QUOTE(NEKE @ 2007 12 29, 13:39)
Manau, nieko cia nepristabdysi:( arba progresuoja arba ne...cia jau nuo kiekvienos moters imunines sistemos priklauso....
savo imunine mielai padovanociau kam nors

visiskai netikus

norejau va tu bereso lasu nusipirkti, ryklio tauku, bet airija yra tokia issivysciusi salis, kad nera tokiu dalyku cia pirkti
tai blyn, noreciau pirma pagimdyti, po to jau pjaustymais uzsiiminet, bet taip iseina, kad pagimdyti jau su veziu gali

kaip tik vasaros gale vestuves planavom, visiskai viskas eina velniop
Papildyta:
QUOTE(applebee @ 2007 12 29, 07:39)
Hm, kas ta konizacija?

Man irgi tas pats, man irgi liepe laukt.. Atseit, gal organizmas pats prades kovot, kuo visgi abejoju..

Jei ne, reiks pasalinti blogaji lasteliu sluoksni ir tiketis, kad nebesugris.. Tai sumazina tikimybe, kad vystysis vezys. Bet mes jau rizikos zonoj, todel butina nuolat tikrintis.
konizacija, tai tipo mini operacija elektros kilpute, kurios metu pasalinama "negera" vieta
man, zinok tas laukimas didziuli stresa varo, ir siaip ziauriai nervinga esu, depresuoju del kiekvieno s.... tiesa, kol i airija neisvaziavau, tokia nebuvau
Papildyta:
ir isvis, gydytoja pasake - ascus, o as db prisigalvoju, kad gal visai ne ascus, gal tyrimai netikslus ar dar kas

16d skrendu kartoti tepinelio, mat liepe zvakuciu pavartoti

ir vel laukt tyrimu reikes

dar prie to pacio jauciu pasiskiepysiu ta silgard vakcina, bent nuo kitu 3tipu to parazito, apsaugos