Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(advoco @ 2007 12 21, 22:17)
t
Papildyta:
[B]vėl rašė  cool.gif  prašė prisijungti  ax.gif  bet aš atsisakiau user posted image
rytoj turiu būti graži ir išsimiegojus user posted image

labas Bjuti bigsmile.gif

teisingai mergaite!!! thumbup.gif nu ale bernu logika!!nu mums dienos visos reikia kad susiruosti o ne tiesiai is lovos r i baliu doh.gif ne nu tik jie gali taip sugalvoti.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 00:22)
teisingai mergaite!!!  thumbup.gif nu ale bernu logika!!nu mums dienos visos reikia kad susiruosti o ne tiesiai is lovos r i baliu doh.gif ne nu tik jie gali taip sugalvoti.... rolleyes.gif

nu, sako tai prieš darbą anksčiau atsikelsi ir nusilakuosi doh.gif
aš visą vakarą jau sėdžiu cool.gif
o rytoj anksčiau kelsius, kad plaukus susitvarkyti, o ne nagų lakuoti user posted image
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 21, 22:28)
nu, sako tai prieš darbą anksčiau atsikelsi ir nusilakuosi  doh.gif
user posted image

jo jo....gudragalvis doh.gif lotuliukas.gif
niu jau grazi? blush2.gif
Atsakyti
oi GM-aciu visiem sventiesiem-mb protingesnis uz tave nezinau kiek kartu biggrin.gif ir demesio gyvai gaunu is visu nail.gif turbut atvirksciai nei tu-tai ir stengies savo kvailom replikom uz tai atsiimt internete lotuliukas.gif jetau,keli tu juoka lotuliukas.gif neveltui ir vyro neturi biggrin.gif kas gi su tokia butu? g.gif lotuliukas.gif ner tokiu matyt lotuliukas.gif tik pencininkai su savo 'protingais ' draugais,kurie jau paaiskina,kokia ten kompanija doh.gif lotuliukas.gif kur tik tokias kaip tu ir imt biggrin.gif
nu ok,pasistengsiu neberasyt jai doh.gif lotuliukas.gif nu gi visos senai suprato,kad 'panele nuskriaustoji gyvenimo kely' labai nori visu demesio wub.gif doh.gif lotuliukas.gif aaaaaa,nuotaika pakele bent lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos.

Nepatink man toks štilis čia, bet gal kaip nors. Kaltinkim šventes biggrin.gif

Hm, lai lai, ką čia jums papasakoti.. Manikiūrą pasidariau prieš 10 minučių, šian posėdis, pristatinėsiu projektą, susigriebiau kad lievai rankos atrodo. Paskaičiau kaip jūs čia ruošiatės po dieną po dvi, nesąmonė, galima viską reaktyviai padaryti. Einu dar akis pasidažysiu, ir būsiu jau visa graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 01:12)
niu jau grazi? blush2.gif

aga blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
nešu mergytems kavytes, kurios dar negėrė mirksiukas.gif

user posted image

ir šiltą apkabinimą visoms group.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 22, 03:57)
oi GM-aciu visiem sventiesiem-mb protingesnis uz tave nezinau kiek kartu  biggrin.gif  ir demesio gyvai gaunu is visu nail.gif 

Tai palauk, kokio velnio tu čia esi jei turi diedą??? blink.gif
Tema juk skirta belaukiančioms meilės.. ax.gif
Iš to peršasi kažkokia išvada.. tongue.gif

Šiaip nesu pikta gyvenime. Esu mylima, su manim gera žmonėms.
Užkabliavo tiesiog mane šitoks bendravimas, nauji potyriai ir jie mane veža yahoo.gif

Bet kokia negyva tema?? Ko tokios nekalbios?
Atsakyti
Visoms fėjoms gražių prieššventinių nuotaikų newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 22, 12:58)
Visoms fėjoms gražių prieššventinių nuotaikų  newyear.gif

Kai toks oras kyla noras kiaušinius dažyt, o ne eglutę puošti. Per praeitas velykas krienus kasiau pas močiutę- toks pat oras buvo kaip ir dabar laugh.gif
Nekvepia Kalėdomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 22, 13:07)
Nekvepia Kalėdomis ax.gif

Tikrai ne... užtat bandau save ir kitus įtikinti, kad nuotaikos yra prieššventiškai pakilios laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 22, 13:10)
Tikrai ne... užtat bandau save ir kitus įtikinti, kad nuotaikos yra prieššventiškai pakilios  laugh.gif

Manęs neįtikinai unsure.gif
Matau pro langus žaliuojančią veją- švesiu Velykas pirmadienį tongue.gif Prisilaušiu šakelių, išsprogs pumpurėliai.. gražu kaip pavasarį tongue.gif
Kalėdas primena tik prekybcentriuose be pertraukos varomos meliodijos "Santa Claus is coming to tooooooown" laugh.gif Tik gal laišką tam Seniui reikia rašyt, kad ant rogių ratus užsimontuotų vietoj pavažų.. Užstrigs senukas purvyne ties Lt siena ir liksim be dovanų cry.gif

Jei jau tu bandai save ir kitus įtikinti, kad Kalėdos jėga- prisidėsiu ir aš biggrin.gif

Jaukių, gražių, linksmų Kalėdų visoms...
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 22, 13:21)

Jei jau tu bandai save ir kitus įtikinti, kad Kalėdos jėga- prisidėsiu ir aš biggrin.gif

Jaukių, gražių, linksmų Kalėdų visoms...

Svarbu geri norai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti