Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

O kaip dėl langų keitimo?
Mūsų auklėtoja jau pavasary buvo minėjusi, kad lygtai ruošiasi langus keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2008 08 07, 11:22)
O kaip dėl langų keitimo?
Mūsų auklėtoja jau pavasary buvo minėjusi, kad lygtai ruošiasi langus keisti g.gif

Būtent langams ir nėra lėšų, o apie renovacijas kalbėti greičiausiai ne realu unsure.gif
Atsakyti
Sveika,

suprantu, jei ka tik pradejai dirbti, na jei ka suzinosi tai brukstelk apie Janina.
Beje kaip ten maitinimas vaiku, ar skanu?
Linkejimai smile.gif
Atsakyti
Matinimas darzelinis... Kai grizta namo tai visi rubai darzeliu kvepia... Labai greitai savo vaikyste prisimenu...
Atsakyti
Kas parašyta, tas jau parašyta, bet siūlyčiau, mamkos, per daug neatvirauti, o ypač neigiamomis temomis smile.gif
Po kritikos gramą turinčio pasisakymo sekančią dieną gavau išsamų komentarą darželyje. Žinutės, ačiū moderatorei, nebėra. Noro rašyti ir dalintis mintimis-irgi biggrin.gif

Kita vertus, tai net įdomu-mus skaito, atpažįsta ir galbūt prie rytinio kavos puodelio aptarinėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 08 rugpjūčio 2008 - 20:13
Bet juk forumo ideja- pasidalinti mintimis, ispudziais, patirtimi. g.gif Tai kam tada kazka rasyti, kad kazkam pataikauti ir rasyti tik gerai, nors mintyse velniai, o ant liezuvio galo keiksmai....
Kritika yra sveikas dalykas. mirksiukas.gif Tegul zino ka apie tai mano mamos forumietes. Gal bus apie ka pasvarstyti, pamastyti, gal kazka pakeisti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 08 08, 21:13)
Kritika yra sveikas dalykas.  mirksiukas.gif 

Bet ją reikia mokėti priimti mirksiukas.gif
Anyway, mano anoji žinutė buvo viso labo emocija-kažkokios konkrečios kritikos ten nebuvo. Ir iššaukė kitą emociją biggrin.gif
Atsakyti
Tikras kriminalas... smile.gif Linkejimai visiems kas seka... smile.gif As tai aukletojas tikrom didvyrem laikau... Cia su vienu kantrybes daznai pritruksta o ten tokiu pypliu nuo 15-20. Laukiam rugsejo svarbu nesirgti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitetyte @ 2008 08 10, 14:27)
Tikras kriminalas... smile.gif Linkejimai visiems kas seka... smile.gif As tai aukletojas tikrom didvyrem laikau... Cia su vienu kantrybes daznai pritruksta o ten tokiu pypliu nuo 15-20. Laukiam rugsejo svarbu nesirgti... smile.gif

Sveika,

tai gal ir jus nuo rugsejo pas Janina i nykstuku grupe? Butu malonu su kuo nors susipazinti. Mano panele tai jau ruosiasi psichologiskai, bet as labai bijau ligu. Girdejau, kad ten labai serga???
Atsakyti
QUOTE(nerilt @ 2008 08 11, 12:00)
Sveika,

tai gal ir jus nuo rugsejo pas Janina i nykstuku grupe? Butu malonu su kuo nors susipazinti. Mano panele tai jau ruosiasi psichologiskai, bet as labai bijau ligu. Girdejau, kad ten labai serga???

mes nuo rugsėjo pas Nykštukus.. aš jau dabar naktim nemiegu blush2.gif maniškė tokia jautruolė, įsivaizduoju kaip verks blink.gif įdomu, gal būtų įmanoma pavedžiot papratint? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, pries kiek laiko reikia atsistoti i eile? Ir dar klausimelis - nuo kokio amziaus priima i lopseli?
Atsakyti
Mes į eilę nestojom. Priėmė iš karto, kadangi priklausom pagal gyvenamą vietą šiam darželiui.
O nuo kelių metukų tiksliai priima, net ir nežinau. Savo mažąjį atvedžiau, kai jam buvo 1,5 metukų. Ir nekilo jokių problemų dėl amžiaus.
Atsakyti