Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

o mano busima anytele tokia miela, man salika numezge ziemai ir megtini labai labai grazu 4u.gif puikiai sutariam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 03 10, 00:45)
Mane būsimoji anytėlė netiesiogiai labai prajuokino. Prasideda kišimasis kur nereikia ir savo įsitikinimų brukimas, o jau taip tikėjausi, kad bus supratinga moteris. MB vakar buvo jos pasveikint su kovo 8-a, tai pasirodo kišo jam kažkokią knygą panosėn skaityt, toj knygoj išskaičius ir pabraukius, kaip blogai yra tuoktis mūsų pasirinktą mėnesį ir ypač pasirinktą dieną. Šiandien pas MB tėtį važiavom į darbą su reikalais, tai paaiškėjo, kad toji buvo užsukus jau anksčiau ir savo buvusiam vyreliui smegenis gerai praplovė. Jis vos tik mums pasirodžius ėmė iškart irgi zyzti, kad kardinaliai keistume datą. Patarė pirma į povestuvinę kelionę važiuot (jau visi suvokia, kad aš vykstu į renginį ir kelionė nekeičiamai priderinta), o grįžus susituokt.  lotuliukas.gif

Papildyta:
Beje, būsima anytėlė nepasveikino manęs su gimtadieniu. Kaip patariat sveikint ją? Kiek žinau, ji tos progos visai nesureikšmina. Kaip ir aš, man būtų užtekę, jei per MB būtų netiesiogiai perdavusi, kad sveikina.  O kai visai ignoravo, tai kažkaip užkliuvo, kai po kurio laiko susigaudžiau  biggrin.gif

Oi oi.............
nu atrodo dovanele gausi su santuoka thumbup.gif
nu bet zinok mano irgi tokia, nesismulkina, labai nesureiksmina svenciu, arba sureiksmina ne tai ka reikia lotuliukas.gif
nu bet ka cia padarysi? kuo maziau kreipti demesio, juk ju kraujo MB'iuose yra nemazai...
kam megztini, kam sokolado thumbup.gif
p.s. man sokolado negalima, ypac kartaus, o is jos tik toki gaunu g.gif
Atsakyti
Kovo 8 gavau sveikinima nuo 'vyro' tevu, pabaigoje buvo parasyta: "Mama ir tetis" wub.gif
Atsakyti
Manau būsima anyta pas mane dar ne pats blogiausias variantas. Va kad tik ji pati negautų dovanėlės, nes manęs taip paprastai nepastumdys ir nurodyt nelabai nurodys lotuliukas.gif
Atsakyti
Uzjauciu jus, kurios turite tokias landzias anytas poster_ban.gif O as su savo busima anyta visai beveik nebendrauju, gaila labai, bet ji serga baisia liga-sizofrenija, todel mano draugas stengiasi, kad mes kuo maziau bendrautume, nes as dar nestuke.gif
Atsakyti
Mano busima anyta, superine , kai susitinkam, plepam kaip geriausios drauges, busimas uosvis ir mano brangiausias negali musu isskirti thumbup.gif
Atsakyti
maniske irgi superine thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Na mergikes su Sv.Velykom,daug marguciu ir linksmos sventes!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Blondy @ 2008 03 17, 17:10)
Mano busima anyta, superine , kai susitinkam, plepam kaip geriausios drauges, busimas uosvis ir mano brangiausias negali musu isskirti  thumbup.gif

grazu,kad palaikote siltus santykius,bet as jau ,kad ir kokia anyta bebutu sauni,i savo vidu neisileisciau,nes viskas gali atsisukti.neatviraukite anytoms ir rinkite ka geriau nutylet mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi pilnai pritariu, nes bent jau maniske tai tokia lapute kartais buna, o vyrai tai zinoma nepastebi, kaip jais manipuliuoja... smile.gif
Atsakyti
Mane mano būsimoji anytėlė jau po truputį erzinti pradeda. Niekaip neapsiramina ir netiesiogiai bando reguliuoti ko šiaip jau nereikėtų. Užkliuvo jai uoliai katalikei mūsų vestuvių data ir nors mėnuo belikęs, vis dar MB smegenis plauna. Aš su ja nesusitinku, bet MB tvirtina, kad man nieko ir nesakytų. Žodžiu vos tik pranešėm, kad tuoksimės pirmas ir didysis jos rūpestis buvo, kad eitume nusistatyt tinkamą vestuvių datą. Niekur mes nėjom, pasiderinom savo šventę prie kelionės ir kad nebūtų mano artimo žmogaus jubiliejaus išvakarės. Išpuolė penktadienis. Ir dėl mūsų vestuvių gegužės mėn. penktadienį matyt būsimai anytėlei visus organus skauda...
Pirmas dublis buvo, kai sūneliui pakišo panosėn kažkokią rusišką astro.knygą, pabraukius, kaip nepalanku yra tuoktis gegužę, kitą dieną mes turėjom pas MB tėtį į darbą važiuot. Nuvažiavo anksčiau už mus ir tam smegenis praplovė. Nuvažiuojam mes, vyriškis transliuoja, kad blogą mėnesį pasirinkom, kad pirma važiuotume į povestuvinę kelionę, o tada darytume vestuves umn.gif Kad gegužę gimę žmonės irgi kažkokie ne tokie, o man tik juokas ima, mano Mamos gimtadienis gegužę...
Antras dublis buvo prieš Velykas, kai pareiškė MB, kad penktadienį blogai ženytis, nes Jėzus penktadienį mirė. Nesvarbu, kad truputį ne tas penktadienis biggrin.gif Aš ne katalikė, bet prisiminus, kaip ji pati laikosi pvz. Dievo įsakymo, raginančio gerbti savo tėvą ir motiną (savo senos sergančios mamos išvis nelanko ir nebendrauja doh.gif), viduj jau truputį užviriau...
Galiausiai užvakar bandė išsiaiškinti, ar aš neišsiskyrus, nes atseit penktadieniais ženijasi tik išsiskyrę.
Ir čia kol kas dėl tokios smulkmenos viskas, o kas bus toliau unsure.gif
Atsakyti
uzuojauta... Reikejo tokiai anytelei vos knyga atsivertus pareiksti, kad visa laime, jog mes gyvenam Lietuvoj ir rusu burtai cia negalioja. Lietuvoje geguzes menesi svenciama lietuviu meiles deives diena (geguzes 13d) ir visas menuo labai palankus santuokai smile.gif
siaip esu tos nuomones, kad kaip sauksi, taip ir atsilieps, bet anytas i vieta ir graziai galima pastatyti smile.gif
Atsakyti