Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią spaudą/žurnalus nuolat skaitote?

Apklausa: Kokius zurnalus skaitote? (496 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As pritariu Ivai, kad galetu buti zurnalai ir apie vyresnius vaikus, arba tie patys zurnalai galetu praplesti tematika. As turiu paaugles sesutes. Viena is ju kankina spuogai. Tai pries puse metu nusiunciau laiskus i visus zurnalus su klausimu kaip sia problema isspresti. Deja, nesureagavo. O gaila. Juk yra mamu, kurios turi ir mazuteli kudikeli, ir paaugli.
Atsakyti
Bet juk yra tiek daug zurnalu skirtu paauglems: Panele, Luka, Juste, Mergaite, N-14 ir panasiai. Manau, kad juose kas menesi yra tokiu publikaciju apie paauglystes spuogus ir kitas aktualias temas. Mamu zurnalai orientuojasi i mamu auditorija , auginanciu vaikus iki 3 metu. Yra atliekami rinkos tyrimai, pagal kuriuos redakcija mato, kas juos skaito: mamu amzius, isilavinimas, gyvenamoji vieta ir pan. I tai ir orientuojamasi.
Atsakyti
As skaiciau visus tuos zurnaliukus iki tol, kol nesusiradau si foruma tongue.gif
Dabar man jau jie nebeidomus, nes cia randu daug daugiau informacijos nei ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Julija Flis @ 2004 01 30, 17:08)
O svarbiausia "Mazylyje", yra nesunkiai pagaminamu ir skaniu patiekalu receptu. Be to, patinka rubrika "Visada po ranka", ten kartais tokiu nieko dalykeliu buna kaip pasilengvinti buiti ir pan.

va, pritariu...liuks kai kurie receptai plius dar patinka geru ideju skrynele ar kazkas panasaus...


ir tikrai galetu buti bent 3 lapai skirti santykiams su paaugusiais vaikais. juk tie musu mazuteliai, kuriuos kasdien buciuojame, tuoj uzaugs ir ne visada jau mumis prisileis... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 01 30, 23:22)
Bet juk yra tiek daug zurnalu skirtu paauglems: Panele, Luka, Juste, Mergaite, N-14 ir panasiai. Manau, kad juose kas menesi yra tokiu publikaciju apie paauglystes spuogus ir kitas aktualias temas. Mamu zurnalai orientuojasi i mamu auditorija , auginanciu vaikus iki 3 metu.

Buent , kad tie zurnalai yra skirti pacioms paauglems , o va mamom ka su tom paauglem daryt , tai tokiu zurnalu nera , o gal as nezinau. Ir istikruju butu visai neblogai , tam paciam zurnale pasiskaityt apie abu vaikus , bent jau man tai tiktu.
Atsakyti
O ash nuo lapkricio menesio perku "Tavo vaikas" ir skaitau pasimegaudama thumbup.gif . Dar is vyro pusseseres pasiskolinau visus 2002-uju ir 2003-uju metu.Man labai patinka. Viena karta nusipirkau ir "Mamos zurnala", bet vis gi apsistojau ties "Tavo vaiku".
Visu kitu:"Cosmo", "Ji", "Moteris" ir t.t. kol kas skaityt nera jokio noro biggrin.gif
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Skaitau ir forumą, ir žurnalus. Nėštumo metu "susipažinau" su žurnalais, dabar turiu užprenumeruotą "Mamos žurnalą". Nors skaitau po truputį, tik maitindama (žindau gulėdama dažniausia), tačiau greit nebelieka ką skaityt. Žinoma įdomūs ir specialistū patarimai, ir įvairios istorijos. Nors išminties daugiausia surandu čia, kur mamų patirties išbandyti vaikelių priežiūros metodai atrodo realiausi smile.gif
Atsakyti
Pirmus metus,augindama vaikelį, žurnalus pirkau kiekvieną mėnesį. Buvo labai įdomu, nes tai buvo pagalbininkas auginant vaikelį. Taip pat dalivavom visuose konkursuose, ir labai daug nunešėm prizų thumbup.gif . Padariau net albumą vaikams iš konkursų nuotraukyčių.
Atsakyti
Anksciau skaitydavau visus tris:"mamos","tavo vaikas" ir "mazylis".O dabar nebeperku nei vieno-beveik viska galima rasti internete.
Atsakyti
QUOTE (nendre @ 2004 03 01, 09:58)
Anksciau skaitydavau visus tris:"mamos","tavo vaikas" ir "mazylis".O dabar nebeperku nei vieno-beveik viska galima rasti internete.

As irgi skaitydavau tik pirmus metus tuos zurnalus. Dabar kazkaip neprireikia, nes vaikas auga savaime. O tobulinimui ir lavinimui yra puikiu knygu, nuorodu internete....
Atsakyti
jau nebeskaitau.. skaiciau nuo gimimo iki siu nauju metu. pagrinde pirkdavau Mamos zurnala.. paskutinius numerius pirkau tik kad galeciau dalyvauti oziuku loterijoj.. ale galejau ir nepirkt vistiek nelaimejau sad.gif

tiesa, toks pastebejimas, jei viena menesi nusiperki ne viena o du zurnalus, tai ziek minimum dvi temos tokios pacios rolleyes.gif

Atsakyti
Man labiausiai patinka Mamos zurnalas, perku kiekviena numeri. Kartais nusiperku Tavo vaika, o Mazylio neperku, nelabai jis man.
Atsakyti