Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(krista-30 @ 2011 05 03, 14:36)
Skaitau Jūsų visų istorijas ir siaubas ima  doh.gif . Gyvenu su būsima anyta jau ketvirti metai ir tikrai nieko tokio blogo pasakyti negaliu. Aišku visko būna, juk visi skirtingi žmonės esame, bet nei iš namų bėgti, nei nesikalbėti mėnesiai ar panašių absurdų tikrai nėra buvę. Tai tuom ir labai džiaugiuosi  4u.gif

As irgi del taves dziaugiuosi smile.gif
Labai gerai kai kartu gyvenenant dar ir gerai atsiliepti iseina 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos smile.gif
Aš tarp tų nedaugelio, kurioms pasisekė su būsima anyta smile.gif Gal todėl, kad turi du bernus, ir visad norėjo mergaitės, bet taip ir nepavyko susilaukt smile.gif Super žmogus smile.gif Tiek ji, tiek tėtis mano antrosios pusės. Visad kviečia paviešėt, kviečia kartu gyvent (gyvena užmiesty, turi du namus sklype, vienas vasarnamis, tai bent jau vasaros metus esu kviečiama). Aišku, pirmais mėnesiais gal buvo daugiau užsivedimo, bet ir dabar sulaukiu tik malonaus bendravimo smile.gif nežinau, ką daryčiau, jei būtų tokia situacija, kaip pas jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaysOfJanuary: 04 gegužės 2011 - 22:03
Viskas,atejo ir mano eile cia pasireikst.
Dar kazkada kazkur rasiau ,kad jau mano anyta ,tai liux ...
jo jo ...pasakiau ir prisnigo ...
zodziu,as su ja tai nesibaru ,stengiuosi tik galva linkset ir nesikist i tas peripetijas.
Viskas del MB.
(na man ji dar neoficiali anyta ,bet vestuviu data jau paskelbta)...
tai va ..pas Mb seimoj karas.Jo tevas susiraso moteri ..nu kur nesusiras ,kai namie ragana ir letku maisas ir amzinai ''nera pinigu'' ,jei jis nori pas savo tevus nuvaziuot ,yra tiesiog pasakoma 'nera pinigu' (jis visus lt atiduodavo jai) ..i jokius balisu ar svecius neidavo nes nenoredavo ..nu ir jis tuomet likdavo namie ..neis gi vienas,o zmona namie ..
..nu zodziu.Ji yra pasakius ,kad nenuteikines pries teva ir jei norit bendraukit ...mhm ,kur gi ne ...jei db ka pasakai gero apie teva,tai tampi didziausiu priesu ir visiems pasakojama ,kad tas ir anas uz teva ,o ne uz ja ir pan.
kai pasakem ,kad zadam tuoktis po kurio laiko ji pareiske ''as nzn ar dalyvausiu vstuvese,nes ten bus Tevas ,visa gimine''
veliau isgirdom kad ji ir psichologei pas kuria vaiksto pasake ''as nedalyvausiu vestuvese sunaus,as ten nesoksiu ,visi soks ,ka as ten veiksiu ,plius visi gimines ten bus '' nu zodziu as tyliu ..
siandien atejo sms ''aciu kad palaikai teva ,daug gyvent man nebeliko ,istversiu .laimingai!'' bash.gif
nieko neatrasem ...vestuves nebeuzkalnu ..del manes tai jos gali ir nebut ,bet va man tai gaila MB...kazkaip gi visgi mama ..jis pasake ,jei nenores tegu nedalyvauja ..sako bus pakviesta ,jei atsisakys ,ant keliu neprasysiu ...
(na jo toks charakteris,simta kartu nemegsta maldaut)...
aj zodziu ..cia tik dalis is visos istorijos per musu 3 metus nugyentus kartu ...
ir nzn kaip cia viskas ir kada pasibaigs ...
ji eina visiems viska pasakoja ,pikuria ,skundziasi ,zodziu ji didziausia vargse bash.gif
taip suprantu ,kad vyras paliko ,sunku isgyvent ..nu bet pardon ...tevas yra tevas,kaip tu gali vaikams draust su juo bendraut ,o jei bendrauja ,tai uzpykt ir viiems skelbt ,kad vaikai palaiko teva ar pan ...aj negaliu ...
va biski papasakojau ,gal pageres ... doh.gif
Atsakyti
Na manoji irgi ne dovanele schmoll.gif Uz menesio vestuves, o ji vis dar kalbedama per Skype su sunum klausia ar jis vienas ar ir as salia... absurdas kazkoks doh.gif Matyt jaucia, kad nemegstu as jos (na turbut ir ji manes) smile.gif Pripratus ji visiems vadovaut, du sunus uzauginusi, tai turbut todel ir nepriima svetimos moters i seima (as irgi tokia prie vadovaujanciu blush2.gif ). Gerai, kad uzsienyje gyvenam (bent jau kolkas) tai siek tiek maziau itakos, bet realiai tai kisasi i viska beprotiskai - net man aiskina is kokiu geliu vestuvine puokste turetu buti doh.gif Zodziu, man nepasiseke, bet mano brolio zmonai uztai labai labai pasiseks - mano mama auksine - del kitu seimos nariu paskutini kasni atiduos, kad tik jiems gerai butu wub.gif
Tad belieka tik viltys, kad anyta pasikeis.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmale @ 2011 05 10, 14:49)
Tad belieka tik viltys, kad anyta pasikeis....  rolleyes.gif

mhm ,tik reiktu nepamirsti ''kuo senyn ,tuo durnyn '' bash.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 05 10, 13:57)
mhm ,tik reiktu nepamirsti ''kuo senyn ,tuo durnyn '' bash.gif

drinks_cheers.gif gaila, bet tiesa
Atsakyti
Sveikos, matau nedaug kam laime sypsos su tom "vyru gelbetojom" smile.gif
As va, nezinau net ar turiu problemu, bet kazkaip laiminga nesujauciu del to tai matyt turiu. Noretusi verdikto, griezto ir trumpo is salies paziurejus i tokia situacija.

Mano draugas, su kuriuo gvenam kartu beveik 3 metai turi vaika is ankstesnes draugystes - santuokos. Jie nebuvo vede bet 10 metu kartu pragyveno ir tuo labiau tai buvo vyro pirma seima, nes savojoj augo sunkiai. Jo mama ir tevas baliauninkai, nelabai jiems sirdi skaudejo del vaiku. Tai va, vyrui ta seima buvo didelis dalykas, vyresne moteris juo rupinosi, ismoke gyventi. Ir aisku, kad islaikyti jaunesni vyra butu lengviau prisiprase vaikelio. Matyt Dievulis supyko ir vaikas visu nelaimei gime ne toks kaip visi vaikai. Juo riekia rupintis 24 va per para. Jis samoningas, vaiksto, masto kalba, bet visa gyvenima liks mazu vaikeliu. Del ko visa ta pasakoju. Tai kad mano draugas geras zmogus, nepaliko vaiko, rupinasi juo kiek gali. Tik kad va cia ir visa beda, tas rupestis man kartais nerima kelia. Bet su tuo as dar susigyvenu. KAs nemaloniausia, kad anos seimos gyvenime dalyvavo visi draugo seimyniskiai: mama, tevas, mociute, sesuo su seima... visi tebedrauga iki siol. Kuri laika, draugystes pradzioj as stengiausi su tuo visu tvarkytis save ramindama, kad negalima taip paprastai viska isbraukti, 10 metu sis tas. Bet kai visai tai nieko nesikeicia iki siol, man ima galva skaudeti. Draugo mamai, jo buvusioji visada buvo lyg geriausia drauge, ju amziai panasus, tai ko nedraugauti. Ji baisiausiai pergyvendavo kad draugui nebendraujant su ex ir ji negali. Sesuo ir mociute, visi vaziuoja pas ex svenciu svest. Man ju lyg ir nereikia, lai gyvena visi kaip nori, bet jauciuosi draugo seimoj nereikalinga. Kartais draugas uzsimena, kad musu vestuves visiems daug ka irodytu, bet nenoriu vien del to tuoktis kad kazkas atsipaipaliotu, aa jie jau ne kartu, dabar jau jie kartu... aaa.
Kartais taip pavargstu nuo to viso balagano, kartais tiesiog palieku viska ramybe ir nereaguoju i nieka. Mes gyvenam ne lietuvoj, toli nuo visu, bet kaip zinom siais laikais nesudetinga bendrauti, kad ir kur butum, todel visa tai visitiek liecia. Bet as nezinau, kartais isigastu minciu savo, ar normalu taip kaip klostosi situacija, gal normaliau butu visus juos palikti ramiai gyventi, gal kazkaip pavyktu atsinarplioti ir savais keliais nukeliuti... nezinau kaip jaustis, todel bandau but isviso salta ir bejausme siai situacijai, kas negerina ir mudvieju su draugu santykiu....
Atsakyti
meerdziina, perskaiciau as jusu istorija ir toks gailestis apeme, lyg liudesiukas uzejo verysad.gif .... pats galas mane sukrete, jusu mintys ,kad gal geriau palikti juos visus.... manau jeigu viskas butu iki begalybes gerai tokiu minciu nebutu..linkiu stiprybes jums! kalbekites sia tema su savo draugu, man atrodo nuo jo labai daug dalyku priklauso ir jusu santykiuose su jo seima...kaip jis jus sugeba pristatyti ,taip jo seima ir ziuri i jus, as esu tuo isitikinusi. Sekmes jums didziausios! 4u.gif
Atsakyti
meerdziina,oj nekas ... gal bandyk kalbetis su savuoju ...sventes sveskit kartu ,bandykit ir jo seima pasikviest ,o tada kita diena visi vaziuokit jau pas jo buvusia zmona su vaiku...nepaleisk jo vieno ,tegu zinosi ,kad db jis jau su tavim .. .aisku turbut sunku yra perzengti save ir eit pas buvusiaja ,plius kad dar ir pas ju vaika ... bet manau reiktu ...nesislepk ir parodyk ,kad tu egzistuoji . 4u.gif
Atsakyti
Nu ir priskaiciau as cia visko...
Siaip savaja anyta skustis is viso negaliu smile.gif matomes dazniausiai karta per menesi, nes gyvenam skirtingose miestuose. kai atvziuojam i svecius, tai vos ne ant ranku nesioja tiek mane, tiek MB smile.gif labai geros drauges nesame, bet tikrai nesipykstam, zodziu santykiai normalus.
Atsakyti
QUOTE(meerdziina @ 2011 06 10, 12:50)
Sveikos, matau nedaug kam laime sypsos su tom "vyru gelbetojom" smile.gif
As va, nezinau net  ar turiu problemu, bet kazkaip laiminga nesujauciu del to tai matyt turiu. Noretusi verdikto, griezto ir trumpo is salies paziurejus i tokia situacija.

Mano draugas, su kuriuo gvenam kartu beveik 3 metai turi vaika is ankstesnes draugystes - santuokos. Jie nebuvo vede bet 10 metu kartu pragyveno ir tuo labiau tai buvo vyro pirma seima, nes savojoj augo sunkiai. Jo mama ir tevas baliauninkai, nelabai jiems sirdi skaudejo del vaiku. Tai va, vyrui ta seima buvo didelis dalykas, vyresne moteris juo rupinosi, ismoke gyventi. Ir aisku, kad islaikyti jaunesni vyra butu lengviau prisiprase vaikelio. Matyt Dievulis supyko ir vaikas visu nelaimei gime ne toks kaip visi vaikai. Juo riekia rupintis 24 va per para. Jis samoningas, vaiksto, masto kalba, bet visa gyvenima liks mazu vaikeliu. Del ko visa ta pasakoju. Tai kad mano draugas geras zmogus, nepaliko vaiko, rupinasi juo kiek gali. Tik kad va cia ir visa beda, tas rupestis man kartais nerima kelia. Bet su tuo as dar susigyvenu. KAs nemaloniausia, kad anos seimos gyvenime dalyvavo visi draugo seimyniskiai: mama, tevas, mociute, sesuo su seima... visi tebedrauga iki siol. Kuri laika, draugystes pradzioj as stengiausi su tuo visu tvarkytis save ramindama, kad negalima taip paprastai viska isbraukti, 10 metu sis tas. Bet kai visai tai nieko nesikeicia iki siol, man ima galva skaudeti. Draugo mamai, jo buvusioji visada buvo lyg geriausia drauge, ju amziai panasus, tai ko nedraugauti. Ji baisiausiai pergyvendavo kad draugui nebendraujant su ex ir ji negali. Sesuo ir mociute, visi vaziuoja pas ex svenciu svest. Man ju lyg ir nereikia, lai gyvena visi kaip nori, bet jauciuosi draugo seimoj nereikalinga. Kartais draugas uzsimena, kad musu vestuves visiems daug ka irodytu, bet nenoriu vien del to tuoktis kad kazkas atsipaipaliotu, aa jie jau ne kartu, dabar jau jie kartu... aaa.
Kartais taip pavargstu nuo to viso balagano, kartais tiesiog palieku viska ramybe ir nereaguoju i nieka. Mes gyvenam ne lietuvoj, toli nuo visu, bet kaip zinom siais laikais nesudetinga bendrauti, kad ir kur butum, todel visa tai visitiek liecia. Bet as nezinau, kartais isigastu minciu savo, ar normalu taip kaip klostosi situacija, gal normaliau butu visus juos palikti ramiai gyventi, gal kazkaip pavyktu atsinarplioti ir savais keliais nukeliuti... nezinau kaip jaustis, todel bandau but isviso salta ir bejausme siai situacijai, kas negerina ir mudvieju su draugu santykiu....

atsakykit sau į vieną paprastą klausimą... jūsų skyrybų atveju... norėtumėt, kad jo šeima ir jis išmestų jūsų vaiką ir jus iš savo gyvenimo kaip nebuvusius?
ir dar į vieną... ar jūs norite vyro su kraičiu...
jei būsit sau sąžininga situacija ir sprendimai dėl ateities taps daug aiškesni...
Atsakyti
Sveikos, merginos, prieš kelis mėn. guodžiausi dėl savo draugo mamos, kokį košmarą man tenka kentėti. Taigi, niekas nepasiekite, nebendrauju su ja, paskutinį kartą mačiausi iš pareigos - per Velykas. Nors ir nebendraujam, vis tiek mane pasiekia kalbos, kad varo ant manęs sūnui, visokių nesąmonių prisigalvojusi, vis kažką burba ir pan. Draugas man nieko nebepasakoja, bet aš ir pati tą jaučiu. Prikiša į galvą ko nors, o paskui jis jau man burba. Buvo dama išvykusi į užsienį paatostogauti. Kaip aš atsigavau tada. Akivaizdžiai pasikeitę buvo santykiai, jokių pykčių, ramu... Grįžo ir vėl užvirė pragaras. Nesuprantu ką aš jai blogo padariau. Širsta, kad kartu gyvenam dar vis, nors jau pusantrų metų gyvenam smile.gif))))) pavydi ji sūnaus man, ar kas yra, niekaip nesuprantu. Turbūt ir nesuprasiu. Iš kur pas žmogų tiek pagiežos, neapykantos telpa??? O dedasi tokia aukštuomenės dama, kad ojojo... Na, norėjau pakalbėti ne apie tai. Įvyko pas mus gyvenime kai kas, kas apvers viską iš pagrindų. Pasijutau nėščia. Abu labai džiaugiamės tuo. Tik truputėlį nesmagu, kad vaikelis bus nesantuokinis. Vestuvių abu norime vasarą, šiai vasarai jau nebėra kada planuoti, taigi yra mintis tuoktis per vaiko krikštynas. Bet susirašyti tai tikrai norėčiau prieš gimstant vaikeliui. Čia jau priklausys nuo draugo.
Taigi, kol kas niekam nesakome, nusprendėme išlaukti 3 mėnesius. Savo tėvams labai nekantrauju pasakyti, pasidalinti džiaugsmu. Truputėlį neramu kaip reaguos, kad vaikutis nesusituokus, nes jie gan konservatyvūs, bet kokiu atveju tikiuosi palaikymo. O va su anyta tai baisu net pagalvoti kas darysis. Iš dalies niekam nesakau iki 3 mėn vien dėl jos, kad ji sužinojusi neprikalbėtų nelaimės. Net pas būrėją gali nulėkti. Bijau aš jos, atvirai pasakius. Dar pradėtų sūnų įkalbinėti, kad reikia aborto - 100%. Ginsiu nuo jos savo vaikelį kaip tik galėsiu. Jeigu dar drįs reikšti nepasitenkinimą, matys anūką geriausiu atveju tik per šventes. Bet dėl to ko gero nei nenusimins. Tai va, merginos, tokia situacija dabar. Gal kas išgyveno kažką panašaus? Kaip aplamai reikės tai moteriai pranešti apie mūsų džiaugsmelį??? Pusę metų nesilankius atvažiuoti ir pasakyti - laba diena, mes laukiamės smile.gif)) Aš jau įsivaizduoju kaip ji pradės isterikuoti. Trenksiu durimis ir išeisiu, tegul paspringsta pati savo neapykanta, o ne man stresą kelia ir vaikeliui kenkia.
Atsakyti