Labas
Jungiuos ir aš prie jūsų.
Nors dar nieko konkretaus nevyksta, bet HCG tyrimas rodo nesivystantį. dariausi prieš savaitę buvo daugiau nei 5000, po 4 dienų pakartojau tas pats
nei krenta nei kyla, o tai tikriusiai nieko gero nežada. Pagaa mm mums dar 5 sav ir 5 d. Gal dar ir tilptume į tas normas, bet kad HCG neauga, tai jau nieko gero nežada. Ar ne? Gal buvo kam panašiai?
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 10:29)
Labas
Nors dar nieko konkretaus nevyksta, bet HCG tyrimas rodo nesivystantį. dariausi prieš savaitę buvo daugiau nei 5000, po 4 dienų pakartojau tas pats
nei krenta nei kyla, o tai tikriusiai nieko gero nežada. Pagaa mm mums dar 5 sav ir 5 d. Gal dar ir tilptume į tas normas, bet kad HCG neauga, tai jau nieko gero nežada. Ar ne? Gal buvo kam panašiai?
Labas violita, gaila, kad reikia cia jungtis
Is anksto neturek kokiu nusistatymu-visokiu stebuklu buna-telieka laukti ir pasirodyti giniui.
Nelabai tave paguodziau-bet labai noriu, kad HCG didetu ir tavo zirniukui viskas butu gerai
SIRSIUKE-laikykis mergyt-jau turbut visos asaros isverktos-o tas skausms dar ilgai grauz...Zinau, nes man kaskada panasiai buvo-to niekada nepamirsi, tik reik laikytis ir stengtis del kitu busimu musu zirniuku. Turim pasveikt ir fiziskai ir dvasiskai. Nepasiduokim
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 09:29)
Labas
Labukas, liūdna kad tenka tokiose temose susitikt
Iš tikro nežinau, as pati laukiu HCG rezultatų, šendien ryte pridaviau kraują. Pirmadienį HCG buvo 6636, o tai atitiko 6 sav., nors realiai jau prasidėjusi 9 sav.
Nors širdis plysta, bet laikykimės mergytės
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 11:29)
Gaila, kad tu čia jungiesi
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 22, 20:00)
o kada rekomenduojama darytis tyrimus po abrazijos (arba savaiminio nukraujavimo)?
Kai buvau jauna ir žalia galvojau, kad persileidai ir tai viskas.. jokių tyrimų ar pan. Bet vėliau sužinojau, kad geriausia daryti iš karto visus tyrimus ir kuo greičiau, nes po kiek laiko gali balterijos "užmigti" ir nieko neberodys.. jeigu persileidimas ar nesivystymas susijęs su bakterijomis.. Mycoplasma, ureaplasma, citomegalas ir t.t
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 09:29)
HCG tyrimas rodo nesivystantį. dariausi prieš savaitę buvo daugiau nei 5000, po 4 dienų pakartojau tas pats
nei krenta nei kyla
užjaučiu labai, kad tenka jungtis prie mūsų
o man tokia durna mintis kilo.. Gal tau reikėtų nueiti į kitą laboratoriją priduoti kraują? Gal ten suklydo ir pasakė tavo pirmąjį rezultatą dar kartą?
VITAMINUK, o kaip tu? Ar vistik eisi šiandien pas daktariukę tai baisiai procedūrai?
Aš tai penktadienį histeroskopijai gulsiuos į ligoninę. Gal vistik šį kartą ras nesivystymo priežastį
Na va jau gavau ir šendien dienos rezultatus
HCG nuo pirmadienio 6636 iki šendien padidėjo tik iki 7095
Dabar jau aišku galutinai... O ir pilva maudžia kaip prieš mmmmm
HCG nuo pirmadienio 6636 iki šendien padidėjo tik iki 7095
oj kiek čia prirašėt, ir liūdnų naujienų.... stiprybės visoms.
o aš va panikoj, pradėjo smarkiai kraujuot, po persileidimo kelios savaitės, savo reikia abraziją daryt, rytoj važiuosiu, bet kiek žinau pilną narkozę daro jos metu? aš baisiausiai jos bijau.... geriau jau šiek tiek skausmo pakentėčiau, bet tik vietinę darytų
gal kam darė nepilną narkozę, galit pasidalint patirtim?
ir iš viso, po abrazijos, narkozės, per kiek valandų atsigauni, man lyg sakė tą pačią dieną namo išleis? jau tiek planų savaitgaliui ir kitai savaitei, o čia še tau....
o aš va panikoj, pradėjo smarkiai kraujuot, po persileidimo kelios savaitės, savo reikia abraziją daryt, rytoj važiuosiu, bet kiek žinau pilną narkozę daro jos metu? aš baisiausiai jos bijau.... geriau jau šiek tiek skausmo pakentėčiau, bet tik vietinę darytų
ir iš viso, po abrazijos, narkozės, per kiek valandų atsigauni, man lyg sakė tą pačią dieną namo išleis? jau tiek planų savaitgaliui ir kitai savaitei, o čia še tau....
QUOTE(Gintute @ 2008 07 23, 14:19)
Kai buvau jauna ir žalia galvojau, kad persileidai ir tai viskas.. jokių tyrimų ar pan. Bet vėliau sužinojau, kad geriausia daryti iš karto visus tyrimus ir kuo greičiau, nes po kiek laiko gali balterijos "užmigti" ir nieko neberodys.. jeigu persileidimas ar nesivystymas susijęs su bakterijomis.. Mycoplasma, ureaplasma, citomegalas ir t.t
Aš vis dar laukiu kraujavimo, bet renku info kad ko nepraleisčiau, o kokius tyrimus reiketu pasidaryti??? nes kai kuriuos darė kaip tik prieš IVF
Dar nežinau kada reikia kreiptis susileisti tuos vaistukus del neigiamos grupes, tik prasidejus kraujavimui, ar laukt gausesnio kraujavimo ir per kiek laiko reikia kreiptis nežinau
QUOTE(Irongė @ 2008 07 23, 16:23)
oj kiek čia prirašėt, ir liūdnų naujienų.... stiprybės visoms.
gal kam darė nepilną narkozę, galit pasidalint patirtim?
Ir tau stiprybes
O tu narkozes nebijok, atsigulsi suleis narkoze, atsibusi po 10 min. Man dare pilna narkoze, tai atsibudusi jauciausi gerai, aisku fiziskai, bet psihologiskai tai labai sunku
QUOTE(Linute:) @ 2008 07 23, 16:37)
Ir tau stiprybes
gerai kad man jau praejo viskas, nes jau ta procedura tai tikrai baisi
O tu narkozes nebijok, atsigulsi suleis narkoze, atsibusi po 10 min. Man dare pilna narkoze, tai atsibudusi jauciausi gerai, aisku fiziskai, bet psihologiskai tai labai sunku
Nenoreciau as dalines, juk reikes stebeti paskui....
lengva pasakyti.... man čia nuo neatmenamų laikų fobija būti nesąmoningai (gal dėl to ir nualpus dar niekad nebuvau