QUOTE(Adeliukas @ 2008 02 06, 00:34)
As turbut per daug i viska reaguoju. Ir gal puolu kitus gindama save. Bet tokia jau tapau. Anksciau budavau kitokia, na bet reikia ismokti keistis ir prisitaikyti. Man paguodos nereikia tuo labiau uzuojautos, bet jau buvau priejus toki kritini momenta, kad stogas ciuoze konkreciai.
Tikrai atsiprasau jei ka izeidziau savo pasisakymu. Gal per grieztai parasiau.
Isveda is pusiausvyros kitu auklejimai. Tamepaciame mieste gyvena vyro mociute, kuri priziuri svetimus vaikus, o musu negali priziuret ne tik kad uz pinigus, bet ir laisvu laiku nenoriai ateina. Tai jos retai ir teprasom. Ji labiausiai nervina mane. Ji visad pilna patarimu. Musu sunus dar nesneka tai ji man pareiske kad as su juo neuzsiimu ir nemokinu. Na zinokit norejau ja nusauti
Ji man visad uzmeta kad as viska darau blogai, nes jos vaikai buvo ramus ji neturejo problemu, o as nemoku auklet. Na as jai atsikertu, bet kad ir kaip nekreipciau demesio isveda is pusiausvyros.
Dziaugiuosi kad sunelis jau kelios dienos ramesnis.
Sekmes visoms
Tikrai atsiprasau jei ka izeidziau savo pasisakymu. Gal per grieztai parasiau.

Isveda is pusiausvyros kitu auklejimai. Tamepaciame mieste gyvena vyro mociute, kuri priziuri svetimus vaikus, o musu negali priziuret ne tik kad uz pinigus, bet ir laisvu laiku nenoriai ateina. Tai jos retai ir teprasom. Ji labiausiai nervina mane. Ji visad pilna patarimu. Musu sunus dar nesneka tai ji man pareiske kad as su juo neuzsiimu ir nemokinu. Na zinokit norejau ja nusauti

Dziaugiuosi kad sunelis jau kelios dienos ramesnis.
Sekmes visoms

is tikruju stiprybes, kantrybes....
pas mane ne taip ziauriai neramus, bet panasiai. dukra gimdziau beveik 19m, jauna nieko nemokejau, bet kaip ir tu labai mylejau ir priziurejau svetimus vaikus, o jie mane. su dukryte zaidziau kaip su lelyte. aisku buvo vargelio, bet....dabar kai turiu sunu, kuriu be proto laukiau, nestumas buvo nuostabus, be jokiu stresu darbu ir t.t., niekaip negali suprast kodel jis toks piktas, nervuotas irzlus ir visoks kitoks kartais buna. kol buvo naujagimis verkimus nurasydavau dantukams. nu po dvi tris val ir neverke. bet... as irgi kitaip isivaizdavau vaiku auginima. dar galvojau gal as jau pasenau, nes sunu gimdziau 29m, bet kitos gi pirmaji tokiu metu gimdo. ko tik neprigalvoji kad isblaskt vaiko blogas nuotaikas, o tuo paciu ri save.niekam as jo palikt negaliu, nes jis neprisileidzia svetimu, o ir su giminaiciais tik dabar bando zaist, o kad be manes pasiliktu su kokia mociute - nera buve.bendrauja kol salia yra savi.
geriau multi b strong, magne b6 vitaminus - kazkiek gelbeja kol geri. dar issiprasiau seimos i aerobika, nes kazkada pati raisau referata "streso mazinimo budai", tai vienas is budu. tikrai padeda tas vienos val isejimas. cia jau dukra gelbeja ir isleidzia mama prasiblaskyt.
ir vis tikiuos kad paaugs ir baigsis tos blogos nuotaikos. arba kad visa nakti ramiai ismiegos. per nakti du kart maziausiai prabunda. aciu dievui jau neverkia o tik atsigert ar siaip paglostyt gana. bet kada gi mums miegoti ir buti linksmom.
labai tave suprantu ir del mociutes patarinejancios, pati turiu toki dziaugsma, kuri kasdien skambina ir klausia ar jau viska kalba, o jei ne tai tada patarimai ir ar nera jam kas blogai kad dar nekalba, ir t.t.
vienu zodziu laikykis, isaus diena ir musu kieme