Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

4u.gif
Atsakyti
Valio mes pakliuvome į lopšelį thumbup.gif tik rugpjūčio mėn sužinosime į kokią grupę ir kas bus auklėtojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 05 23, 22:06)
Valio mes pakliuvome į lopšelį  thumbup.gif tik rugpjūčio mėn sužinosime į kokią grupę ir kas bus auklėtojos smile.gif

O tai kaip čia taip anksti sužinojot g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 05 23, 22:15)
O tai kaip čia taip anksti sužinojot  g.gif

skambino iš švietimo jau seniau tik nepataikiau atsiliepti ax.gif ir pasakė kad nunešt dokumentus thumbup.gif tai va šiandien viską susitvarkiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 05 24, 00:09)
skambino iš švietimo jau seniau tik nepataikiau atsiliepti ax.gif ir pasakė kad nunešt dokumentus  thumbup.gif tai va šiandien viską susitvarkiau  thumbup.gif

Tai sveikinam mirksiukas.gif , o į kokį darželį?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 05 24, 09:29)
Tai sveikinam  mirksiukas.gif , o į kokį darželį?

aciu. I Saulute mes thumbup.gif
Atsakyti
Super, linkiu Liudos arba Alinos.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 05 24, 19:03)
Super, linkiu Liudos arba Alinos.

ačiū, tikiuosi gausiu geras auklėtojas, kadangi aš nieko nepažįstu tai ir neturiu iš ko rinktis, o norisi tai geros auklėtojos.
Atsakyti
4u.gif kylam

Artėja vasara, ar daugelis iš mamyčių rašys vaikus į vasaros darželį? Aš pagalvojau, kad jaučiu kaip nors apseisim tuos du mėnesius g.gif Tikiuosi nesigailėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 03, 10:14)
4u.gif kylam

Artėja vasara, ar daugelis iš mamyčių rašys vaikus į vasaros darželį? Aš pagalvojau, kad jaučiu kaip nors apseisim tuos du mėnesius  g.gif  Tikiuosi nesigailėsiu  rolleyes.gif

Sveikos 4u.gif

mes atostogausim 3 mėnesius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 06 03, 11:18)
Sveikos  4u.gif

mes atostogausim 3 mėnesius  bigsmile.gif

Ta prasme tris g.gif Darželiai juk užsidaro 6.24 ir atsidaro 8.16. Čia savo noru nevesit?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 03, 11:27)
Ta prasme tris  g.gif Darželiai juk užsidaro 6.24 ir atsidaro 8.16. Čia savo noru nevesit?

Taip savo noru nevesim 4u.gif sakė kad galima tai ir atostogausim thumbup.gif
Atsakyti