Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

powerpuff, manei išsisuksi nuo raporto? laugh.gif Tai kas ten TOKS vakar buvo? biggrin.gif Kiek spėjau pastebėt, tai jis tavęs iš akių nepaleido laugh.gif

advoco, ačiū už skanias kavytes hi.gif

sellte, 8 pasimatymai eina jau iš proto kaip matau thumbup.gif reikia jam naują vardą sugalvot biggrin.gif

Dovyyyle, prisidedu prie kalėdinių nuotaikų, vakar buvau tikra snieguročka laugh.gif

oioioi, kaip man šiandien sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 22, 14:24)
powerpuff, manei išsisuksi nuo raporto? laugh.gif Tai kas ten TOKS vakar buvo? biggrin.gif Kiek spėjau pastebėt, tai jis tavęs iš akių nepaleido laugh.gif

Jo neissisuksiu matau lotuliukas.gif Na tas kuris manes vakar is ranku nepaleido yra toks olandas dabar gyvenantis lt ,su kuriuo tik uzvakar susipazinau ax.gif jam kazi kokia baisinga meile man uzejo..net baisu kazkaip-nezinau nei kaip reaguoti-siaip labai mielas zmogelis, bet man jau atpratusiai nuo TIEK demesio norisi det i krumus. Tai nezinau kaip cia bus-as begu jis vejasi doh.gif kaip tavo reikalai su melynakiu? blush2.gif beje kepure superine tavo thumbup.gif Ir dar pasigirsiu..nusipirkau vakar paltuka clap.gif Ejau dovanu visiem pirkt, kaip tycia buvau su zaliu sijonu ir megztuku ir pamaciau ta zalia paltuka..brangus bjaurybe, ir zinau kad po savaites jau butu nukainuotas per pus greiciausiai, bet ech galvoju-reikia man jo-ir nusipirkau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 22, 14:31)
Na tas kuris manes vakar is ranku nepaleido yra toks olandas dabar gyvenantis lt ,

Powerpuff- užsieniečių fėja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 22, 14:38)
Powerpuff- užsieniečių fėja laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jau laukiau tokio ivertinimo. jooo as pati visada zvengiau is lietuvaiciu kur uzsieniecius nusikabina o dabar pati matai lotuliukas.gif bala nemate-zenytis nesiruosiu,o be to jis kalba lietuviskai neblogai tai kaip ir pusiau uzsienietis tik tongue.gif
Atsakyti
Ir aš linkiu, mergytės, Jums viso ko geriausio!!!!! 4u.gif

Einu jau į parduotuvę apsiprekinti, trečią pradedam baliuką thumbup.gif

o mane naujas draugas pakvietė pietų rolleyes.gif ką tik grįžau išsišiepus visa biggrin.gif
gavau dovanų auksinę grandinėlę ant rankos... blush2.gif

clap.gif fainų švenčių visoms!!!!!!
Atsakyti
Nu geeeeras biggrin.gif Aga, matėsi, kad jis nepaleidžia nei iš akių, nei iš rankų laugh.gif Sakyčiau toks simpatiškas visai laugh.gif

Kaip jėga dėl paltuko thumbup.gif Net ir aš užsimaniau žaaaalio biggrin.gif

Mėlynakis su kiekviena diena žavi mane vis labiau ax.gif Nu fainas jis, negaliu smile.gif Užvakar vakare iki dviejų nakties rašiau atvirukus, tai jis vakar ryte paskambino ir mane pažadino, sako pamaniau kad bus sunku keltis tad pažadinsiu pats geriau... smile.gif Jau lydausi laugh.gif

O tu vakar kuriuo metu dingai, nes aš ten vėliau ne ką ir mačiau biggrin.gif Tai prie mūsų stalo paskui vėlai prisijungė ir tas "visai nieko", bet kažkaip įtariu tavęs jau nebuvo? Tai su juo kartu važiavom taxi namo laugh.gif

O pas mus vakar darbe kalėdinė šventė buvo, tai kepurė buvo vienas iš atributų laugh.gif Gaila kad kojines teko nusimauti, nes buvau su ilgais batais biggrin.gif O darbe tai buvau užsidėjusi tokias baltas pukuotas su bumbuliukais biggrin.gif

Tai šiandien vėl eisi su olandu susitikti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 22, 14:43)

Powerpuff, mylėkim lietuvius laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 22, 13:24)
sellte, 8 pasimatymai eina jau iš proto kaip matau  thumbup.gif  reikia jam naują vardą sugalvot biggrin.gif

nu neee... blush2.gif nei is proto nei i prota rolleyes.gif 8 "pasimatymas"-berniukas mane isgelbejo kai miesta padanga nuleido doh.gif Zodziu patapo"greitoji reagavimo komanda"su vienu komandos nariu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 22, 14:48)
clap.gif  fainų švenčių visoms!!!!!!

Baisulinga nesąmonė tos Kalėdos.
Galėtų koks Grinčas jas pavogti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 22, 13:48)

o mane naujas draugas pakvietė pietų  rolleyes.gif  ką tik grįžau išsišiepus visa  biggrin.gif
gavau dovanų auksinę grandinėlę ant rankos...  blush2.gif

koks naujas draugas advoco??? bigsmile.gif
o statybininkas???nieko nebesuprantu doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 22, 13:52)
Mėlynakis su kiekviena diena žavi mane vis labiau  ax.gif  Nu fainas jis, negaliu smile.gif Užvakar vakare iki dviejų nakties rašiau atvirukus, tai jis vakar ryte paskambino ir mane pažadino, sako pamaniau kad bus sunku keltis tad pažadinsiu pats geriau... smile.gif Jau lydausi laugh.gif

mmm.... ax.gif baltas pavydas del abzorytes melynakio rolleyes.gif blush2.gif
PO maza maza zingsniuka bet jau baigia jis musu feja prisijaukinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 15:07)

Sakyčiau labai lengvai pasiekiama fėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 22, 13:48)
o mane naujas draugas pakvietė pietų  rolleyes.gif  ką tik grįžau išsišiepus visa  biggrin.gif
gavau dovanų auksinę grandinėlę ant rankos... 

kaaaaaip faaaina ploja.gif jėga yahoo.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 14:02)
Zodziu patapo"greitoji reagavimo komanda"su vienu komandos nariu biggrin.gif  ax.gif

Saunuolis thumbup.gif O tai turi jis ka nors ar neturi, kaip ten yra? mastau.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 14:07)

Aga.. Jaukinasi jis mane tikrai vykusiai... blush2.gif Neveltui man visi sakė, nelaimingą meilę išgydo tik nauja meilė ax.gif Negaliu sakyti, kad čia jau nauja Meilė, nes apskritai su tuo žodžiu aš dabar atsargiai elgiuosi biggrin.gif Bet kad jis mane žavi, tai čia faktas wub.gif Tad jau drąsiai galiu pasakyti, kad jo atsiradimas mano gyvenime išgydė visas mano nelaimingas meiles ir aš netgi džiaugiuosi kad išsiskyriau su ex, nes mūsų požiūriai labai skyrėsi ir su juo niekada nebūčiau buvusi laiminga smile.gif O mėlynakis toks... na toks... na mes kalbame su juo viena kalba wub.gif
Atsakyti