Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 03, 17:57)
oi, as tai turbut iskasiau karo kirvi jau  biggrin.gif  nebesusilaikiau, o viskas paliete finansus. mano tevai mums vestuvems prisidejo nemazai dalimi, toliau taupemes patys, ji ten vis su duosiu (susitaupys per asaras, toki burbula ispusdavo, kad kruopom tures maitintis, kad tik mum vargana centa vestuvem atidetu)/neduosiu (ir taip tik "kruopas valgau", va vos nusiperkam). visiskas spektaklis ir cirkas, bet tegul.. as nesureiksminau, tegul neduoda, nenumirsim, neprasem, bet kai ji po savo cirku pareiske, kad mano tevai turetu daugiau duoti vestuvems nebeislaikiau.. ramiu tonu pasakiau, zinot ka, mano tevai mums padejo finansiskai su bustu, remontu ir kai buvo sunku, prisidejo vestuvems nemazai.. o ji tik susirauke kaip kempe, blyn ot ragana.

blink.gif Va-je-tau... doh.gif Zinot,as asmeniskai neuzka po tokiu bajeriu is jos pinigu neimciau schmoll.gif Geriau jau pati ant kruopu pasedesiu,bet savo sventes tikrai nesvesciau tokios manipuliatores saskaita schmoll.gif schmoll.gif Ar pagalvojate,kad ji Jums prikaisios tuos duotus pinigus begale metu...Ir aplamai as tik uz vestuves is savu santaupu,tebunie jos bus skurdesnes,bet niekam nereikes skolingiems ir dekingiems buti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 03 05, 00:51)
Pasipasakosiu ir aš,turiu "nuostabia" anyta - alkoholike.Visada girta,viskuo nepatenkinta,nelankom jos blogai,verkia,skambina,į mūsų namus veržiasi (girta beje),lankom blogai,susimasto problemu kur ju nera,va MB sese kokia bloga naktim gryzta,jos neklauso ir t.t.Kai MB paprašo jos liautis,ji pradeda važiuoti ant MB...Va kiek uždirba,o jai nepadeda,pas ja kokios skolos,ji gi užaugino jį, į pasauli išleido... Ir visada apsilankimas baigiasi pykčiais.
Kas pikčiausia,kad visiem giminem apskambinus ir apjuodinus mane su MB.Dabar kai ruošiamės vestuvėm tai ypač jaučiasi.
Aš išvis pikčiausias jos priešas,sūnų pavogiau,o dar ir jos nepalaikau.Buvo atvejis kai ji šoko ant baltų arklių ir užvožė MB sesei su pelenine per galva (MB sesuo gyvena su ja),na ir po to įvykio seuo gyveno kažkurį laiko tarpą pas mus.Tai anyta iki šiol primena,kaip aš jos nepalaikiau,o priėmiau sese,ji gi kalta - batai suplyšo...Man tai proto nesuvokiama.
Visiškai nėra noro bendrauti,bet jei nelankai jos,tai ji apsilanko pas mus.

doh.gif o Jus nebijot jos girtos i savo namus isileisti?
Atsakyti
Man asmeniskai nesuprantamas tevu "pievartavimas" prisideti prie vestuviu... jei jau tokie DIDELI ir nusprendete seima "zaisti" tai prasau ir uzsidirbkite patys... mes su vyru keleme vestuves tik tada kai patys uzsidirbome... o diskutuoti kas ir kiek dave, labai netaktiska...
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 07, 20:56)
Ir kantrybeje. Kantrybeje cia didziausia dalis.. jeigu sukandes dantis gali iskesti visus dalykus, tai problemu nebelieka, tiklsiau tu jas ignoruoji ir tau tai priimtina. Jis mato kokia jo mama, jis pats kartais pradeda tokius pokalbius su manimi, kad ji tokia ir anokia, daro ta ir ana.. bet jis turi daugiau kantrybes, jis dazniau tiesiog ja ignoruoja, nei stato i vieta.. isjungia telefona, nekelia, o kartais turi kantrybes net pakelti rageli penkis kartus is eiles ir klausytis to pacio.. pavyzdziui, kai jam papasakojau gryzusi namo jos zodzius, taip, jis kita karta nuvaziaves ja apsauke, bet nesuprantate.. to neuztenka. Buvo visko, jis net buvo jai pasakes: arba raminiesi, arba nematysi nei manes, nei anuku. o jai vistiek vienodai.. apmazina jis irgi tuos vaziavimus pas ja, kai supykdo, bet greitai atsileidzia..
---
Nemanau, kad galiu visiskai nevaziuoti.. galeciau pasakyti daug priezasciu, kodel taip manau. Nes tas vaziavimas, bent jau minimaliai per sventes ir progas, yra visu pirma pagarba savo pacios vyrui, kokia bebutu, bet jo seima tampa ir mano "seima". turi buti tam tikra pagarba, mandagumas, galu gale kartais reikia.. o anukai? koks anukams skiepijasi poziuris i seima ir santykius? ne koks.. anukus taip pat leisiu, ir leisiu dazniau nei vaziuosiu pati. kodel? nes tai yra jos anukai, tai mano vaiku mociute, as noriu, kad jie normaliai bendrautu su seneliais, tikrai neuzkirsiu tam kelio. nemanau, kad ji ju nekes, tiesiog turbut tik perdetai rupinsis  doh.gif
---
gyne.. gyne tetis, gyne mama.. bet ka ir norejau tuo pasakyti. senelis nekente savo zento, to pasekoje manes, bet tai, kad tetis mane uzstodavoo, gindavo tik dar labiau suastrino ju santykius, nes atsirado atviras gincas. va mamos atzvilgiu kitaip.. ji gyne, bet kadangi tai buvo jo dukra, na tai pasipykdavo ir praeidavo, kaip elementarus pyktis. o ir siaip jis labiau savo elgesiu pasizymedavo kai nebudavo kitu (t.y. apskritai mano mociutes, mano mamos, mano tecio, nes jie visi mane gindavo ir jam aiskindavo), o as ir nesiskusdavau.. del daugelio priezasciu, viena is ju, kad maciau, jog nieks nepasikeis (t.y. jis pats nepasikeis kas jam ka bedarytu ar besakytu), kita vertus gal nezinote, bet vaikui ypac skaudu, kai butent del jo kazkas pykstasi ir labai smarkiai mirksiukas.gif
Na turi abu spresti ir t.t., bet as labai pilnai suprantu tokius vyrus.. nes kiekvienas tikrai giname savo seima, savo tevus, savo mama, kartais net patys suprasdami ju trukumus  g.gif

Visiskai nesutinku schmoll.gif jei jo moteris jausciasi blogai, kokia dar kantrybe, jis kantrus , del to, kad jauciates blogai? Pagarba, vien tai, ka rasot apie savo uosviene, tai jau nepagarba, pagarba gyvena viduje, o ne kazkur ore sklando.
Man labai gaila, kad jusu tevai taip negyne, ir vis tiek turedavot vaziuoti pas ta ziauruji seneli, o mama, as iki siol ant jos pykciau, kaip suprast pasipykdavo ir praeidavo? As pati busiu mama, bet niekam niekad, nepriklausomai ar tai tetis ar tai mama neleisiu daryt tokiu nesamoniu.
Jei mano uosviene blogai veikia mano vaikus, kodel as juos turiu pas ja leisti. Na bet kai turesit vaiku, ir po savaitgalio pas mociute, jie namie elgsis taip pat kaip pas ja, gal tada ir prasides pokyciai. O tokiu vyru as nesuprasiu, jei jo mama yra jo seima, tai kas jus jam? Prasalaite? Dabar jo seima esat jus, ir busimi vaikai, stai kur seima. Visiskai nesuvokiamas poziuris. O apie pagarba tai net kalbeti neverta, jei jus jai atkirtinejat, visi zino jusu nepasitenkinima, kam cia ta pagarba vaidinti, nes taip priimta? Juokinga.
Papildyta:
QUOTE(VGA @ 2012 03 07, 13:56)
Patikekit, as labai stipriai pykau ant savo vyro, ir sveikata sugriuvo, ir sakiau, kad nebegaliu taip toliau, kad gerai pergalvosiu ar verta but toliau kartu, nes visa ta beprotybe man nusibodo iki gyvo kaulelio, kad man labai skaudu girdeti, jog as turiu su viskuo taikytis, o jis vienareiksmishkai palaiko ta beprote...deja, truputi apsiramino, bet ish esmes niekas nepasikeite  doh.gif nesugebu as vyro supancioti taip, kaip tai daro ta PONIA  doh.gif

Gal jis vienintelis sunus, tada buna gan stipri kova, jei ir dar vyro uosviene neturi, na bet reikia stengtis, vis ieskot nauju budu, ir vis jam primint, kad dabar jus jo seima, jus turit jaustis gerai, gaila aisku, kad ta moteris kartina gyvenima, bet as tikiu, kaip ten bebutu, kad jis jus myli labiau, ir reikiamu momentu pasirinktu tinkamai, bet ir jus mylekit save, savo sveikata, daugiau ziurekit i save, o ne i ji, jei jau taip klostosi, gal viskas pasikeis, tikekimes i gera, nes as tai tikrai tokio dalyko neiskesciau, bet ar tai buvo nuolat? Pradzioje jautet toki jos charakteri, vyro prieraisuma?
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2012 03 08, 11:16)
blink.gif Va-je-tau... doh.gif Zinot,as asmeniskai neuzka po tokiu bajeriu is jos pinigu neimciau  schmoll.gif Geriau jau pati ant kruopu pasedesiu,bet savo sventes tikrai nesvesciau tokios manipuliatores saskaita schmoll.gif  schmoll.gif Ar pagalvojate,kad ji Jums prikaisios tuos duotus pinigus begale metu...Ir aplamai as tik uz vestuves is savu santaupu,tebunie jos bus skurdesnes,bet niekam nereikes skolingiems ir dekingiems buti. ax.gif

Visiskai sutinku! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 08, 14:42)
Man asmeniskai nesuprantamas tevu "pievartavimas" prisideti prie vestuviu... jei jau tokie DIDELI ir nusprendete seima "zaisti" tai prasau ir uzsidirbkite patys... mes su vyru keleme vestuves tik tada kai patys uzsidirbome... o diskutuoti kas ir kiek dave, labai netaktiska...

Ir vel gi sutinku.
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 03 08, 14:59)
Gal jis vienintelis sunus, tada buna gan stipri kova, jei ir dar vyro uosviene neturi, na bet reikia stengtis, vis ieskot nauju budu, ir vis jam primint, kad dabar jus jo seima, jus turit jaustis gerai, gaila aisku, kad ta moteris kartina gyvenima, bet as tikiu, kaip ten bebutu, kad jis jus myli labiau, ir reikiamu momentu pasirinktu tinkamai, bet ir jus mylekit save, savo sveikata, daugiau ziurekit i save, o ne i ji, jei jau taip klostosi, gal viskas pasikeis, tikekimes i gera, nes as tai tikrai tokio dalyko neiskesciau, bet ar tai buvo nuolat? Pradzioje jautet toki jos charakteri, vyro prieraisuma?

Taip, pataikete. Mano vyras-vienintelis vaikas. Kaip ten buvo pradzioje, tiksliai nepamenu. Tiesiog nesitikejau, kad artimi zmones (uoshviai, o vyrui- tevai) gali buti tokie savanaudziai ir savimylos. Neteko gyvenime matyti, kad savo vieninteliam vaikui galima nenoreti nieko duoti, pagelbeti, o uz maziausia sh...reikia "atidirbti" demesiu, kassekmadieniniu lankymu ir visokiu niekniekiu sutvarkymu. Kol protas dar to nesuvokia, situacijas tik stebi ir galvoji, kad klystu, taip negali buti, tevai juk taip nesielgia, nes as visad maciau visai kitoki modeli. Galu gale mums jau virs 30! Bet po ilgo laiko suvoki, kad jie tikrai tokie! Ir jei tylesiu (vyras juk visad tyli), jie ilis ne tik i musu pinigine (jau ilindo!), bet ir po musu kaldra! O vyro nesugebejimas atsikabinti mamelei nuo sijono buvo nuo pat pradziu. Tiesa sakant, tik po asaru, pykciu ir visu tu negraziu skandalu, kai drisau parasyt jau viena sms, jis po truputi pradejo laikyti su ja distancija. Nezinia, kiek ilgai. Stengiuos neliesti temos uoshviai, nes nebeturiu nieko gero pasakyti apie tuos sutverimus. Zinau, kad vyras ishgyvena del mano tokios neapykantos jiems, kalbame juk apie jo tevus! Vis bando kvailomis replikomis ikasti, kalbant apie manuosius. Vaikishki zaidimai, tikiuos kazkada is ju ishaugs. Tik, zinote, manes kazkodel neguodzia faktas, kad jis mane myli ir reikiamu momentu padarytu teisinga sprendima. Mane jo toks elgesys kiekviena karta zudo. Jausmus taip pat sad.gif Ir man del to vis dar labai gaila, nes su savo asmeninemis bedomis mes kazkaip susidorojame, o santykiai griuva del kazkokios kvailos bobos, puikiai manipuliuojancios mano vyru. doh.gif
P.S. aciu uz palaikyma. wink.gif Todel visad sakau: nepaveluokite nubrezti zmonems aiskiu ribu!
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 03 08, 11:16)
blink.gif Va-je-tau... doh.gif Zinot,as asmeniskai neuzka po tokiu bajeriu is jos pinigu neimciau  schmoll.gif Geriau jau pati ant kruopu pasedesiu,bet savo sventes tikrai nesvesciau tokios manipuliatores saskaita schmoll.gif  schmoll.gif Ar pagalvojate,kad ji Jums prikaisios tuos duotus pinigus begale metu...Ir aplamai as tik uz vestuves is savu santaupu,tebunie jos bus skurdesnes,bet niekam nereikes skolingiems ir dekingiems buti. ax.gif

Bet esmė.. kad niekas jos pinigų ir neprašė. Nei vienų tėvų neprašėme nei cento. Mano tėvai prisidėjo, mes tą pagalbą, kaip dovaną priėmėme ir nematau čia nieko blogo. Sunku įsikabinti į gyvenimą, kai net tai pradžiai reikia tiek daug.. vestuvių, stogo.. mes jos neprašėme, ji pati imdavo čiauškėti su duosiu/neduosiu. Čia greičiau eilinis cirkas pavaidinti vargšę, nes kam nuolat kartoti neduosiu? Nu pasakei vieną kartą, ir viskas, o čia eilinis verkšlenimas, kaip aš nieko neturiu.. Nei mes prašėm, nei mums reikia, bet kam kelti tuos cirkus, nu neduodi, tai neduodi (niekas už tai nesmerkia, nes net neprašė), bet kam tada vaidinti auką ir galų gale skaičiuoti svetimus pinigus? Kad va mano tėvai per mažai davė (nors mes ir už tiek baisiai dėkingi) ar kad mūsų pačių santaupos kuklios ir vestuvės kuklios (jų žodynu jos tiesiog PRASTOS ir gėdingos). Jeigu ten jai norisi baliaus uz pusę milijono, tai tegul ir kelia, o jeigu man nesinori ir net nesigali, tai čia jai turėtų būti gėda taip mūsų vestuvių pinigus skaičiuoti.

Šiaip sutinku dėl vestuvių. Manau, kad kiek įmanoma reikia patiems susimokėti.. bet.. toms paprastoms kuklioms vestuvėms vistiek reikia 10 000 - 15 000Lt. Žinau, nes draugė teka, o vestuvės labai `skurdžios`, taupios.. ir pati pamačiau, kai ėmiau viską organizuotis. Atrodo tik, o kai susideda visos smulkmenos.. Tai kiek, gal penkis metus taupyti? O kur dar kiti poreikiai.. būstas, kasdienybė, galų gale vaikų poreikiai.. sunku. O jeigu žmonės dar ir nuomojasi kažkur, tai kaip tuo labiau jiems susitaupyti bent jau per 1-2 metus? Ne visiems ir reikia būti skolingiems. Mano tėvų tai lyg dovana ta dalis, jeigu jau jie nori padėti, iš anų taip pat niekas neprašė, bet kai laido gerklę su nesamonėmis, tai irgi..

QUOTE(jovita25 @ 2012 03 08, 14:42)

Nu blyn, niekas jų neprievartavo. Mes niekada nei vienų nei vienu žodžiu neprašėm. Mano tėvai patys prisidėjo neprašyti, mes iš pradžių spardėmės, kad neimsim, bet vėliau pamatėm, kad labai pravers, nes patiems sunku ir tą centą prie cento dedant.. jo tėvų neprašėm ir kas kad neduoda.. bet kai atsiprašau ima skaičiuoti kitų pinigus, menkinti, žeminti, pati neprisidėjus, tai atsiprašau.. čia ir iškyla problema, jeigu negalvoja, ką šneka ir būtinai turi pasireikšti savo durnu protu. o būtent ji ir diskutuoja kas kiek davė. tai gerai, jeigu gal jums viskas buvo paklota po kojomis, kad užsidirbote mirksiukas.gif apskritai pažiūrėjus į draugų ratą.. nu ką. žmonės butus nuomojasi, mokesčius moka, maistą perka, dar neretai ir paskolas ima būstui.. ir ką? kiek laiko turėtų taupyti vestuvėms? dešimt metų?

QUOTE(V&P @ 2012 03 08, 14:59)
Man labai gaila, kad jusu tevai taip negyne, ir vis tiek turedavot vaziuoti pas ta ziauruji seneli, o mama, as iki siol ant jos pykciau, kaip suprast pasipykdavo ir praeidavo? As pati busiu mama, bet niekam niekad, nepriklausomai ar tai tetis ar tai mama neleisiu daryt tokiu nesamoniu.
Jei mano uosviene blogai veikia mano vaikus, kodel as juos turiu pas ja leisti. Na bet kai turesit vaiku, ir po savaitgalio pas mociute, jie namie elgsis taip pat kaip pas ja, gal tada ir prasides pokyciai. O tokiu vyru as nesuprasiu, jei jo mama yra jo seima, tai kas jus jam? Prasalaite? Dabar jo seima esat jus, ir busimi vaikai, stai kur seima. Visiskai nesuvokiamas poziuris.

tau gaila, kad neapgyne? o ar zinai? kaip ziuriu visos cia forumuose pasakei sakini ir visazines patampa, viska pacios nusprendzia, sugalvoja ax.gif gyne, uzstojo, ir ne tik tevai, mociute ir kiti dedes/tetos.. bet snekate kaip jauna moteriske.. nejaugi nezinote, kad zmones paprastai nesikeicia? tai va, taip nesikeite senelis, kokiais budais kaip visi begintu. kitas dalykas as nesakiau kokiu budu jis manes nekente ir tai rode, nenoriu butent cia leistis i asmeniskumus. o kodel vaziuodavau? nu kam iskart kaltinti kazka lyg mane ten butu tempe per prievarta? manes nieks neversdavo, vaziuodavau pati, nes nepaisant manes nekenciancio senelio, turejau mociute, kuria be proto mylejau ir labai dziaugiuosi, kad per ji nepraradau tokiu graziu santykiu su ja.galejau nevaziuoti, bet buciau praradus ir mociute. o mama.. nu ka. nu kiek pjausiesi. ar nustosi bendrauti, atsisakysi savo tevu? vistiek lieka tevu vaiku rysys.. nepaisant to, kokie truputi itempti tai santykiai patampa..
---
taip, jo seima dabar as. taciau ana jo seima isliko. tai ka, jeigu jau istekejote, tai dabar jums vyras nr.1? jie tiesiog vienodai pasiskirsto, 1 vieta po maziau, bet uzima visi, tiek patys tevai, tiek tavp dabartine seima - zmona/vyras, vaikai.. o tevu tai nereikia nukarsinti? tevams nereikia buti dekingiems uz meile, auklejima, isauginima, rupesti? istekejau, tai viskas, tu man antra? va cia tai nesveikas poziuris, istekejau ir atsiskyriau nuo savo seimos, su kuria vistik uzaugau? vyras tave bet kada palikti gali, o tevu niekada nepakeisi. o as jam dar nevisada ir linkusi rodyti ir sakyti ta savo diskomforta, pasakau ir leptelnu tada, kai paciai kantrybe truksta, o siaip tiesiog pati vengiu konfliktu, ir pati nenoriu nervuotis su tusciom kalbom, nes jos nepakeisi, kaip ir kiekvienas zmogus nepasikeicia. todel velgi taip pareiksti, kad jam nerupi mano diskomfortas blink.gif ai, nu kaip visada visaziniu skyrelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsakau del vestuviu po 10 metu... priklausomai nuo to kokiu vestuviu noresite... jei jums svarbi ne pakazucha pries draugus ir gimines, tai pasidarysite mazyte svente sau, kad ir kuklia vakariene restorane ir povestuvine Palangoje... bet jei gyvenate ne pagal savo galimybes ir nusprendziate kelti baliu tai nekeista kad esamo biudzeto neuztenka... zodziu kazkaip uzkliuvo jusu pasisakymai ir skaiciavimai... kadangi tema ne apie tai, neisiplesiu...
Kas liecia izeidinejimus ju tikrai neturetu buti, bet cia ne jusu beda, o vyro , kad nepastovi uz savo busima seima... o paiimdami pinigus vestuvems dar karta irodysite, kad nesate subrende pastoveti uz seima.... nes mokejimas savarankiskai gyventi ir parodo jusu branda.

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 08, 19:55)
bet vėliau pamatėm, kad labai pravers, nes patiems sunku ir tą centą prie cento dedant.. jo tėvų neprašėm ir kas kad neduoda.. bet kai atsiprašau ima skaičiuoti kitų pinigus, menkinti, žeminti, pati neprisidėjus, tai atsiprašau.. čia ir iškyla problema, jeigu negalvoja, ką šneka ir būtinai turi pasireikšti savo durnu protu. o būtent ji ir diskutuoja kas kiek davė. tai gerai, jeigu gal jums viskas buvo paklota po kojomis, kad užsidirbote  mirksiukas.gif  ?
---
taip, jo seima dabar as. taciau ana jo seima isliko. tai ka, jeigu jau istekejote, tai dabar jums vyras nr.1? jie tiesiog vienodai pasiskirsto, 1 vieta po maziau, bet uzima visi, tiek patys tevai, tiek tavp dabartine seima - zmona/vyras, vaikai.. o tevu tai nereikia nukarsinti? tevams nereikia buti dekingiems uz meile, auklejima, isauginima, rupesti? istekejau, tai viskas, tu man antra? va cia tai nesveikas poziuris, istekejau ir atsiskyriau nuo savo seimos, su kuria vistik uzaugau? vyras tave bet kada palikti gali, o tevu niekada nepakeisi. o as jam dar nevisada ir linkusi rodyti ir sakyti ta savo diskomforta, pasakau ir leptelnu tada, kai paciai kantrybe truksta, o siaip tiesiog pati vengiu konfliktu, ir pati nenoriu nervuotis su tusciom kalbom, nes jos nepakeisi, kaip ir kiekvienas zmogus nepasikeicia. todel velgi taip pareiksti, kad jam nerupi mano diskomfortas  blink.gif  ai, nu kaip visada visaziniu skyrelis  lotuliukas.gif

Jus taip varot ant tos moters, kad yra ziauru, o po to kalbat apie kazkokia padeka, galai niekaip nesueina! Manau nieko nei viena seima nepraras, toks toki pazino ir tiek. Taip man vyras yra numeris vienas, mano vaikas yra numeris vienas, nes tai mano pati svarbiausia seima, tai mano seima, mano tevai turi savo seima, seneliai turi savo, mano vaikai tures savo, tai normalu.
Su tokiu poziuriu ( vyras gali bet kada palikti ) jums reiketu apie vestuves dar ilgai galvot. Kokie vaikai jei kalbat apie tai, kad vestuvems reiktu 10 metu taupyt, kad sunku, kad neiseina? As net uosviene pradedu suprast, matyt, mato, kad nesubrende, saves neissilaikot normaliai, vestuvem negalit sutaupyt, bustu nera, darbai ir nelabai, kaip supratau is to ka rasot, o cia kuria seima jaunimas ir dar sakojasi prie to pacio. Nu juokinga klausytis. Siaip as ir esu jauna, manau gal net amzius panasus, ir tuokiuosi as geguze, bet visai kitas poziuris, visai kitas gyvenimas, visai kitoks vyras, tai manau esminis dalykas.

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 08, 20:55)
bet.. toms paprastoms kuklioms vestuvėms vistiek reikia 10 000 - 15 000Lt.

Čia bus ne visai į temą, bet negaliu susilaikyti neparašius. Tikrai kuklioms vestuvėms tiek daug nereikia. Bent jau mūsų vestuvės kainavo apie 7tūkst.,tikrai ne daugiau (na max 7,5). Ir tikrai nepavadinčiau jų kukliomis (buvo su muzikantais, svečių +/-50, tik tiek kad vienos dienos ir žinoma ne Vilniuje). Reikia tik laabai gerai pasukti galvą ir sutaupyt tikrai daug galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 03 09, 00:09)
Jus taip varot ant tos moters, kad yra ziauru, o po to kalbat apie kazkokia padeka, galai niekaip nesueina! Manau nieko nei viena seima nepraras, toks toki pazino ir tiek. Taip man vyras yra numeris vienas, mano vaikas yra numeris vienas, nes tai mano pati svarbiausia seima, tai mano seima, mano tevai turi savo seima, seneliai turi savo, mano vaikai tures savo, tai normalu.
Su tokiu poziuriu ( vyras gali bet kada palikti ) jums reiketu apie vestuves dar ilgai galvot. Kokie vaikai jei kalbat apie tai, kad vestuvems reiktu 10 metu taupyt, kad sunku, kad neiseina? As net uosviene pradedu suprast, matyt, mato, kad nesubrende, saves neissilaikot normaliai, vestuvem negalit sutaupyt, bustu nera, darbai ir nelabai, kaip supratau is to ka rasot, o cia kuria seima jaunimas ir dar sakojasi prie to pacio. Nu juokinga klausytis. Siaip as ir esu jauna, manau gal net amzius panasus, ir tuokiuosi as geguze, bet visai kitas poziuris, visai kitas gyvenimas, visai kitoks vyras, tai manau esminis dalykas.

Lygiai taip pat galvoju todel buvo net slykstu skaityti...

As isivaizduoju kaip malonu klausytis kai atsisedusi perpus jaunesne mergina, desto kaip kas padejo ir t.t mano mamai tarkim visada buvo skaudu kad negalejo prisideti, bet as sakydavau mama viskas ok!!! mes suauge uzsidirbsime ir t.t.t neisiplesiu nes jus surasete mano mintis ka tiksliai norejau pasakyti.. va kaip negalima nieko teisti gerai neisigilinus...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 08, 20:13)

Oi oi oi.. kokie mes visaziniai. Beto Jums sakai viena, o jus toliau savo varote. Niekas is jos pinigu ir nesiruosia imti ar ji duos, ar neduos. Ir niekas jos neprievartauja duoti ir nesmerkia uz tai, kad neduoda, kol neima laidyti neturedama gedos savos gerkles ir skaiciuoti svetimus pinigus. O kad mano tevai prisidejo nematau cia kazkokios ne brandos, daug kam kelia isvis visas, pagal tradicijas isvis nuotakos tevai turi kelti jei jau taip. Ir esame tiesiog labai dekingi. O prie ko 10 metu? Prie to, kad gal senai zenyjotes, jeigu kainu nezinote.. imant net pacius artimiausius gimines, draugus kiek zmoniu susidaro, o kad mes pagal galimybes keliame ir siaip gyvename susispaude siuo metu tai bukite rami, as ne anytos tipo. gerai, jei gal milijonieriu vyra gavote ar tai buvo pries daug daug laiko.. o kaip kazin susitaupyti tuos varganus bent jau kazkieno minetus pinigus ir pvz busimai seimai, kurie abu izdirba po koki 1000Lt, nuomojasi buta ir dar nori susitaupyti paskolai ar bustui, a? g.gif cia tik siaip pavyzdys, bet deja daznas, tai jiems irgi geda ir nebrandus, kad is tevu pagalba paima? labai gaila, kad pas jumis branda ateina kartu su pinigais.

Zinote, as vyrui nepuolu skustis del kiekvieno jos zodzio, o jeigu kada ir papasakoju, tai jis ta pastato i vieta, bet zmogaus nepakeisi, sita visi zino, vistiek viskas kartosis.

QUOTE(V&P @ 2012 03 08, 22:09)
Taip man vyras yra numeris vienas, mano vaikas yra numeris vienas, nes tai mano pati svarbiausia seima, tai mano seima, mano tevai turi savo seima, seneliai turi savo, mano vaikai tures savo, tai normalu.

O tai ne su savo tevais uzaugote? Ne jie jums buvo svarbiausia nr 1 seima iki vyro sutikimo? su jais uzaugote, subrendote, o dabar sast jus man antri? gal dar ir likimo valiai beveik paliksite senatveje? na juk vyrui nr 1 reikes paduoti silta kotleta ir kojines isskalbti, o jie palauks?

man jusu labai gaila, jeigu visdar isivaizduojate, kad tikrai tikrai ilgai ir laimingai gyvensite. nebutinai vyras paliks, pati paliksit, susipyksit, skirsites.. poros ir po 20 metu skiriasi, todel kad daug kas pasikeicia ir tikrai negarantuociau uz nei viena seima i ateity kad va ta tai 100% kartu gyvens. snekate pati kaip kazkokia jaunikle, isimylejau, akys dideles, uzpakalis dega, jis dabar man nr. 1 ir bus su manim iki gyvenimo galo. irnesakyk.gif

O klausykit is kur jus tokia visazine? g.gif viska dabar teigiate, kad jus ir anyta kazka matote, o va pro sali saudote g.gif subrende, uosviene labai dziaugiasi vestuvemis, issilaikome ir dar plius taupomes ne tik vestuvems, gyvename atskirai, busta turime, darbai yra, ir prie ju neprikibsi del kazkokiu priezasciu.. hm g.gif as sakojuosi g.gif nu matote man nusisvilpti, kad ji neduoda tu pinigu, bet sakotis ima ji. koks cia sakojimasis, jeigu ji matai skaiciuoja net mano tevu pinigus (apskritai pragyvenimo), juos menkina, menkina musu kuklias vestuves ir dar diriguoja, kad mano tevai turetu ciut ne visas vestuves iskelti. tai cia sakojimasis, ir ji cia teisi ir gerai daro ane? g.gif o klausykit jum senatve, bet su regejimu viskas gerai? jeigu nesuprantate, kad uosviene paciomis vestuvemis dziaugesi, mane ten tipo ar ne tipo myli, bet diriguoja finansus kas kiek turi duoti ir kad vestuves per pigios? g.gif kartais ne ji cia nori issokti auksciau bambos, pasirodyti pries draugus ir dar kitu saskaita, nors mes to neisgalime ir jai neitinkame? g.gif

QUOTE(pasisiutus @ 2012 03 09, 00:25)
Čia bus ne visai į temą, bet negaliu susilaikyti neparašius. Tikrai kuklioms vestuvėms tiek daug nereikia. Bent jau mūsų vestuvės kainavo apie 7tūkst.,tikrai ne daugiau (na max 7,5). Ir tikrai nepavadinčiau jų kukliomis (buvo su muzikantais, svečių +/-50, tik tiek kad vienos dienos ir žinoma ne Vilniuje). Reikia tik laabai gerai pasukti galvą ir sutaupyt tikrai daug galima smile.gif

Drauge teka, dabar, viska zinau nuo A iki Z. Tikrai labai taupo ir kukliai stengiasi, bet vien vadinamas plotas kainuoja daugiau uz jusu ivardinta suma, nors per pazistamus gavo laaaabai didele nuolaida ax.gif mes islosime ant to, kad vestuves ne vasara, kainos iskart mazesnes, ar apsimoka gyvenant kazkur mieste, visiems vaziuoti kazkur i kazkoki kaimuka nezinau, turbut tas pats gaunasi, bet ir tai..
dar viskas ne iki galo surasta, bet jau virsijame jusu pasakyta suma, nors viskas ieskoma pigiausio, kukliausio, paprasciausio ir kaikas net gauta su labai didelemis nuolaidomis.. ax.gif

QUOTE(jovita25 @ 2012 03 09, 08:27)
Lygiai taip pat galvoju todel buvo net slykstu skaityti...

As isivaizduoju kaip malonu klausytis kai atsisedusi perpus jaunesne mergina, desto kaip kas padejo ir t.t mano mamai tarkim visada buvo skaudu kad negalejo prisideti, bet as sakydavau mama viskas ok!!! mes suauge uzsidirbsime ir t.t.t neisiplesiu nes jus surasete mano mintis ka tiksliai norejau pasakyti.. va kaip negalima nieko teisti gerai neisigilinus...

butent, jus ryskiai nesigilinate... forumos pazibos, nesigilina, viska zino ir tada prasideda.. jos niekas neprase prisideti. ji pati pradejo duosiu/neduosiu ir tikrai be gailescio ir be skausmo, kad negali.. tiesiog eilinis kasdieninis verkslenimas, kad iseiti i ta tema kaip as neturiu pinigu, sia gaidele girdime ir taip kiekviena karta, nepriklausomai nuo temos.. turbut neskaitete kazkur praeitoje temoje, jog jie tokie zmones.. kad uzdirba labai daug, o vistiek verkia, kad nieko neturi, ir bando gyventi ne pagal galimybes. tai gal reikejo pasigilinti i tai? Jeigu jai nei ten skaudu, nei ten gaila, nei ten neturi, bet reikia pavaidinti auka ir vargse? Kazkodel teisybe praleidziate? As jai matai draskau akis ir aiskinu kas kiek turi? apgailetina doh.gif ka cia kalbeti su zmogumi jei jis net neskaito.. siaip paskaitykite, ji cia aiskino kas kiek turi prisideti mirksiukas.gif o as jai vienu sakiniu, labai saltai ir be "kiek kas turi prisideti" tik apgyniau save ir savo tevus, kad jie jau ir taip daug padejo.
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 03 08, 12:00)
doh.gif o Jus nebijot jos girtos i savo namus isileisti?

Nebijau policija iškviesti ar su keptuve užvošti nepabijočiau,jei ji šoktu ant manęs, o dažniausiai ji ateina kai MB buna namie,tada aš tik pažiurėjus pro akute kviečiu jį ir stengiuosi nesikišti.

Merginos baikit smerkti buurbuulis,juk kiekviena mūsų esame skirtingos,mes nežinome visų smulkmenų,o kaltinti kiekvienas galim kaip sakoma "nisudi i nesudimim budeš".
Atsakyti