Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

Labas 4u.gif Jungiuos ir aš prie jūsų. verysad.gif Nors dar nieko konkretaus nevyksta, bet HCG tyrimas rodo nesivystantį. dariausi prieš savaitę buvo daugiau nei 5000, po 4 dienų pakartojau tas pats verysad.gif nei krenta nei kyla, o tai tikriusiai nieko gero nežada. Pagaa mm mums dar 5 sav ir 5 d. Gal dar ir tilptume į tas normas, bet kad HCG neauga, tai jau nieko gero nežada. Ar ne? Gal buvo kam panašiai?
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 10:29)
Labas 4u.gif  Jungiuos ir aš prie jūsų. verysad.gif  Nors dar nieko konkretaus nevyksta, bet HCG tyrimas rodo nesivystantį. dariausi prieš savaitę buvo daugiau nei 5000, po 4 dienų pakartojau tas pats verysad.gif  nei krenta nei kyla, o tai tikriusiai nieko gero nežada. Pagaa mm mums dar 5 sav ir 5 d. Gal dar ir tilptume į tas normas, bet kad HCG neauga, tai jau nieko gero nežada. Ar ne? Gal buvo kam panašiai?

Labas violita, gaila, kad reikia cia jungtis unsure.gif
Is anksto neturek kokiu nusistatymu-visokiu stebuklu buna-telieka laukti ir pasirodyti giniui.
Nelabai tave paguodziau-bet labai noriu, kad HCG didetu ir tavo zirniukui viskas butu gerai 4u.gif
SIRSIUKE-laikykis mergyt-jau turbut visos asaros isverktos-o tas skausms dar ilgai grauz...Zinau, nes man kaskada panasiai buvo-to niekada nepamirsi, tik reik laikytis ir stengtis del kitu busimu musu zirniuku. Turim pasveikt ir fiziskai ir dvasiskai. Nepasiduokim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 09:29)
Labas 4u.gif  Jungiuos ir aš prie jūsų. verysad.gif  Nors dar nieko konkretaus nevyksta, bet HCG tyrimas rodo nesivystantį. dariausi prieš savaitę buvo daugiau nei 5000, po 4 dienų pakartojau tas pats verysad.gif  nei krenta nei kyla, o tai tikriusiai nieko gero nežada. Pagaa mm mums dar 5 sav ir 5 d. Gal dar ir tilptume į tas normas, bet kad HCG neauga, tai jau nieko gero nežada. Ar ne? Gal buvo kam panašiai?

Labukas, liūdna kad tenka tokiose temose susitikt verysad.gif
Iš tikro nežinau, as pati laukiu HCG rezultatų, šendien ryte pridaviau kraują. Pirmadienį HCG buvo 6636, o tai atitiko 6 sav., nors realiai jau prasidėjusi 9 sav. verysad.gif įdomu ką šendien parodys g.gif

Nors širdis plysta, bet laikykimės mergytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 23 liepos 2008 - 12:36
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 11:29)
Labas 4u.gif  Jungiuos ir aš prie jūsų. verysad.gif 

Gaila, kad tu čia jungiesi 4u.gif 4u.gif bet dar gal neprarask vilties - mažu įvyks stebuklas.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 22, 20:00)
o kada rekomenduojama darytis tyrimus po abrazijos (arba savaiminio nukraujavimo)?

Kai buvau jauna ir žalia galvojau, kad persileidai ir tai viskas.. jokių tyrimų ar pan. Bet vėliau sužinojau, kad geriausia daryti iš karto visus tyrimus ir kuo greičiau, nes po kiek laiko gali balterijos "užmigti" ir nieko neberodys.. jeigu persileidimas ar nesivystymas susijęs su bakterijomis.. Mycoplasma, ureaplasma, citomegalas ir t.t
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 09:29)
HCG tyrimas rodo nesivystantį. dariausi prieš savaitę buvo daugiau nei 5000, po 4 dienų pakartojau tas pats verysad.gif  nei krenta nei kyla

užjaučiu labai, kad tenka jungtis prie mūsų verysad.gif
o man tokia durna mintis kilo.. Gal tau reikėtų nueiti į kitą laboratoriją priduoti kraują? Gal ten suklydo ir pasakė tavo pirmąjį rezultatą dar kartą? g.gif

VITAMINUK, o kaip tu? Ar vistik eisi šiandien pas daktariukę tai baisiai procedūrai?
Aš tai penktadienį histeroskopijai gulsiuos į ligoninę. Gal vistik šį kartą ras nesivystymo priežastį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 23 liepos 2008 - 14:36
verysad.gif Oi mergaites, kaip liudna skaityt sia tema verysad.gif , stiprybes, ir garziu, sveiku, mazu zirniuku Jums linkiu kuo greiciau wub.gif Busite tikrai nuostabios mamytes, net neabejoju 4u.gif
Atsakyti
Na va jau gavau ir šendien dienos rezultatus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
HCG nuo pirmadienio 6636 iki šendien padidėjo tik iki 7095 verysad.gif verysad.gif Dabar jau aišku galutinai... O ir pilva maudžia kaip prieš mmmmm verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 23 liepos 2008 - 15:20
oj kiek čia prirašėt, ir liūdnų naujienų.... stiprybės visoms.

o aš va panikoj, pradėjo smarkiai kraujuot, po persileidimo kelios savaitės, savo reikia abraziją daryt, rytoj važiuosiu, bet kiek žinau pilną narkozę daro jos metu? aš baisiausiai jos bijau.... geriau jau šiek tiek skausmo pakentėčiau, bet tik vietinę darytų doh.gif gal kam darė nepilną narkozę, galit pasidalint patirtim?

ir iš viso, po abrazijos, narkozės, per kiek valandų atsigauni, man lyg sakė tą pačią dieną namo išleis? jau tiek planų savaitgaliui ir kitai savaitei, o čia še tau....
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 07 23, 14:19)
Kai buvau jauna ir žalia galvojau, kad persileidai ir tai viskas.. jokių tyrimų ar pan. Bet vėliau sužinojau, kad geriausia daryti iš karto visus tyrimus ir kuo greičiau, nes po kiek laiko gali balterijos "užmigti" ir nieko neberodys.. jeigu persileidimas ar nesivystymas susijęs su bakterijomis.. Mycoplasma, ureaplasma, citomegalas ir t.t

Aš vis dar laukiu kraujavimo, bet renku info kad ko nepraleisčiau, o kokius tyrimus reiketu pasidaryti??? nes kai kuriuos darė kaip tik prieš IVF
Dar nežinau kada reikia kreiptis susileisti tuos vaistukus del neigiamos grupes, tik prasidejus kraujavimui, ar laukt gausesnio kraujavimo ir per kiek laiko reikia kreiptis nežinau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 23, 16:23)
oj kiek čia prirašėt, ir liūdnų naujienų.... stiprybės visoms.

o aš va panikoj, pradėjo smarkiai kraujuot, po persileidimo kelios savaitės, savo reikia abraziją daryt, rytoj važiuosiu, bet kiek žinau pilną narkozę daro jos metu? aš baisiausiai jos bijau.... geriau jau šiek tiek skausmo pakentėčiau, bet tik vietinę darytų  doh.gif gal kam darė nepilną narkozę, galit pasidalint patirtim?

ir iš viso, po abrazijos, narkozės, per kiek valandų atsigauni, man lyg sakė tą pačią dieną namo išleis? jau tiek planų savaitgaliui ir kitai savaitei, o čia še tau....

Ir tau stiprybes verysad.gif gerai kad man jau praejo viskas, nes jau ta procedura tai tikrai baisi verysad.gif
O tu narkozes nebijok, atsigulsi suleis narkoze, atsibusi po 10 min. Man dare pilna narkoze, tai atsibudusi jauciausi gerai, aisku fiziskai, bet psihologiskai tai labai sunku verysad.gif Nenoreciau as dalines, juk reikes stebeti paskui....
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2008 07 23, 16:37)
Ir tau stiprybes verysad.gif  gerai kad man jau praejo viskas, nes jau ta procedura tai tikrai baisi verysad.gif
O tu narkozes nebijok, atsigulsi suleis narkoze, atsibusi po 10 min. Man dare pilna narkoze, tai atsibudusi jauciausi gerai, aisku fiziskai, bet psihologiskai tai labai sunku verysad.gif  Nenoreciau as dalines, juk reikes stebeti paskui....

lengva pasakyti.... man čia nuo neatmenamų laikų fobija būti nesąmoningai (gal dėl to ir nualpus dar niekad nebuvau blush2.gif ), aš džiaugiausi, kad man bent cezarį su daline darė. tik čia įtariu vis tiek spinalinės nedarys, gal kažkokia kitokia nejautra, tai nežinomybė ta slegia... jaučiu vis tiek vietinės prašysiu, matyt nieko nematysiu, ten jau pasistengia, kad nieko nematytum. kažkaip gal jei būtų dabar iškart darę, būtų lengviau, o dabar va dar parinuosi rolleyes.gif
Atsakyti