QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 22:41)
nezinau ka daryti... gal man tiktrai reikia nurimti ir buti pagaliau su kazkuo, o ne vienai kaip ziezulai lekioti?..
Nu bet jei erzina, nejau taikstytis

Nežinau, aš tai esu tokios nuostatos, jei per kelis mėn pasimato kad ne tas žmogus, viską traukti. O jei jau išbūnu ilgiau nei pusmetį, vadinasi susitaikiau su viskuo kas erzina ir tai kas erzina su laiku net patampa miela..
O būti su belekuo tikrai nėra geriau kaip būti vienai
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 19, 22:45)
Abzoryte, kaip padangiu princo reikalai? Kas siaip naujo?
Padangių princas užvakar buvo parašės vėl kosminį laišką

Dar tą dieną pikta buvau, tai atrašiau ne itin romantiškai, bet taip aiškiai ir žemiškai. Nu blin galvoju, kam man būti ne savimi ir vaidinti. Tai po to dar atrašė, paskui atrašiau kad jau esu pavargusi ir saldžių. Tai vakar nieko, šiandien nieko

Ale jis man kosmosas šiek tiek

Su drauge praminėm jį Sakalo sparnas

Nes ten viename laiške kažką apie sakalus rašė.
Na man patinka romantika, bet pas jį romantika nugrybauja jau šiek tiek į kitą visatos lygį. Man šiek tiek per aukštos materijos

Nors dabar iš jo 4-rių laiškų kaip ir 50 ant 50 gaunasi: 2 faini laiškai, 2 kosminiai

Gal jis rašo apsirūkęs kartais
Bet užtat Mėlynakis....

Prieš porą metų jau šiuo metu būčiau jį turbūt įsimylėjusi

Ar jis meistras ant to, ar šiaip greit mane perkanda, bet žavi nerealiai

Kad ir kokia bebūčiau pikčiurna, kad ir kokia siaubinga diena bebūtų, nu prajuokina nors tu ką

Ir rodo dėmesį kaip tik gali... Tik aišku aš iš tų čatų soti nebūsiu

Bet va grįžau iš repeticijos žiūriu mailu atsiuntė dainą, kurios nuorodą į youtubę buvau šiandien užsidėjusi ant skype.. Tai parsiuntė mp3 ir atsiuntė. Na prisimena žmogus, galvoja... labas rytas prasideda su jo palinkėjimais, dieną bendraujam mažai, bet vakare po darbo dienos vėl plepam ir laba naktis baigiasi su jo palinkėjimais

Patinka man jis... Tik labai lėtai tas jo pažinimo procesas eina

Ir labai jau lėtai viskas rutuliojasi... Nes mūsų bendravimas draugiškas... Apie gyvenimą, apie santykius, apie supratimą, apie pomėgius, apie savo patirtį

ir daug daug daug ką.. bet mes nekalbame lyg būtume įsimylėję. Tačiau matau kad jis labai stengiasi.. Ir jei pajaučia kad aš kažko traukiuosi vejasi ne tas žodis
Šitos ilgos rašliavos reziume - Mėlynakiui dedu Pliusą
Bet aš kadangi pasimokiusi gana stipriai, neketinu pamesti dėl jo galvos anksčiau nei jis dėl manęs
O tu papasakok kas pas tave dedasi? Dar čatini su ex? Dar jis neišlipo iš tavo galvos? Nepasipainiojo niekas dar netyčia ar tyčia?
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 22:50)
nu nu ... kas cia per padangiu princas?!

kodel man nieks nieko nepasakojat??!!
Skridau iš Londono, atsisėdau šalia ir prisiskraidėm

Praplepėjom visą kelią, paprašė konktaktų ir net į žandą išdrįso pabučiuoti atsisveikinant

Pradžioje net patiko, ale kai sulaukiau laiškų...

O apie tai jau užsiminiau praeitoje žinutėje
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 23:02)
Jis dar daug laiko turi, tegu daro ką nors... Nedarys, reiškia nenori

Aš jam pasakiau, man negerai, aš noriu namo. Jis ne klausė kodėl, o pradėjo šaukti, kad jei jau taip šneku, tai galiu važiuoti

Tai čia kas? Didelis jo noras būti su manim?
O šiaip aš dabar dainuoju
Nu negaliu susilaikyti.
Happy endings Mikos zinot

ir dar
Nine crimes 
Bet reikia eiti kokiai valandai į vonią
Nu jo, jei nieko nedarys, velniop pikčiurna tegu eina
Gaila, kad negirdim tavęs

Būtų karaoke vakarėlis
Geros vonios