Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai nėščioms

QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 22, 07:27)
viskas begu ir as pirkt zuvu tauku,girdejau kad jie yra labai gerai nestumo metu,tai va ir pabandysiu dabar nestuke.gif

Labai gerai nėštumo metu žuvų taukai, tik gyd. sakė nepirkti kapsulėse, nes gelis neišeina iš organizmo, nusėda kepenyse. Vartoti tik geriamus. Aš vartoju Lysi žuvies taukus.
Atsakyti
Geriu specialu vitaminu kompleksa nesciosioms, kuriam yra ir zuvu taukai kapsulese...Taigi nemanau, kad tos kapsules butu pavojingos del gelio nepasisalinimo is organizmo.
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2010 03 23, 03:28)
Geriu specialu vitaminu kompleksa nesciosioms, kuriam yra ir zuvu taukai kapsulese...Taigi nemanau, kad tos kapsules butu pavojingos del gelio nepasisalinimo is organizmo.

Jūs tik manyti ir galite, o gydytojai ne mano, o žino, ir ne šiaip gydytojai, o mmokslo daktaro laipsnį turintys. smile.gif
Atsakyti
As iki pat pastojimo vienus metus, smile.gif ir kai suzinojau kad pastojau, ne dienos nenustojau vartoti omega 3 zuvu taukus. O kai buvau pas gydytoja jau kelis kartus, tai rezultatai ir tyrimai super, biggrin.gif nors daktare rekomendavo gerti papildus ir vitaminus Pregnacare, bet pasakiau, kad vartoju GNLD papildus, tai ji man tik pasake SUPER, tada man nieko kitko nebeisrase. Sake jei tik turiu galimybe vartok i sveikata thumbup.gif tai pilvukas dideja, jauciuosi super nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingužėlė @ 2010 03 25, 09:49)
As iki pat pastojimo vienus metus, smile.gif  ir kai suzinojau kad pastojau, ne dienos nenustojau vartoti omega 3 zuvu taukus. O kai buvau pas gydytoja jau kelis kartus, tai rezultatai ir tyrimai super, biggrin.gif  nors daktare rekomendavo gerti papildus ir vitaminus Pregnacare, bet pasakiau, kad vartoju GNLD papildus, tai ji man tik pasake SUPER, tada man nieko kitko nebeisrase. Sake jei tik turiu galimybe vartok i sveikata  thumbup.gif  tai pilvukas dideja, jauciuosi super  nestuke.gif

saunuole thumbup.gif as taip pat ilga laika juos vartojau ir taip pogi tyrimai thumbup.gif o dabar ir savo angelelei duosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 03 25, 07:48)
Jūs tik manyti ir galite, o gydytojai ne mano, o žino, ir ne šiaip gydytojai, o mmokslo daktaro laipsnį turintys. smile.gif

arba suinteresuoti paplatinti Lysi tongue.gif
Gelines zhuvu tauku kapsules pagamintos ish zhelatinos, vandens ir glicerolio. Zhelatina ir vanbduo, manau, nereik aishkinti kas, o glicerolis- organinis junginys (daznas maisto priedas, zhymimas raidele E422), organizme puikiausiai susiskaido iki gliceraldehid-3 fosfato, kuris veliau organizme naudojamas gliukozes gamybai (nebent daktaryte turejo omenyj kad kaip gliukozes atsargos kepenyse seda,- kas yra absoliuti norma ir pageidaujamas dalykas) , tp nepakeichiamosios amino rugshties triptofano gamybai ir tiamino (vitamino B1) gamybai.
Kartais dar kapsulese naudojamas sorbitolis - senas, geras saldiklis. Ana irgi valgom kasdien- kramtomojoj gumoj. Tp gaminasi organizme naturaliai.

Linkejimai gydytojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 26, 00:03)
arba suinteresuoti paplatinti Lysi tongue.gif 
Gelines zhuvu tauku kapsules pagamintos ish zhelatinos, vandens ir glicerolio. Zhelatina ir vanbduo, manau, nereik aishkinti kas, o glicerolis- organinis junginys (daznas maisto priedas, zhymimas raidele E422), organizme puikiausiai susiskaido iki gliceraldehid-3 fosfato, kuris veliau organizme naudojamas gliukozes gamybai (nebent daktaryte turejo omenyj kad kaip gliukozes atsargos kepenyse seda,- kas yra absoliuti norma ir pageidaujamas dalykas) , tp nepakeichiamosios amino rugshties triptofano gamybai ir tiamino (vitamino B1) gamybai.
Kartais dar kapsulese naudojamas sorbitolis - senas, geras saldiklis. Ana irgi valgom kasdien- kramtomojoj gumoj. Tp gaminasi organizme naturaliai.

Linkejimai gydytojai biggrin.gif

Kiek pastebėjau čia visos rašo, kokius žuvų taukus vartoja (turiu omeny pavadinimą), ne aš viena. Tai išeitų pagal jus, kad visos reklamuojasi??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 03 26, 14:46)
Kiek pastebėjau čia visos rašo, kokius žuvų taukus vartoja (turiu omeny pavadinimą), ne aš viena. Tai išeitų pagal jus, kad visos reklamuojasi??? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na as manau, kad reikia dziaugtis, kad visos sakosi ka geria, gali isgirsti daug nuomoniu, o paskui atsirinkti kas tau patogiausia, priimtiniausia ir geriausia. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 03 26, 12:46)
Kiek pastebėjau čia visos rašo, kokius žuvų taukus vartoja (turiu omeny pavadinimą), ne aš viena. Tai išeitų pagal jus, kad visos reklamuojasi??? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ash ne apie chia rashanchias moterishkes, o apie medike.
Reklamuokites i sveikata 4u.gif
ash tik shiaip, hobi turiu,- megstu pasiklausyti ir padiskutuot apie 'sedimus i kepenis', 'organizmo valymus', 'shlaku kaupimasi' 'alieju be cholesterolio' ir pan dalykus biggrin.gif
Atsakyti
Niu cia visos raso, ka vartoja pastojusios, as irgi vartoju kelis kartus per savaite zuvies taukus, nes nelabai megstu zuvi.. taciau dar labai gerai juos pavartoti norint pastoti.. nezinau kaip tikrai padeda ir ar visoms cia pades, bet man ir vyrui pavartojus uzkibo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 03 25, 08:48)

specialius vitaminu kompleksus nesciosioms irgi ne bobutes is kaimo sudaro, o zmones, turintys atitinkamus mokslo laipsnius wink.gif
Atsakyti
tikiu,kad vitaminai stiprina krauja,ilga laika vemiau,negalejau nei pasiziureti as i juos.Nuo 20sav.pradejau gerti vitamnus,kazin ar bus kokia nauda,siaip gerai jauciuosi,svoris augo ir be vitaminu.Tik daktare sake,kad A vitamino negerti.
Atsakyti