vis is mamos kniaukdavau UdV Varencia... dabar man jie
po to parveze dovanu Rimmel BEAT
dabar kiek zinau ju nebegamina net UK
o siaip su draugem kai paaugles buvom pasitaupydavom kelis litus ir nulekdavom pilstomu nusipirkt
ir vaiksciojom nosis uzriete, kad "firminiais" kvepiam
Pirmieji tai buvo 12 klaseje, ir tai buvo Kenzo Jungle Tigriukas, tada dar buvau labai jauna, ir man jie smirdejo, nes gavau dovanu nuo vieno gerbejo pastu per kaledas
vien zo, kadangi jie man smirdejo
tai as juos ir supurskiau per pora menesiu i mokykla, bet jau purskiau kaip dezika
visi koridoriai mokyklos kvepejo
nors iki siol atgaminu kvapa, ir laaabai noreciau, bet ju jau berods nebegamina
aiksu, kad buvau veliau juos nusipirkus, bet ir tai netycia viename duty free pries kokius 6 metus
nors iki siol atgaminu kvapa, ir laaabai noreciau, bet ju jau berods nebegamina
aiksu, kad buvau veliau juos nusipirkus, bet ir tai netycia viename duty free pries kokius 6 metus
vaikysteje mamos "smirdancius" Lankome black noir tustindavau, o 16 gavau pirmuosius ir iki siol megiamus Kenzo Jungle elephant
tete sake kad tokiai laukinei turetu tikti
pirmieji kuriuos pati nusipirkau buvo, nepamenu ar diesel green, ar tie patys kenzo 
siaip CLIMAT nebegamina jau...klausiau Uk,nes norejau mamai nupirkti-priminti jos toki brangu aromata...Galima is USA pirkti arba ebay...ir dabar kaina kandziojasi 
Pirmus savo pirktus kvepalus pamenu buvo MEXX,nieko jie nelaiko,bet dabar irgi vasarai gal noreciau
o pries tai dar dezodoranta MAGGIE NOIR turejau
Pirmus savo pirktus kvepalus pamenu buvo MEXX,nieko jie nelaiko,bet dabar irgi vasarai gal noreciau

nusipirkciau ir dabar jei rasciau
O mano pirmieji buvo Cerruti 1881 summer, tik labai gaila kad ju nebegamina
Pirkciau iskart,net nerandu kazko panasaus i juos
QUOTE(999999999 @ 2009 03 18, 18:03)
O mano pirmieji buvo Cerruti 1881 summer, tik labai gaila kad ju nebegamina
Pirkciau iskart,net nerandu kazko panasaus i juos 
šie?
QUOTE(anise @ 2009 03 18, 22:46)
Taip sie
QUOTE(Africa @ 2009 02 02, 13:53)
aha