Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 19:16)
Šiaip žadėjau būti iki vasaros smile.gif po to grįžti mokytis toliau. Bet nežinau ar negrįšiu anksčiau  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 19, 17:51)
čia šiaip viena nepamilėta kalaitė įsisuko   doh.gif bet kaip sakyti šunys loja karavanas eina...
Jungiam ignoro režimą, nors man kaip visada malonu, kai man kas pavydi  thumbup.gif Ypač Bandereso  mirksiukas.gif gražaus, jauno ir žinomo krepšininko .
Ką GV jau sprogai iš pavydo? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kalaitė tai kalaitė.. Kaip pavadinsi nepagadinsi. Tik dabar galvoju, kai pusė metų čia linksmybes rašinėjau tada buvo gerai.. Visos linksmos, patenkintos ir t.t. Užteko užmint ant nuospaudų, truputį pasitaškyt purvu ir viskas jau sukalėjau laugh.gif suraganėjau..

DG, skaipu rašo kaip manim nusivylė.. doh.gif Nu ką nusivylėt tai nusivylėt.. nelabai nuomonė kitų man svarbi.

Turiu rimtų priežasčių būti bjauria. Ir tai ne kažkoks sekso trūkumas, dėmesio stoka.. Rimčiau viskas.

Krepšininkų nekenčiu kaip ir krepšinio. Na negaliu žiūrėti kaip peraugę diedai laksto be tikslo paskui kamuolį doh.gif Taip kad Banderasas tavo ne mano skonio tongue.gif

Ir išvis mieloji Populi, kam jau kam bet tau patylėt.. Pamiršai gal kaip pati kaip čia vieną naktį prisisiurbus alaus pagiežas liejai..

Taip, kad pirmiausiai apsidairom savom darže paskui kitus kritikuojam biggrin.gif

OK?

Šiaip jaučiuosi kalta ir man gėda dėl savo elgesio bei kalbų Abžorytės, Bjuti, Vakarės atžvilgiu. Nesididžiuoju, kad pateršiau eterį. Suprantu, kad nelabai gražu, bet yra kaip yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 19 gruodžio 2007 - 19:51
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 19, 17:43)

Taip, kad pirmiausiai apsidairom savom darže paskui kitus kritikuojam biggrin.gif

sakai? bigsmile.gif
siandien apsiprekinau biskuti,nuotaika pasikeliau smile.gif nors sau nieko nenusipirkau taip jau doh.gif lotuliukas.gif keliausiu su drauge susitikt-ryt i Lt islekia,reik atsisveikint rolleyes.gif
Atsakyti
trumpai apie save - kaunietis biski pradeda uzknisti... ax.gif arba as nesutikau dar tokio, arba as nesutverta bendrauti ilgiau su kazkuo nei kokie 3 men.. blink.gif zodziu jis man atsibodo, o man meilem visokiom prisipazneja - ka man daryt?! g.gif nu zodziu.. .
naujam darbe dar visko mokausi, norejau atsakomybes - tai kai gavau - maza nepasirode - iskarto suorganizuoti nemaza renginuka - o as dar net nepradejau nieko daryti, ir net neprisiverciu... kokia as tingine tai siaubas! doh.gif

Papildyta:
GV thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 19, 19:43)
Suprantu, kad nelabai gražu, bet yra kaip yra..

Kas liečia mane asmeniškai, tai viskas ok irnesakyk.gif
Žinoma, nebe taip traukia ateiti čia, bet čia kaip ir visuose santykiuose (su vyru, su draugėmis, su šeima) būna baltų ir juodų etapų smile.gif
Aš puikiai suprantu, kad pyktis ateina ne iš gero gyvenimo ir ne man smerkti biggrin.gif Tegu teisia tie, kas niekada nenusidėjo, o aš ne tokia laugh.gif

Prieš keletą metų aš buvau tokia, kai net ir mylimiausią žmogų velniop galėjau pasiųsti. Po vieno karto labai to gailėjausi ir nuo to laiko daugiau nieko niekada nesiuntinėju. Taip pat prieš porą metų gal būčiau įsižeidusi kaip ir kitos mergaitės, bet ir iš to išaugau irnesakyk.gif

Taip kad mano pasiūlymas vynui lieka galiojantis ir linkiu kad baigtųsi bėdos tariamos ar realios jos būtų drinks_cheers.gif

Nors ir užkala mano optimizmas kartais, bet vistiek norisi pasakyti visoms - viskas bus OK mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 19, 18:31)
paverksiu - iki ryt reik kursinį parašyt, kurio vos pusę turiu...  lotuliukas.gif

bet nupirkau šian diiiiiiiiiiidelę raudoną kojinę  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Vajeee, užuojauta doh.gif
Nors tiesą pasakius su malonumu prisimenu tas bemieges naktis, kai kepdavau referatus, laborus, kursinius ir visą kitą gėrį biggrin.gif Kava, kava, kava, Balkonas laugh.gif Kava, kava, kava, Balkonas laugh.gif Tada 6 ryto į dušą ir tiesiai į univierą lotuliukas.gif
Po pridavimo tiesiai į BO alaus thumbup.gif Ištisas ritualas būdavo thumbup.gif

Ale nuo vasaros sesijų ir įsimylėjau ankstyvą vasaros aušrą wub.gif Nuostabus metas apie 4-5 ryto, kai vos pradeda švisti, trulikai nevažinėja dar, gatvės tuščios, tik paukštukai čiulba. Jėga wub.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 18:35)
O aš šiandien kalėdines dovanas taip gražiai supakavau, dar gražų kalėdinį paveiksliuką ant desktopo užsidėjau  ax.gif
Dar norėjau tokią kalėdinę eglutę mažą nusipirkti, bet mano pikčiurna nesutiko  rolleyes.gif

Jėga dėl dovanėlių drinks_cheers.gif Eisiu aš šį vakarą gal kokių sveikinimų paieškosiu, ryt paskutinė diena kai parašyti sveikinimus doh.gif

Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 19:16)
Šiaip žadėjau būti iki vasaros smile.gif po to grįžti mokytis toliau. Bet nežinau ar negrįšiu anksčiau  smile.gif

Ir jau visam visam visam?
O kaip pikčiurna? Ant ledo? ax.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 19, 20:50)
siandien apsiprekinau biskuti,nuotaika pasikeliau smile.gif nors sau nieko nenusipirkau taip jau doh.gif  lotuliukas.gif keliausiu su drauge susitikt-ryt i Lt islekia,reik atsisveikint rolleyes.gif

Šopinimosi terapija veiksminga net ir nieko nenusipirkus lotuliukas.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 21:11)
trumpai apie save - kaunietis biski pradeda uzknisti...  ax.gif  arba as nesutikau dar tokio, arba as nesutverta bendrauti ilgiau su kazkuo nei kokie 3 men..  blink.gif  zodziu jis man atsibodo, o man meilem visokiom prisipazneja - ka man daryt?! g.gif  nu zodziu.. .
naujam darbe dar visko mokausi, norejau atsakomybes - tai kai gavau - maza nepasirode - iskarto suorganizuoti nemaza renginuka - o as dar net nepradejau nieko daryti, ir net neprisiverciu... kokia as tingine tai siaubas!  doh.gif

Dėl darbo džiaugiuosi drinks_cheers.gif Ir gerai, kad užvertė iš karto darbų, užtat patirtis greit ateis thumbup.gif
Dėl kauniečio abidna aišku, bet taip išeina ne tas žmogus jei erzina.. Tai ką darysi?
Aš tavo vietoje netempčiau.. Nei tau nei jam nebus gerai jei jis tave toliau erzins, o tu vaidinsi kad viskas ok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 19, 23:34)
Dėl darbo džiaugiuosi  drinks_cheers.gif  Ir gerai, kad užvertė iš karto darbų, užtat patirtis greit ateis  thumbup.gif
Dėl kauniečio abidna aišku, bet taip išeina ne tas žmogus jei erzina.. Tai ką darysi?
Aš tavo vietoje netempčiau.. Nei tau nei jam nebus gerai jei jis tave toliau erzins, o tu vaidinsi kad viskas ok  rolleyes.gif

nezinau ka daryti... gal man tiktrai reikia nurimti ir buti pagaliau su kazkuo, o ne vienai kaip ziezulai lekioti?..
Atsakyti
Ka veikinejat mergaites? Tylu ramu cia.. unsure.gif Abzoryte, kaip padangiu princo reikalai? ax.gif Kas siaip naujo?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 19, 23:45)
Ka veikinejat mergaites? Tylu ramu cia.. unsure.gif  Abzoryte, kaip padangiu princo reikalai? ax.gif Kas siaip naujo?

nu nu ... kas cia per padangiu princas?! bigsmile.gif kodel man nieks nieko nepasakojat??!!
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 19, 23:34)
Ir jau visam visam visam?
O kaip pikčiurna? Ant ledo?  ax.gif

Jis dar daug laiko turi, tegu daro ką nors... Nedarys, reiškia nenori smile.gif
Aš jam pasakiau, man negerai, aš noriu namo. Jis ne klausė kodėl, o pradėjo šaukti, kad jei jau taip šneku, tai galiu važiuoti smile.gif
Tai čia kas? Didelis jo noras būti su manim? biggrin.gif biggrin.gif

O šiaip aš dabar dainuoju ax.gif
Nu negaliu susilaikyti.
Happy endings Mikos zinot smile.gif
ir dar Nine crimes wink.gif
Bet reikia eiti kokiai valandai į vonią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 22:41)
nezinau ka daryti... gal man tiktrai reikia nurimti ir buti pagaliau su kazkuo, o ne vienai kaip ziezulai lekioti?..

Nu bet jei erzina, nejau taikstytis doh.gif Nežinau, aš tai esu tokios nuostatos, jei per kelis mėn pasimato kad ne tas žmogus, viską traukti. O jei jau išbūnu ilgiau nei pusmetį, vadinasi susitaikiau su viskuo kas erzina ir tai kas erzina su laiku net patampa miela..
O būti su belekuo tikrai nėra geriau kaip būti vienai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 19, 22:45)
Abzoryte, kaip padangiu princo reikalai? Kas siaip naujo?

Padangių princas užvakar buvo parašės vėl kosminį laišką doh.gif Dar tą dieną pikta buvau, tai atrašiau ne itin romantiškai, bet taip aiškiai ir žemiškai. Nu blin galvoju, kam man būti ne savimi ir vaidinti. Tai po to dar atrašė, paskui atrašiau kad jau esu pavargusi ir saldžių. Tai vakar nieko, šiandien nieko biggrin.gif
Ale jis man kosmosas šiek tiek doh.gif Su drauge praminėm jį Sakalo sparnas laugh.gif Nes ten viename laiške kažką apie sakalus rašė.
Na man patinka romantika, bet pas jį romantika nugrybauja jau šiek tiek į kitą visatos lygį. Man šiek tiek per aukštos materijos doh.gif Nors dabar iš jo 4-rių laiškų kaip ir 50 ant 50 gaunasi: 2 faini laiškai, 2 kosminiai biggrin.gif Gal jis rašo apsirūkęs kartais lotuliukas.gif

Bet užtat Mėlynakis.... ax.gif Prieš porą metų jau šiuo metu būčiau jį turbūt įsimylėjusi biggrin.gif Ar jis meistras ant to, ar šiaip greit mane perkanda, bet žavi nerealiai smile.gif Kad ir kokia bebūčiau pikčiurna, kad ir kokia siaubinga diena bebūtų, nu prajuokina nors tu ką lotuliukas.gif Ir rodo dėmesį kaip tik gali... Tik aišku aš iš tų čatų soti nebūsiu doh.gif Bet va grįžau iš repeticijos žiūriu mailu atsiuntė dainą, kurios nuorodą į youtubę buvau šiandien užsidėjusi ant skype.. Tai parsiuntė mp3 ir atsiuntė. Na prisimena žmogus, galvoja... labas rytas prasideda su jo palinkėjimais, dieną bendraujam mažai, bet vakare po darbo dienos vėl plepam ir laba naktis baigiasi su jo palinkėjimais biggrin.gif Patinka man jis... Tik labai lėtai tas jo pažinimo procesas eina doh.gif Ir labai jau lėtai viskas rutuliojasi... Nes mūsų bendravimas draugiškas... Apie gyvenimą, apie santykius, apie supratimą, apie pomėgius, apie savo patirtį biggrin.gif ir daug daug daug ką.. bet mes nekalbame lyg būtume įsimylėję. Tačiau matau kad jis labai stengiasi.. Ir jei pajaučia kad aš kažko traukiuosi vejasi ne tas žodis doh.gif

Šitos ilgos rašliavos reziume - Mėlynakiui dedu Pliusą lotuliukas.gif Bet aš kadangi pasimokiusi gana stipriai, neketinu pamesti dėl jo galvos anksčiau nei jis dėl manęs biggrin.gif

O tu papasakok kas pas tave dedasi? Dar čatini su ex? Dar jis neišlipo iš tavo galvos? Nepasipainiojo niekas dar netyčia ar tyčia? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 22:50)
nu nu ... kas cia per padangiu princas?!  bigsmile.gif  kodel man nieks nieko nepasakojat??!!

Skridau iš Londono, atsisėdau šalia ir prisiskraidėm laugh.gif
Praplepėjom visą kelią, paprašė konktaktų ir net į žandą išdrįso pabučiuoti atsisveikinant laugh.gif
Pradžioje net patiko, ale kai sulaukiau laiškų... blink.gif O apie tai jau užsiminiau praeitoje žinutėje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 23:02)
Jis dar daug laiko turi, tegu daro ką nors... Nedarys, reiškia nenori smile.gif
Aš jam pasakiau, man negerai, aš noriu namo. Jis ne klausė kodėl, o pradėjo šaukti, kad jei jau taip šneku, tai galiu važiuoti smile.gif
Tai čia kas? Didelis jo noras būti su manim?  biggrin.gif  biggrin.gif

O šiaip aš dabar dainuoju  ax.gif
Nu negaliu susilaikyti.
Happy endings Mikos zinot smile.gif
ir dar Nine crimes wink.gif
Bet reikia eiti kokiai valandai į vonią smile.gif

Nu jo, jei nieko nedarys, velniop pikčiurna tegu eina irnesakyk.gif

Gaila, kad negirdim tavęs biggrin.gif Būtų karaoke vakarėlis thumbup.gif
Geros vonios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 20, 00:10)

Skridau iš Londono, atsisėdau šalia ir prisiskraidėm laugh.gif
Praplepėjom visą kelią, paprašė konktaktų ir net į žandą išdrįso pabučiuoti atsisveikinant laugh.gif
Pradžioje net patiko, ale kai sulaukiau laiškų...  blink.gif  O apie tai jau užsiminiau praeitoje žinutėje biggrin.gif
Papildyta:
Nu jo, jei nieko nedarys, velniop pikčiurna tegu eina irnesakyk.gif

kaip grazu... rolleyes.gif paskutiniu metu kazkaip daug isgirstu panasiu romantisku pazinciu.. kaip man grazu wub.gif ma taipkazkaip neiseina.. esu per daug pikta ir nieks neuzkalbina schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš šiandien kai buvau sportuoti, ten keli lietuviai vaikinai buvo, tai tiek dėmėsio gavau... Visada iš svetimų pilna dėmėsio, o iš to, šalia kurio miegu, nieko... Ech... unsure.gif Liūdna net darosi.
Mažuli, šypsokis daugiau wink.gif
Atsakyti