Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas burnos kvapas

na, as ta nuovira dariausi, padejo, ebt kartais kol ta nuovira pasidarysi, paprasciau raniberl isgerti.
Atsakyti
QUOTE(Ganda @ 2009 03 30, 23:59)
na, as ta nuovira dariausi, padejo, ebt kartais kol ta nuovira pasidarysi, paprasciau raniberl isgerti.

Is karto issivirk visai dienai,pries kiekviena gerima pasisildyk ,toki kieki po kiek reikia gerti,ir jokios problemos,o vaistas viena gydo,kita organa pazeidzia,sis nuoviras gydo visa virskinima ,skrandi zarnyna zaizdas,tavo teise rinktis.
Papildyta:
QUOTE(Saule777 @ 2009 03 30, 14:17)
FUI, kokia neskani arbata, o kiek laiko reikės gerti?

O ką reiškia VISĄ  VIRŠKINIMĄ?

Pati pradesi jausti kad jau viskas susitvarke,del sveikatos viska galima padaryt.Visa virskinima tai yra gydo skrandi zarnyna zaizdas,atstato virskinima.Ira patikimas nekenksmingas gydymo budas.
Atsakyti
Va kokia idomybe apie burnos higiena radau pasveik.lt - 'Burnoje esančios bakterijos didina miokardo infarkto riziką, teigia JAV mokslininkai. Ištyrus 386 asmenų patyrusių infarktą ir 840 nepatyrusių infarkto burnos florą nustatyta, kad patyrusiems infarktą dažnai aptinkamos Tannerella forsynthesis ir Prevotella intermedia bakterijos. Tyrimo išvadose teigiama, kad tinkama burnos higiena gali sumažint infarkto riziką. (Medik)"
Atsakyti
jo, mikroorganizmai burnos ertmeje gali daug blogio pridaryti, todel reikia naudoti burnos skalavimo skysti, tik ne bet ka... nes puse to, ka netgi vaistines parduoda yra apie nieka... ten sudetyje nieko nera, mentolas ir skonio medziagos ir t.t.
kiti skalikliai yra su chlorheksidinu, kuris iki siol buvo praktiskai vienintelis pasirinkimas, bet jau kuri laika vaistinese yra octenidol , kurio sudetyje yra oktenidinas (kaip ir octenidept sudety)- jis daug veiksmingesnis uz chlorheksidina, nedazo dantuku ir plombu, ji beje kitaip nei chlorheksidino priemones, gali naudoti ir nescios mamytes, ir maitinancios, ir vaikuciai- zodziu labai gera naujiena.
ir viena ir jos paskirciu- nuo blogo burnos kvapo

o jei problemos su virskinimo sistema, tai vien rugstingumas nebus priezastis, greiciausiai yra koks gastritelis, ar dvylikapirstes uzdegimas arba net opa (bet kai opa, daznaiusiai turi buti ir skausmas)

gali ir del sinusito letinio buti blogas kvapas
Atsakyti
as tai tyriausi del gastritu, ir dvylikapirstes. taciau nieko nerado, daktaras patare tik mityba reguliuotis ir vartot raniberl, kada jau sukyla, nes profilaktiskai man nereikia. ta ir darau, bet vis tiek erzina...
Atsakyti
QUOTE(Ganda @ 2009 05 04, 19:41)
as tai tyriausi del gastritu, ir dvylikapirstes. taciau nieko nerado, daktaras patare tik mityba reguliuotis ir vartot raniberl, kada jau sukyla, nes profilaktiskai man nereikia. ta ir darau, bet vis tiek erzina...

mano mamos bendradarbe viena skundesi del blogo kvapo ir labai nepatoginosi (geras zodis smile.gif ) ir ja irgi nieko su skrandziu ir dvykikapirste nerado, o kvapas buvo, tai ji dabar su Esemdent skalauja, jau gal kokias savaites dvi ir sako kad patenkinta
Atsakyti
Sveikutės, turiu ir aš problemėlę. Aišku gėda rašyt, bet ką jau padarysi kai reikia. Pas mane kyla rūgštys (manau pagadinau skrandį valgydama čipsus ir visą kitą šlamštą) ir aš jaučių nemalonų kvapą iš savo burnos (aišku daugiausia jį pastebi artimieji ir mane tardo) dantis plaunu rytą vakarą, kompleksuoju, kai šneku su žmogumi, galvoju, kad gal jis jaučia ir jam SMIRDA, tada dažniausiai nusisuku arba nustoju šnekėt. Nežinau ką daryt, bandžiau plaut skrandį gerdama daug vandens, kažkiek padėjo, valgiau vaistuku Frutini irgi padeda, bet tik iki tol, kol kąnors suvalgau (nesvarbu bananas, persikas, kramtoma guma, po viso kramtymo iškart atsiranda tas nemalonus jausmas ir skonis burnoje), o ir tų vaistų neprikramtysi perdaugiausia, paskui organizmas pripras ir reikalaus... ant liežuvio dažnai būna nuosėdu, taip, kad nežinau ką daryt... gal kuriai buvę panašiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 24, 21:32)
Sveikutės, turiu ir aš problemėlę. Aišku gėda rašyt, bet ką jau padarysi kai reikia. Pas mane kyla rūgštys (manau pagadinau skrandį valgydama čipsus ir visą kitą šlamštą) ir aš jaučių nemalonų kvapą iš savo burnos (aišku daugiausia jį pastebi artimieji ir mane tardo) dantis plaunu rytą vakarą, kompleksuoju, kai šneku su žmogumi, galvoju, kad gal jis jaučia ir jam SMIRDA, tada dažniausiai nusisuku arba nustoju šnekėt. Nežinau ką daryt, bandžiau plaut skrandį gerdama daug vandens, kažkiek padėjo, valgiau vaistuku Frutini irgi padeda, bet tik iki tol, kol kąnors suvalgau (nesvarbu bananas, persikas, kramtoma guma, po viso kramtymo iškart atsiranda tas nemalonus jausmas ir skonis burnoje), o ir tų vaistų neprikramtysi perdaugiausia, paskui organizmas pripras ir reikalaus... ant liežuvio dažnai būna nuosėdu, taip, kad nežinau ką daryt... gal kuriai buvę panašiai  verysad.gif

Reikia išsitirt skrandį,nes apnašos ant liežuvo daažnai rodo skrandžio problemas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 08 25, 07:52)
Reikia išsitirt skrandį,nes apnašos ant liežuvo daažnai rodo skrandžio problemas. mirksiukas.gif

Tyrimai kainuoja, o nežinau ar tikrai ras problemą, nes jiems tokios "problemos" atrodo per menkos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 25, 16:17)
Tyrimai kainuoja, o nežinau ar tikrai ras problemą, nes jiems tokios "problemos" atrodo per menkos  unsure.gif

na, vienaip ar kitaip, issitirt vistiek reikia,nes neradus priezasties labai sunku panaikinti bloga burnos kvapa... paknakamai veiksmingas ir ekonomiskas yra Esemdent burnos skalavimo skystis (nors buteliukas apie 50 lt kainuoja, bet jo beveik pusmeciui uztenka)
taciau vistiek reikia issiaiskinti, kokios yra problemos su virskinimu, nes ilgainiui tos problemos simptomai bus ne tik blogas kvapas, bet ir kas nors rimciau (nelinkiu zinoma, bet problema nedings pati savaime...)
Atsakyti
pradzioje reikia organizma valyti ir virskinima gerinti. kaip sakoma gyditi ligas o ne simptomus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 08 29, 11:11)
pradzioje reikia organizma valyti ir virskinima gerinti. kaip sakoma gyditi ligas o ne simptomus  ax.gif

taip kalbeti lengva tam, kas nessiskundzia blogu kvapu, o kas turi tokia problema, zino, kad pradzioje norisi atsikratyti blogo kvapo ir o ligos galima ieskoti tuo paciu metu ir ja gydyti ( o paieskos ir gydymas gali uztrukti ilgai, pvz., puse metu, tai kam visa ta laika vaikszioti su blogu burnos kvapu?)
Atsakyti