Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

Sveikos mamytes 4u.gif
Mano kleckiukui dar tik metukai, ketinu leisti i si darzeli 2010 arba 2011 metais. Sakykit, ar yra toks dalykas kaip eiles? blink.gif Ir kada reiketu i ja atsistot? Ta prasme, kada tureciau nueiti i ta darzeli ir pasakyt, kad noriu, jog vaikas pradetu lankyti tada kaip jau minejau? O gal uztektu telefonu vaika uzrasyti??? Zodziu, nieko neismanau apie tai, kaip vaikas pradedamas vesti i darzeli... blink.gif doh.gif Sis darzelis mums pagal gyvenamaja vieta priklauso.
Gal kas galite issamiai pakomentuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsine @ 2008 09 13, 22:54)
Sveikos mamytes 4u.gif
Mano kleckiukui dar tik metukai, ketinu leisti i si darzeli 2010 arba 2011 metais. Sakykit, ar yra toks dalykas kaip eiles? blink.gif  Ir kada reiketu i ja atsistot? Ta prasme, kada tureciau nueiti i ta darzeli ir pasakyt, kad noriu, jog vaikas pradetu lankyti tada kaip jau minejau? O gal uztektu telefonu vaika uzrasyti??? Zodziu, nieko neismanau apie tai, kaip vaikas pradedamas vesti i darzeli... blink.gif  doh.gif  Sis darzelis mums pagal gyvenamaja vieta priklauso.
Gal kas galite issamiai pakomentuoti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sužinok vedėjos priėmimo valandas, užeik su dokumentais ir užrašyk į žurnalą- turi būti su parašais. Kuo anksčiau, tuo geriau. Eilės yra.
Atsakyti
QUOTE(nerilt @ 2008 09 07, 09:48)
Sveikos nykstuku grupes vaikuciu mamos,

stai praejo pirma savaite, kaip sekasi jusu mazyliams? Musu dukrytei viskas patinka, tiki jau pasigavom slogyte sad.gif valgis irgi skanus, vaikai saunus. O kokie jusu ispudziai?
Linkejimai

mes atrodo irgi apsipratome jau. Tik val maniškė kažkaip nelabai valgi. Ir dar pastebėjau, kad labai dažnai viena žaidžia. Aišku jos charakteris toks uždaresnis labiau... gal įsijaus.

O jums sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2008 09 17, 11:31)
mes atrodo irgi apsipratome jau. Tik val maniškė kažkaip nelabai valgi. Ir dar pastebėjau, kad labai dažnai viena žaidžia. Aišku jos charakteris toks uždaresnis labiau... gal įsijaus.

O jums sveikatėlės  4u.gif

Taip, siandien ryte kai vedziau savaja tai maciau ir Urte rubinelej. Beje ji kazkada valge prie seimininkutes stalo, as ten nelabai suprantu susodinimo principo, nes buna kazkas vienas sedi prie stalo, atrodo, liudna gi vaikuciui, ar ne?
Maniske tai dabar jau pradeda rytais sakyt, kad gal nenori i darzeli, is pradziu toks entuziazmas buvo, o dabar jau teks pratintis prie pareigu. Siaip tai man patinka ju grupes atmosfera, nors yra dar paverkenciu mazyliu.
Linkejimai
Beje, gal cia kartais uzsuka ir Vilnes mama?? Maniske tai kreizeja del savo drauges Vilnes.
Atsakyti
Joooo, Vilne fainulka wub.gif

Maniškė liko lopšio grupėj dar , tai vis prisimena , kad ta ar kita mergytė nebeateina į dalželį smile.gif
Atsakyti
Labas visoms :-)
gal yra vaikuciu lankanciu "Voveriuku" grupe?
Idomi nuomone apie aukletoja ,nes ruosiames spali pradet lankyt sia grupe :-)
Atsakyti
mano mergaitė lanko šią grupę thumbup.gif prieš tai lankė sūnus. Atsiliepimai patys geriausi, vaikas myli ir auklėtoją ir šeimininkę wub.gif į darželį eina labai noriai, o tai ir yra geriausias įvertinimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2008 09 26, 11:16)
mano mergaitė lanko šią grupę  thumbup.gif  prieš tai lankė sūnus. Atsiliepimai patys geriausi, vaikas myli ir auklėtoją ir šeimininkę  wub.gif  į darželį eina labai noriai, o tai ir yra geriausias įvertinimas  rolleyes.gif

Aukletoja Jolanta,ar ne? tokia blondine,taip?apie sita kalbam?
mes nuo spalio zadam ateit,tai draugausim :-)
Atsakyti
QUOTE(letonija @ 2008 09 26, 11:44)
Aukletoja Jolanta,ar ne? tokia blondine,taip?apie sita kalbam?
mes nuo spalio zadam ateit,tai draugausim :-)

taip mirksiukas.gif
antra auklėtoja (ne blondinė tongue.gif ) irgi Jolanta ir irgi thumbup.gif

draugausim 4u.gif
Atsakyti
Mes ir i voveriuku grupe einam labai patenkinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2008 09 26, 15:55)
taip  mirksiukas.gif
antra auklėtoja (ne blondinė tongue.gif ) irgi Jolanta ir irgi  thumbup.gif

draugausim  4u.gif

Oi kaip smagu girdet ir gerai nuteikia smile.gif

QUOTE(Mitetyte @ 2008 09 26, 17:18)
Mes ir i voveriuku grupe einam labai patenkinti... smile.gif

Dar vienas "voveriukas" prisijungs prie jusu nuo treciadienio smile.gif
Labai noretume ir mes buti patenkinti rolleyes.gif
Atsakyti
Nejau niekas neveda i Zvirbliuku grupe? Toks jausmas, kad tik viena esu tokia... g.gif biggrin.gif
Atsakyti