Mane mano būsimoji anytėlė jau po truputį erzinti pradeda. Niekaip neapsiramina ir netiesiogiai bando reguliuoti ko šiaip jau nereikėtų. Užkliuvo jai
uoliai katalikei mūsų vestuvių data ir nors mėnuo belikęs, vis dar MB smegenis plauna. Aš su ja nesusitinku, bet MB tvirtina, kad man nieko ir nesakytų. Žodžiu vos tik pranešėm, kad tuoksimės pirmas ir didysis jos rūpestis buvo, kad eitume nusistatyt tinkamą vestuvių datą. Niekur mes nėjom, pasiderinom savo šventę prie kelionės ir kad nebūtų mano artimo žmogaus jubiliejaus išvakarės. Išpuolė penktadienis. Ir dėl mūsų vestuvių gegužės mėn. penktadienį matyt būsimai anytėlei visus organus skauda...
Pirmas dublis buvo, kai sūneliui pakišo panosėn kažkokią rusišką astro.knygą, pabraukius, kaip nepalanku yra tuoktis gegužę, kitą dieną mes turėjom pas MB tėtį į darbą važiuot. Nuvažiavo anksčiau už mus ir tam smegenis praplovė. Nuvažiuojam mes, vyriškis transliuoja, kad blogą mėnesį pasirinkom, kad pirma važiuotume į povestuvinę kelionę, o tada darytume vestuves

Kad gegužę gimę žmonės irgi kažkokie ne tokie, o man tik juokas ima, mano Mamos gimtadienis gegužę...
Antras dublis buvo prieš Velykas, kai pareiškė MB, kad penktadienį blogai ženytis, nes Jėzus penktadienį mirė. Nesvarbu, kad truputį ne tas penktadienis

Aš ne katalikė, bet prisiminus, kaip ji pati laikosi pvz. Dievo įsakymo, raginančio gerbti savo tėvą ir motiną (savo senos sergančios mamos išvis nelanko ir nebendrauja

), viduj jau truputį užviriau...
Galiausiai užvakar bandė išsiaiškinti, ar aš neišsiskyrus, nes atseit penktadieniais ženijasi tik išsiskyrę.
Ir čia kol kas dėl tokios smulkmenos viskas, o kas bus toliau