[quote=astulkinas,2008 08 19, 22:49]
Mes pradėjom lankyt būtent sausį . Sirgom kartu su visais. Manau nuo ligų neapsaugoti vaikai jokiu sezonu , kol imuninė sustiprėja . Na tik vasarą lengviau manau, bet šiaip serga tie vaikiukai mažiukai ir nieko čia nepadarysi . Išaugs
Papildyta:
O kaip jums pavyko pradėti lankyti nuo sausio? Man vedėja sako, kad vaikas gali pradėti lankyti tik nuo rudens, nes neva grupės būna sukomplektuotos mokslo metų pradžioje ir niekas vietų nerezervuoja, nes labai daug norinčių. Vedėja netgi šiokią tokią kiaulystę iškrėtė: pernai rudenį mano vaikas pradėjo lankyti darželį, bet po kelių savaičių labai sunkiai susirgo ir gydytojai pusę metų uždraudė vesti į darželį. Mes su vedėja sutarėm, kad nereikėtų kas mėnesį nešioti gydytojo pažymos, mano vaikas laikinai bus išbrauktas, o rudenį vėl mus įtrauks į sąrašus. Deja, kai vasaros vidury paskambinau, ji man pasakė - deja, jums vietos nėra, grupės pilnai sukomplektuotos. O kai tariausi dėl mažosios, sakau, gal galima būtų pavasarį pradėti vesti, ji man griežtai atsakė - negalima - arba nuo dabar, arba nuo kito rugsėjo.