Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Patvirtinu, kad nenusiplaunu triniti.gif ir man viskas tinka. Del meginuku, jei gausiu nosi ikisti, bus gerai, jei ne- nenumirsiu (nors kam tas rupi cool.gif). Rugpjucio pabaigoje ir po to rugsejo antra savaite tureciau buti LT, galiu liuosai i Kauna suvazineti (tuo labiau, kad pati esu buvusi kauniete).

Laukiu nesulaukiu, is Kanados turiu greitu laiku gauti French Lover meginuka bigsmile.gif

Manau, susitvarkysim su pavedimu mirksiukas.gif o jei dar Hanza butu, tai numirciau is laimes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 05 rugpjūčio 2008 - 19:38
QUOTE(varveklis @ 2008 08 05, 19:32)
Jėzau brangus, viskas, traukinys išvažiavo? Visos 4 susirinko (skaičiau skaičiau ir 'nedaskaičiau'???  unsure.gif Jei ne, tai priimkit ir mane į būrį  4u.gif

Deja - išvažiavom. Bet gyvenimas tuo nesibaigia, kvepalai irgi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 05, 20:34)
Nu jo, papigiajskai čia... lotuliukas.gif  Bet tau tos profės nereikia - pažįsti berods mane su visa gobšumo ugnele akyse ir liguistu potraukiu senienoms širdyje tongue.gif
Uosčiau uosčiau, tik ne viską spėjau - juk pilsčiau tuo metu (geriau vieną įsipilt, negu tris pauostyt bigsmile.gif )
Aš irgi pagalvojau - priešpiet pavirkavom, kad norėtume, o vakarop jau užsakytas thumbup.gif
Ok, atsijungiu, šuva laukia (čia ne apie MB, negalvokit mirksiukas.gif ).
Rutuliuk j, kur bebūtum - esi įpainiota į aferą negrįžtamai lotuliukas.gif

Pagaliau įsijungė kalkuliatorius, suskaičiavau smile.gif Pardon, moteros, jau dašuto, kad susidarė reikiamas skaičius. Apsieisiu, bandysiu taikytis su šia alga į viduržemio sodus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 08 05, 19:36)
Patvirtinu, kad nenusiplaunu  triniti.gif ir man viskas tinka. Del meginuku, jei gausiu nosi ikisti, bus gerai, jei ne- nenumirsiu (nors kam tas rupi  cool.gif). Rugpjucio pabaigoje ir po to rugsejo antra savaite tureciau buti LT, galiu liuosai i Kauna suvazineti (tuo labiau, kad pati esu buvusi kauniete).

Laukiu nesulaukiu, is Kanados turiu greitu laiku gauti French Lover meginuka  bigsmile.gif

Manau, susitvarkysim su pavedimu  mirksiukas.gif o jei dar Hanza butu, tai numirciau is laimes

Tai viskas gražiai klostos - nemanau, kad anksčiau rugpjūčio pabaigos gausim, tai atvažiuoji į Kauną, trise viską apuostom, apžiūrim ir supilstom, tada varganus likučius (jei išvis liks) siunčiam tinux į Vilnių tongue.gif Atsivežk tą prancūzą meilužį kartu - nors parodysi bigsmile.gif Dėl pinigų nežinau, jei iš Estijos brangu, gal galėsi atvažiavus grynais mums perduot, o mes kuri tinux'ui pervesim iš savo sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 08 05, 20:32)
Jėzau brangus, viskas, traukinys išvažiavo?

pastoj porovoz, niestučitie kaliosa lotuliukas.gif

QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 20:33)
Na, uzsakineju. Zinosiu ryt apie pietus, turetu atsiusti patvirtinima.

jėga thumbup.gif ačiū tau dzidzeliausias 4u.gif

QUOTE(biologė @ 2008 08 05, 20:34)
Rutuliuk j, kur bebūtum - esi įpainiota į aferą negrįžtamai lotuliukas.gif

pardavėm tave kaip lėlę lotuliukas.gif

QUOTE(rutuliukas j @ 2008 08 05, 20:36)
Rugpjucio pabaigoje ir po to rugsejo antra savaite tureciau buti LT, galiu liuosai i Kauna suvazineti (tuo labiau, kad pati esu buvusi kauniete).

nu vo, priklausomai nuo to, kada dar ateis siuntinukas, tai gal galėsi ir pilstymo rituale sudalyvauti lotuliukas.gif

įtariu, kad būsi "išprievartauta" ir savo kokius iukskliuzyvus atsivežti mums nosis įkišti biggrin.gif

QUOTE(varveklis @ 2008 08 05, 20:40)
Pardon, moteros, jau dašuto, kad susidarė reikiamas skaičius.

visada galima paleisti naują traukinį mirksiukas.gif tik susirask pakeleivių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 08 05, 19:40)
bandysiu taikytis su šia alga į viduržemio sodus  4u.gif

Geras taikinys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Deja , SEB. Berods virtualiu korteliu neturi kiti bankai.
Visakas , komanda suformuota.
Rutuliuk, manau, galima bus rasti buda ar pauostyti, ar burtu keliu skirti viena tau.Kazkuri raset, kad siuntet - kiek laiko apytikriai keliauja?
Atsakyti
Kokius meginukus imti? Cia jau jus nurodykit. Nes daugiau patyre.Mano nuomone, butu idomu labai skirtingi.
Atsakyti
gal jus pirkimosi subtilybes per az tarkites? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 21:51)
Kokius meginukus imti? Cia jau jus nurodykit. Nes daugiau patyre.Mano nuomone, butu idomu labai skirtingi.

mane asmeniškai domintų:

Carnal Flower
Vétiver Extraordinaire
Musc Ravageur

na, ir:
Bigarade concentrée
French Lover
Une Fleur de Cassie
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 05, 21:02)
gal jus pirkimosi subtilybes per az tarkites? 4u.gif

Teisingai, pepe, esam kaltos. Atsiprašom, taisysimės blush2.gif
Bet kai gausim - smulkiai aprašysim kiekviena atskirai, bus enciklopedija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 22:05)
mane asmeniškai domintų:

Carnal Flower
Vétiver Extraordinaire
Musc Ravageur

na, ir:
Bigarade concentrée
French Lover
Une Fleur de Cassie

Une Fleur de Cassie bandziau, aprasysiu, kai maziukas nuspres pamiegoti.
Carnal Flover bandziau, prancuzo laukiu. Visi kiti OK.
Atsakyti