Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 19, 17:29)
Žinai, ten iki jos kaimo kol daeina naujienos irnesakyk.gif
Pasenusius dalykus šneka.. neveltui mokytoja nors kokia ten mokytoja ji be diplomo irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O DG mokytoja? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, super nuotaikos pas Jus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jooo... buna ir man tokiu nuotaiku mirksiukas.gif bet smagu paskaitineti kaip plepate mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai šiandien mano meilę priešais pasodino, tai ne chemiją mokiaus, o seilę varvinau blush2.gif Tai mokytoja "Greta, daryk uždavinius, o ne į Petraičio pakaušį žiūrėk" lotuliukas.gif Aš visa išraudau, nes ne į tą aš šiaip žiūrėjau. tongue.gif
Apsiriko mokytoja. Į Saulių spoksojau. lotuliukas.gif
Ir šiaip šiandien chemija lotuliukas.gif buvo...
Atsakyti
pasiilgau Jusu visu mirksiukas.gif
gaila, nieko nezinau apie Jus, kas naujo, kas gero, nes skaityti praeitu temu nelabai speju bigsmile.gif bet kaip kitaip gali buti supermylimiausioms? tik super gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 17:45)
Sveikos, merginos, super nuotaikos pas Jus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jooo... buna ir man tokiu nuotaiku  mirksiukas.gif  bet smagu paskaitineti kaip plepate  mirksiukas.gif

Sveika, merginų nuotaikos tai puikios thumbup.gif Lukiam švenčių.

čia šiaip viena nepamilėta kalaitė įsisuko doh.gif bet kaip sakyti šunys loja karavanas eina...
Jungiam ignoro režimą, nors man kaip visada malonu, kai man kas pavydi thumbup.gif Ypač Bandereso mirksiukas.gif gražaus, jauno ir žinomo krepšininko .
Ką GV jau sprogai iš pavydo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 19 gruodžio 2007 - 16:53
QUOTE(populi @ 2007 12 19, 17:51)
Sveika, merginų nuotaikos tai puikios  thumbup.gif
čia šiaip viena nedadaryta kalaitė įsisuko  lotuliukas.gif
bet kaip sakyti šunis loja karavanas eis palos ir nustos.
Jungiam ignoro režimą, nors man kaip visada malonu, kai man kas pavydi  thumbup.gif Ypač Bandereso  mirksiukas.gif gražaus, jauno ir žinomo krepšininko . Ką GV jasu sprogai iš pavydo?

O geras! thumbup.gif megstu pliotkus labai.. kas cia kas cia isisuko? lotuliukas.gif grait pasakok viska! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 17:53)
O geras!  thumbup.gif  megstu pliotkus labai.. kas cia kas cia isisuko?  lotuliukas.gif  grait pasakok viska!  bigsmile.gif

GV lot išmoko tai loja ant visų ... matai vis tiek neturi ką veikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 19, 17:49)
Ai šiandien mano meilę priešais pasodino, tai ne chemiją mokiaus, o seilę varvinau  blush2.gif  Tai mokytoja "Greta, daryk uždavinius, o ne į Petraičio pakaušį žiūrėk"  lotuliukas.gif Aš visa išraudau, nes ne į tą aš šiaip žiūrėjau.  tongue.gif
Apsiriko mokytoja. Į Saulių spoksojau. lotuliukas.gif
Ir šiaip šiandien chemija  lotuliukas.gif  buvo...

Nu kažkaip keistai pasijaučiau doh.gif Kaip skaitydama kokią Panelę... g.gif Iš principo, aš kaip ir nieko prieš - bet ar tikrai, Gegyte, manai, kad tavo vieta tarp suaugusių moterų? g.gif Įtariu, kad mes nors ir visos ieškom/laukiam meilės, bet šiek tiek skirtingai tą meilę jaučiam ir įsivaizduojam. Tiesiog su amžiumi labai keičiasi supratimas apie meilę, kaip, beja, ir apie visa kitą smile.gif

Atsakyti
kaip idomiai cia viskas vyksta blink.gif bet turiu lekti, vakare gal dar prisijungsiu, dabar baisiai idomu pasidare kas cia vyksta ax.gif
Atsakyti
Mergaitės - ką išgraviruoti galima ant tušinuko? g.gif

žadu naujajam draugui Kalėdų proga dovanoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 19, 18:04)
Mergaitės - ką išgraviruoti galima ant tušinuko?  g.gif

žadu naujajam draugui Kalėdų proga dovanoti...  ax.gif

Priklausomai, kokio artumo tie jūsų santykiai. Mano draugės vardas iš M, jos draugo irgi tai jis parašė M... su M..... nuo M....

O šiaip tai imčiau kokią frazę, kuri būtų suprantama tik jums. Kad visada primintų jam tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 19, 19:19)
Priklausomai, kokio artumo tie jūsų santykiai. Mano draugės vardas iš M, jos draugo irgi tai jis parašė M... su M..... nuo M....

O šiaip tai imčiau kokią frazę, kuri būtų suprantama tik jums. Kad visada primintų jam tave smile.gif

mastau.gif
Atsakyti