Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai nėščioms

Jau arteju link trecio trimestro, tai irgi pradejau gerti Moller's Omega-3 koncentruotus zuvu taukus. Nustebau, kad jie tokio pipirmetes skonio (kapsulem). Ir atrodo, kad viskas thumbup.gif nes ne nestumo metu mano organizmas netoleravo zuvu tauku - taip nuo ju pykindavo blink.gif O dabar daugiau jokiu vitaminu nevartoju. Uzteks tik zuvu tauku smile.gif
Atsakyti
Aš pora savaičių geriu Moller's Omega-3 žuvies taukus, juose nėra jokių kitokių papildomų vitaminų tai manau su kitais vitaminais "nesipjauna". mirksiukas.gif
Atsakyti
Man gydytoja nuo III trimestro patare zuvu taukus gerti.. nezinau ar cia ju itaka, bet kaip kuriu tyrimu rezultatai pagerejo thumbup.gif
Atsakyti
geriu pregnacare plius,įeina ir žuvų taukai,bet geriu nuo to laiko kai tik sužinojau,kad laukiuosiu t.y apie 4 sav.
Atsakyti
nevartoju jokiu vitaminu, tik kartais zuvu taukus vartoju. ju nereiketu, jei ne tas sleikstulys zuviai, kurios negaliu vartot doh.gif
Atsakyti
nepykit, mamytes, jei kartojuos, neperskaiciau temos nuo pradziu, taciau zuvu taukai yra nepaprastai svarbu smegenu vystymuisi ir normaliam funkcionavimui. o kur dar ju sudetyje esanciu visaminu (A, E, D) svarba!
juolab, kad tai - gana naturalus produktas mirksiukas.gif

http://www.zuvutauka...ganizmo-sargai/

http://www.vitaminai...a-3-ir-omega-6/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuka: 23 vasario 2010 - 16:57
Sveikos 4u.gif
geriausia gerti skystam pavidale, jie daug naturalesni mirksiukas.gif
Atsakyti
as zuvu taukus gerdavau kas diena. Kai pastojau gydytoja sake nebegerti. Neklausiau kodel, bet negeriu siuo metu.
Atsakyti
Aš dabar geriu Vitaforce "Omega 3 + žuvų taukai" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2010 02 23, 17:53)
Sveikos 4u.gif
geriausia gerti skystam pavidale, jie daug naturalesni mirksiukas.gif

Bet jei koncentruoti žuvų taukai kapsulėje, tai žymiai daugiau gauni "gėrio", nei išgėrus šaukštelį skystų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 26 vasario 2010 - 17:30
QUOTE(Vkr @ 2010 02 26, 16:59)
as zuvu taukus gerdavau kas diena. Kai pastojau gydytoja sake nebegerti. Neklausiau kodel, bet negeriu siuo metu.

Dėl vitamino A, jei jo yra didelis kiekis negerai vaikeliui
Atsakyti
Aš tai savo nuožiūra nusipirkai žūvų taukų gert, juolab kad girdėjau apie mokslinius tyrimus kurie parodo, kad mamų vaikai, kurios nėštumo metu gėrė žuvų taukus, yra protingesni.
Tik va, parėjus namo skaitau ant dėžutės sudėtį, o ten visai žuvų taukų nėra g.gif o ant dėžutės užrašyta: norvegiškų žuvų taukai.
Atsakyti
viskas begu ir as pirkt zuvu tauku,girdejau kad jie yra labai gerai nestumo metu,tai va ir pabandysiu dabar nestuke.gif
Atsakyti