Taip man idomu, nejaugi nėra nei vienos mamytės, kurios vaikas būtų iš "voveriukų" ??? Baisiai idomi būtų Jūsų nuomonė
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 05 25, 16:40)
Lavaza,tai tavo vaikas kaip ir maniske gimus spalio pabaigoi,jei leistum nuo 2m.butu kartu,lopselinukiu grupei,o dabar jai eis nuo rudenio,visgi turbut pas mus pateks,tik as dar nezinau kaip vadinsis musu grupe,dabar mes zirniukai,o kuom busim...Gintaved gal tu zinai?
Prikolnaja, tai o lopšelinukų tik viena grupė? Kiek teko girdėt, kad ir mažiukų l.daug. Ko gero be šansų prašyti, kad priimtų į lopšelinukų grupę? O gal vasara mažiau vaikučių bus? Gal ką žinai

?
Tai Tavo vaikui spalio mėn. taip pat bus 3 metai, tai jus jau būsit darželinukai? Ar teisingai aš suprantu? Eisit pas kitą auklėtoją?
Ir dar, kiek teko girdėt, kad lopšelinukų labai gera auklėtoja, jauna, bet l.gera. Taip sakė viena iš "voveriukų" auklėtojų. Tai jums pasisekė.
O į TĄ GRUPĘ tikrai nevesiu savo vaiko

Nesuprantu, kodėl tos auklėtojos tokios piktos? Gal jos kyšių, dovanėlių nori?
Šiand. Nedas vėl kelias valandas buvo darželyje

su močiutę. Na tai ką, nors minimalaus dėmėsio - didelis didelis nulis

Kai ejo į muzikos pamokėlę, auklėtoja pasakė einam, apsisuko ir išejo, tai gi mano vaikas vienintelis naujokas, na nors iš mandagumo jam paaiškintu, kur ir kodėl reikia eiti, jau nekalbu apie rankos padavimą. Tai gi net su suagusiu naujam kolektyve tikrai taip nesielgia, na nors kažkiek daugiau dėmesio parodo, kol apsipras. Tai o čia gi vaikas. Suprantu, piksta, kad davė mažą vaiką, tai gi prie ko tas vaikelis?
Kai auklėtoja pasakė: Vaikai, o dabar surenkam žaislus. Tai Nedas taip pat priejo ir pradėjo rinkti. Tai priejo prie jo (ko gero vienintelis kartas ir buvo, dėl ko priejo) ir pasakė: o tu nerink, padėk žaislus, kol kas tik stebėk

Kaip suprantu, atseit nežinos kur kokį žaislą padėt
Ir dar vienas momentas, kuris įstrigo. Grupei yra maža mergytė, gal kaip Nedas. Kai visi buvo lauke, tai jai pradėjo bėgt snalgliukai, mergytė l.nusiminė, bandė sakyti "pusti" ar pan., t.y. reikia išpusti nosytė. Tai auklėtoja priejo, Ar turi servetėlę, apžiūrėjo drabužėlius: Na va, ir kišenių dar nėra. Ir viskas. Tai mano motina buvo šalia, pavalė tam vaikui nosį. Tai sakė, kad tą mergytė taip ir buvo šalia jų. Gal aišku, mažiem ten ne vieta, bet ar gi taip jos turi elgtis su vaikais? Kaip pasakė auklėtoja, mums tai kas, mes atidirbom nuo 7val. iki 13val. ir viskas, o vaikui stresas. Tai gi, o tokiu savo elgesiu ar neprisideda jos dar daugiau prie to streso.
Ir dar Nedas didžiulėm akym stebėjo ir vis klausinėjo, o kodėl auklėtojos rėkia, kodėl piktos ir kodėl vaikams vis pirštu rodo "nu, nu" ? Tikrai per mažas tas vaikas, kad suprast kas čia vyksta. Ir pagauti tą režimą ir bendravimą...
Tikrai nesu išlepinta dėmesių, nepripratus ir nenoriu, kad aplink mane šokinėtų ir nenorių kažko ypatingo ar grynai personalinio dėmesio savo vaikui ir sau, bet nors mažą mažą lašelį....
Be to, kai išėidinėjo namo, tai auklėtojos net neatsisveikino, nei su vaikų, nei su močiute...
O gal auklėtojoms koks priešatostogiis sindromas?.... Visiškai esu pasimetus....
Atsiprašiau, kad prirašiau memuarų, kam neįdomų tiesiog neskaitikyt, bet taip man viskas

....