Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(otnesakysiu @ 2011 07 16, 11:03)
Sveikos, merginos, prieš kelis mėn. guodžiausi dėl savo draugo mamos, kokį košmarą man tenka kentėti. Taigi, niekas nepasiekite, nebendrauju su ja, paskutinį kartą mačiausi iš pareigos - per Velykas. Nors ir nebendraujam, vis tiek mane pasiekia kalbos, kad varo ant manęs sūnui, visokių nesąmonių prisigalvojusi, vis kažką burba ir pan. Draugas man nieko nebepasakoja, bet aš ir pati tą jaučiu. Prikiša į galvą ko nors, o paskui jis jau man burba. Buvo dama išvykusi į užsienį paatostogauti. Kaip aš atsigavau tada. Akivaizdžiai pasikeitę buvo santykiai, jokių pykčių, ramu... Grįžo ir vėl užvirė pragaras. Nesuprantu ką aš jai blogo padariau. Širsta, kad kartu gyvenam dar vis, nors jau pusantrų metų gyvenam smile.gif))))) pavydi ji sūnaus man, ar kas yra, niekaip nesuprantu. Turbūt ir nesuprasiu. Iš kur pas žmogų tiek pagiežos, neapykantos telpa??? O dedasi tokia aukštuomenės dama, kad ojojo... Na, norėjau pakalbėti ne apie tai. Įvyko pas mus gyvenime kai kas, kas apvers viską iš pagrindų. Pasijutau nėščia. Abu labai džiaugiamės tuo. Tik truputėlį nesmagu, kad vaikelis bus nesantuokinis. Vestuvių abu norime vasarą, šiai vasarai jau nebėra kada planuoti, taigi yra mintis tuoktis per vaiko krikštynas. Bet susirašyti tai tikrai norėčiau prieš gimstant vaikeliui. Čia jau priklausys nuo draugo.
Taigi, kol kas niekam nesakome, nusprendėme išlaukti 3 mėnesius. Savo tėvams labai nekantrauju pasakyti, pasidalinti džiaugsmu. Truputėlį neramu kaip reaguos, kad vaikutis nesusituokus, nes jie gan konservatyvūs, bet kokiu atveju tikiuosi palaikymo. O va su anyta tai baisu net pagalvoti kas darysis. Iš dalies niekam nesakau iki 3 mėn vien dėl jos, kad ji sužinojusi neprikalbėtų nelaimės. Net pas būrėją gali nulėkti. Bijau aš jos, atvirai pasakius. Dar pradėtų sūnų įkalbinėti, kad reikia aborto - 100%. Ginsiu nuo jos savo vaikelį kaip tik galėsiu. Jeigu dar drįs reikšti nepasitenkinimą, matys anūką geriausiu atveju tik per šventes. Bet dėl to ko gero nei nenusimins. Tai va, merginos, tokia situacija dabar. Gal kas išgyveno kažką panašaus? Kaip aplamai reikės tai moteriai pranešti apie mūsų džiaugsmelį??? Pusę metų nesilankius atvažiuoti ir pasakyti - laba diena, mes laukiamės smile.gif))  Aš jau įsivaizduoju kaip ji pradės isterikuoti. Trenksiu durimis ir išeisiu, tegul paspringsta pati savo neapykanta, o ne man stresą kelia ir vaikeliui kenkia.

Nu idomu kaip g.gif , ko jinai jusu taip nemyli. Gal kazkada seniai buvote susipyke, gal jinai kazko negali jums atleisti. Tikiuosi ji aprims nors kazkiek suzinojusi, kad bus mociute smile.gif , gal i viska pasiziures is kitos puses.. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 07 18, 23:22)
Nu idomu kaip  g.gif , ko jinai jusu taip nemyli. Gal kazkada seniai buvote susipyke, gal jinai kazko negali jums atleisti. Tikiuosi ji aprims nors kazkiek suzinojusi, kad bus mociute  smile.gif , gal i viska pasiziures is kitos puses.. Sekmes!

ačiū smile.gif na ji dar manęs nepažinodama jau buvo prieš mane nusistačiusi. Nžn, čia gal kažkoks nenormalus sūnaus pavydas.
Atsakyti
QUOTE(otnesakysiu @ 2011 07 22, 19:34)
ačiū smile.gif na ji dar manęs nepažinodama jau buvo prieš mane nusistačiusi. Nžn, čia gal kažkoks nenormalus sūnaus pavydas.

O jums būtina būsimai anytai sakyti apie būsimą vaikelį? Jeigu pusę metų nesimatėt, nebūtina rodytis ir dabar. Jeigu draugo motina tokia, kaip ją aprašėte, tai nėštumas neapsaugos nuo jos išpuolių, tokie žmonės nesikeičia.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 07 23, 20:31)
O jums būtina būsimai anytai sakyti apie būsimą vaikelį? Jeigu pusę metų nesimatėt, nebūtina rodytis ir dabar. Jeigu draugo motina tokia, kaip ją aprašėte, tai nėštumas neapsaugos nuo jos išpuolių, tokie žmonės nesikeičia.

tas ir baisiausia, kad nesikeičia ir nepasikeis. Galiu tikėtis net dar baisiau. Pilnai tikiu, kad dabar kaltins sugadinus sūneliui gyvenimą galutinai smile.gif)) na pasakyti manau reikia, vis tiek, kokia ji beširdė būtų, ji - draugo mama. Taigi turi teisę žinoti, kad turės anūkėlį (-ę). Faktas tas, kad tempsiu kuo ilgiau, kiek tik galima su tuo pasakymu. Nes ta moteriškė jau niekuo manęs nebenustebins... Skaičiau, kad jeigu reiškia nepasitenkinimą kažkas iš būsimų vaikelio artimųjų, pasąmonėje jam viskas lieka, ir ateityje jis neranda ryšio su tuo žmogumi, jo nemėgsta. Va tai nusibaus dama pati save tokiu elgesiu, jeigu viskas bus taip, kaip aš įsivaizduoju...
Atsakyti
Pas mus tokie pusė velnio biggrin.gif
Atsakyti
pas mus kai retai matomes, tai sakyciau net labai geri biggrin.gif
Atsakyti
mano su anyta santykiai nekokie, o dar turiu su ja po vienu stogu gyventi.. doh.gif nes nuomuojames nama kartu. vyras dirba su tevu kartu, tad jam lb patogu kartu su juo i darba vazineti. be to taupomes pinigelius savo namo isijigimui..
kartais rodos kad stogas paciuos.. su vyru (tiksliau busimu vyru) gyvename kartu jau pora metu, beje kai tik atvaziuodavau pas ji per atortogas tai ji lb jau draugiska buvo man, o kai baigiau studijas LT ir atvaziavau su visam tai apsiverte jos meilikavimas 360laipsniu. Tai jai tas, tai anas neitinka.
Pati dirbu ligoninej po 5, kartais net 6d. praleidziu darbe. o kai bunu laisva ir namie sedziu tai ji labai nepatenkinta buna. matyt maisausi as jai po kojomis per daug. PVZ as griztu po darbo 7 vakare, pradirbusi 10 val, o ji issitraukia siurbli 9-10 vakaro ir pradeda siurbti, eina vonia valyti,nors visa diena sedi namie ir nieko neveikia. Na nezinau ar cia toks elgesys normalus? Jeigu per laisva sugalvoju pasidaryt ka valgyti, tai vis prikisa kad ne ta puoda naudoju, kad ne ta skyle ant dujnes virykles ir t.t. Buvo atvejis po velyku gal buvo praejusi savaite, ji liepe man velykinius kiausinius sudeti i balta misraine. lotuliukas.gif tai kai supykau sakiau pasiemus su majonezu susivalgyk, jau as surugusiu kiausiniu tikrai nedesiu. (matyt norejo kad ideciau, o paskui sunui butu sakius va netikus kokia..).. nu vienu zodziu tokie musu santykiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2011 08 25, 23:37)
mano su anyta santykiai nekokie, o dar turiu su ja po vienu stogu gyventi.. doh.gif  nes nuomuojames nama kartu. vyras dirba su tevu kartu, tad jam lb patogu kartu su juo i darba vazineti. be to taupomes pinigelius savo namo isijigimui..
kartais rodos kad stogas paciuos.. su vyru (tiksliau busimu vyru) gyvename kartu jau pora metu, beje kai tik atvaziuodavau pas ji per atortogas tai ji lb jau draugiska buvo man, o kai baigiau studijas LT ir atvaziavau su visam tai apsiverte jos meilikavimas 360laipsniu. Tai jai tas, tai anas neitinka.
Pati dirbu ligoninej po 5, kartais net 6d. praleidziu darbe. o kai bunu laisva ir namie sedziu tai ji labai nepatenkinta buna. matyt maisausi as jai po kojomis per daug. PVZ as griztu po darbo 7 vakare, pradirbusi 10 val, o ji issitraukia siurbli 9-10 vakaro ir pradeda siurbti, eina vonia valyti,nors visa diena sedi namie ir nieko neveikia. Na nezinau ar cia toks elgesys normalus? Jeigu per laisva sugalvoju pasidaryt ka valgyti, tai vis prikisa kad ne ta puoda naudoju, kad ne ta skyle ant dujnes virykles ir t.t. Buvo atvejis po velyku gal buvo praejusi savaite, ji liepe man velykinius kiausinius sudeti i balta misraine.  lotuliukas.gif tai kai supykau sakiau pasiemus su majonezu susivalgyk, jau as surugusiu kiausiniu tikrai nedesiu. (matyt norejo kad ideciau, o paskui sunui butu sakius va netikus kokia..).. nu vienu zodziu tokie musu santykiai g.gif

vajei blink.gif kantrybes Jums, kencianciam dangus vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 07 26, 09:51)
Pas mus tokie pusė velnio biggrin.gif

Pas man irgi tas pats kol nesimatau, tik uzsukam ir nezinai ko laukt, ir kas bus, nors pasiekia visokios kalbos....bet jau uzsigrudinau....
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2011 09 01, 21:15)
Pas man irgi tas pats kol nesimatau, tik uzsukam ir nezinai ko laukt, ir kas bus, nors pasiekia visokios kalbos....bet jau uzsigrudinau....

Saunuole thumbup.gif as ir jau uzsigrudinus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kolkas busimaja anyta labai esu patenkinta... stengiuosi i dideles draugystes nelisti, tai taip islaikant atstuma labai gerai... draugas sako, kad ir as jai patinku... tikiuosi ir toliau taip bus... brangiausiasis su uosve irgi sudraugauja, kadangi mano tevai gyvena nuo musu virs 100 km, tai juokiasi, kad santykiu gerumas priklauso nuo to, kaip toli uosviene gyvena smile.gif bet anyta gyvena cia pat, tai as bent jau stengiuosi tarp musu pasimatymu laiko tarpus islaikyti... ir pasiilgstam vieni kitu tada smile.gif
Tokiu baisiu dalyku cia prisiskaiciau... tikiuosi maniske nepasikeis ir tada kai jau bus ne busimoji anyta, o tikra anyta smile.gif
Atsakyti
taigi, guodžiausi, kad baisu apie ateinanti vaikeli pasakyti anytai, ta jau padarėme, kai nebebuvo galima daryti išvalymo, nes tikrai butu jo siekusi visomis isgalemis. Nuneseme pareiskimus santuokos registravimui, apie tai pasakeme likus iki tos dienos 2 savaitems. Na tai dabar laikausi is paskutiniuju, nes nesciajai nervintis labai negerai, bet kur cia nesinervuosi... Ikalbineja sunu atsiimti pareiskima, protina ji, kad specialiai pastojau, kad ji suvystyciau, kad siekiu jos pinigu, nes nespesime susirasyti, tuoj paduosiu skyrybu ir prisiteisinesiu smile.gif)))))) na, ji geriau uz visus teisininkus zino, kad skyrybu atveju galima prisiteisti ne tik vyro, bet ir jo mamos turtus smile.gif))))) kai pasakem, kad laukiuosi, tai dave saunu patarima - maziau klausyk gydytoju, viska daryk, kaip ir pries nestuma, vaziuok ziema slidineti, eik i pirti ir tt, jeigu persileisi, tai zinok silpnas vaikas buvo, ir butu taip ar taip nesvaikas gimes, tai va nieko tokio. Tai sedejau issiziojusi, net nebeturejau ka pasakyti... nelike nei kruopelytes zmogiskumo pas ta moteriske, sapnuojasi man net kaip ji mane nuo laiptu numeta, kad persileisciau smile.gif)) pasakem, kad einam uzsisakyti ziedu, tai nusivede pas savo juvelyra, o mes pries tai pas kita juvelyra jau taremes. Nu tiek to galvoju, nueisim, nuo to blogiau nebus, gal galiausiai jos pasiulytas labiau patiks. Tai toks "sudmalys", kiek deda aukso ji, tiek sveria, sako cia visko reikes, o jau beveik 20 g sudejo smile.gif) (aukso puse dave mano tevai, puse ji) Isrinko ziedus smile.gif)) busimas vyras sako aha, grazus. as ziuriu, nu sakau grazus, bet mes gi ziurejom visai kitokius, sakau gi pats pasiulei su baltu auksu pamaisyti, o ten vien geltonas buvo. Nu tiek to galvoju, klausiu per kiek laiko padarytumet? mums reikejo per 2 savaites. sako oi tai niekur nerasit taip greitai kad padarytu. sakau tai kad jau radom. Tai pradejo jau sukti uodega, kad nu jeigu siandien uzsakysit, tai stengsiuosi padaryti. Kainos paklausiu, sako 800. Aciu sakau, pagalvosim. Nu tai labai jau nepatenkinta buvo. Nuejom pas savo juvelyra, su visais vidiniais isgaubimais padare uz 650, aukso reikejo tik 13 g ir tokius, kokiu mes norejom. Na ir atrodytu ko cia jai nervuotis dabar reiktu. ar ne? Ne jai nesioti tuos ziedus reikes, o mums, mes ir renkames. Tai ne, eina ir visam miestui loja dabar prie viso to, kokia as aferiste, kaip suvysciau suneli jos, bet dar ir del tu ziedu kaip baisu, kad pasiderem ne pagal ja smile.gif)) ir kalba ne tik savo kazkokiems artimiems zmonems, o sutikusi vos pazistamus, na, jau is daug zmoniu atgarsius girdejua, tai galiu tik isivaizduoti, kad kiekvienam sutiktam ko gero varo ant manes. Sako net isejusi is saves, dreba is pagiezos. Jeigu toliau ji taip siautes, tai tegul palaukia, kol pasigimdysiu, nenoriu dabar dar labiau nervu sau uzsikrauti. O tada tai pakalbesim. I akis tai lape, o uz akiu gyvaciu gyvate. Linkiu visoms kuo maziau aplamai tokiu zmoniu pazinti smile.gif
Atsakyti