Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Dabar mąstau rašiau jau šiandien ar ne, sveikinausi ar ne... biggrin.gif LABAS bigsmile.gif
Aš vėl nedirbu, toliau žiūriu ištikimybės testus ax.gif

Advoco, man būtų didžiulė problema sumąstyti ką graviruoti smile.gif
Apskritai dovanos man tokia problema yra biggrin.gif

Ir šiaip nemėgstu švenčių blush2.gif

Gegyte, atsiprašau, bet aš pritariu Bjuti unsure.gif
Papildyta:
Labas, Crazy Sun, Vakare ax.gif
Atsakyti
Advoco, kažkada gavau parkerį su išgraviruotais metais.. biggrin.gif nu, nežinau, gal fain biggrin.gif
bet geriausia, kaip jau sakė, kokią frazę, kurią tik judu žinot smile.gif

Mažuli, apie save papasakok bigsmile.gif

Sveika, Haneriete smile.gif kaip Tavo sveikata? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 19 gruodžio 2007 - 17:51
Geriau nei buvo, bet vis dar jogurtų ir košyčių dieta ax.gif
Užtat mano pilvukas dabar thumbup.gif
Aš tai išvis nenorėčiau gauti tušinuko... ax.gif Galvoju, bet kaip turėtų būti lengva nupirkti man dovaną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 17:41)
Labas, Crazy Sun, Vakare  ax.gif

Labas, nepasislepsi cia nuo jusu blush2.gif As dar darbe, reikia pabaigt pora darbeliu... smile.gif

Gegyte, as taip pat pritariu Bjuti. Nesupratai sios temos esmes. Net nezinau, kaip tau ja paaiskinti. Jei pasakysiu, kad tau dabar verciau reiketu mokytis ir save tobulinti, ar suprasi? Turbut ne. Bet tai vienintelis atsakymas i bet kuri tavo posta apie meiles. 4u.gif
Papildyta:
Mergaites, apie ka susimastet? powerpuff, CrazySun, haneriete, Bjuti?
Raso kad prisijunge 7 is ju vienas svecias, bet matau tik 5 g.gif
Atsakyti
As tai mastau kaip cia neuzmigt darbe.. g.gif lotuliukas.gif ka kitos veikinejat? mazulis senai matyta, kaip tavo kaunietis? Haneriete smagu, kad pasveikai smile.gif CrazySun, Vakare-ka jus veikiat? Bjuti-kaip su viniu kaleju reikalai? Ar gavai skypo kontaktus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 19 gruodžio 2007 - 18:30
Vis dar žiūriu tuos testus biggrin.gif
Su vienu vaikinu per skype rašinėjuos, rašo, kad aš jo paskutinis šansas turėti ir simpatišką, ir protingą panelę viename biggrin.gif
Ir vis ruošiuosi jau eiti, dar turiu savo pikčiurnai dovaną nupirkti ir sportuoti šnd reikia eiti... smile.gif
Atsakyti
paverksiu - iki ryt reik kursinį parašyt, kurio vos pusę turiu... lotuliukas.gif

nusikalus nerealiai, nes bendradarbė serga - tai už dvi įmones dirbau biggrin.gif

bet nupirkau šian diiiiiiiiiiidelę raudoną kojinę bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kaip Jūs? wink.gif
Atsakyti
O aš šiandien kalėdines dovanas taip gražiai supakavau, dar gražų kalėdinį paveiksliuką ant desktopo užsidėjau ax.gif
Dar norėjau tokią kalėdinę eglutę mažą nusipirkti, bet mano pikčiurna nesutiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 19 gruodžio 2007 - 18:50
powerpuff, as baisiai stengiuos prisiverst padirbet, taip po biski po biski stumiuos i prieki doh.gif O kodel tave miegas ima, darbo nera ar nakti nemiegojai? ax.gif

haneriete, ar esi tikra kad tau reikia ten buti? Galbut detaliu nezinau, bet is kurios puses beziuriu, man vis taip rodosi 4u.gif

CrazySun darbininke drinks_cheers.gif Nepamirsk pailseti kada wink.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 19, 19:53)
haneriete, ar esi tikra kad tau reikia ten buti? Galbut detaliu nezinau, bet is kurios puses beziuriu, man vis taip rodosi  4u.gif

Aš esu beveik tikra, kad man čia nereikia būti smile.gif
Šiaip labai daug ko aš čia nerašau, nes kai iškrausiu visą blogį, užteršiu namus mūsų labai ax.gif
Bet aš vis kartoju sau, kad atvažiavau čia pinigų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 18:57)
Aš esu beveik tikra, kad man čia nereikia būti smile.gif
Bet aš vis kartoju sau, kad atvažiavau čia pinigų  blush2.gif

Gerai, kad zinai kodel ten esi 4u.gif Ar daug laiko liko iki tikslo, t.y. pakankamo pinigu kiekio?
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 19, 20:07)
Gerai, kad zinai kodel ten esi 4u.gif Ar daug laiko liko iki tikslo, t.y. pakankamo pinigu kiekio?

Šiaip žadėjau būti iki vasaros smile.gif po to grįžti mokytis toliau. Bet nežinau ar negrįšiu anksčiau smile.gif
Atsakyti