Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas burnos kvapas

QUOTE(didyle @ 2009 08 30, 13:11)
taip kalbeti lengva tam, kas nessiskundzia blogu kvapu, o kas turi tokia problema, zino, kad pradzioje norisi atsikratyti blogo kvapo ir o ligos galima ieskoti tuo paciu metu ir ja gydyti ( o paieskos ir gydymas gali uztrukti ilgai, pvz., puse metu, tai kam visa ta laika vaikszioti su blogu burnos kvapu?)

tai as ir sakau kad pradzioje reikia ligos ieskot ir gydyt, niekas netrugdo kartu ir simptomus shalinti, taciau nereikia vien tuo apsiribot nes galit visa gyvenima taip kankintis mirksiukas.gif cia draugiskas patarimas ax.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų ir pritariu kad daugeliu atveju blogas kvapas nėra tik higienos trūkumo problema. Tačiau mūsų stomotologai dažnai nekreipia į tai dėmesio blush2.gif Aš tik prieš kelis metus išsireikalavau, kad būtų šalinami akmenys, kas kartą kai apsilankau, stomotologė sakė kad nebūtina kas pusmetį valyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 26, 18:34)
Keliu temą į viršų ir pritariu kad daugeliu atveju blogas kvapas nėra tik higienos trūkumo problema. Tačiau mūsų stomotologai dažnai nekreipia į tai dėmesio  blush2.gif Aš tik prieš kelis metus išsireikalavau, kad būtų šalinami akmenys, kas kartą kai apsilankau, stomotologė sakė kad nebūtina kas pusmetį valyti g.gif

Čia nuo dantų būklės priklauso kas kiek laiko rekomenduos daryti higieninį valymą.
Man kai valė,tai sakė greičiausiai pakaktų ir karto per du metus,nes dantys nėra linkę kaupt akmenis.O šiaip sakė,kad kai ateisiu pas dantistą,paklaust jo ar dar man pas higienistę eit nepribrendo.O jei kėkvieną kartą eidama pas dantistą dar ir pas higienistę eičiau-būtų brangus malonumas,nes pas dantistą lankausi vidutiniškai 4 kartus per metus (labai bijau,kad dantys negestų,nes turiu visai gerus) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytukas @ 2009 03 29, 16:57)
Nusipirk vaistinej linu seklu issivirk nuoviro pvz.1arbatinis saukstelis linu seklu 1puodukas vandens,pavirink ant silpnos temperaturos 15 min. nukosk ir gerk po puse puodelio  3-5kart per diena pries valgi 30min.Susitvarkys tikrai burnos kvapas,sis receptas tvarko visa virskinima.

as nesuprantu ,gal kanors blogai darau ,nes man sita arbata iseina skani ir tokia siek tiek net primena kisieliu=kazkokia kaip tirsta,
Atsakyti
Turiu tokia pacia beda kaip ir jus,ir labai jus uzjauciu, nes zinau ka reiskia kalbeti ir bijoti kad kas neuzuostu is tavo burnos einancio kvapo. pas mane taip pat liezuvis apsineses baltomis apnasomis,dantu nesveiku nera,todel manau kad bus beda su skrandziu. sita beda jau turiu gan senai,todel be gumu ir metiniu saldainiu ne zingsnio. jaunutei man operavo polypus,paskui atsimenu buvo pradeja kaip ir skaiciau kristi kazkokie geltoni rutuliukai kuriu kvapas baisus verysad.gif bet siuo metu jau ju seniai nebera,bet kvapas ir liezuvis islike tokie patys. pas gydytojus nebuvau,bandysiu panaudoti jusu rekomenduojamus vaistus bei arbatas. gal kas geret gasec-20? matau linu seklu arbata geret ir raset kad slyksti? tai noriu paklausti ar ji kuo nors padejo ar viskas kaip buvo taip yra? su pinigeliais nera geri reikalai kaip mamau daugeliui siais laikais,tai noriu nusipirkti tai kas butu kuo daugiau efektingesnis ir padetu
Atsakyti
Turiu tokia pacia beda kaip ir jus,ir labai jus uzjauciu, nes zinau ka reiskia kalbeti ir bijoti kad kas neuzuostu is tavo burnos einancio kvapo. pas mane taip pat liezuvis apsineses baltomis apnasomis,dantu nesveiku nera,todel manau kad bus beda su skrandziu. sita beda jau turiu gan senai,todel be gumu ir metiniu saldainiu ne zingsnio. jaunutei man operavo polypus,paskui atsimenu buvo pradeja kaip ir skaiciau kristi kazkokie geltoni rutuliukai kuriu kvapas baisus bet siuo metu jau ju seniai nebera,bet kvapas ir liezuvis islike tokie patys. pas gydytojus nebuvau,bandysiu panaudoti jusu rekomenduojamus vaistus bei arbatas. gal kas geret gasec-20? matau linu seklu arbata geret ir raset kad slyksti? tai noriu paklausti ar ji kuo nors padejo ar viskas kaip buvo taip yra? su pinigeliais nera geri reikalai kaip mamau daugeliui siais laikais,tai noriu nusipirkti tai kas butu kuo daugiau efektingesnis ir padetu

gal kas patars?
Atsakyti
doh.gif
Teks eiti tirti skrandį, jau pusę metų nepraeina šis "malonumas"
Ant ležuvio gelsvos apnašos, jausmas kaip nuplikytas būtų , ir tas kvapas doh.gif
Geriau vaistų nuo grybelio, vitaminus, skalavau visokiais skysčiais, pakeičiau dantų pastą kelis kartus , niekas nepadeda schmoll.gif
Galvojau, kad bakterija įsiveisė, nes skandžio neskauda, rugštys nekyla, bet labai garsiai burzgia pilvas kažkodėl, nesvarbu ar valgei ar nevalgei ...
Taip ir asmeninis gyvenimas gali sugriūti doh.gif
Teks jau trečią kartą eiti pas gydytoją tuo pačiu klausimu verysad.gif
Atsakyti
o ka daktare sako? ar antibiotiku neliepe gert?
Atsakyti
Is burnos smirda ir liezuvis yra apsineses nuo skrndzio kazkokios ligos, greiciausiai nuo rugsties padidejimo
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2010 03 10, 22:53)
bandysiu panaudoti jusu rekomenduojamus vaistus bei arbatas. gal kas geret gasec-20? matau linu seklu arbata geret ir raset kad slyksti? tai noriu paklausti ar ji kuo nors padejo ar viskas kaip buvo taip yra? su pinigeliais nera geri reikalai kaip mamau daugeliui siais laikais,tai noriu nusipirkti tai kas butu kuo daugiau efektingesnis ir padetu
gal kas patars?

man linu seklu nuoviras nepadejo,ir vaistai nuo rugsciu nieko,nei vaistai nuo grybelio,nei dietos.... verysad.gif

nezinau, ka daryti,bet jau nieko nebedarau,kita sav.pas dantiste ir galvoju,kaip reiks toki liezuvi iskist tongue.gif
Atsakyti
Mane šeimos gydytoja siūnčia pas stomatologą konsultacijai -jau antrą kartą, jei vėl nieko neras -tada jau skrandžio tirtis ,teks tą žarną ryti doh.gif doh.gif doh.gif
Antibiotikų nerašė, prirašė geležies, nes kraujas silpnokas, o nuo grybelio vaistinėje pati nusipirkau vaistų -nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu ir as sia beda. Visada maniau kad is tarpdanciu smirdi, valydavau juos, bet vis tiek MB jau 6 metus (tiek laiko esam kartu) man sako kad is burnos smirdi ir praso kramtyti guma...As jau net pyktis del to su juo pradejau. Nes jis man sako ir sako, o as sakau, zinau zinau, jau uzknisai doh.gif Labai berysio tokia situacija.
Mano stomatologe sako kad jokio kvapo neuzuodzia, mama taip pat, bet as atsimenu kaip mano brolis ne viena karta yra sakes: sese, issivalyk dantis, nes smirdi. Ir tas buvo dar man gyvenant su tevais, vadinasi pries kazkur 8 metelius doh.gif
Dabar as laukiuosi, nezinau, turbut netinkamas laikas gydyti sia beda? doh.gif Help!!!!!!!! Mane jau varo i nevilti ta problema verysad.gif
Atsakyti