QUOTE(Jurguzia @ 2008 07 24, 08:07)
Labukas!
Man dare abrazija ir pilna narkoze. As po narkozes pradejau atsipeikineti kai mane veze i palata is operacines. kadangi visas veiksmas vyko 12 val. nakties, tai kai mane pagulde palatoje tai labai greitai nuluzau ir miegojau iki ryto!
Kaskaip nemanau kad po abrazijos iskart ta pacia diena tave paleis!
Papildyta:
Manau zinau kodel mano leliukas nustojo vystitis! Pas mane yra daugiau vyrisku harmonu, ir kiek vakar visko skaiciau - tai turi dideles itakos del persileidimu.
Dar 30 diena keliausiu pas daktara, tai prasysiuosi kad atliktu arba paskirtu atlikti reikiamus tyrimus!
Taip tai labai rimtai mastau apie Folio medicina - ten pasitikrinti.
ačiū už paguodą
prisiminiau turinti pažįstamą anestezilogę, pasiskambinau. tai va merginos, jokios pilnos narkozės nedaro tokiais atvejais, čia visai kitaip, nei darant 'rimtas' operacijas, neprisimenu tų terminų, ale narkozė čia tik lengvas apsvaigimas ir pamiegojiimas, mane kažkaip paguodė
dar sakė labai priklauso nuo vaistų, kuriuos leidžia, nuo vienų greičiau, nuo kitų lėčiau atsigaunama, bet jei naudoja moderniausius, tai sakė jau per porą valandų laisvai namo. taigi žiūrėsim....
jurguzia, aišku kad pasitikrink dėl tų hormonų. jei tai priežastis, žinosit kuria kryptim judėt ir gydytis. o aš tai net nežinau nuo kokio bieso man tie uždegimai, ir ar tikrai nuo to persileidau, ginė atostogose iki vasaros pabaigos, ojoj. galvoju, kur čia prašytis tų tyrimų, kad bent pradėt aiškintis priežastis....
Papildyta:
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 24, 09:28)
Vis ejau tikrintis ar nepuvu

pas eiline gine, o kai paprasiau siuntimo abrazijai-ligoninej paziurejo echoskopu jau rimtesnis ginis-tipo 2lygio, va jis ir pasake, kad sunkiai iskraujuociau, o po to vistiek turbut reiktu valyt.
tai sugaisau toki brangu laika veltui

visa menesi, siaubas kaip pykstu ant saves!
nepyk ant savęs, geriau ginę apšauk.... nors ir tam ligoninėj prieš mėnesį kitaip gal būtų atrodę.
aš kaip matau, vis dėlto yra dvi gydytojų 'stovyklos', vieni už natūralų iškraujavima, kiti linkę iš karto daryti abraziją visais atvejais, nes kaip mes su tavim ir patyrėm, po kelių savaičių laiko gaišimo, vis tiek tenka prie jos sugrįžt... stiprybės.