Mūsų auklėtoja jau pavasary buvo minėjusi, kad lygtai ruošiasi langus keisti
O kaip dėl langų keitimo?
QUOTE(Peliukas @ 2008 08 07, 11:22)
O kaip dėl langų keitimo?
Būtent langams ir nėra lėšų, o apie renovacijas kalbėti greičiausiai ne realu
Matinimas darzelinis... Kai grizta namo tai visi rubai darzeliu kvepia... Labai greitai savo vaikyste prisimenu...
Kas parašyta, tas jau parašyta, bet siūlyčiau, mamkos, per daug neatvirauti, o ypač neigiamomis temomis
Po kritikos gramą turinčio pasisakymo sekančią dieną gavau išsamų komentarą darželyje. Žinutės, ačiū moderatorei, nebėra. Noro rašyti ir dalintis mintimis-irgi
Kita vertus, tai net įdomu-mus skaito, atpažįsta ir galbūt prie rytinio kavos puodelio aptarinėja
Po kritikos gramą turinčio pasisakymo sekančią dieną gavau išsamų komentarą darželyje. Žinutės, ačiū moderatorei, nebėra. Noro rašyti ir dalintis mintimis-irgi
Kita vertus, tai net įdomu-mus skaito, atpažįsta ir galbūt prie rytinio kavos puodelio aptarinėja
Bet juk forumo ideja- pasidalinti mintimis, ispudziais, patirtimi.
Tai kam tada kazka rasyti, kad kazkam pataikauti ir rasyti tik gerai, nors mintyse velniai, o ant liezuvio galo keiksmai....
Kritika yra sveikas dalykas.
Tegul zino ka apie tai mano mamos forumietes. Gal bus apie ka pasvarstyti, pamastyti, gal kazka pakeisti...
Kritika yra sveikas dalykas.
QUOTE(swelnute @ 2008 08 08, 21:13)
Bet ją reikia mokėti priimti
Anyway, mano anoji žinutė buvo viso labo emocija-kažkokios konkrečios kritikos ten nebuvo. Ir iššaukė kitą emociją
Tikras kriminalas...
Linkejimai visiems kas seka...
As tai aukletojas tikrom didvyrem laikau... Cia su vienu kantrybes daznai pritruksta o ten tokiu pypliu nuo 15-20. Laukiam rugsejo svarbu nesirgti...
QUOTE(Mitetyte @ 2008 08 10, 14:27)
Tikras kriminalas...
Linkejimai visiems kas seka...
As tai aukletojas tikrom didvyrem laikau... Cia su vienu kantrybes daznai pritruksta o ten tokiu pypliu nuo 15-20. Laukiam rugsejo svarbu nesirgti... 
Sveika,
tai gal ir jus nuo rugsejo pas Janina i nykstuku grupe? Butu malonu su kuo nors susipazinti. Mano panele tai jau ruosiasi psichologiskai, bet as labai bijau ligu. Girdejau, kad ten labai serga???
QUOTE(nerilt @ 2008 08 11, 12:00)
Sveika,
tai gal ir jus nuo rugsejo pas Janina i nykstuku grupe? Butu malonu su kuo nors susipazinti. Mano panele tai jau ruosiasi psichologiskai, bet as labai bijau ligu. Girdejau, kad ten labai serga???
mes nuo rugsėjo pas Nykštukus.. aš jau dabar naktim nemiegu
Mes į eilę nestojom. Priėmė iš karto, kadangi priklausom pagal gyvenamą vietą šiam darželiui.
O nuo kelių metukų tiksliai priima, net ir nežinau. Savo mažąjį atvedžiau, kai jam buvo 1,5 metukų. Ir nekilo jokių problemų dėl amžiaus.
O nuo kelių metukų tiksliai priima, net ir nežinau. Savo mažąjį atvedžiau, kai jam buvo 1,5 metukų. Ir nekilo jokių problemų dėl amžiaus.