Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

franck olivier kriauklytė, bet tai buvo "dezodorantiniam" buteliuky ax.gif
iki siol jie man paciausi ir daugiausia komplimentu sulaukiantys kvepalai.
Atsakyti
Mano patys pirmieji kvepalai buvo Lancome SIKKIM, kuriuos gavau
17ojo gimtadienio proga ax.gif
Bei YR Clea parfumas ir Fidji parfumuotas dezodorantas, bet labai
ilgai laikydavo kvapas thumbup.gif tiksliai nepamenu eiles tvarka
kurie ten is tu triju patys pirmieji rolleyes.gif

Mylimiausi buvo Fidji patys patys ax.gif bet buvo, nebera jau tokie
mylimiausi dabar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 01 vasario 2009 - 19:00
Senieji LANCOME CLIMAT kvepaliukai. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Gauti kažkur "per blatą" senais senais rusų laikais biggrin.gif .

Labai gaila ,kad dabartinis esantis tualetinis vanduo Kristianoje visiškai nepanašus į tą senąjį kvapą verysad.gif
O gal kas esat užsisakę iš LANCOME.COM ar kitos intern.parduotuvės CLIMAT parfumą arba parfumuotą vandenį?Įdomu,ar kvapas primena tą senąjį ar pasikeitęs? g.gif
Parašiau ir tokia nostalgija apėmė biggrin.gif Taip ir jaučiu dabar po nosim tą aromatą wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
TSRS-Prancuzijos kvepalai POMPON, nerealus tais laikais dizainas, o kvapas wub.gif , nieko panasaus nerandu doh.gif !
Atsakyti
wub.gif ir mano buvo Lancome Climat-braaaangiai pirkti jaunystėj ,bet kvapas buvo wub.gif wub.gif
o paskui-"Magie noire"-tie tikrieji parfumai-kvapas laikydavos ohoho thumbup.gif
aišku,purkšdavausi ir dieną doh.gif ,kad tik prancūziškais kvepėti lotuliukas.gif db juokas ima
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2009 02 01, 23:19)
Senieji LANCOME CLIMAT kvepaliukai. wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gauti kažkur "per blatą" senais senais rusų laikais biggrin.gif .

Labai gaila ,kad dabartinis esantis tualetinis vanduo Kristianoje visiškai nepanašus į tą senąjį kvapą verysad.gif
O gal kas esat užsisakę iš LANCOME.COM ar kitos intern.parduotuvės CLIMAT parfumą arba parfumuotą vandenį?Įdomu,ar kvapas primena tą senąjį ar pasikeitęs? g.gif
Parašiau ir tokia nostalgija apėmė biggrin.gif Taip ir jaučiu dabar po nosim tą aromatą wub.gif  biggrin.gif

g.gif kažkas kvepalų turgelyje siūlė prieš porą sav-bet kaina 14ml parfumo ar ne 355lt
Atsakyti
QUOTE(melinake @ 2009 02 02, 13:19)
wub.gif ir mano buvo Lancome Climat-braaaangiai pirkti jaunystėj ,bet kvapas buvo wub.gif  wub.gif
o paskui-"Magie noire"-tie tikrieji parfumai-kvapas laikydavos ohoho thumbup.gif
aišku,purkšdavausi ir dieną doh.gif ,kad tik prancūziškais kvepėti lotuliukas.gif db juokas ima

Anų laikų nei Climat nei Magie Noire pure parfum nebuvo purškiami. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 02 02, 14:53)
Anų laikų nei  Climat nei Magie Noire  pure parfum  nebuvo purškiami.  rolleyes.gif

Man irgi atrodo,kad nebuvo schmoll.gif Nes man teko matyti ir turėti tik kvepaliukus.Ir konsistencija buvo tokia trupučiuką lyg žalsvumą .Atsiprašau,jei klystu.Man atrodo,kad aš juos turėjau 1989-90 metais.Tiksliau ,mudvi su seseria jais dalinomės rolleyes.gif Jetau,kaip laikas bėga verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(melinake @ 2009 02 02, 14:19)

g.gif kažkas kvepalų turgelyje siūlė prieš porą sav-bet kaina 14ml          parfumo ar ne 355lt

Aha,mačiau ,kad turėjo.Ir JAV intern.parduotuvėje mačiau.Tik va įdomu,tas kvapas-ar po senovei,ar koks "patobulintas" biggrin.gif Dievaži,reiks pataupyti ir pavasariop įsigyti ax.gif
Atsakyti
user posted image

Mama padovanojo mažytį buteliuką (turbūt 5ml) ax.gif
Kaip aš juos taupiau, turbūt ne tiek susikvepinau, kiek išuosčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 03 vasario 2009 - 12:21
Buvo geri laikai kai Sotto Voce buvp galima laisvai nusipirkti o TV suko
ta pacia snabzdancios moters reklama bigsmile.gif o dabar nebera sios gerybes verysad.gif
Atsakyti
16-ojo gimtadienio proga issirinkau 100 ml EDP. Pabaigus dar 2 tokius pat sunaudojau... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 03 vasario 2009 - 23:56
Vajej, mergaites, nu ir prabangus jusu pirmieji kvepalai, mano tai gal "Dzintars" buvo...Ar cia as tokia sena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2007 12 20, 13:31)
Su vaikyste man vienareikšmiškai asocijuojasi trys kvapai: Mamos kvepalai Climat and Magic Noire, bei močiutės Krasnaja Moskva  lotuliukas.gif

O savo pirmųjų nusipirktų jau neatsiminsiu, tikriausiai. Atrodo, kad tai buvo Laura Biagiotti Venezia  g.gif

Mano tai ne tik močiutė bet ir mama polei šioliai svaigsta dėl Krasnaja Maskva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2009 02 04, 15:36)
Vajej, mergaites, nu ir prabangus jusu pirmieji kvepalai, mano tai gal "Dzintars" buvo...Ar cia as tokia sena? g.gif

"Dzintars" ir dabar neblogai kvepia
Atsakyti