Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Tesiu monologa... blush2.gif
Kaip supratau, dar galima perkant kazka gauti ir 3 pasirinktus meginukus?
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 18:12)
Aisku, jei dauguma ketveriukej vilnieciu, tai lengviau pasidalinti. Ir gavejo adresa noreciau nurodyti kazkurios is jusu.

dvi iš Kauno biggrin.gif toliau- kaip suprantu Estija (rutuliukas j)? g.gif

mano pašto poskyryje mėgsta pašvarinti siuntinius, tai aš bijau atsakomybės ax.gif

QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 18:28)
Kaip supratau, dar galima perkant kazka gauti ir 3 pasirinktus meginukus?

ir aš taip supratau, nes įsidėjus 3 mėginukus bendra kaina nepakinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 18:08)
mano pašto poskyryje mėgsta pašvarinti siuntinius, tai aš bijau atsakomybės  ax.gif
ir aš taip supratau, nes įsidėjus 3 mėginukus bendra kaina nepakinta  biggrin.gif

Dėl siuntimo - galima į mano (darbovietės) paštą, absoliučiai patikimas, merginos pažįstamos, apie visus siuntinius telefonu tuoj pat praneša, jei esu - atneša ir ant stalo padeda. Jei tik iki to pašto ateis, jame tikrai niekas negresia. Kai reikės, pranešiu į až.
Jei tinux ir rutuliukas j mumis pasitikės - galim su Gervela bendrom jėgom pilstymo operaciją atlikt, patirties turim. Tik atomaizerių atitinkamos talpos reikės kažkaip gaut, o paskui sutarsim, kaip perduosim ne kaunietėms. Aišku, jei nutarsit siųstis kuriai kitai ir ten išpilstyt - ok. Nors vakar prisiskaičiau detektyvų juoduosiuose sąrašuose, bet nemanau, kad kuri iš mūsų ketintų aferom užsiimt. Ar klystu? lotuliukas.gif
Daugiau nieko negaliu pasakyt, tinkamos kortelės neturiu, nieko nemoku ir niekuo ten neužsiimsiu. Dėl mėginukų - manau, kad pirkimo organizatorė/pinigų mokėtoja turi teisę į juos. Bent jau ne aš tikrai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 05 rugpjūčio 2008 - 18:23
QUOTE(biologė @ 2008 08 05, 19:21)
1. Dėl siuntimo - galima į mano (darbovietės) paštą,

2. Jei tinux ir rutuliukas j mumis pasitikės - galim su Gervela bendrom jėgom pilstymo operaciją atlikt, patirties turim. Tik atomaizerių atitinkamos talpos reikės kažkaip gaut,

3. Nors vakar prisiskaičiau detektyvų juoduosiuose sąrašuose, bet nemanau, kad kuri iš mūsų ketintų aferom užsiimt. 

1. man tinka drinks_cheers.gif

2. Galima pirkti atomikus po 30 ml ir scyrai sugradavus "pasipilstyti" biggrin.gif Galiu organizuoti pilstymą ir tolimesnį išsiuntimą, jei Biologė sutiks, o kitos neprieštaraus tokiai procedūrai biggrin.gif biznis vyksta viešai, tai pusė forumo bus liudininkais ir sekliais biggrin.gif

3. Dabar tai visuotinė paranoja unsure.gif Lieka tik pasitikėjimas biggrin.gif aš dalyvauju "žaidime" vistiek, labai jau norisi jų Juodųjų Prieskonių biggrin.gif

O mėginukus galima išsidalinti taip- vienai buteliukas, o kitoms- po vieną mėginuką g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 18:28)
2. Galima pirkti atomikus po 30 ml ir scyrai sugradavus "pasipilstyti" biggrin.gif Galiu organizuoti pilstymą ir tolimesnį išsiuntimą, jei Biologė sutiks, o kitos neprieštaraus tokiai procedūrai biggrin.gif biznis vyksta viešai, tai pusė forumo bus liudininkais ir sekliais  biggrin.gif

3. Dabar tai visuotinė paranoja  unsure.gif Lieka tik pasitikėjimas  biggrin.gif aš dalyvauju "žaidime" vistiek, labai jau norisi jų Juodųjų Prieskonių  biggrin.gif

O mėginukus galima išsidalinti taip- vienai buteliukas, o kitoms- po vieną mėginuką g.gif

2. Jei tik tokių yra... Tada galima į vieną (rezervinį) įpilt vandens tiksliai tiek, o paskui į kitus - po tiek pat kvepalų. Aš tai sutinku su viskuo, pagaliau, jei pas mane ateis, galim pilstyt abi - gal taip patikimiau (arba atvirkščiai - kitos dvi nutars, kad mes sąmokslą sudarėm joms apgaut doh.gif ).
3. Na, tų apgavikių - gal vos viena kita tarp šimtų sąžiningų. Iki šiol niekad niekas manęs neapgavo, nors buvo galimybių.
Atsakyti
Gerai.Tinka siuntimas biologei. Svarbiausia - man nereiks pilstyti.Patirties tame- 0.

Man buteliukas nera butinas.Turinys- o, taip. Jei noresiu dar, tai pirksiu pilna ir turesiu buteliuka.Jei ne- kam tas buteliukas?
Meginukai man patiktu, jei ,jusu pratestuoti ir ivertinti , nors su minimaliais kvapo likuciais pasiektu mane.Ta prasme ,kad tektu visoms nors nosi ikisti.Nors tada rutuliukas liktu nuskriaustas. Ai, koks skirtumas, kaip padarysit, taip bus gerai.
O del pasitikejimo- lazda turi du galus.Ne viena nenorim to antrojo galo, manau.
Del tokiu pinigu neverta, va koks milijonas ax.gif ax.gif
Biologe, laukiu kordinaciu a.z. ir sedu uzsakinet.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 05, 19:43)
Jei tik tokių yra... Tada galima į vieną (rezervinį) įpilt vandens tiksliai tiek, o paskui į kitus - po tiek pat kvepalų. Aš tai sutinku su viskuo, pagaliau, jei pas mane ateis, galim pilstyt abi -

po 30 ml lygtais yra, na, blogiausiu atveju, tai po 50 ml tai tikrai yra biggrin.gif dirbsim bobutėm pilstukinėm lotuliukas.gif

na, dar rutuliuko reiktų galutinio patvirtinimo, kad dalyvauja, ir kaip jai perduoti reikes g.gif

QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 19:47)
1. Svarbiausia - man nereiks pilstyti.Patirties tame- 0.

2. Jei ne- kam tas buteliukas?

3. Meginukai man patiktu, jei ,jusu pratestuoti ir ivertinti , nors su minimaliais kvapo likuciais pasiektu mane.Ta prasme ,kad tektu visoms nors nosi ikisti.

1. nieko, reikėtų ir išmoktum biggrin.gif nieko sudėtingo, tik rankų miklumas lotuliukas.gif nors esu vieną gėrį nulaisčius, bet kažkaip sušlapo purkštukas ir nuslydo pirštai, tai kai purškiau į erdves, tai maža nepasirodė doh.gif lotuliukas.gif na, bet mažiau gązdinančių istorijų lotuliukas.gif

2. ai, aš tai tokia pinda, kad mėgstu rankoje jausti buteliuką, nors nebrokiju ir atomaizerių biggrin.gif

3. tai tada Kavianskos apsiuostys, užsiteps ir siųsim toliau biggrin.gif arba vieną mėginuką išskirsim rutuliukui, o tau teks kankintis, kad nepauostei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 18:47)
Biologe, laukiu kordinaciu a.z. ir sedu uzsakinet.

Atlikta. Pasiviešinau su viskuo, išskyrus senelio gimimo datą tongue.gif
Dėl mėginukų - ok, jei gausiu pauostyt, tai jau ir džiaugsiuos.
rutuliuko j nesimato, gal neįsižeis, kad "už nugaros" jau baigiam viską pasidalint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 05, 20:05)
Atlikta. Pasiviešinau su viskuo, išskyrus senelio gimimo datą tongue.gif
Dėl mėginukų - ok, jei gausiu pauostyt, tai jau ir džiaugsiuos.

parsidavei už varganus 25 ml lotuliukas.gif nieko, forume turim vieną profę, viską išgooglins, jei reikės, ir apie senelį, ir apie pėdos skliauto išgaubimą lotuliukas.gif

tai ko neuostei krūvos mėginukų, kai buvo proga? mirksiukas.gif

krūtai mes čia pavarėm su tooookiu pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 20:16)
parsidavei už varganus 25 ml  lotuliukas.gif nieko, forume turim vieną profę, viską išgooglins, jei reikės, ir apie senelį, ir apie pėdos skliauto išgaubimą  lotuliukas.gif

krūtai mes čia pavarėm su tooookiu pirkiniu  thumbup.gif

Jėzau brangus, viskas, traukinys išvažiavo? Visos 4 susirinko (skaičiau skaičiau ir 'nedaskaičiau'??? unsure.gif Jei ne, tai priimkit ir mane į būrį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varveklis: 05 rugpjūčio 2008 - 19:33
Tiesa, rutuliukui gali netikti, nebent ji turi LT saskaita.Nepigus tarptautinis pervedimas jai butu. Na, uzsakineju. Parasysiu kaip sekesi.Bet cia prancuzai, tai jie mano norus matys ryte.Zinosiu ryt apie pietus, turetu atsiusti patvirtinima.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 19:16)
parsidavei už varganus 25 ml  lotuliukas.gif nieko, forume turim vieną profę, viską išgooglins, jei reikės, ir apie senelį, ir apie pėdos skliauto išgaubimą  lotuliukas.gif

krūtai mes čia pavarėm su tooookiu pirkiniu  thumbup.gif

Nu jo, papigiajskai čia... lotuliukas.gif Bet tau tos profės nereikia - pažįsti berods mane su visa gobšumo ugnele akyse ir liguistu potraukiu senienoms širdyje tongue.gif
Uosčiau uosčiau, tik ne viską spėjau - juk pilsčiau tuo metu (geriau vieną įsipilt, negu tris pauostyt bigsmile.gif )
Aš irgi pagalvojau - priešpiet pavirkavom, kad norėtume, o vakarop jau užsakytas thumbup.gif
Ok, atsijungiu, šuva laukia (čia ne apie MB, negalvokit mirksiukas.gif ).
Rutuliuk j, kur bebūtum - esi įpainiota į aferą negrįžtamai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 05 rugpjūčio 2008 - 19:36