Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 23:13)
kaip grazu...  rolleyes.gif paskutiniu metu kazkaip daug isgirstu panasiu romantisku pazinciu.. kaip man grazu  wub.gif  ma taipkazkaip neiseina.. esu per daug pikta ir nieks neuzkalbina  schmoll.gif  tongue.gif

Pažintis tai tikrai neįtikėtinoje vietoje biggrin.gif Tarp debesų.. Ale nusileidus ant žemės tas grožis jau nebe toks ax.gif Nors dar negali žinot kas bus toliau.. Ale jis labai idėjinis.. Menininkas.. Man trūksta jame tokio paprasto supratimo, kad gyvenime iš idėjų sotus nebūsi. Bandau įsivaizduoti šeimą su tokiu žmogumi, vaikas kriokia, pampersus reikia keisti, o tas pradeda man ką nors pasakoti apie visatos didybę lotuliukas.gif Pritvočiau turbūt lotuliukas.gif

Va čia ir pasijaučia kuo skiriasi 17-os ir 27-erių merginos mąstymas. Dabar jau suprantu, kad negali būti vienas asmuo iki širdies gelmių romantikas ir tuo pačiu žemiškas realistas kuris siekia užtikrinti savo ir savo artimųjų buitį smile.gif

Netikiu kad esi pikčiurna biggrin.gif Bent jau ne ką didesnė nei aš biggrin.gif O manęs irgi taip dažnai nekalbina, bet aš jau mergaitėm rašiau, atlėkiau į lėktuvą tiesiai iš Kvepalų parduotuvės oro uoste, tai jį ryškiai mano kvapai pakerėjo, nes aš kol ten bandžiau visus, kvapas nuo manęs tikrai nepakartojamas sklido lotuliukas.gif Tai neišlaikė nepakalbinęs lotuliukas.gif

Tai kada dabar susitinki su kauniečiu, kada čia kitos serijos laukti? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 20, 00:10)
O tu papasakok kas pas tave dedasi? Dar čatini su ex? Dar jis neišlipo iš tavo galvos? Nepasipainiojo niekas dar netyčia ar tyčia?  4u.gif

Super poziuris-negalima pamesti galvos del berno anksciau nei jis pames del taves drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
O mano padangej jokiu sakalo sparnu.. lotuliukas.gif Ta is stokholmo ismeciau is skype kontaktu viena vakara nes jau uzkniso..vistiek kazi kokiu budu man paraso blink.gif Su ex pachatinu labai saikingai-tik esant realiam ar isivaizduojamam reikalui lotuliukas.gif Na nedingo jis is mano galvos ir sirdies nors tu ka.. g.gif Penktadieni su juo susitiksiu nes noriu perduot meduoli jo mamai..ech nezinau ar laukiu to susitikimo ar nelabai..
Siap dar su tokiu mielu vyruku susirasineju kiekviena diena internete blush2.gif Bet irgi kazkaip nelabai viskas rutuliojasi realios draugystes linkme..na bet visai mielas toks-labai grazus, prajuokina mane ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif per kaledas susitiksim, nori kad atvaziuociau pas jo tevu... as tai nelabai noriu ten trnktis, ale kad labai praso... g.gif tai jau po kaledu busiu pilna ispudziu.. pamatysiu kaip bus kai susitksiu, nesimatem jau trecia savaite.. blink.gif bet jis man primena savo kai kuriais bruozais mano buvusi, o man tas labai nepatinka, nes butent del tu savybiu as su juo issiskyriau... verysad.gif
bet uztat sorto klube vel lankosi mano grazuolis ( cia kazkada klausiau patarimo kaip pakbinti vaikina sporto klube) oij oij, koks jis man fainas wub.gif ir i savo puse pastebejau zvilgsniuku tokiu... blush2.gif nu nu.. kazi kaip cia bus ax.gif
Atsakyti
GV aciu tau
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 19, 23:33)
Super poziuris-negalima pamesti galvos del berno anksciau nei jis pames del taves drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
O mano padangej jokiu sakalo sparnu.. lotuliukas.gif Ta is stokholmo ismeciau is skype kontaktu viena vakara nes jau uzkniso..vistiek kazi kokiu budu man paraso blink.gif  Su ex pachatinu labai saikingai-tik esant realiam ar isivaizduojamam reikalui lotuliukas.gif Na nedingo jis is mano galvos ir sirdies nors tu ka.. g.gif  Penktadieni su juo susitiksiu nes noriu perduot meduoli jo mamai..ech nezinau ar laukiu to susitikimo ar nelabai..
Siap dar su tokiu mielu vyruku susirasineju kiekviena diena internete blush2.gif  Bet irgi kazkaip nelabai viskas rutuliojasi realios draugystes linkme..na bet visai mielas toks-labai grazus, prajuokina mane  ax.gif

Ale ir prikibo prie tavęs tas Stokholmistas blink.gif doh.gif

Dėl ex.. Na dar porą mėnesiukų tau ir pasivysi mane thumbup.gif O čia kur aš dabar esu mergyt žinok rojus jau palyginus su tuo kas buvo vasarą yahoo.gif Nei minčių, nei kančių, nei nostalgijos... smile.gif Nuėmė kaip ranka viską ne kažkoks įvykis, o tai kad pati supratau, jog neverta kankintis dėl to, ko nėra cool.gif
Ir dabar... apšerkšnyję mūsų žiemos, balta balta kur dairais, ilgas pasakas mažiemus, seka mėlynakiai vakarais thumbup.gif
Belieka kažkam dabar pramušti tuos ledus viduje ir bus Yahoooooo, Mes įsimylėję, Mes išprotėję yahoo.gif

Ir kiek mažai tereikia toms moterims ane... Prajuokina ir jau gera ant širdies wub.gif O jūs buvote jau susitikę? 4u.gif
Atsakyti
Einu i plunksnyna ax.gif labos, fejos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 20, 00:46)
Ale ir prikibo prie tavęs tas Stokholmistas  blink.gif  doh.gif
Ir kiek mažai tereikia toms moterims ane... Prajuokina ir jau gera ant širdies  wub.gif  O jūs buvote jau susitikę?  4u.gif

Prikibo tai tikrai blink.gif As matyt kazkaip traukiu trenktus bernus.. g.gif lotuliukas.gif

Su tuo grazuoliuku susitike nebuvom ax.gif As ir pati nerodau didelio noro susitikt taip is karto..Tiesiog man smagu dabar taip bendrauti-kazkaip atrodo susitikimas viska sugadintu..na bet ateis ir tam laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 19, 23:46)
Einu i plunksnyna  ax.gif  labos, fejos  mirksiukas.gif

Sėkmės tau su tuo sportininku yahoo.gif
Lauksim naujienų drinks_cheers.gif
Saldžių 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, Abzoryte,Powerpuff,Bjuti,Vakare,Mazulis,Haneriete,Monikuteee,Sellte,Populi,Vakare
Aciu Jums jus visos nuostabios....Tik tiek ir norejau parasyt wub.gif

geru naktinejimu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 20 gruodžio 2007 - 00:00
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 19, 23:51)
Prikibo tai tikrai blink.gif  As matyt kazkaip traukiu trenktus bernus.. g.gif  lotuliukas.gif

Su tuo grazuoliuku susitike nebuvom ax.gif As ir pati nerodau didelio noro susitikt taip is karto..Tiesiog man smagu dabar taip bendrauti-kazkaip atrodo susitikimas viska sugadintu..na bet ateis ir tam laikas smile.gif

Tu tam Stokholmistui parašyk: NORMAL PEOPLE SCARE ME swoon.gif lotuliukas.gif

Nu ja, tie pirmi paplepėjimai malonūs ax.gif Ale labai dažnai būna, kad susitikus ta iliuzija išyra unsure.gif Nors man su mėlynakiu gyvai dar fainiau buvo nei čatinant - tai vadinasi būna visko bigsmile.gif

Tik va kur jis dabar mastau.gif Gal kokiam pasimatyme sėdi ir iš gausybės dabartinių kandidačių lygina visas tarpusavyje, mane tame tarpe lotuliukas.gif Jau pradeda pas mane atsirasti tylus pavydo balsas viduje, kuriam aš vis dar neleidžiu reikštis... gun_bandana.gif Mielai mėlynakį pasisavinčiau lotuliukas.gif Gal reikia paburti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 19, 19:43)

GV, ne man tave teisti 4u.gif Nesakau, kad man patiko pastarųjų dienų šnekos, nors ir ne man skirtos. Visos mes skirtingos, situacijos skirtingos, ir reaguojame skirtingai. Pati esu pridariusi nesamonių, ir net jeigu man atleido... et... Bet kalba ne apie mane. Noriu, kad visos bėdos išsispręstų, tik kad tas mano noras niekam nepagelbės smile.gif

Grįžtant prie linksmesnių temų - pažiūrėjau šįvakar filmą, kuris įkvepia drinks_cheers.gif Vėl matau naujus tolius ir galimybes. PMS baigėsi, aš rami. Kaip čia nepametus to įkvėpimo bent kelias dienas, kad imtis realių veiksmų g.gif Klausaus dainas iš filmo vėl ir vėl biggrin.gif Eisiu jau miegoti - mažytis žingsnis geresnio gyvenimo link mirksiukas.gif

Labanaktis smile.gif

P.S. Dolce, nosi aukstyn happy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 20 gruodžio 2007 - 00:11
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 20, 01:00)
Mergaites, Abzoryte,Powerpuff,Bjuti,Vakare,Mazulis,Haneriete,Monikuteee,Sellte,Populi,Vakare
Aciu Jums jus visos nuostabios....Tik tiek ir norejau parasyt wub.gif

geru naktinejimu... mirksiukas.gif

DG brangioji-tu pati esi nuostabi 4u.gif Juk zinai ta smile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 20, 01:04)
Tik va kur jis dabar mastau.gif Gal kokiam pasimatyme sėdi ir iš gausybės dabartinių kandidačių lygina visas tarpusavyje, mane tame tarpe  lotuliukas.gif  Jau pradeda pas mane atsirasti tylus pavydo balsas viduje, kuriam aš vis dar neleidžiu reikštis... gun_bandana.gif Mielai mėlynakį pasisavinčiau  lotuliukas.gif Gal reikia paburti laugh.gif

Tai jau taip..iliuzijos isyra-su stokholmistu sitai patyriau savo kailiu lotuliukas.gif Na bet cia nera taisykle-buna visaip mirksiukas.gif
O tu gi vyriausia musu ragana-gali priburt sniega tai kas cia tau reiskia kazi koki melynaki nuo kitu merginu burtais atmust? lotuliukas.gif Tik navigacine pasitikrink pries burdama ir pirmyn drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Keliauju jau miegot ax.gif labanakt visom naktinetojom 4u.gif
Atsakyti