Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Laba dam dam..

Kaip noriu namo, o niekas neleidžia doh.gif

Abžoryte, smagu skaityti apie tavo Mėlynakį 4u.gif Ir apie olandą irgi smagu skaityti. Ir šiaip, smagu viską skaityti, išskyrus bioįvairovės išsaugojimą reglamentuojančius teisės aktus.
O žinot, pvz, kad Lietuvoje yra direktyva, sauganti šikšnosparnius? Vos neapsivožiau, tikrai, gyveni ir mokaisi laugh.gif

Spasmizkai rašantis drugelis. Tikiuosi, tuoj gausiu leidimą važiuoti namo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 22 gruodžio 2007 - 14:29
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 22, 15:23)
ir aš netgi džiaugiuosi kad išsiskyriau su ex, nes mūsų požiūriai labai skyrėsi ir su juo niekada nebūčiau buvusi laiminga smile.gif

Tai ko tiek bliovei dėl to ekso.. Reikia tik prisiminti tavo scenas sužinojus, jog jis veda.. laugh.gif Nesuprasiu aš iki galo Jūsų niekada.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 22, 14:23)
Saunuolis  thumbup.gif  O tai turi jis ka nors ar neturi, kaip ten yra? mastau.gif

nu zinai kazkas yra...user posted imagebet nesuku galvos lotuliukas.gif nes ir taip turiu kas veikti... rolleyes.gif ir atsimenu tik ta posaki kazkur skaityta-kai tu noresi manes-bus tiesiog per velu-nes as tave paprasciausiai jau busiu uzmirsusi...ir tada jau busiu tikrauser posted image
Mergaite-abzoryte...siemet kaledos bus tau stebuklingos... wub.gif Tu to nusipelnei....user posted image Oi jauciu kazkas bus grazaus.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 22 gruodžio 2007 - 14:42
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 22, 14:35)
Tai ko tiek bliovei dėl to ekso.. Reikia tik prisiminti tavo scenas sužinojus, jog jis veda.. laugh.gif Nesuprasiu aš iki galo Jūsų niekada.

Man irgi atrodo kad niekada nesuprasi laugh.gif
Beje, niekada nebuvo jokių naujienų, kad jis veda laugh.gif Painioji kažką biggrin.gif

O blioviau todėl, kad kvaiša buvau biggrin.gif Buvau pametusi galvą ir buvau ne itin stabilios psichikos tuo metu lotuliukas.gif LIGA tai vadinasi biggrin.gif Išgijau ir pasirodo aš galiu gyventi bejo, aš galiu būti laiminga be jo ir netgi pasirodo aš atrandu nuostabių dalykų be jo bigsmile.gif Tad jis gali ženytis su kuom tik nori, pasirodo yra žmoniių pasaulyje kurie mane supranta daug geriau nei suprato jis ir šitas atradimas mane labai džiugina smile.gif Vadinasi dabar tiek aš, tiek jis esame laimingi susiradę daug labiau mums tinkančius žmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 15:38)
ir atsimenu tik ta posaki kazkur skaityta-kai tu noresi manes-bus tiesiog per velu-nes as tave paprasciausiai jau busiu uzmirsusi...ir tada jau busiu tikrauser posted image

Maiva pamaiva..
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 22, 14:38)
nu zinai kazkas yra...user posted imagebet nesuku galvos lotuliukas.gif nes ir taip turiu kas veikti... rolleyes.gif ir atsimenu tik ta posaki kazkur skaityta-kai tu noresi manes-bus tiesiog per velu-nes as tave paprasciausiai jau busiu uzmirsusi...ir tada jau busiu tikrauser posted image
Mergaite-abzoryte...siemet kaledos bus tau stebuklingos... wub.gif Tu to nusipelnei....user posted image Oi jauciu kazkas bus grazaus.... blush2.gif

nu negaliu kaip man pikta ant bernų, kai jie turi kažką, bet vistiek kitą jau kabina. bailiai neraliuoti. bijo vieną palikti ir su kita pradėti tai ir tąsosi su abiem. nu negaliu kaip pikta. pasidariau alergiška tokiems tipams gun_bandana.gif

bet gal jis nedraugauja su kažkuo rimtai, gal jis laisvas, bet yra nesenai susipažinęs su keliomis merginomis, nes kiek pamenu sakė, kad turi simpatijų ar ne?

Kalėdos bus bare su kompanija pažįstamų ir tiek smile.gif Nesam mes dar tiek toli pažengę smile.gif

Atsakyti
Nebesusigaudau as cia jusu pokalbiuose smile.gif
Cia GV siandien tu priestarauji visoms ar cia jau visada taip? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 22, 15:41)
Man irgi atrodo kad niekada nesuprasi laugh.gif

Vadinasi dabar tiek aš, tiek jis esame laimingi susiradę daug labiau mums tinkančius žmones smile.gif

Tikrai nesuprasiu.

Palauk.. kodėl tu mėlynakį vadini savo žmogum. Jis tau tik draugas kol kas.. O šventas naivume.. pasirašinėjo skaipu, du pasimatymai ir Abžorytė jau po mėlynakio kojom mega_shok.gif

Džiaugiuosi, jog tavo eksas surado tinkamesnę už tave.
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 22, 15:53)
Nebesusigaudau as cia jusu pokalbiuose smile.gif
Cia GV siandien tu priestarauji visoms ar cia jau visada taip? biggrin.gif biggrin.gif

Jau beveik savaitė kaip GV čia yra nepageidaujama. Dabar aš bloga mega_shok.gif
Pirmą dieną buvau paveikta hormonų. Toliau viskas vyksta iš inercijos. Oi, kaip aš sau dabar patinku.
Atsakyti
GV, aisku smile.gif
Tada ir man gal kokios kritikos biggrin.gif:D Jei jau bloga esi, tai pasakyk ka blogo apie mane smile.gif
Atsakyti
Na ką, mielosios, norėčiau Jums kai ko palinkėti:

Abžorytei Kad mėlynakis dažniau įveiktų atstumą "Vilnius - Kaunas".... Kad dažniau rytais žadintų... Kad pamestų galvą dėl Abžorkos... Kad gražiuose Abžorytės namuose atsirastų dar vienas dantų šepetėlis ir vyriškos šlepetės...

Hanerietei - kad širdis nurimtų - ar likus Airijoj, ar grįžus į LT.

Drugeliui - kad gyvenimas naujam bute su nauju žmogum klestėtų smile.gif

Viltei - kad naujas darbas teiktų tiek džiaugsmo, kaip nepastebėtum, kad atėjo ir meilė smile.gif

Vakarei - geros kelionės pas Kalėdų senelį smile.gif Ir kad paskola išsimokėtų kuo greičiau smile.gif

Advoco, CrazySun, Powerpuff, DG, Sellte - kad gyvenimas tik gerėtų ir gražėtų smile.gif

Žmogui, įkūnijančiam GV personažą - pabandyti būti savimi, vaiduoklių gyvenimas ne visada mielas smile.gif o fantaziją ir laisvą laiką panaudoti rašant romaną - iš to bent pinigų uždirbti galima smile.gif

Ir visoms mums - sutikti tokį žmogų, su kuriuo norėtųsi pasenti...

Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 22, 15:59)
Tada ir man gal kokios kritikos biggrin.gif:D  Jei jau bloga esi, tai pasakyk ka blogo apie mane smile.gif

Šiandien didysis šeštadienis. Mėsos valgyt negalima, negalima keiktis, negalima negražiai kalbėti, negalima po balius duotis- girdit mergos??? ax.gif Šiandien man Jūs visos patinkat, išskyrus Selltę. Nemėgstu aš jos ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 22, 14:53)
Tikrai nesuprasiu.

Palauk.. kodėl tu mėlynakį vadini savo žmogum. Jis tau tik draugas kol kas.. O šventas naivume.. pasirašinėjo skaipu, du pasimatymai ir Abžorytė jau po mėlynakio kojom mega_shok.gif

Džiaugiuosi, jog tavo eksas surado tinkamesnę už tave.

Aga, aš irgi džiaugiuosi už savo exą - labai biggrin.gif

Mėlynakis ne mano žmogus, jis tik daug labiau man tinkantis nei mano exas smile.gif O savintis žmonių aš apskritai neketinu smile.gif Ir aš jam ne po kojom, esu kietas riešutėlis dabar biggrin.gif Jis net nenutuokia kad jis man taip patinka mirksiukas.gif

O pasimatymų skaičių vargu ar gali žinoti, nes aš kitaip nei tu prisijungiu čia ne kasdien ir toli gražu fiziškai jau nespėju aprašyti visko ką veikiu laugh.gif Aš neturiu tiek laisvo laiko kaip tu biggrin.gif Nespėjus kiekvienos postą pakomentuoti ir net nespėju kiekvienai atsakyti biggrin.gif Šiandien tik čia rašinėjuosi, nes nieko kito nepajėgiu veikti po vakar linksmybių laugh.gif

O čia dalinuosi savo emocijomis apie jį, o ne faktais - ką kada su juo veikiau smile.gif Faktų aš apskritai čia miniu nedaug cool.gif Taigi mano gyvenimo pūzlėje trūksta laaabai daug detalių biggrin.gif Matai keletą atskirų puzlės gabalėlių ir ten kur yra pavaizduotas dramblys, sakai kad ten kalakutas doh.gif Tad komentarai gaunasi ne į temą lotuliukas.gif
Atsakyti