Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

Na manau Saulutėj dar negreit tokia aplinka lauke bus, nes dabar remontai prasidės. Tai jeučiu laukui nebebus iš ko.
Atsakyti
mes uzsirasem i vasarai i naminuka bet taip ir nebuvom,labai jau toli vaikscioti pescia.ir tiek to sakiau ir nebevesiu smile.gif dabar mergicka dziaugiasi kiemo gyvenimu biggrin.gif
Atsakyti
Draugė irgi užrašė sūnų į Naminuką vasarai, tai vieną dieną nuėjo, antrą dieną kai nuvežė į darželį, vaikas įsikibo mašinoje į sėdynę ir verkdamas šaukė, neisiu, nelipsiu doh.gif Tai irgi nebevedė daugiau. Aš tai net nerašiau ten vaiko. Pokolkas dar nenuprotėjau su dviem viena kariaudama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2011 06 13, 17:02)
O tai Gargzduose nera taip, kaip klaipedoj, kad gali neit i darziuka ir is gyd pazymos nereikia. Aukletojos atsakomybei paliekama, ar vaikas sveikas atvedamas ar ne. Bet butina per menesi 2 savaites lankyt, kad neprarast vietos.

Jei teisingai girdėjau, dar vasarop buvo kalbama, kad ir Klaipėdos mieste įves buvusią tvarką. O ne tą, labai palankią tėvams ax.gif
Šiaip, iš principo logiška. Vaiką atveda kokius 2k per mėnesį, sumoka 20lt ir lafa, o vaikų eilė belenkokia patekti į darželį rolleyes.gif

QUOTE(zalgiriete25 @ 2011 06 15, 00:40)
Sveikos paneles, visos giriat darzelius, ypac SAULUTE, dar GINTARELI , bet koks geras darzelis yra AZUOLIUKAS prie kapiniu, kokia grazi sutvarkyta aplinka, mano drauges mazoji lanko pas nuostabia aukletoja Audrone Sunokiene

Na dėl jau minėtos priežasties. Čia prisijungusių mamų vaikai lanko Saulutę ir Gintarėlį. Ko nežinom, to nekomentuojam mirksiukas.gif
Džiugu, kad ir ten gerai 4u.gif
Atsakyti
Vaje kaip laukiu kada atsidarys Saulutė ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, ar jau ruošiat savo žvirblius į darželį? Ar medicininę apžiūrą jau pravedėt?
Atsakyti
Maniskiui prailgusios atostogos biggrin.gif Laukia nesulaukia, kada gales i nauja darziuka eit (iki siol klaiopedoj lankem). Medicinine dar birzelyje praejom, kad nereiktu paskui eilese laukt.
Atsakyti
Aga, esu girdėjus kad rugpjūčio pabaigoje būna pas gydytojus eilės dėl medicininės.

Beje, gal kas prisimena, kada "Saulutė" atsidaro?
Atsakyti
Jau lauki? biggrin.gif Aš kažkaip ramiai į tai ax.gif

Lyg žadėjo rugpjūčio 22 atidaryt mastau.gif Bet kad remontai dar pilnu tempu, tai kaži kaži mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 04, 22:18)
Jau lauki?  biggrin.gif  Aš kažkaip ramiai į tai  ax.gif

Lyg žadėjo rugpjūčio 22 atidaryt mastau.gif Bet  kad remontai dar pilnu tempu, tai kaži kaži mastau.gif

Oj, kaip laukiu blush2.gif Tiesiog jau pervargau viena pati abu vaikus žiūrėdama, o kur dar namų ruoša, konservavimas žiemai, šiltnamio priežiūra...

O gal bloga mama esu, kad negaliu visko spėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 04, 22:58)
Oj, kaip laukiu  blush2.gif Tiesiog jau pervargau viena pati abu vaikus žiūrėdama, o kur dar namų ruoša, konservavimas žiemai, šiltnamio priežiūra...

O gal bloga mama esu, kad negaliu visko spėti  g.gif

Nei bloga, nei ką irnesakyk.gif Visos mes panašios mirksiukas.gif

O kur vyras, jei galima paklausiu? g.gif Negi jis visai neprisideda prie namų ruošos, pabuvimo su vaikais? mastau.gif

Na aš nekonservuoju, tad šita klapatynė atkrenta. Tačiau visa kita lieka tongue.gif

P.S. Pasižiūrėjau profilį tavo. Tai tavo vaikučiai mažesni, todėl ir pavargsti. Nieko nuostabaus 4u.gif Laikyk frontą, tuoj tavo kieme nušvis "Saulutė" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuliukas: 05 rugpjūčio 2011 - 09:21
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 05, 10:19)
Nei bloga, nei ką irnesakyk.gif Visos mes panašios  mirksiukas.gif

O kur vyras, jei galima paklausiu?  g.gif Negi jis visai neprisideda prie namų ruošos, pabuvimo su vaikais? mastau.gif

Na aš nekonservuoju, tad šita klapatynė atkrenta. Tačiau visa kita lieka  tongue.gif

P.S. Pasižiūrėjau profilį tavo. Tai tavo vaikučiai mažesni,  todėl ir pavargsti. Nieko nuostabaus  4u.gif Laikyk frontą, tuoj tavo kieme nušvis "Saulutė" hihihi.gif

Vyras dirba, dirba ir dirba, sako taip investuoja į mūsų ateitį.

Bandau laikyti frontą viena biggrin.gif kol nušvis "Saulutė" lotuliukas.gif

Atsakyti