Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(šneider @ 2011 05 19, 20:02)
Tai dirba ir Alina, tik 0,2 etato.

Virgutėj, kad ne, nepakliūs musiškės kartu, manoji 2010 gimus  mirksiukas.gif

Alina dabar eina per kelias grupes, tai manęs tas variantas netenkina hihihi.gif
Didžioji kai ėjo į lopšį, tai ir ryto įprastai būdavo Liuda, priešpiet ateidavo Alina, ir jos abi su šeimininkutės pagalba padėdavo valgyt mažiams, ir popiet likdavo Alina.
Norėčiau, kad ir vėl taip būtų rolleyes.gif

Tai mūsų merginos į vieną grupę gali patekti mirksiukas.gif

QUOTE(šneider @ 2011 06 03, 10:14)
4u.gif kylam

Artėja vasara, ar daugelis iš mamyčių rašys vaikus į vasaros darželį? Aš pagalvojau, kad jaučiu kaip nors apseisim tuos du mėnesius  g.gif  Tikiuosi nesigailėsiu  rolleyes.gif

Nesam leidę niekad. Vienas dalykas - nėra didelės būtinybės, kitas - toli nuo namų (na, Gargždų atstumais toli hihihi.gif). Ir trečia - vasarą ten balaganas.... o manajai iškart panika dėl naujų veidų, naujų vietų. Tad būna namie ax.gif
Atsakyti
Žinot kad birželio mėn už praleistas dienas nereikia atnešti iš daktaro lapuko, mokam tik už lankytas dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 13, 15:07)
Žinot kad birželio mėn už praleistas dienas nereikia atnešti iš daktaro lapuko, mokam tik už lankytas dienas  thumbup.gif

Taip, birželį visada laisvas grafikas good.gif Bet tuo pačiu ir palaida bala doh.gif Kas kur, bet kur...
Manoji šian uždarė daržo sezoną.
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2011 06 13, 15:59)
Taip, birželį visada laisvas grafikas good.gif Bet tuo pačiu ir palaida bala  doh.gif Kas kur, bet kur...
Manoji šian uždarė daržo sezoną.

Sūnus tai nori eit į darželį, pas juos dabar tokia kaip ir tradicija, kai auklėtojos geria kavą, vaikai visada iš jų kaulydavo saldainių ar ko jos ten turėdavo prisikasti, tai vieną kart kai nieko neturėjo ir sako vaikams : patys atsineškit. Dabar mano sūnus kiekvieną rytą prašo, kad duočiau nusinešt saldainių į darželį. Auklėtoja pasakojo, kad kai kas nors atsineša, vaikai vaišinasi ir sako vaišintojui ačiū. Tai maniškis kai nusinešė ir pavaišino visus, sako: dabar man ačiū pasakykit lotuliukas.gif

Tai va, išsiplečiau visai ne į temą lotuliukas.gif Dėl vasaros darželio norėjau pasisakyti. Neužrašėm ten jo, galvojau gal kaip nors. Bet jaučiu pražilsiu per tą vasarėlę su dviem vaikais doh.gif
Atsakyti
O tai Gargzduose nera taip, kaip klaipedoj, kad gali neit i darziuka ir is gyd pazymos nereikia. Aukletojos atsakomybei paliekama, ar vaikas sveikas atvedamas ar ne. Bet butina per menesi 2 savaites lankyt, kad neprarast vietos.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2011 06 13, 17:02)
O tai Gargzduose nera taip, kaip klaipedoj, kad gali neit i darziuka ir is gyd pazymos nereikia. Aukletojos atsakomybei paliekama, ar vaikas sveikas atvedamas ar ne. Bet butina per menesi 2 savaites lankyt, kad neprarast vietos.

Ne, Gargžduose griežtai su lankymu. Jei nepateisini praleistos dienos, moki kaip buvęs darželį.
Atsakyti
Sveikos paneles, visos giriat darzelius, ypac SAULUTE, dar GINTARELI , bet koks geras darzelis yra AZUOLIUKAS prie kapiniu, kokia grazi sutvarkyta aplinka, mano drauges mazoji lanko pas nuostabia aukletoja Audrone Sunokiene, kaip patinka jai si aukletoja, aukletoja is didziosios raides, visada su sypsena, graziai susitvarkius visada pasitempus, nes sako mazoji parejus as nori buti tokia grazi kaip mano aukletoja AUDRA, zodziu esu girdejus, kad Azuoliukas ir jo kolektyvas yra nuostabus ir ne tik saulutej ir Gintarely dirba aukletojos geros Net Azuoliuke dirba nuostabios:D Jei pakliusit i azuoliuka zinokit kad busit patenkintos pacios ir vaikai patenkinti:D
Atsakyti
QUOTE(zalgiriete25 @ 2011 06 15, 00:40)
Sveikos paneles, visos giriat darzelius, ypac SAULUTE, dar GINTARELI ,

reklaminis intarpas biggrin.gif
Mamos kalba apie tai, kur lanko jų vaikai, o kad Ąžuoliuko nelanko, nereiškia, kad jis blogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 15 birželio 2011 - 11:43
QUOTE(jovana @ 2011 06 15, 12:38)
reklaminis intarpas  biggrin.gif
Mamos kalba apie tai, kur lanko jų vaikai, o kad Ąžuoliuko nelanko, nereiškia, kad jis blogas  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Panos o kaip jums aplinka darželio? viduj nė vienas daug nesiskiria, bet Ąžuoliukas lauke vienintelis turi tiek žaidimo aikštelių. Pas mus Saulutėje visada jie žaidžia ant žolės, aikštelės tuščios sad.gif kaip man gražu žiūrėt kad Ąžuoliuke vaikai turi ką veikti...
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 06 18, 11:36)
Panos  o kaip jums aplinka darželio?

Jaučiu kokią paramą Ąžuoliukas gavo, kad tiek naujo inventoriaus lauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 18, 13:34)
Jaučiu kokią paramą Ąžuoliukas gavo, kad tiek naujo inventoriaus lauke  g.gif

Šiaip sako nuo direktorės daug kas priklauso, kaip moka pinigus leisti g.gif
Atsakyti