Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

QUOTE(Rasytee @ 2008 02 24, 16:50)
7.Ardeco tuso pagrindas

tas baltas? kaip tu jį naudoji? ax.gif
Atsakyti
aha tas baltas . uztepu viena sluoksni kelias sekundes palaukiu ir tepu tusa . pirma savaite atrode kad nieko gero jis kol dar neigudau o dabar net nebegaliu dazytis be jo smile.gif
Atsakyti
kažin kur būtų galima gauti Londial priemonių?nes pas mus jų nėra, o man labai tiko ir patiko, ir kaina nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 02 25, 15:44)
kažin kur būtų galima gauti Londial priemonių?nes pas mus jų nėra, o man labai tiko ir patiko, ir kaina nesikandžioja smile.gif

ką turi galvoj? jei šampūnai ir kondic., tai jų pilna Eurokos, Maximose, Droguose...
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 12 29, 14:35)
5. Gosh keturių spalvyčių šešėliai - idealios smokey eyes  wub.gif

Butu idomu suzinoti kokios spalvos ax.gif pvz., seseliu numeri mirksiukas.gif

O cia mano sarasiukas (nebutinai tokia eiles tvarka pagal geruma smile.gif ):

1. Egipto zeme.
2. TBS shimmer waves vietoj skaistalu, taip pat pablizginti kaklui, iskirptei ir peciams, kai kokia proga.
3. Arbatmedzio aliejus.
4. Tusas: Estee Lauder MagnaScopic arba Lancome Hypnose, dar L'Oreal lash Architect visiskai neblogas uz savo kaina ax.gif
5. Bourjois 3D Effet lupu blizgesys (tik niekur neber mano megstamiausio Nr.17 aggressive.gif )
6. L'occitane sviestas kunui su vanile wub.gif bet jau kainyte blink.gif
7. Nivea svelnus makiazo valiklis
8. Tigi Catwalk Fast Fixx - lengvas, neriebus, svelninantis ir glotninantis, atstatantis purskiamas kondicionierius plaukams
9. Collin water radiance mask – drekinamoji „troskuli malsinanti“ kauke, skirta itin issausejusiai dehidratuotai odai.
10. Droge nusipirkau keleta vienkartiniu kaukiu (neatsimenu dabar pavadinimo, viena apie 5Lt), su ersketuoges, silkmedzio ekstraktais. Tokia tekstiline prisotinta kauke su iskirptomis akimis ir burna. Atrodau kaip operos fantomas kai uzsidedu lotuliukas.gif Bet man laaabai patiko wub.gif oda labai svelni, lygi pasidare thumbup.gif

Vis eksperimentuoju su kremais... oda dehidratuota, labai bijo salcio (nuo jo rausta, beria). Buna, kad apsidziaugiu jog jau radau "savo" krema, bet ima nebetikti verysad.gif galvoju Collin pabandyti, nes kauke labai thumbup.gif taciau kainos tai kandziojasi blush2.gif

Beje, gal kas noretumet Gaia kaukes plaukams. Dovanoju. Ja daug kas ivairiose temose gyre, tai nusipirkau, pabandziau karta, bet nepadare jokio ispudzio g.gif ir kvapas man per astrus blush2.gif As is Vilniaus, i AZ parasykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 25 vasario 2008 - 16:35
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 24, 16:50)
bandysiu ir as surasyt kas dabar mano top-10
6.YSL tusas

kuris tiksliai tusas?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 02 24, 13:12)
Man siuo metu labiausiai patinka:

6)Frenchi Smart enamel

girdejau daug geru atsiliepimu, gal galetumete placiau papasakot, kaip butent jums jis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 02 25, 17:42)
girdejau daug geru atsiliepimu, gal galetumete placiau papasakot, kaip butent jums jis? 4u.gif

Tiesiog dar tokio gero nagus stiprinancio lako nesu naudojus, nagai daug tvirtesni, neluzta, neskilineja thumbup.gif Jau nemazai nagucius pasiauginau,nors siaip man visiskai nagai neauga, nes iskart nuluzta doh.gif Patariu toms, kurios nori pasiaugint nagucius(Beje labai patiko ne tik man, bet ir visoms draugems rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 02 25, 18:54)
Tiesiog dar tokio gero nagus stiprinancio lako nesu naudojus, nagai daug tvirtesni, neluzta, neskilineja thumbup.gif Jau nemazai nagucius pasiauginau,nors siaip man visiskai nagai neauga, nes iskart nuluzta doh.gif  Patariu toms, kurios nori pasiaugint nagucius(Beje labai patiko ne tik man, bet ir visoms draugems rolleyes.gif )

aciukas, turbut susigundysiu ax.gif nes gaila jau nagu pasidare..tik atsiauginu ir vel nuskilineja, nuluzta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 02 25, 18:14)
aciukas, turbut susigundysiu ax.gif  nes gaila jau nagu pasidare..tik atsiauginu ir vel nuskilineja, nuluzta verysad.gif

Ner uz ka, svarbu, kad padetu ax.gif
Atsakyti
Pas mus nei Maximoje, nei Eurokose nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 02 25, 17:54)
Tiesiog dar tokio gero nagus stiprinancio lako nesu naudojus, nagai daug tvirtesni, neluzta, neskilineja thumbup.gif Jau nemazai nagucius pasiauginau,nors siaip man visiskai nagai neauga, nes iskart nuluzta doh.gif  Patariu toms, kurios nori pasiaugint nagucius(Beje labai patiko ne tik man, bet ir visoms draugems rolleyes.gif )

O tai katras Frenchi čia tiksliai? g.gif Ir ar tas kur su rusiškais užrašais? unsure.gif
Atsakyti