Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

Tai kokia taip aukletoja jam taip demesio neskyre?Vaida?Mes esam lopselinukai ir ji yra musu aukletoja biggrin.gif O lopselinuku grupiu turbut nera daugiau,tiksliaii nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 05 27, 18:43)
Tai kokia taip aukletoja jam taip demesio neskyre?Vaida?Mes esam lopselinukai ir ji yra musu aukletoja biggrin.gif O lopselinuku grupiu turbut nera daugiau,tiksliaii nezinau rolleyes.gif

Vaida (kita) man atrodo bet nesu 100% įsitikinus , bet tikrai nemūsiškė dirba pas voveriukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 05 27, 21:05)
Vaida (kita) man atrodo bet nesu 100% įsitikinus , bet tikrai nemūsiškė dirba pas voveriukus mirksiukas.gif

Musu Vaida kiek zinau nuo 1birzelio iseina atostogu..

Atsakyti
O gal Vida g.gif ? T.y. viena iš auklėtojų arba Vaida arba Vida ax.gif , kitos net vardo nžn
Atsakyti
Vajezau.... po tokiu istoriju net pradejau galvoti, gal dar nevesti savo leliuko nuo rudens. Vat ar yra mamu, kurios ruosiasi savo 2006metu gimusius leliukus vesti i lopseli?
Atsakyti
Musu yra Vaida,bet pusei etatu ateina ir Dalia,Dalia rami,gera man pasirode is pat pradziu,bet dabar as labiau myliu Vaida,kai ji dirba,jos visur pilna,jauciasi kazkoks judejimas,ne taip kaip su Dalia,tyli,rami,as pati nesu tokio budo,tai jis man maziau priimtinas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jka @ 2007 05 28, 15:03)
Vajezau.... po tokiu istoriju net pradejau galvoti, gal dar nevesti savo leliuko nuo rudens. Vat ar yra mamu, kurios ruosiasi savo 2006metu gimusius leliukus vesti i lopseli?

Nezinau kaip kitiems,mums viskas yra super,vaikas mano laimingas bega i darzely,mazai sirgom,nieks neskriaudzia,ir tfu,tfu... biggrin.gif
Atsakyti
mes ir uzsirase i si darzeli, bet greiciausiai siemet dar nesim, plauksim kol du metukai su virsum bus.
Atsakyti
QUOTE(jka @ 2007 05 28, 15:03)

Jka,

1. nepanikuok 4u.gif Galvokim, kad jokios čia istorijos, tiesiog mano asmeninė nesekmė schmoll.gif Mums atsitiko taip, gal auklėtojos buvo nenuotaikoj, gal ir jos pervargusios, nemanau, kad ten kažks tyčia skriaus vaikus. O gal žino, kad vedėja atostogauja, mus niekas neatvėdė, tiesiog patys atėjom ir pasakėm, kad paskirė į tą grupę - tai kodėl gi truputi nepašokdinti mus, be to valdžios nėra... Tiesiog, kaip sako pavaduotoja, jos vis tiek pasielgė NEPEDAGOGIŠKAI, taip elgtis jos neturėjo teisės.
Kaip bebūtų keista, aš pati dar bandysiu eit į tą darželį bigsmile.gif , nenoriu pagal pirmą įspūdį viską vertinti ir nemanau, kad kažkur kitur, t.y. kitam valdiškam darželyje surasiu begalybė šilumos ir dėmesio lotuliukas.gif (skamba, kaip iš fantastikos srities doh.gif ) , o privatais darželio - neleidžia piniginė

2. Tu savo leliuką vesi ne į darželį, o į lopšelį tongue.gif O tai keičia visas žaidimo tasykles mirksiukas.gif , tai gi su lopšelinukais užsiima, jie dar nesavarankiški, o jei darželis - tai vaikas turi būt savarankiškas (toks jau tų aukletojų požiūris). O mes kaip ir ant ribos, į lopšelį eit jau neverta, o darželiui, kaip ir truputi mažas. Tame ir kilo visa problema ir konfliktas, nes aukletojos nori, kad 2,7 metų vaikas būtų visiškai savarankiškas ir nenori sau nereikalingu problemų.

Be to ne viena karta girdėjau, kaip girė lopšelinukų grupę. O ir savo dukrą gal būt bandysiu rudenį vest į lopšelį, jei priims doh.gif Toks dar teorinis pamastymas
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit patirties ar žinot,
maniškiui rugsėjį bus 2,5 m. tai teoriškai kaip ir į lopšį priklausytų, bet praktiškai bijau, kad jam bus visai neįdomu, jei aplinkui bus tik mažesni lėliukai. aktyvistas jis pas mane, tik, kad su puodu vis dar bėdos.
kaip visgi grupės formuojamos?
Pernai vasarą bandėm eit, viskas būt buvę neblogai, tik labai jau įsissirgo ir teko ieškot uaklės. o šiaip, tai Vaida iš lopšelio man labai patiko ir Sveta jų šeimininkutė man labai šauni pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2007 05 29, 12:27)
Merginos, gal kuri turit patirties ar žinot,
maniškiui rugsėjį bus 2,5 m. tai teoriškai kaip ir į lopšį priklausytų, bet praktiškai bijau, kad jam bus visai neįdomu, jei aplinkui bus tik mažesni lėliukai. aktyvistas jis pas mane, tik, kad su puodu vis dar bėdos.
kaip visgi grupės formuojamos?
Pernai vasarą bandėm eit, viskas būt buvę neblogai, tik labai jau įsissirgo ir teko ieškot uaklės. o šiaip, tai Vaida iš lopšelio man labai patiko ir Sveta jų šeimininkutė man labai šauni pasirodė.

Kiek teko girdėt, dabar l.daug mažiukų, tai kažką ir vedėja ir pavaduotoja kalbėjo apie norą padaryti 2 lopšelio grupes (dabar tik viena yra, taip aš supratau). Tos grupės būtų: vienoj vaikai 1-2 metų, kitoj - 2-3 metų. Bet tai tik geri norai, bt kaip supratau, galimybių tam jie beveik neturi.
Su lopšelinukų personalu neteko bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 05 29, 14:21)
Kiek teko girdėt, dabar l.daug mažiukų, tai kažką ir vedėja ir pavaduotoja kalbėjo apie norą padaryti 2 lopšelio grupes (dabar tik viena yra, taip aš supratau). Tos grupės būtų: vienoj vaikai 1-2 metų, kitoj - 2-3 metų. Bet tai tik geri norai, bt kaip supratau, galimybių tam jie beveik neturi.
Su lopšelinukų personalu neteko bendrauti.

Jos taip šneka jai 3metus doh.gif
Jai su puodu bėdos tai tik į lopšį, nes darželio grupės visiškai nepritaikytos tokiem schmoll.gif O aktyvistų atsiras ir lopšelį patikėk manom, viena tokia jau lanko lotuliukas.gif Pagalvok jai nuvesi į darželio grupę ir jai bus kiti 3m vaikai tai gerai tas pusę metų nesijaus labai, bet kad ten bus ir vyresnių 4m tai šitie jau gali "užsisėsti" ant mažiuko ir jau interesai nelabai suderinami g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, as irgi uzrasius savo sunu i Atzaleles nuo rudens, jam tada bus 2.9 m, bet man vedeja sake dar nezino ar bus vietos ir t.t. ...Norejau paklausti ar nesete vedejai dovanu (girdejau Vilniuje "stavke" 200 - 400)? Ar ji aplamai ima?
Atsakyti