QUOTE(jovita25 @ 2012 03 08, 20:13)
Oi oi oi.. kokie mes visaziniai. Beto Jums sakai viena, o jus toliau savo varote. Niekas is jos pinigu ir nesiruosia imti ar ji duos, ar neduos. Ir niekas jos neprievartauja duoti ir nesmerkia uz tai, kad neduoda, kol neima laidyti neturedama gedos savos gerkles ir skaiciuoti svetimus pinigus. O kad mano tevai prisidejo nematau cia kazkokios ne brandos, daug kam kelia isvis visas, pagal tradicijas isvis nuotakos tevai turi kelti jei jau taip. Ir esame tiesiog labai dekingi. O prie ko 10 metu? Prie to, kad gal senai zenyjotes, jeigu kainu nezinote.. imant net pacius artimiausius gimines, draugus kiek zmoniu susidaro, o kad mes pagal galimybes keliame ir siaip gyvename susispaude siuo metu tai bukite rami, as ne anytos tipo. gerai, jei gal milijonieriu vyra gavote ar tai buvo pries daug daug laiko.. o kaip kazin susitaupyti tuos varganus bent jau kazkieno minetus pinigus ir pvz busimai seimai, kurie abu izdirba po koki 1000Lt, nuomojasi buta ir dar nori susitaupyti paskolai ar bustui, a?

cia tik siaip pavyzdys, bet deja daznas, tai jiems irgi geda ir nebrandus, kad is tevu pagalba paima? labai gaila, kad pas jumis branda ateina kartu su pinigais.
Zinote, as vyrui nepuolu skustis del kiekvieno jos zodzio, o jeigu kada ir papasakoju, tai jis ta pastato i vieta, bet zmogaus nepakeisi, sita visi zino, vistiek viskas kartosis.
QUOTE(V&P @ 2012 03 08, 22:09)
Taip man vyras yra numeris vienas, mano vaikas yra numeris vienas, nes tai mano pati svarbiausia seima, tai mano seima, mano tevai turi savo seima, seneliai turi savo, mano vaikai tures savo, tai normalu.
Su tokiu poziuriu ( vyras gali bet kada palikti ) jums reiketu apie vestuves dar ilgai galvot. Kokie vaikai jei kalbat apie tai, kad vestuvems reiktu 10 metu taupyt, kad sunku, kad neiseina? As net uosviene pradedu suprast, matyt, mato, kad nesubrende, saves neissilaikot normaliai, vestuvem negalit sutaupyt, bustu nera, darbai ir nelabai, kaip supratau is to ka rasot, o cia kuria seima jaunimas ir dar sakojasi prie to pacio. Nu juokinga klausytis. Siaip as ir esu jauna, manau gal net amzius panasus, ir tuokiuosi as geguze, bet visai kitas poziuris, visai kitas gyvenimas, visai kitoks vyras, tai manau esminis dalykas.
O tai ne su savo tevais uzaugote? Ne jie jums buvo svarbiausia nr 1 seima iki vyro sutikimo? su jais uzaugote, subrendote, o dabar sast jus man antri? gal dar ir likimo valiai beveik paliksite senatveje? na juk vyrui nr 1 reikes paduoti silta kotleta ir kojines isskalbti, o jie palauks?
man jusu labai gaila, jeigu visdar isivaizduojate, kad tikrai tikrai ilgai ir laimingai gyvensite. nebutinai vyras paliks, pati paliksit, susipyksit, skirsites.. poros ir po 20 metu skiriasi, todel kad daug kas pasikeicia ir tikrai negarantuociau uz nei viena seima i ateity kad va ta tai 100% kartu gyvens. snekate pati kaip kazkokia jaunikle, isimylejau, akys dideles, uzpakalis dega, jis dabar man nr. 1 ir bus su manim iki gyvenimo galo.
O klausykit is kur jus tokia visazine?

viska dabar teigiate, kad jus ir anyta kazka matote, o va pro sali saudote

subrende, uosviene labai dziaugiasi vestuvemis, issilaikome ir dar plius taupomes ne tik vestuvems, gyvename atskirai, busta turime, darbai yra, ir prie ju neprikibsi del kazkokiu priezasciu.. hm

as sakojuosi

nu matote man nusisvilpti, kad ji neduoda tu pinigu, bet sakotis ima ji. koks cia sakojimasis, jeigu ji matai skaiciuoja net mano tevu pinigus (apskritai pragyvenimo), juos menkina, menkina musu kuklias vestuves ir dar diriguoja, kad mano tevai turetu ciut ne visas vestuves iskelti. tai cia sakojimasis, ir ji cia teisi ir gerai daro ane?

o klausykit jum senatve, bet su regejimu viskas gerai? jeigu nesuprantate, kad uosviene paciomis vestuvemis dziaugesi, mane ten tipo ar ne tipo myli, bet diriguoja finansus kas kiek turi duoti ir kad vestuves per pigios?

kartais ne ji cia nori issokti auksciau bambos, pasirodyti pries draugus ir dar kitu saskaita, nors mes to neisgalime ir jai neitinkame?
QUOTE(pasisiutus @ 2012 03 09, 00:25)
Čia bus ne visai į temą, bet negaliu susilaikyti neparašius. Tikrai kuklioms vestuvėms tiek daug nereikia. Bent jau mūsų vestuvės kainavo apie 7tūkst.,tikrai ne daugiau (na max 7,5). Ir tikrai nepavadinčiau jų kukliomis (buvo su muzikantais, svečių +/-50, tik tiek kad vienos dienos ir žinoma ne Vilniuje). Reikia tik laabai gerai pasukti galvą ir sutaupyt tikrai daug galima
Drauge teka, dabar, viska zinau nuo A iki Z. Tikrai labai taupo ir kukliai stengiasi, bet vien vadinamas plotas kainuoja daugiau uz jusu ivardinta suma, nors per pazistamus gavo laaaabai didele nuolaida

mes islosime ant to, kad vestuves ne vasara, kainos iskart mazesnes, ar apsimoka gyvenant kazkur mieste, visiems vaziuoti kazkur i kazkoki kaimuka nezinau, turbut tas pats gaunasi, bet ir tai..
dar viskas ne iki galo surasta, bet jau virsijame jusu pasakyta suma, nors viskas ieskoma pigiausio, kukliausio, paprasciausio ir kaikas net gauta su labai didelemis nuolaidomis..
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 09, 08:27)
Lygiai taip pat galvoju todel buvo net slykstu skaityti...
As isivaizduoju kaip malonu klausytis kai atsisedusi perpus jaunesne mergina, desto kaip kas padejo ir t.t mano mamai tarkim visada buvo skaudu kad negalejo prisideti, bet as sakydavau mama viskas ok!!! mes suauge uzsidirbsime ir t.t.t neisiplesiu nes jus surasete mano mintis ka tiksliai norejau pasakyti.. va kaip negalima nieko teisti gerai neisigilinus...
butent, jus ryskiai nesigilinate... forumos pazibos, nesigilina, viska zino ir tada prasideda.. jos niekas neprase prisideti. ji pati pradejo duosiu/neduosiu ir tikrai be gailescio ir be skausmo, kad negali.. tiesiog eilinis kasdieninis verkslenimas, kad iseiti i ta tema kaip as neturiu pinigu, sia gaidele girdime ir taip kiekviena karta, nepriklausomai nuo temos.. turbut neskaitete kazkur praeitoje temoje, jog jie tokie zmones.. kad uzdirba labai daug, o vistiek verkia, kad nieko neturi, ir bando gyventi ne pagal galimybes. tai gal reikejo pasigilinti i tai? Jeigu jai nei ten skaudu, nei ten gaila, nei ten neturi, bet reikia pavaidinti auka ir vargse? Kazkodel teisybe praleidziate? As jai matai draskau akis ir aiskinu kas kiek turi? apgailetina

ka cia kalbeti su zmogumi jei jis net neskaito.. siaip paskaitykite, ji cia aiskino kas kiek turi prisideti

o as jai vienu sakiniu, labai saltai ir be "kiek kas turi prisideti" tik apgyniau save ir savo tevus, kad jie jau ir taip daug padejo.