QUOTE(jadzka @ 2007 04 01, 17:25)
Baltų miltų ir taip labai mažai valgau, su saldumynais irgi... tikrai nedaug. Bėda mano mišrainės, mėsa, sūris ir pan.
REiks tikriausia ir vėl pusryčiams varškę liesą kokią, pietums liesą mėsą su daržovėm ir pan. Gal nors kiek susinormalizuos

:
Pagal mitybos piramidę raudonos mėsos (kiauliena, jautiena, veršiena), sviesto ir kitų gyvūninių riebalų (dešra, šoninė, grietinė), margarine, keptų bulvių, baltųjų ryžių, saldumynų bei saldžiųjų gėrimų valgyti galima tik retkarčiais. Tai čia dėl mišrainių - jei be majonezo, tai nieko ir dėl mėsos- gal kaip tik tokią valgai
QUOTE(jadzka @ 2007 04 01, 17:25)
Tokį testą esu darius sportakluby.... Viskas man su juo aišku, be to turiu svarstykles, kurios matuoja riebalų kiekį organizme...
Ūgis mano 168, o svoris kažkas 68 kg. Mano svarstyklės rodo, kad apie 32 proc riebalų kūne

o gerai yra apie 20 - 24 proc rodos. Tai man reikia apie 7 kg grynai rienalo pamest tikriausia

:
Svarstyklės faina , įdomu kiek tokios kainuoja, aš irgi norėčiau
Man su 65 kg aparatas rodė 31% riebalų , t.y. reikėjo numesti 2,6 kg riebalų. Svoriui nukritus iki 62 kg, riebalų liko 28,9%, t.y. liko numesti 0,4 kg riebalų, bet rašo, kad čia jau optimalu
Gera žinia ta, kad riebalai pirmiausiai ir nyksta

Man patinka stebėti kaip keičiasi kūno sudėtis, nuo kur labiausiai krenta
QUOTE(Justicija @ 2007 04 01, 17:26)
Cia balandzio menesio cosmo? O neparasyta kokioj istaigoj ta tyrima darys?
Taip, balandžio

Įdedu nuorodą apie aparatą , apačioje yra pdf formos, ten galima pasižiūrėti formą, kurią užpildo ir atspausdina tas aparatas, visi duomenys surašyti, jis paskui tik esamus asmens duomenis suveda. Matuojama AIDS centre.
Apie aparatą
Primygtinai jokiu būdu nesiūlau

Tik pagalvojau, gal įdomu kam, juk nemokama