http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
As taip pat nuo 30 sav. vartoju Moller zuvies taukus, nes gine patare

laba
o as naudoju GND firmos OMEGA-3 SALMON OIL praktiskai nuo nestumo pradzios po 2 tabletes i diena.ar yra dar nestukiu vartojanciu sios firmos vitaminus?

po 12 savaites man gydytoja kaip tik liepe tik zuvu taukus gerti, o vitaminu jokiu nerekomendavo

as nuo nestumo pradzios geriu zuvu taukus
sakoma kad yra lb gerai valgyti daug zuvies kai
kadangi nemegstu zuvies tai ir geriu taukus

Viso nestumo metu nevartojau kompleksiniu vitaminu - siuo klausimu sutapo ir mano, ir gines nuomone. Taciau, kadangi nevalgau mesos
, teko siek tiek papildomai pagerti gelezies ir magnio. O treciaji trimestra jau savo nuoziura pradejau gerti Moller's OMEGA-3, nes nemanau, kad gaunu is maisto pakankamai riebalu rugsciu.

QUOTE(vasareja2 @ 2009 08 20, 20:18)
laba
o as naudoju GND firmos OMEGA-3 SALMON OIL praktiskai nuo nestumo pradzios po 2 tabletes i diena.ar yra dar nestukiu vartojanciu sios firmos vitaminus? 

as irgi geriu GNLD lasisu alieju, tik OMEGA-3 SALMON OIL PLUS

na man konsultante sake gert po dvi i diena,tai ji rekomendavo ir kalci-magni bei vitamina c gert(nusipirkau aisku) bet paklausiau paskui ginekologes tai ji liepe kalci atited iki 26 nestumo savaites, o apie vitC ir pamirsau paklaust tai taip ir stovi net nepradeta pakuote.O kiek laiko jau vartoji?Ar jauti kokius pokycius?As praeita savaite pradejau nauja pakuote,bet nelabai jaucius kad butu kas pasikeite

QUOTE(vasareja2 @ 2009 08 26, 16:02)
as tai ilgokai vartoju jau, bet su visokiom pertraukom, nors sitam aliejui to nereikia. bet kai man liko paskutinis menuo, tai jau saziningai geriu

QUOTE(Irmutė @ 2008 07 04, 19:07)
Sveikos mamytės,
man ginė irgi paskyrė gerti žuvų taukus, bet patarė ieškoti, kad būtų "gamtos namų" gamybos (tipo natūralesni), bet mano kraujas blogas
.
man ginė irgi paskyrė gerti žuvų taukus, bet patarė ieškoti, kad būtų "gamtos namų" gamybos (tipo natūralesni), bet mano kraujas blogas

na, kad "jie gamtos namų", tai tikrai nereiškia, kad "natūralesni"

QUOTE(Snieguole
@ 2009 05 10, 19:47)

Mano ginė man net rekomendavo vartoti žuvų taukus su Omega 3.
Ir pasibaigė visi peršalimai, labai imunitetą sustiprino

Ir pasibaigė visi peršalimai, labai imunitetą sustiprino

Čia toks buteliukas žalia etikete? mano mama juos geria.
Aš tai prieš

aš irgi abu
gėriau žuvų taukus kapsulėmis. įvairiu, ne vienos kažkokios firmos. ką aš žinau - viskas gerai