Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemonių TOP 10 - II tema

QUOTE(Fire @ 2008 02 25, 16:31)
  6. L'occitane sviestas kunui su vanile wub.gif bet jau kainyte  blink.gif
  9. Collin water radiance mask – drekinamoji „troskuli malsinanti“ kauke, skirta itin issausejusiai dehidratuotai odai.
  10. Droge nusipirkau keleta vienkartiniu kaukiu (neatsimenu dabar pavadinimo, viena apie 5Lt), su ersketuoges, silkmedzio ekstraktais. Tokia tekstiline prisotinta kauke su iskirptomis akimis ir burna. Atrodau kaip operos fantomas kai uzsidedu  lotuliukas.gif Bet man laaabai patiko  wub.gif oda labai svelni, lygi pasidare  thumbup.gif

4u.gif įdomu...man labai patoinka Loccitane grynas taukmedžio sviestas, bet ta visa didelė dėžutė kainuoja apie 110 litų doh.gif o kiek tas vanilinis?
kiek kaiunuoja ir kur yra tos Collin kaukės? ir domina ta paskutinė kaukė? gal galit parašyti gamintoją, pavadinimą blush2.gif

Daktariene, jeigu pamatysite mano žinutę, parašykite, kas yra gamintojas celiulitinio šveitiklios su mėlynu moliu ir druska atrodo...rašėt, kad geras, norėčiau pabandyti blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 02 25, 17:56)
kuris tiksliai tusas?

tiksliai nepamenu kaip rasosi Faux cils na kazkaip panasiai . cia jis buvo isgirtas forume tai as ir nesusilaikiau kaip visad..... bigsmile.gif bet su ardeco pagrindu tai tikrai blakstienos kaip leles gaunas
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 26, 21:54)
tiksliai nepamenu kaip rasosi Faux cils na kazkaip panasiai . cia jis buvo isgirtas forume tai as ir nesusilaikiau kaip visad.....  bigsmile.gif  bet su ardeco pagrindu tai tikrai blakstienos kaip leles gaunas

O jums tusas nenutrupa kai ardeco pagrindu patepat? Gal pagrindo mazai tept reikia, nes man kazkaip pasitrupiniuoja i dienos pabaiga. O jums kaip? 4u.gif
Atsakyti
ne tikrai netrupa bet as jo nedaug tepu taip viena kart perbraukiu per blakstienas ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 26, 20:48)

Daktariene, jeigu pamatysite mano žinutę, parašykite, kas yra gamintojas celiulitinio šveitiklios su mėlynu moliu ir druska atrodo...rašėt, kad geras, norėčiau pabandyti blush2.gif ačiū 4u.gif

tas sveitiklis yra SPA by lara 4u.gif
Atsakyti
Pateikiu atnaujinta savo TOP 10 4u.gif

1. AVON prancuzisko manikiuro rinkinukas.
2. Fructis maitinanti 1 min. kauke puodyneje (aciu prieblandai thumbup.gif ).
3. TBS kukuruzu kauke.
4. Guerlain meteoritai.
5. TBS sepeteliai.
6. Nail tek III nagu stiprikliui.
7. Lancome color fever blizgiai.
8. Clinique deep cleansing kauke.
9. Selective sampunas.
10. IsaDora seseliai.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 02 27, 02:26)
tas sveitiklis yra SPA by lara 4u.gif
ačiū, o kur jo tiksliai yra pirkti, išmaišiau visus Klaipėdos drogus ir eurokos (kažkas lyg rašė, kad ten) bet neradau verysad.gif verysad.gif verysad.gif kiek kainuoja? g.gif
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 01, 14:26)
1. AVON prancuzisko manikiuro rinkinukas.
2. Fructis maitinanti 1 min. kauke puodyneje (aciu prieblandai thumbup.gif ).
8. Clinique deep cleansing kauke.
9. Selective sampunas.

kas įeina į avon rinkinuką ir kiek kainuoja?kas per puodynė, kaip atrodo, nes nesu mačiusi schmoll.gif o esi naudijusi avene kaukę, gali gal su clinique palyginti ax.gif kas čia per šampūnas, kur jo yra, kokiems plaukams? g.gif
Atsakyti
mano topia:
1. tusas
user posted image

2. Rasa pienelis kunui
user posted image

3.duso zeles
user posted image\

4. veido valiklis
user posted image

5.Skaistalai
user posted image

Situos daikciukus perku n-taji karta... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 01 kovo 2008 - 22:45
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 01, 19:01)
ačiū, o kur jo tiksliai yra pirkti, išmaišiau visus Klaipėdos drogus ir eurokos (kažkas lyg rašė, kad ten) bet neradau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif kiek kainuoja? g.gif

Maciau pora buvo Banduziu Eurokos, (netgi dar atsimenu kurioj vietoj stovejo -tikrai ne auksciausioj lentynoj) ,bet kazkur maciau, man rods, Vyturio Eurokos, buvo daugiau g.gif Kainuoja 9,90 4u.gif Galeciau patikrint pirmadieni, ar yra, jei vis dar ieskosit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 kovo 2008 - 23:11
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 02, 01:09)
Maciau pora buvo Banduziu Eurokos, (netgi dar atsimenu kurioj vietoj stovejo -tikrai ne auksciausioj lentynoj) ,bet kazkur maciau, man rods, Vyturio Eurokos, buvo daugiau g.gif Kainuoja 9,90  4u.gif Galeciau patikrint pirmadieni,  ar yra, jei vis dar ieskosit  4u.gif

SPA by lara bent jau Big'o Eurokos buvo pacioje zemutineje lentynoje, vos radau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 01, 23:49)
SPA by lara bent jau Big'o Eurokos buvo pacioje zemutineje lentynoje, vos radau doh.gif

Klausė apie Klp. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 01, 20:01)
ačiū, o kur jo tiksliai yra pirkti, išmaišiau visus Klaipėdos drogus ir eurokos (kažkas lyg rašė, kad ten) bet neradau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif kiek kainuoja? g.gif

kas įeina į avon rinkinuką ir kiek kainuoja?kas per puodynė, kaip atrodo, nes nesu mačiusi schmoll.gif o esi naudijusi avene kaukę, gali gal su clinique palyginti ax.gif kas čia per šampūnas, kur jo yra, kokiems plaukams? g.gif

na, as pirkau is vieno mamytes, tai buvo baltas nagu lakas ir toks kuno spalvos. Manau,kad dar buna formeles g.gif

Fructis 3 min. kauke.Va tokia: user posted image

deja, avene kaukes nesu naudojusi...
O sampunas yra tokioje dideleje baltoje bonkeje.
Tai šampūnas, atstatantis plauko keratininį sluoksnį. Įsiskverbia giliai į plaukus, o aktyvūs žalio obuolio komponentai stiprina plaukus, suteikia jiems purumo ir blizgesio. Šampūnas nedirgina odos. Išplovus plaukus šiuo šampūnu, plaukai nesielektrina. Talpa - 1000 ml biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(...whatever... @ 2008 03 02, 01:56)
Klausė apie Klp.  biggrin.gif

zinau, bet prekiu isdestymas panasus visose Eurokos
Papildyta:
Bonza, kuo ypatingas kuno losjonas?
Atsakyti