakalnio mokyklą ir pateko.
Manau, tiesiog nepatingėt ir užsiimt-viską dėl tų vaikų gali padaryt, ar ne? biggrin.gif

O kada Jūsų panelė pradėjo lankyti šį darželį? Kažkaip ramiau po šio posto smile.gif

Direktorė, kiek supratau, nėra iš tų didžiųjų kyšių mylėtojų, ar klystu blush2.gif
Atsakyti
Apie "Pušaitę" - be komentarų blink.gif blink.gif blink.gif

Sakykit, mamytės, o jūs, kai savo mažiukus užrašinėjote į darželį, tai prašėte pas konkrečią auklėtoją? Ar, neva, kur papulsite ten gerai? Kaip žinoti, kuri "geresnė"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 06 26, 19:41)
Apie "Pušaitę" - be komentarų  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Sakykit, mamytės, o jūs, kai savo mažiukus užrašinėjote į darželį, tai prašėte pas konkrečią auklėtoją? Ar, neva, kur papulsite ten gerai? Kaip žinoti, kuri "geresnė"?  4u.gif

As kazkaip nesidomejau pas ka pateksim, pasikliovem likimu biggrin.gif ir neapsirikom. Tik kai mazaja kele is lopselio i darzeli, tai pasidomejau i kuria grupe eis, bet ir tai koks skirtumas, kur visa grupe kels, ten ir vesi, nes del aukletojos savo vaiko neatskirsi nuo visos grupes. schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labai ačiū už info. 4u.gif
Dar klausimukas mirksiukas.gif
Tarkim, vaikas eina į darželį nuo 3 metų į "tam tikrą" grupę, susidraugauja su vaikais, auklėtoja ir t.t.
O sekančiais metais visi keliauja į kitą grupę? ar lieka toje pačioje su tais pačiais vaikais ir auklėtoja? ar keičiasi grupės "patalpa"? ir kiek tų grupių vienodo amžiaus vaikams yra?
Būčiau labai dėkinga, jei kuri mamytė atsakytų į mano klausimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 07 01, 13:05)
Labai ačiū už info.  4u.gif
Dar klausimukas  mirksiukas.gif
Tarkim, vaikas eina į darželį nuo 3 metų į "tam tikrą" grupę, susidraugauja su vaikais, auklėtoja ir t.t.
O sekančiais metais visi keliauja į kitą grupę? ar lieka toje pačioje su tais pačiais vaikais ir auklėtoja? ar keičiasi grupės "patalpa"? ir kiek tų grupių vienodo amžiaus vaikams yra?
Būčiau labai dėkinga, jei kuri mamytė atsakytų į mano klausimus  4u.gif  4u.gif

Paprastai sėdi toje pačioje grupėje su ta pačia auklėtoja: mano mažė taip nuo trejų metų ir prabuvo, nuo rudens eis į kitą grupę, nes jau paruošiamoji. Ir grupėje viskas buvo sava: ir žaislų pripirkom, ir paremontavom patys. Auklėtojos keičiasi nebent, jei serga, išeina iš darbo ar vaikus gimdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 07 01, 15:05)
Labai ačiū už info.  4u.gif
Dar klausimukas  mirksiukas.gif
Būčiau labai dėkinga, jei kuri mamytė atsakytų į mano klausimus  4u.gif  4u.gif

Kokia prasme tokio kilnojimo? g.gif Kaip pradeda eiti i viena grupe, tai tik i paruosiamaja iseina i kita grupe.
Vasara buna sujungia grupes keliems menesiams, tai aukletojos, dazniausiai, atostogauja, o kai kurios lieka vasarai. Tai tada gali tekti persikelti i kitos grupes patalpas, priklausomai nuo to kurios grupes patalpose jie bus, o kitas grupes buna tuo metu remontuoja.
Atsakyti
Supratau 4u.gif
Maniau, gal kiekvienas metais teks migruoti vis į skirtingas grupes doh.gif
O maistą gamina vietoje ar veža jau pagamintą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 07 01, 22:22)
Supratau  4u.gif
Maniau, gal kiekvienas metais teks migruoti vis į skirtingas grupes  doh.gif
O maistą gamina vietoje ar veža jau pagamintą? rolleyes.gif

Kol kas vietoje, turi savo virtuve. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 07 02, 08:41)
Kol kas vietoje, turi savo virtuve.  rolleyes.gif

Kadangi gyvename arti darželio, tai matau, kad kiekvieną dieną apie 11 val. atvažiuoja krovininė mašina ir iškrauna dėžes 4u.gif
Pagalvojau, kad atveža maistą - gal kur centralizuotai gamina, o po to išvežioja po darželius.
Tikiuosi, kad tai tiekėjai, kurie tiekia produktus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 06 26, 17:32)
Pušaitė yra labai prastas darželis  schmoll.gif  Kyšininkė direktorė, nukvakusios auklėtojos ir betvarkė. Kažkada pati lankiau tame darželyje lopšelio grupę, tai tėvai tiek siaubo istorijų pripasakojo  doh.gif  Įkišo mane per didžiausius vargus, direktorė už tai išsireikalavo virtuvės remonto, o parsivežę iš darželio yra ir sumuštą iki mėlynių, ir išteptą kakom  blink.gif  Gerai, kad nieko neprisimenu. Bet direktorė ir daugelis auklėtojų nuo tų laikų liko tos pačios, tad nė už ką savo vaiko nevesiu į tą lagerį. Ten dirba mūsų pažįstama šeimininkė. Ji patvirtino, kad visos SM apie tą daržą parašytos siaubo istorijos yra tiesa ir patarė ten nevesti  unsure.gif

Heart, gal galetum konkreciau apie tuos siaubiakus, nes man nuo pat pradziu su Pusaite ko gero, ne vienos problemos, apie kurias rasoma Pusaites temoje ar cia, radau, neteko patirti, bet kai SM vis perskaitau tokiu emocionaliu pasisakymu, stengiuosi neatsipalaiduoti del to darzelio...
Vedeja ne pati svetingiausia - bet su ja kiek cia tu pasimatymu; uzteko saldainiu dezutes kad leistu is anksto susipazinti su aukletojom, paziurejau i kuria mazke palankiau ziurejo ir pasiprasem, kad ten uzrasytu - nieko daugiau ir nereikejo. irnesakyk.gif Ir siaip - siuskit su vedejom kalbeti vyrus - bus maziau bobinciaus - geriau reikalai judes.
Pusaite mums priklause pagal gyvenamaja vieta, tad problemu patekti nebuvo, o kad i valstybini darzeli teks ateiti su saldainiu dezute ar kava, buvau pasiruosusi - iki pat dabar (dukryte lanko lopseli nuo rugsejo) nieko daugiau ir neprireike. O po 100 litu kaip matau bent syki i metus tenka ir cia teveliams susimesti.

temos nebetersiu, bet norejosi pusiausvyros inesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika: 03 liepos 2008 - 08:25
QUOTE(gaika @ 2008 07 03, 09:23)
Heart, gal galetum konkreciau apie tuos siaubiakus,  g.gif

Nežinau, ką čia konkrečiau parašyti. Temoje apie Pušaitę yra įdomių faktų. Jau rašiau, kad pati lankiau lopšelio grupę tik keletą mėnesių, bet tėvai iki šiol pasakoja istorijas iš siaubo filmo apie tą laikotarpį. Mane turėjo apgaudinėti - vesti į daržą per mišką, neva pasivaikščioti, nes kitaip buvo neįmanoma. Sakė, kad vos pamačius pastatą imdavau isteriškai klykti. Pasakojo, kaip parsivežė nuo galvos iki kojų išteptą š..., sumuštą iki mėlynių... Kaip po pūslės uždegimo mama paprašė auklėtojos, kad neleistų man sėdėti ant betono, o atėjus pasiimti jau tą pačią dieną rado vėlyvą rudenį lauke sėdinčią šlapio smėlio dėžėj. Po to sekė inkstų uždegimas, kurio pasekmes jaučiu iki šiol ir jausiu visą gyvenimą unsure.gif Dar pasakojo, kokius kryžiaus kelius turėjo nueiti, kol mane įtaisė į tą lagerį. Direktorė kažkaip suuodė, kad tėtis dirba su statybomis susijusį darbą, ir ėmė reikalauti virtuvės remonto doh.gif Tėtis nebuvo super didelis viršininkas, bet per didžiausius vargus kažkaip "sukombinavo" dažų, plytelių, klijų... Tada mane priėmė. O direktorė iki šiol sėdi ta pati - tai daug ką pasako, manau.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 06 26, 17:32)
O kada Jūsų panelė pradėjo lankyti šį darželį? Kažkaip ramiau po šio posto  smile.gif 

Direktorė, kiek supratau, nėra iš tų didžiųjų kyšių mylėtojų, ar klystu  blush2.gif

Panelė lanko jau visus metus-nuo praeito rugsėjo rolleyes.gif
Direktorę pavadinčiau didžiai principinga biggrin.gif Tokia bent jau nori pasirodyti. Iš mūsų neprašė nieko, bet mes su sakramentu turėjom jos akyse lengvinančią aplinkybę-esam gydytojai blush2.gif Bet jei rimtai, nesu girdėjusi kažkokių istorijų apie kyšių reikalavimus ir t.t. Mūsų auklėtojos žodžiais-už kyšio siūlymą gali ir išspirti pro duris bigsmile.gif
Draugė senais laikais (jos mergina jau penktokė), pirko linoleumo gabaliuką koridoriui, va prisiminiau cool.gif
Atsakyti