Viskas,atejo ir mano eile cia pasireikst.
Dar kazkada kazkur rasiau ,kad jau mano anyta ,tai liux ...
jo jo ...pasakiau ir prisnigo ...
zodziu,as su ja tai nesibaru ,stengiuosi tik galva linkset ir nesikist i tas peripetijas.
Viskas del MB.
(na man ji dar neoficiali anyta ,bet vestuviu data jau paskelbta)...
tai va ..pas Mb seimoj karas.Jo tevas susiraso moteri ..nu kur nesusiras ,kai namie ragana ir letku maisas ir amzinai ''nera pinigu'' ,jei jis nori pas savo tevus nuvaziuot ,yra tiesiog pasakoma 'nera pinigu' (jis visus lt atiduodavo jai) ..i jokius balisu ar svecius neidavo nes nenoredavo ..nu ir jis tuomet likdavo namie ..neis gi vienas,o zmona namie ..
..nu zodziu.Ji yra pasakius ,kad nenuteikines pries teva ir jei norit bendraukit ...mhm ,kur gi ne ...jei db ka pasakai gero apie teva,tai tampi didziausiu priesu ir visiems pasakojama ,kad tas ir anas uz teva ,o ne uz ja ir pan.
kai pasakem ,kad zadam tuoktis po kurio laiko ji pareiske ''as nzn ar dalyvausiu vstuvese,nes ten bus Tevas ,visa gimine''
veliau isgirdom kad ji ir psichologei pas kuria vaiksto pasake ''as nedalyvausiu vestuvese sunaus,as ten nesoksiu ,visi soks ,ka as ten veiksiu ,plius visi gimines ten bus '' nu zodziu as tyliu ..
siandien atejo sms ''aciu kad palaikai teva ,daug gyvent man nebeliko ,istversiu .laimingai!''
nieko neatrasem ...vestuves nebeuzkalnu ..del manes tai jos gali ir nebut ,bet va man tai gaila MB...kazkaip gi visgi mama ..jis pasake ,jei nenores tegu nedalyvauja ..sako bus pakviesta ,jei atsisakys ,ant keliu neprasysiu ...
(na jo toks charakteris,simta kartu nemegsta maldaut)...
aj zodziu ..cia tik dalis is visos istorijos per musu 3 metus nugyentus kartu ...
ir nzn kaip cia viskas ir kada pasibaigs ...
ji eina visiems viska pasakoja ,pikuria ,skundziasi ,zodziu ji didziausia vargse
taip suprantu ,kad vyras paliko ,sunku isgyvent ..nu bet pardon ...tevas yra tevas,kaip tu gali vaikams draust su juo bendraut ,o jei bendrauja ,tai uzpykt ir viiems skelbt ,kad vaikai palaiko teva ar pan ...aj negaliu ...
va biski papasakojau ,gal pageres ...