Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

vis is mamos kniaukdavau UdV Varencia... dabar man jie schmoll.gif po to parveze dovanu Rimmel BEAT wub.gif dabar kiek zinau ju nebegamina net UK verysad.gif o siaip su draugem kai paaugles buvom pasitaupydavom kelis litus ir nulekdavom pilstomu nusipirkt thumbup.gif ir vaiksciojom nosis uzriete, kad "firminiais" kvepiam ax.gif
Atsakyti
Pirmieji tai buvo 12 klaseje, ir tai buvo Kenzo Jungle Tigriukas, tada dar buvau labai jauna, ir man jie smirdejo, nes gavau dovanu nuo vieno gerbejo pastu per kaledas cool.gif vien zo, kadangi jie man smirdejo lotuliukas.gif tai as juos ir supurskiau per pora menesiu i mokykla, bet jau purskiau kaip dezika doh.gif visi koridoriai mokyklos kvepejo lotuliukas.gif
nors iki siol atgaminu kvapa, ir laaabai noreciau, bet ju jau berods nebegamina schmoll.gif
aiksu, kad buvau veliau juos nusipirkus, bet ir tai netycia viename duty free pries kokius 6 metus unsure.gif
Atsakyti
vaikysteje mamos "smirdancius" Lankome black noir tustindavau, o 16 gavau pirmuosius ir iki siol megiamus Kenzo Jungle elephant smile.gif tete sake kad tokiai laukinei turetu tikti ax.gif pirmieji kuriuos pati nusipirkau buvo, nepamenu ar diesel green, ar tie patys kenzo smile.gif
Atsakyti
siaip CLIMAT nebegamina jau...klausiau Uk,nes norejau mamai nupirkti-priminti jos toki brangu aromata...Galima is USA pirkti arba ebay...ir dabar kaina kandziojasi bigsmile.gif
Pirmus savo pirktus kvepalus pamenu buvo MEXX,nieko jie nelaiko,bet dabar irgi vasarai gal noreciau biggrin.gif o pries tai dar dezodoranta MAGGIE NOIR turejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmuosius kvepalus gavau dovanu Nina Richi ir nuo to laiko jie pas mane nesikeicia.. Kvepinuosi tik jais.. smile.gif
Atsakyti
user posted image

nusipirkciau ir dabar jei rasciau wub.gif
Atsakyti
O mano pirmieji buvo Cerruti 1881 summer, tik labai gaila kad ju nebegamina verysad.gif Pirkciau iskart,net nerandu kazko panasaus i juos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 03 18, 18:03)
O mano pirmieji buvo Cerruti 1881 summer, tik labai gaila kad ju nebegamina verysad.gif Pirkciau iskart,net nerandu kazko panasaus i juos schmoll.gif

šie?
Atsakyti
QUOTE(anise @ 2009 03 18, 22:46)

Taip sie bigsmile.gif bet kiek radau internete nuorodu,bandai juos uzsakyti ir tau sako kad tokie kvepalai jau neegzistuoja g.gif
Atsakyti
....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Medeina-: 19 kovo 2009 - 12:58
Mano vieninteliai kvepaliukai kurie senai senai kazkada turejau tai lygtai "Si Blue"ir kas svarbiausia ju neberandu isvis g.gif tiesiog neberasta,lyg ir nebutu buve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 02 02, 13:53)
Anų laikų nei  Climat nei Magie Noire   pure parfum  nebuvo purškiami.   rolleyes.gif

aha 4u.gif dar turiu buteliuką išsisaugojus smile.gif šie ir buvo pirmieji. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Medeina-: 19 kovo 2009 - 12:59