Sveikos SuperMylimiausios

Visoms linkiu, kad 2008-ieji būtų geresni už 2007-uosius. Kad sutiktumėte daug įdomių žmonių. Kad darbas teiktų malonumą ir finansinį stabilumą. Kad aplankytumėte naujų šalių. Kad verkti reikėtų tik iš laimės arba žiūrint sentimentalius filmus. Kad niekada ant ryto neskaudėtų galvos ir nebūtų moralinių pagirių. Kad kuo rečiau užplauktų. Kad nekankintų PMS. Kad neužkibtų neplanuotas vaikas. Kad nestabdytų mentai. Kad nebūtų Maximose ilgos eilės. Kad namuose nesiveistų dulkės ir nesilamdytų rūbai. Kad pavyktų nusipirkti gerų šmutkių per išpardavimus. Kad kuo rečiau būtų šlapdriba, plikšala ir visos kitos nesąmonės. Kad nestriginėtų internetas. Kad nenulūžtų SM parašius ilgiausią postą. Kad nepriaugtumėt nereikalingų kilų. Kad būtų taika visame kame, o svarbiausia su savimi

Toks tai mano palinkėjimas.
O mano naujieji. Trumpai
Dienų švęsta - 3 (generalinė repeticija, vakarėlis, afterparty)
Alkoholio gerta - istorija nutyli
Iki miesto važiuota papildyti atsargų - 1.
Bjūti buvo - Alločka. Kviestinė žvaigždė, tsakant
Į eketę lįsta po pirties - 3. (pirmą kartą gyvenime. Po to antrą ir trečią

)
Laisvų bernų vakarėlyje - 3.
Pakabinta Grožio - 3. + kiti nelaisvi
Pakabinta iš rimtųjų - 0
Žodžiu, buvo labai čiotka. Ką tik parvairavau ir įvairavau tiesiai į lovą. Mano pilietinė pozicija - eiti į darbą sausio 2 didžiulis nesusipratimas

Mano organizmas nesupranta bajerio, nes pagal jį - vakarėlis tik turėtų prasidėti

Ir dar - mane persekioja Kaunas - SM kaunietės, vakarėlyje - beveik visi iš ten pat