Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(mymytė @ 2008 08 12, 08:29)
Mes į eilę nestojom. Priėmė iš karto, kadangi priklausom pagal gyvenamą vietą šiam darželiui.
O nuo kelių metukų tiksliai priima, net ir nežinau. Savo mažąjį atvedžiau, kai jam buvo 1,5 metukų. Ir nekilo jokių problemų dėl amžiaus.

Laba diena! Planuojame sava Mazaji irgi i si darzeli leist. Siaip, kai jisai gime buvom darzelyje, paklausem. Planavom nuo 2 metuku. bet dabar truputi pasikeite musu situacija ir noretumem nuo 1.5 metuku(tai bus 2009 sausis) ateit. kada reiketu kreuptys i direktore? ar priims vaikeli ne rugsejo menesi? ir ar galima palikineti vaika is pradziu keliom valandom, kad priprastu?? Pasidalinkit patirtim, prasau! Aciu is anksto! 4u.gif
Atsakyti
Į darželį priima bet kuriuo metu, na tik vasarą nenori imti, nes daug auklėtojų atostogauja, grupes sujungia. Tačiau nerekomenduočiau vaikutį leisti sausio mėnesį (na tai mano nuomonė). Kadangi žiema, šalta, o vaikeliui bus didelis stresas eiti į darželį. Todėl gali daugiau sirgti. Gal geriau pradėti leisti pavasarį? Aišku, tai tik jums spręsti. g.gif
Kas liečia dėl pirmų dienų, tai net pati vedėja pasiūlys pirmas dienas vaikelį palikti kelioms valandoms, po to iki pietų miegelio. Šiaip viską pamatysit, kai kliackas eis į darželį. Gal po dviejų dienų jis jau noriai liks visai dienai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2008 08 11, 13:36)
mes nuo rugsėjo pas Nykštukus.. aš jau dabar naktim nemiegu  blush2.gif maniškė tokia jautruolė, įsivaizduoju kaip verks  blink.gif įdomu, gal būtų įmanoma pavedžiot papratint?  4u.gif

Sveika,

as tai pradesiu nuo rugpjucio 25d. pratinti, is pradziu iki pietu miegelio, o paskui ziuresim. Tai gal ir jus galit. Mums tai taip direktore pasiule, as apsidziaugiau, nes pati nuo rugsejo pradedu dirbti, tai nebus laiko pratintis tada jau.

Linkejimai

Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2008 08 13, 08:53)
Į darželį priima bet kuriuo metu, na tik vasarą nenori imti, nes daug auklėtojų atostogauja, grupes sujungia. Tačiau nerekomenduočiau vaikutį leisti sausio mėnesį (na tai mano nuomonė). Kadangi žiema, šalta, o vaikeliui bus didelis stresas eiti į darželį. Todėl gali daugiau sirgti. Gal geriau pradėti leisti pavasarį? Aišku, tai tik jums spręsti. g.gif
Kas liečia dėl pirmų dienų, tai net pati vedėja pasiūlys pirmas dienas vaikelį palikti kelioms valandoms, po to iki pietų miegelio. Šiaip viską pamatysit, kai kliackas eis į darželį. Gal po dviejų dienų jis jau noriai liks visai dienai. bigsmile.gif

Aciu labai uz atsakyma ir patarimus!!! Man ju tikrai reikia!! Patirties nulis! 4u.gif
Atsakyti
Pritariu kad sausi ne kas pradeti... Tikrai ligos puola...
Mes ne pas Janina...
Labai viskas sauniai su tuo pasipratinimu... Geranoriskai pataria kiek ir kaip cia palikti ar pabuti... Tik idomiausia, kad pradzioje labai patiko nes buvo nauja po to nuliudo nelabai norejo eiti... Veliau vel gerai nes draugu susirado... Ir matyt siaip viskas gerai nes jei blogai butu tai juk nenoretu eiti... O dabar vasara atostogaujam reiks ziuret kaip cia vel rugseji bus... Rugpjucio gale reikia manau ziuret ar jusu aukletoja bus... O tai pratinsites prie vieno zmogaus o nuo rugsejo ateis kitas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilt @ 2008 08 13, 14:10)
Sveika,

as tai pradesiu nuo rugpjucio 25d. pratinti, is pradziu iki pietu miegelio, o paskui ziuresim. Tai gal ir jus galit. Mums tai taip direktore pasiule, as apsidziaugiau, nes pati nuo rugsejo pradedu dirbti, tai nebus laiko pratintis tada jau.

Linkejimai

ačiū 4u.gif
tai reikės man irgi taip sutart, nes iš pradžių sakė kad nelabai gerai, nes ne ta auklėtoja bus, o kažkuri pavaduojanti, ir vaikai tipo ne visi iš mūsų grupės. Bet paskui pagalvojau, kad koks skirtumas - svarbiausia kad apsiprastų su pačia vieta, ir pačia mintim g.gif ax.gif

tai iki susitikimo tada 4u.gif
Atsakyti
Mes pradėjom lankyt būtent sausį . Sirgom kartu su visais. Manau nuo ligų neapsaugoti vaikai jokiu sezonu , kol imuninė sustiprėja . Na tik vasarą lengviau manau, bet šiaip serga tie vaikiukai mažiukai ir nieko čia nepadarysi . Išaugs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mitetyte @ 2008 08 07, 21:08)
Matinimas darzelinis... Kai grizta namo tai visi rubai darzeliu kvepia... Labai greitai savo vaikyste prisimenu...

Va čia tai joooooooo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Arbata @ 2008 07 25, 19:39)
Sveikos,

kadangi jau zinome, kad nuo rugsejo eisim i Lapiuku grupe, norejau pasiteiraut detalesniu atsiliepimu apie ju aukletojas (Ceslova pagrindine kaip supratau, o yra ir dar viena, bet vardo nepamenu). Kaip jos ten pasiskirste? Dirba skirtingomis dienomis ar pusdieniais?

Ar yra cia besilankanciu dar mamyciu, kuriu vaikai prades eiti i lapiukus nuo rugsejo? Ar bandot pratinti mazuosius prie darzelio?

Mes lankom Lapiukus nuo sausio ir toliau lankysim. Laukiam laaaabai sugrįžtant Česlavos wub.gif

Kas seka šią temą tai pamenat pradžioje mano komentarus ir Song , žinok pas mane buvo panaši situacija ir labai džiaugiuos , kad ji tokia buvo , nes po to karto mūsų santykiai su auklėtoja pagerėjo stipriai. Gal abiems buvo pamoka ir išėjo tikrai į gera blush2.gif

Tai va laukiam rugsėjo ir naujokų biggrin.gif
Nesirkim labai , a ??? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 19 rugpjūčio 2008 - 22:41
QUOTE(astulkinas @ 2008 08 19, 23:49)
Kas seka šią temą tai pamenat pradžioje mano komentarus ir Song , žinok pas mane buvo panaši situacija ir labai džiaugiuos , kad ji tokia buvo , nes po to karto mūsų santykiai su auklėtoja pagerėjo stipriai. Gal abiems buvo pamoka ir išėjo tikrai į gera  blush2.gif

Kaip jau minėjau-jokio noro atvirauti neliko, taigi ir nekomentuosiu biggrin.gif
Mes su tavim geriau apie Deimantą ActiveGym'o temoj pasiplepėkim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 19 rugpjūčio 2008 - 23:47
QUOTE(Song @ 2008 08 20, 00:32)
Kaip jau minėjau-jokio noro atvirauti neliko, taigi ir nekomentuosiu biggrin.gif
Mes su tavim geriau apie Deimantą ActiveGym'o temoj pasiplepėkim bigsmile.gif

drinks_cheers.gif dawaj biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip naujokams sekasi lopšiuke ??? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Pas mane tai tokia problema, kad is Kauno atsikelem i Vilniu ir dabar laaaabai intensyviai ieskomes darzelio musu kleckui 3.5m. Patys gyvenam Silo g. Is jusu pokalbiu supratau, kad tikrai sis darzelis butu labai mielas ir tinkamas, bet asakykit kaip su priemimu? Gal zinote, kaip "prieiti" prie direktores? Gal zinote jos mobiliuka? Labai buciau dekinga uz pagalba, nes siuo metu ji tikrai yra labai reikalinga verysad.gif
Atsakyti
laba, nors mes ir nelankom sio darzelio, bet apie vedeja esu girdejusi, kad tikrai skirtingai nuo kitu- nera kisininke- pagarba jai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikeja: 29 rugpjūčio 2008 - 16:01