Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Jūsų daug čia, o visos tylit... Ką mąstot? rolleyes.gif
Labanaktis toms, kurios miegoti nuėjo. Aš eisiu už 15 minučių smile.gif
Atsakyti
Kažkokia keista nuotaika čia unsure.gif
Man brolis parašė, kad čia yra neteisybė, kad niekas manęs TOKIOS nemyli. Sakė, kad jis norėtų tokios panelės kaip aš...
Aš patikėjau ax.gif
Labanaktis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 20, 00:51)
Kažkokia keista nuotaika čia  unsure.gif
Man brolis parašė, kad čia yra neteisybė, kad niekas manęs TOKIOS nemyli. Sakė, kad jis norėtų tokios panelės kaip aš...
Aš patikėjau  ax.gif
Labanaktis wink.gif

Viskas gerai čia su a nuotaika, juk negalim nonstop SM sėdėt biggrin.gif
Mano mėlynakis parsivilko iš kašės, burkuojam laugh.gif

Saldžių visoms visoms visoms mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. CrazySun lauksim rezultatų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 20, 01:04)
NORMAL PEOPLE SCARE ME

aš jau skype taip užsirašius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir niekas nesiginčija...gal...visi nenormalūs? blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 20, 01:54)

P.S. CrazySun lauksim rezultatų  drinks_cheers.gif

aš šiandien pateisinu savo vardą... blush2.gif nugi, rašiau, rašiau...viskas - minties nei vienos..apsitvarkiau..vėl prisėdau..nu,negaliu niekaip rašyt... doh.gif ir....išvariau į maximą.. blush2.gif
parsivilkau eglę, daug žaisliukų ir ką - gražu - namai iki galo papuošti bigsmile.gif

žinau, galit nesakyt - durna, nu, ką dabar daryt lotuliukas.gif nius, gal panaktinėt teks.. unsure.gif gerai, kad neviena rašau dar lotuliukas.gif draugė taip pat laiką leido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 20, 01:10)
aš jau skype taip užsirašius  biggrin.gif  ir niekas nesiginčija...gal...visi nenormalūs?  blink.gif  lotuliukas.gif
aš šiandien pateisinu savo vardą...  blush2.gif  nugi, rašiau, rašiau...viskas - minties nei vienos..apsitvarkiau..vėl prisėdau..nu,negaliu niekaip rašyt...  doh.gif  ir....išvariau į maximą..  blush2.gif
parsivilkau eglę, daug žaisliukų ir ką - gražu - namai iki galo papuošti  bigsmile.gif

žinau, galit nesakyt - durna, nu, ką dabar daryt  lotuliukas.gif  nius, gal panaktinėt teks..  unsure.gif  gerai, kad neviena rašau dar  lotuliukas.gif  draugė taip pat laiką leido biggrin.gif

nu prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aišku, kam tas kursinis, kai eglę galima pasipuošti irnesakyk.gif
Oi gerai pavarei čia thumbup.gif

Man patinka nenormalūs yahoo.gif

Nu viskas, dabar jau tikrai labanakt lotuliukas.gif
Atsakyti
oooo group.gif radau bendraminciu wub.gif Sveikos,jungiuos prie jusu,priimsit ? 4u.gif Atejau tusciomis rankomis, beveik tuscia sirdim,bet sianakt sypsena lupose ir daug daug zvimbenciu minciu doh.gif lotuliukas.gif
Tai va, naujoke as supermama.lt portale,bet manau, ismoksiu cia visko ir priprasiu,o naktys ir dienos taps idomesnes rolleyes.gif
Kas liecia meile- esu svarstykles.Kaip ir priklauso mano gyvenimo budas- meiles ieskojimas,kuo uzsiimti randu laiko net dabar,kai sesija ant nosies doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Bet juk taip idomiau,.O tas ieskojimas,tai trbt laukimas, o pajautus simpatija kazkuriam,naivus prisisvajojimas ,kad tai TAS , pagaliau clap.gif bet taip dazniausiai nebuna, dazniausiai viska sustabdau as pati
nono.gif netycia lotuliukas.gif

Dabar bendrauju su *senu simpatijum* lotuliukas.gif Vandenis. Atrodo visai cia mums viskas neblogai gaunasi,o pagal zenklus,tai isvis tobula pora turetume but thumbup.gif lotuliukas.gif

tai tiek pradziu pradziai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masarti: 20 gruodžio 2007 - 02:09
QUOTE(haneriete @ 2007 12 19, 19:41)
Advoco, man būtų didžiulė problema sumąstyti ką graviruoti smile.gif
Apskritai dovanos man tokia problema yra  biggrin.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 19, 19:41)
Advoco, kažkada gavau parkerį su išgraviruotais metais..  biggrin.gif  nu, nežinau, gal fain biggrin.gif
bet geriausia, kaip jau sakė, kokią frazę, kurią tik judu žinot smile.gif

nupirkau dėklą vizitkėms ax.gif apseis kol kas be tušinukų graviruotų irnesakyk.gif

labą rytelį 4u.gif nešu visoms diiidelį puodelį kavytės mirksiukas.gif

user posted image

Papildyta:
va dar šokolado, kas mėgstat, pie kavytės blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki, miargai, pasiilgau jūsų 4u.gif

Jėzau, kaip gera grįžti į darbą.... Ir negera tuo pačiu, nes vakar kolegos tėtis žuvo, dar per tv rodė, dievai dievai, dabar visi pakampėmis būriuojasi, egzistencinius klausimus nagrinėja... Ruošiasi važiuoti į mišias. Aš nevažiuosiu. Nenoriu. Nemoku reaguoti į tokius dalykus, galvoju, aš jam vienam kada nors ką nors pasakysiu jei reikės. Arba patylėsiu jam. Nežinau...

Hm. Kas dar. Milda beveik pasveiko, laukia kalėdų. Namie eglutė supakuota kampe stovi, laukia Mildos smile.gif Dovanų diedui neturiu, jau prasikeikiau. Nieko neišgimdau, jokios idėjos, ir pamažu panikuoju biggrin.gif

O šiaip viskas gerai, sesija pačiam įkaršty, migdydama vaiką skaitau konspektus, į darbą atsinešiau konspektų, vakarais irgi skaitau kosnpektus. Negi ne lafa? biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nebeseku pokalbiu jusu... blush2.gif Nes darbe faina dirbti, tai net nera noro SM sedet biggrin.gif
Is ties labai dziaugiuosi naujuoju darbu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vakar vaiko darzelyje eglute buvo...labai grazi svente wub.gif wub.gif wub.gif net asarele nubraukiau ziuredama i savo dainuojanti, sokanti vaika smile.gif

Meiles fronte nieko naujo smile.gif
Vyras buves kazkokias pievas kalba..vakar pasiule draugauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 20 gruodžio 2007 - 10:23
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 20, 10:20)
Laba diena  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nebeseku pokalbiu jusu...  blush2.gif  Nes darbe faina dirbti, tai net nera noro SM sedet biggrin.gif
Is ties labai dziaugiuosi naujuoju darbu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Vakar vaiko darzelyje eglute buvo...labai grazi svente  wub.gif  wub.gif  wub.gif net asarele nubraukiau ziuredama i savo dainuojanti, sokanti vaika smile.gif

Vilte, labai saunu drinks_cheers.gif Del visu triju dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 20, 10:20)
Vyras buves kazkokias pievas kalba..vakar pasiule draugauti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif geras biggrin.gif

Džiaugiuosi kad Tomukui patiko šventė, maniškė prasirgo darželio eglutę sad.gif Dar džiaugiuosi kad darbas patinka.
Vakar visai netikėtai gavau pasiūlymą eiti dirbti į kitą kompaniją. Iš esmės tą patį, ką dirbu dabar, tik per kitą prizmę smile.gif Na, dabar tvirtinu projektus, o eičiau jų ruošti smile.gif Ir aplankyčiau, anot galbūt būsimo direktoriaus "įvairias keistas šalis". Su šituo darbu aplankau ES šalis, visai smagu būtų aplankyti ir Aziją biggrin.gif
Bet anyway, problema ta, kad šitam darbe mano širdis dainuoja, aš kaifuoju ir taip toliau. Ir nežinau, ar ten patiktų taip pat, kaip čia kad patinka.. Va ir dilema, protingieji kurmiai.. g.gif
Bet ale kaip širdį paglostė... Lietuvoje su BĮ projektais dirba gal 3-4 žmonės. Ir aš vieną jų. Ir visiems manęs reikia cool.gif
Atsakyti
Drugeli, ir tau pagyros drinks_cheers.gif

Lengviau komentuot blogus dalykus - tada gali patart ar pakritikuot doh.gif O kai viskas gerai, gali tik pasveikint ir viskas tuo baigiasi biggrin.gif Verciau jau einu dirbt biggrin.gif
Atsakyti