Na manau Saulutėj dar negreit tokia aplinka lauke bus, nes dabar remontai prasidės. Tai jeučiu laukui nebebus iš ko.
mes uzsirasem i vasarai i naminuka bet taip ir nebuvom,labai jau toli vaikscioti pescia.ir tiek to sakiau ir nebevesiu
dabar mergicka dziaugiasi kiemo gyvenimu

Draugė irgi užrašė sūnų į Naminuką vasarai, tai vieną dieną nuėjo, antrą dieną kai nuvežė į darželį, vaikas įsikibo mašinoje į sėdynę ir verkdamas šaukė, neisiu, nelipsiu
Tai irgi nebevedė daugiau. Aš tai net nerašiau ten vaiko. Pokolkas dar nenuprotėjau su dviem viena kariaudama

QUOTE(IngaKo @ 2011 06 13, 17:02)
O tai Gargzduose nera taip, kaip klaipedoj, kad gali neit i darziuka ir is gyd pazymos nereikia. Aukletojos atsakomybei paliekama, ar vaikas sveikas atvedamas ar ne. Bet butina per menesi 2 savaites lankyt, kad neprarast vietos.
Jei teisingai girdėjau, dar vasarop buvo kalbama, kad ir Klaipėdos mieste įves buvusią tvarką. O ne tą, labai palankią tėvams

Šiaip, iš principo logiška. Vaiką atveda kokius 2k per mėnesį, sumoka 20lt ir lafa, o vaikų eilė belenkokia patekti į darželį

QUOTE(zalgiriete25 @ 2011 06 15, 00:40)
Sveikos paneles, visos giriat darzelius, ypac SAULUTE, dar GINTARELI , bet koks geras darzelis yra AZUOLIUKAS prie kapiniu, kokia grazi sutvarkyta aplinka, mano drauges mazoji lanko pas nuostabia aukletoja Audrone Sunokiene
Na dėl jau minėtos priežasties. Čia prisijungusių mamų vaikai lanko Saulutę ir Gintarėlį. Ko nežinom, to nekomentuojam

Džiugu, kad ir ten gerai

Vaje kaip laukiu kada atsidarys Saulutė

Sveikos mamytės, ar jau ruošiat savo žvirblius į darželį? Ar medicininę apžiūrą jau pravedėt?
Aga, esu girdėjus kad rugpjūčio pabaigoje būna pas gydytojus eilės dėl medicininės.
Beje, gal kas prisimena, kada "Saulutė" atsidaro?
Beje, gal kas prisimena, kada "Saulutė" atsidaro?
Jau lauki?
Aš kažkaip ramiai į tai
Lyg žadėjo rugpjūčio 22 atidaryt
Bet kad remontai dar pilnu tempu, tai kaži kaži

QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 04, 22:18)
Jau lauki?
Aš kažkaip ramiai į tai
Bet kad remontai dar pilnu tempu, tai kaži kaži 

Oj, kaip laukiu

O gal bloga mama esu, kad negaliu visko spėti

QUOTE(šneider @ 2011 08 04, 22:58)
Oj, kaip laukiu
Tiesiog jau pervargau viena pati abu vaikus žiūrėdama, o kur dar namų ruoša, konservavimas žiemai, šiltnamio priežiūra...

Nei bloga, nei ką

O kur vyras, jei galima paklausiu?

Na aš nekonservuoju, tad šita klapatynė atkrenta. Tačiau visa kita lieka

P.S. Pasižiūrėjau profilį tavo. Tai tavo vaikučiai mažesni, todėl ir pavargsti. Nieko nuostabaus

QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 05, 10:19)
Nei bloga, nei ką
Visos mes panašios
Negi jis visai neprisideda prie namų ruošos, pabuvimo su vaikais? 
P.S. Pasižiūrėjau profilį tavo. Tai tavo vaikučiai mažesni, todėl ir pavargsti. Nieko nuostabaus
Laikyk frontą, tuoj tavo kieme nušvis "Saulutė" 

Vyras dirba, dirba ir dirba, sako taip investuoja į mūsų ateitį.
Bandau laikyti frontą viena