Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 09, 11:26)
Oi oi oi.. kokie mes visaziniai. Beto Jums sakai viena, o jus toliau savo varote. Niekas is jos pinigu ir nesiruosia imti ar ji duos, ar neduos. Ir niekas jos neprievartauja duoti ir nesmerkia uz tai, kad neduoda, kol neima laidyti neturedama gedos savos gerkles ir skaiciuoti svetimus pinigus. O kad mano tevai prisidejo nematau cia kazkokios ne brandos, daug kam kelia isvis visas, pagal tradicijas isvis nuotakos tevai turi kelti jei jau taip. Ir esame tiesiog labai dekingi. O prie ko 10 metu? Prie to, kad gal senai zenyjotes, jeigu kainu nezinote.. imant net pacius artimiausius gimines, draugus kiek zmoniu susidaro, o kad mes pagal galimybes keliame ir siaip gyvename susispaude siuo metu tai bukite rami, as ne anytos tipo. gerai, jei gal milijonieriu vyra gavote ar tai buvo pries daug daug laiko.. o kaip kazin susitaupyti tuos varganus bent jau kazkieno minetus pinigus ir pvz busimai seimai, kurie abu izdirba po koki 1000Lt, nuomojasi buta ir dar nori susitaupyti paskolai ar bustui, a?  g.gif  cia tik siaip pavyzdys, bet deja daznas, tai jiems irgi geda ir nebrandus, kad is tevu pagalba paima? labai gaila, kad pas jumis branda ateina kartu su pinigais.

Zinote, as vyrui nepuolu skustis del kiekvieno jos zodzio, o jeigu kada ir papasakoju, tai jis ta pastato i vieta, bet zmogaus nepakeisi, sita visi zino, vistiek viskas kartosis.
O tai ne su savo tevais uzaugote? Ne jie jums buvo svarbiausia nr 1 seima iki vyro sutikimo? su jais uzaugote, subrendote, o dabar sast jus man antri? gal dar ir likimo valiai beveik paliksite senatveje? na juk vyrui nr 1 reikes paduoti silta kotleta ir kojines isskalbti, o jie palauks?

man jusu labai gaila, jeigu visdar isivaizduojate, kad tikrai tikrai ilgai ir laimingai gyvensite. nebutinai vyras paliks, pati paliksit, susipyksit, skirsites.. poros ir po 20 metu skiriasi, todel kad daug kas pasikeicia ir tikrai negarantuociau uz nei viena seima i ateity kad va ta tai 100% kartu gyvens. snekate pati kaip kazkokia jaunikle, isimylejau, akys dideles, uzpakalis dega, jis dabar man nr. 1 ir bus su manim iki gyvenimo galo. irnesakyk.gif

O klausykit is kur jus tokia visazine?  g.gif  viska dabar teigiate, kad jus ir anyta kazka matote, o va pro sali saudote  g.gif  subrende, uosviene labai dziaugiasi vestuvemis, issilaikome ir dar plius taupomes ne tik vestuvems, gyvename atskirai, busta turime, darbai yra, ir prie ju neprikibsi del kazkokiu priezasciu.. hm  g.gif  as sakojuosi  g.gif  nu matote man nusisvilpti, kad ji neduoda tu pinigu, bet sakotis ima ji. koks cia sakojimasis, jeigu ji matai skaiciuoja net mano tevu pinigus (apskritai pragyvenimo), juos menkina, menkina musu kuklias vestuves ir dar diriguoja, kad mano tevai turetu ciut ne visas vestuves iskelti. tai cia sakojimasis, ir ji cia teisi ir gerai daro ane?  g.gif  o klausykit jum senatve, bet su regejimu viskas gerai? jeigu nesuprantate, kad uosviene paciomis vestuvemis dziaugesi, mane ten tipo ar ne tipo myli, bet diriguoja finansus kas kiek turi duoti ir kad vestuves per pigios?  g.gif  kartais ne ji cia nori issokti auksciau bambos, pasirodyti pries draugus ir dar kitu saskaita, nors mes to neisgalime ir jai neitinkame?  g.gif
Drauge teka, dabar, viska zinau nuo A iki Z. Tikrai labai taupo ir kukliai stengiasi, bet vien vadinamas plotas kainuoja daugiau uz jusu ivardinta suma, nors per pazistamus gavo laaaabai didele nuolaida  ax.gif  mes islosime ant to, kad vestuves ne vasara, kainos iskart mazesnes, ar apsimoka gyvenant kazkur mieste, visiems vaziuoti kazkur i kazkoki kaimuka nezinau, turbut tas pats gaunasi, bet ir tai..
dar viskas ne iki galo surasta, bet jau virsijame jusu pasakyta suma, nors viskas ieskoma pigiausio, kukliausio, paprasciausio ir kaikas net gauta su labai didelemis nuolaidomis..  ax.gif
butent, jus ryskiai nesigilinate... forumos pazibos, nesigilina, viska zino ir tada prasideda.. jos niekas neprase prisideti. ji pati pradejo duosiu/neduosiu ir tikrai be gailescio ir be skausmo, kad negali.. tiesiog eilinis kasdieninis verkslenimas, kad iseiti i ta tema kaip as neturiu pinigu, sia gaidele girdime ir taip kiekviena karta, nepriklausomai nuo temos.. turbut neskaitete kazkur praeitoje temoje, jog jie tokie zmones.. kad uzdirba labai daug, o vistiek verkia, kad nieko neturi, ir bando gyventi ne pagal galimybes. tai gal reikejo pasigilinti i tai? Jeigu jai nei ten skaudu, nei ten gaila, nei ten neturi, bet reikia pavaidinti auka ir vargse? Kazkodel teisybe praleidziate? As jai matai draskau akis ir aiskinu kas kiek turi? apgailetina  doh.gif  ka cia kalbeti su zmogumi jei jis net neskaito.. siaip paskaitykite, ji cia aiskino kas kiek turi prisideti  mirksiukas.gif  o as jai vienu sakiniu, labai saltai ir be "kiek kas turi prisideti" tik apgyniau save ir savo tevus, kad jie jau ir taip daug padejo.

Skaiciau mieloji visus tavo pasisakymus... deja kiek matau pati esate umaus budo cool.gif

Atsakyti
[quote=Aimaimoko_Yume,2012 03 09, 10:07]
Nebijau policija iškviesti ar su keptuve užvošti nepabijočiau,jei ji šoktu ant manęs, o dažniausiai ji ateina kai MB buna namie,tada aš tik pažiurėjus pro akute kviečiu jį ir stengiuosi nesikišti.

Geriau policija kviest,nes man tai keptuves butu gaila blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 09 kovo 2012 - 13:40
QUOTE(gurmans @ 2012 03 09, 13:27)

Geriau policija kviest,nes man tai keptuves butu gaila blush2.gif

Jei atvirai,tai policija nelabai noriai kišasi į šeimyninius barnius,o keptuvė greitas ir patikimas būdas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 08, 19:55)

Ar kai rasot postus, suvokiat, kad ne tik nikas, kuriam skirtas postas skaito, ka parasot, bet ir visi? Jei suvokiat, tai jums pries siunciant reikia perskaityti, ka rasot, nes man bandot aiskint apie kazkokios seimos principus, o jovitai pilat pamazgas ant uosvienes, ka gi jus cia apibudinat? g.gif

Siulyciau duoti pasiskaityti ka rasot, savo vyrui, idomu suzinoti ar su visom pozicijom jis sutinka, manau busit labai nustebinta jo reakcijos. O del dgancio uzpakalio, tai butu deges pries 3 metus, pacioje pradzioje, dabar tai apgalvotas ir apsvarstytas sprendimas, musu vedybos, uz musu pinigus, isivaizduojat? Ir net nereikejo 10 metu taupyt, ir vyras ne milijonierius lotuliukas.gif juokingai skamba, kai jaunas zmogus niekur neina, mato 1000 lt ir yra tuo patenkintas, skundziasi kazkokiais dalykais, jus kaip vaikus zadat augint? Susimastot?

O siaip, del to, kad neturite tinkamo seimos modelio, yra kalti jusu tevai, ne jus. Del to ir dabar jus tenkina tai kas vyksta, del to ir pati elgiates sitaip. Neisivaizduoju situacijos normalioje seimoje, kai mano tetis nemegsta mano antros puses, nors ne jam su ja gyventi, ir to pasekoje pradeda nemegti mano vaiko, o as mama i tai nereaguoju tinkamai nes gi cia mano tetis, o tai vaikas man kas? blink.gif Kazkas maziau svarbaus? Kokia gi jus motina busit su tokiu poziuriu? Jums dar labai anksti galvot apie seima. Ir duokit pasiskaityt ( kartojuosi ) tai ka rasot, savo busimam vyrui, manau jis dar jusu nepazysta, nes mintis apie skirybas, jau kuriat dabar, geriau jau pries, nei po 20 metu, kaip rasot.

Sekmes jums gyvenime, nes tikrai jos prireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&P: 09 kovo 2012 - 19:51
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 09, 10:26)
Drauge teka, dabar, viska zinau nuo A iki Z. Tikrai labai taupo ir kukliai stengiasi, bet vien vadinamas plotas kainuoja daugiau uz jusu ivardinta suma, nors per pazistamus gavo laaaabai didele nuolaida  ax.gif  mes islosime ant to, kad vestuves ne vasara, kainos iskart mazesnes, ar apsimoka gyvenant kazkur mieste, visiems vaziuoti kazkur i kazkoki kaimuka nezinau, turbut tas pats gaunasi, bet ir tai..
dar viskas ne iki galo surasta, bet jau virsijame jusu pasakyta suma, nors viskas ieskoma pigiausio, kukliausio, paprasciausio ir kaikas net gauta su labai didelemis nuolaidomis..  ax.gif

Na aš irgi tekėjau ne tiap jau seniai - praėjusią vasarą, tad viskas dar labai šviežia. bet tikrai pritariu kad kaina priklauso nuo miesto. Vilniuj kiek žinau žmogui kainuoja nuo 100 LT. Ten kur mes darėme - kainavo 45 Lt/žm (alkoholis, saldumynai - savo) Ir tai ko gero geriau paieškojus būtumėm pigiau suradę. O jei jau nuomoji sodybą kokią (nes kitaip neįsivaizduoju kokio "ploto" tokia kaina gali būti), tia jau tikra inebėra kuklios vestuvės, bent jau mano požiūriu. Kuklios yra tada, kai tuokiamasi tik su liudininkais, ir po ceremonijos papietaujama kokiama restorane/kavinukėje su pačiais artimiausiais žmonėmis (tėvais, seneliais, broliais). Tetos, dėdės, draugai, - visgi jau pamažu darosi nebe kuklu. Bet pabrėžiu, kad čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif Vat dar kur galima tikrai stipriai sutaupyti - daugelį dalykų darytis pačiam (turiu omeny pakvietimus, papuošimus ir pan.). Jei norit parašykit až, galiu pateikt visą ataskaitą biggrin.gif kiek kas kainavo panašiai, nes čia jau off topic gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Na baikit jus ant buurbuulio varyti 000189.gif pasiskaitet vos keleta fraziu ir lojat kaip tik mokat smile.gif As irgi tapciau umaus budo, jei mane visos pulti pradetu & buciau priversta ginti savo pozicija, kuria geriausiai zinau tik as. Mano anyta turbut apie mane irgi pasakytu, kad as umaus ir visokio kitokio budo, bet as apie ja dar ne tokiu epitetu pririnkciau! Nera vieno teisingo gyvenimo modelio. Teisinga yra nesikishti i kitu gyvenimus. Tik tiek. O priimti tai, ka duoda/dovanoja tevai, manau, yra normalu, absoliuciai negedinga ir tai niekaip nesisieja su branda ar nebranda! Jei turi, gali ir nori, jauti pasitenkinima, galedamas duoti ir padeti savo vaikui. As toki modeli maciau, toki taikyciau ir savo seimoje, todel ir man labai butu keista, kai loja, kad negali, neturi is ko, nors tikrai gali, bet tiesiog nenori ir dar ant kitu loja, nes zmogus yra savimyla! Nekalbu apie atvejus, kai gyvenama is paskutiniuju litu.
V&P, nebukit tokia kategoriska ir nesijauskit tokia patyrusia anksciau visko wink.gif Tas Jusu ivardijamas tinkamo seimos modelio zinojimas ir tikrumas del ateities turi shansu bet kada sugriuti. Nuo to neapsaugota nei Jus, nei visi like wink.gif Nera tos vienos tiesos, nes viskas - musu pastangos, darbas, noras ir sekme.
Sutinku tik su pasisakymais apie ishlaidas vestuvems: sutilpti galima ir i 5 000 Lt (rubai, masina, vakariene restorane 15ai zmoniu). Dar tiek kainavo kelione, bet tai ir butent tokia jau ne butinybe. Viskas vyko Vilniuje pries 2 m. Bet cia vel reiktu pasakyti: kiekvieno valia! Turi litu-daro, neturi/nenori-pasispaudzia. wink.gif
Atsakyti
kaip visada netoleruojama kitokia nuomone... cia kaip supratau dabar visos turime guosti...

as pritariu kad ne visos tos uosvienes auksines, tik kad pamastymai paneles labai jau ne seimyniski..
kaip bebutu nezadu dalyvauti jusu turguje, nes normalia diskusija kokia ir yra forumo paskirtis cia net nekvepia...

duoti paskaityti savo vyrams? nejuokaukit moterys... normalus vyrai dirba, o ne forumus skaitineja, kad paskui nereiketu teveliu prasyti kad vestuves keltu mirksiukas.gif namus irenginetu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 03 10, 01:05)

V&P, nebukit tokia kategoriska ir nesijauskit tokia patyrusia anksciau visko wink.gif Tas Jusu ivardijamas tinkamo seimos modelio zinojimas ir tikrumas del ateities turi shansu bet kada sugriuti. Nuo to neapsaugota nei Jus, nei visi like wink.gif Nera tos vienos tiesos, nes viskas - musu pastangos, darbas, noras ir sekme.

Butent, visiskai pritariu, kad niekas nuo to neapsaugotas, ir jei mano seimos modelis manes netenkintu as ji keisciau ir tiek ( nesitaikyciau prie to kas manes netenkina, kodel tureciau, gyvenu 1 karta, ir ta turiu nugyventi nelaiminga ? ). Bet pradeti gyvenima nusistacius, kad zmogus su kuriuo ruosies nugyventi savo gyvenima, ar vaikai busimi/esami yra ne svarbiausia? Cia as kazko tiesiog nesuprantu. Savo mintis mes labai gerai programuojam, nezinau, ar esat mama, bet labai abejociau, kad bet kokiu atveju pateisintumete savo tecio nemeile savo antrai pusei ( aisku, pas jus situacija gan idomi, jei butu be anytos bedos ) ir tuo labiau savo vaikui? Na jei taip, tai kaip ir sakiau, reiskia kitas zmogus, kitas gyvenimas, bet nei viena mama nepasakys, manau, kad nu ka, cia gi tetis, ka dabar su juo gincytis..

O del puolimo, cia visai ne puolimas, ir ne piniguose esme, pati mergina pirma pradejo kalbeti apie kazkokius trukumus, visi gi esam jauni, pasisakom, nes zinom kaip patys ka darom. Bet jei skaitet visus ne tik mano, bet ir merginos postus, tai jum tai buvo normalu? ( Cia tik retorinis klausimas ), kai kalbama apie seima, jos normas, apie tai, kad anukai keliaus pas uosviene ( cia tarsi ir nusirami, kad viskas ne taip blogai ), o kitam poste jau pilamos pamazgos, nu ar cia normalu? ''Mano vaikai tikrai vaziuos pas savo mociute, nesvarbu, kad ji durno proto, visur besikisanti, skaiciuojanti mano tevu pinigus, nors pati nei lasu prie vestuviu neprisidejusi, be galo mane nervinanti, bet kadangi vyras kantrus, tai ir as turiu tokia buti..'' Ar cia normalu? Manau nelabai. Gi tie zodziai niekur nedings, apie tai ( faktas ) yra diskutuojama ir su draugemis, pasakojama bent jau mamai, jei ne abiems tevams, iki vaiku tie zodziai ir kazkada nueina. Na tiesiog as to nesuprantu, ir labai dziaugiuos, kad nesuprantu mirksiukas.gif

Viena, kai uosviene yra beda, ir abu partnerei tai supranta, ir moteris nera viena, bet kai vienam viskas tinka, kitam netinka niekas, sis klausimas niekaip nesprendziamas, nes tai tevai, tai kokia cia pradzia, o faktas, dar tik pradzia, kiek dar metu laukia priesakyje su astrejancia situacija. Cia kaip ir su bet kokia beda, kol jos nesprendi, tol ji auga ir dideja.
Atsakyti

duoti paskaityti savo vyrams? nejuokaukit moterys... normalus vyrai dirba, o ne forumus skaitineja, kad paskui nereiketu teveliu prasyti kad vestuves keltu mirksiukas.gif namus irenginetu ir t.t.
[/quote]

:blink:Vestuviu "kelimas",remontu darymas ir tt. mano manymu nera tik "normaliu-dirbanciu"vyru atsakomybe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 03 09, 10:07)
Nebijau policija iškviesti ar su keptuve užvošti nepabijočiau,jei ji šoktu ant manęs, o dažniausiai ji ateina kai MB buna namie,tada aš tik pažiurėjus pro akute kviečiu jį ir stengiuosi nesikišti.

Keptuvė tikrai geriau už policiją.. policija juk tik pažiūri, pasako `baik` ir išvažiuoa, o va keptuvė užtikrintas ginklas hihihi.gif

QUOTE(V&P @ 2012 03 09, 19:51)

Patikėkit, vyro nuomonę apie viską žinau, visgi šnekamės žinokit apie viską ir visaip .
Cha, minčių apie skyrybas aš nekuriu. Aš tiesiog Jums sakau, kad neaišku kas, kaip ir kada gali atsitikti.. o Jums patarčiau pagaliau atsipeikėti ir suprasti, kad jei jau ištekėjote, tai nereiškia, kad iki grabo lentos turėsite vyrą ir idealią šeimą lotuliukas.gif gyvenimas, kintantis dalykas, aš nekuriu ir negalvoju apie jokias skyrybas, tik žinau, kad laikas parodys ir niekada nežinai, net kas laukia rytoj. Ir nebūtina paliks, išduos.. gal pati jūs išduosit, paliksit, nustosit mylėti, nebesusišnekėsit, pasikeisit ar užklups kokia kita nelaimė tongue.gif gaila, kad dažniausiai taip ir atsitinka toms, kurios sakė "man taip niekada nebus"
---
Ir ką, vėl užsikabinot už 1000Lt? Ar pasakiau, kad tai mūsų situacija, mūsų atlyginimai? Prajuokinote biggrin.gif Jūs teigiate, kad čia labai lengva susitaupyti ir iš tėvų priimti gėda. Tai apsisukite, kaip susitaupyti tokioms šeimoms, kurios uždirba mažai, bet nori ne tik vestuvių, o ir būsto, kitų svarbių gyvenime dalykų, a? Jeigu jūs taupėte tik vestuvėms, tik gal Jums ir buvo lengva. Aš nesiskundžiu, mes taupėmės ne tik vestuvėms, ir susitaupėte, o priėmimas.. mhh, nematau nieko gėdingo, esame dėkingi už tokią dovaną, tėvai taip pat dėl to jaučiasi gerai ir be jokių priekaištų, kad dabar visą gyvenimą turite keliais šliaužioti už tai.. Vaikai? Užtektų ir Jiems, tik taupymo tikslai kaikurie paiskeistų į kitokius, kad ateity galėtum tą vaiką ne tik užauginti, bet ir į mokslus bent jau išleisti, padėti stogą virš galvos įsigyti, o ne apkrauti paskolomis. Bet pasak Jūsų, tai Jiems turėtų būti gėda? Absurdas. Kaip Jūs pati žadate padėti gyvenime vaikams? Gyvenkite kaip norite, kur norite..? Imkite paskolas ir mokėkite iki gyvenimo galo daugiau nieko neturėdami, o gal netyčia kažkam atsitikus ir būkite išmesti į gatvę?
Žinokit, man tikrai juokinga skaityti.. nes Jūs įsivaizduojate, kad čia tėvai pinigais apipylė.. ar Jūsų žodynas toks siauras, kad žodį `padėjo dėl remonto`, reiškia, kad tėvai supirko baldus, tapetus? lotuliukas.gif apskritai mano tėvai yra tie žmonės, kurie mums padeda, palaiko, o jo tėvai net jeigu abu rankas susilaužytume lemputės įsukt neatvažiuotų, nors ir šokinėja ar pavalgei, ar apsirengei.. nereikia susiaurinti visko iki to, kad davė XLt pinigų sumą viskam..
---
Vėl duodat biggrin.gif tai dabar mano mama turėjo gal skirtis su vyru, todėl, kad būtent jos tėtis (šiuo atveju bjaurusis uošvis) jo nemėgo? Ji taip pat turėjo atsisakyti ir savo mamos? Nes neturėjo važiuoti pas tėtį ir tuo pačiu pas mamą? Jeigu ji būtų kreipus dėmesį, kad tėtis jo nemėgsta, tai tikrai nebūtų gyvenusi toliau su tėčiu ir nebūtų buvę tarp jos ir tėčio visų pykčių dėl manęs, dėl tėčio, dėl jos naujos šeimos.. kažkokia Jūs gal nenormali? Nesuprantu, Jum pasakaei vieną, o Jūs varot kažką, kad čia mama taip ar anaip darė, nieko nedarė ir iškreiptas šeimos modelis.. atsiprašau, bet modelis labai neiškreiptas, ir ji gynė, kovojo, bet žinot.. jeigu dabar dėl to, kad jis nemėgo jos vyro išsižadėti savo tėčio, kuris ją augino, auklėjo, kurio dėka ji išvis yra.. va pas jus tai iškreiptas šeimos modelis. Jeigu jūsų mamai dabar nepatiktų jūsų vyras, tai spjautumėt ir senatvėj net neaplankytumėt, nepalaidotumėt.. žiauru.. va čia tai iškreiptas modelis, jeigu pamirštate kieno dėka jūs čia išvis atsiradote, užaugote ir nepaisant vyro vistiek buvo užauginta, buvot ir likot mylima..ir kas vistiek liko jūsų šeima.. taip, ji galėjo važiuoti viena, bet važiuodavo visi savo noru dėl svarbesnių priežasčių, nei kažkoks vienas piktas senis..

QUOTE(VGA @ 2012 03 10, 01:05)
As toki modeli maciau, toki taikyciau ir savo seimoje, todel ir man labai butu keista, kai loja, kad negali, neturi is ko, nors tikrai gali, bet tiesiog nenori ir dar ant kitu loja, nes zmogus yra savimyla! Nekalbu apie atvejus, kai gyvenama is paskutiniuju litu.

Viską patvirtina tai, kad geriausia supranta tas, kuris pats susidūrė drinks_cheers.gif o kitos, ateina, loja.. svarbiausia, net pasakytus žodžius iškraipo..
Maniškė anyta manęs net ir nepavadintų ūmaus būdo, nes aš tyngiu su ja prasidėti.. jeigu ir išvesta iš kantrybės atsikertu, tai vienu trumpu ir šaltu sakiniu, nes nenoriu prieš ją šakotis ir kurstyti kažkokios nesantaikos..
O si jusu sakini galetu paskaityti tos lojikes, nes jis teisus.. pati anyta loja ant kitu, nors neprisideda pati, bet gali.. tai nereiskia, kad ji TURI prisideti, tai tik reiskia, kad nereikia loti kiek kas turi duoti ir uz kiek vestuves kas kelti. O jos zodis "vargsai".. ? zmones uzdirba maziau, bet visko turi, o ji uzdirba milijonus ir nieko neturi, pati vaidina vargse.. nesuprantu zmoniu logikos, visus vadinti "vargsais" ir menkinti, bet paciai vaidinti "varguole" tai jau lyg ir gerai, patinka g.gif veiksmais vaidina milijonierius, o zodziais vargsus, nesuprasi biggrin.gif

QUOTE(jovita25 @ 2012 03 10, 11:07)
duoti paskaityti savo vyrams? nejuokaukit moterys... normalus vyrai dirba, o ne forumus skaitineja, kad paskui nereiketu teveliu prasyti kad vestuves keltu  mirksiukas.gif namus irenginetu ir t.t.

Taip, taip.. dar viena biggrin.gif dirba jis, dirbu as.. ir ka? jus galvojate, kad mes teveliu visko prasem? biggrin.gif kaip lengva sakyti nieko nezinant ir nepazistant.. net is mano tevu as purciausi kiekvieno cento ir daikto. bet ne tiek del seimos modelio, kiek del charakterio, kad norejau tik as pati? bet vat butent supranti, kad pats vienas viso pasaulio neapsik*i. namus irenge? biggrin.gif galiu drasiai sakyti, kad taip - irenge, bet nedave tam nei vieno Lt, nors ju pagalba ir deka, viskas kainavo daug maziau biggrin.gif o jus isvis isivaizduojate kas yra artimuju meile, pagalba, parama? nes visur viska isivaizduojate tik didelemis pinigu sumomis.. ar uz tai, kad prisidejo labai daug prie remonto, tai irgi turetu buti geda? nesmagu? nebrandu? lyg pasiemei, priemei pagalba ir vsio.. viskas. ar pati tevams atgal nepadedate kartais kazkuo labai, labai? tevai lygiai taip pat galetu pasakyti kiek mes jiems padejome ir prisidejome.. bet zodziuose prisidejo prie remonto nebutina matyti pinigus.. net prie zodzio bustas nebutina izvelgti kazkokiu tukstancio litu sumu.. viskas daug paprasciau ir gaila, bet ne taip, kaip jus isisvaizduojate ir pacios sugalvojote, tik beda, kad butent del tokiu visaziniu as nesiruosiu gilintis butent kaip ir kiek padejo, nes man nereikia, kad ir toliau su zememis sudirbinetu nieko nezinodamos ax.gif

QUOTE(V&P @ 2012 03 10, 11:33)
Butent, visiskai pritariu, kad niekas nuo to neapsaugotas, ir jei mano seimos modelis manes netenkintu as ji keisciau ir tiek ( nesitaikyciau prie to kas manes netenkina, kodel tureciau, gyvenu 1 karta, ir ta turiu nugyventi nelaiminga ? ). Bet pradeti gyvenima nusistacius, kad zmogus su kuriuo ruosies nugyventi savo gyvenima, ar vaikai busimi/esami yra ne svarbiausia? Cia as kazko tiesiog nesuprantu. Savo mintis mes labai gerai programuojam, nezinau, ar esat mama, bet labai abejociau, kad bet kokiu atveju pateisintumete savo tecio nemeile savo antrai pusei ( aisku, pas jus situacija gan idomi, jei butu be anytos bedos ) ir tuo labiau savo vaikui? Na jei taip, tai kaip ir sakiau, reiskia kitas zmogus, kitas gyvenimas, bet nei viena mama nepasakys, manau, kad nu ka, cia gi tetis, ka dabar su juo gincytis..

Palaukit, as taip pasakiau, kad mama sake "kas cia tokio, nesigincysiu, jis juk tetis"? lotuliukas.gif jus beviltiska.. ka diskutuoti su zmogumi, kuris isikando savo isisgalvota tiesa? ir viska isverte i kita puse, priimtina pagal savo prota..
ai keistumet? tai taip, jeigu jusu seimai nepatiktu jusu nauja seima, tai jus atsisakytumet mamos ir tecio, supratau. tikrai labai "normalus" seimos modelis. as velgi nesakiau, kad man mano likusi seima yra svarbesne uz mano nauja seima, as jums sakau (kaip matyt visiskai blondinei), kad tos abi seimos man yra lygiavertes mirksiukas.gif kodel as turiu atsisakyti ir nustumti i antra plana tai, kuo as buvau, su kuo as uzuaugau, kas mane pagimde, visa gyvenima mylejo, rupinosi ir t.t.? jos ir negali niekas nustumti i antra vieta, jos turi dalintis ta pirma vieta.. man tikrai labai gaila jusu tokio iskreipto mastymo, kad vyras jau cia viskas, daugiau nieko nebera ir viskas pranyko.
---
"vyras kantrus, todel ir as turiu buti kantri". ne. netiesa, tai vyro seima, todel jis ne tik gali, bet ir turi su jais bendrauti, tuo paciu ir jo anukai. tai bus ju seneliai, kodel turiu uz anukus spresti as? gal anyta jiems bus labai gera, kodel turiu drausti jiems ten vaziuoti, vien todel, kad as nemegstu anytos ir priciudu ir pati vengiu vaziuoti? kodel turiu atimti is vaiku senelius? kodel? ar normali motina atima is vaiku senelius? jeigu jie bus blogi anukams (nors nemanau), tai jie patys nenores ten vaziuoti, taip tada matysim tai ir as ir vyras ir kazka darysim. bet jei ji anukus myles, kodel man tai drausti? kodel savo nesutarimus butina perduoti ir net skiepyti vaikams, kad tavo mociute tokia ir anokia? siaip tarp pazystamu ir draugu, seimos ta tema apie anyta mazai bet senai aptarta. as ir pati nebenoriu apie tai sneketi. pilna dalyku teigiamu, apie kuriuos galiu sneketis, kuo maziau galvoji, tuo paciai geriau. bet noreciau pabrezti, kad vaikai ne tokie durni. nesvarbu kas ka besneketu ar isvis nesneketu apie ta mociute, paprastai jie patys pamato kokia ji yra istikruju .as ir nesiruosiu, jiems pirsti tos nuomones, tegul patys pamato ir atsirenka. gal pries juos ji bus lygiai tokia pati kokia buvo vyrui "tu geriausias, viska ka tu padarai yra geriausia, apsirenk, pavalgyk, neik, nedaryk, atvaziuok", tai puiku, anuku akyse tada ji tokia ir bus, nors nemanau, kad neislys jos net nuosavu vaiku pastebimi minusai .
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 11, 11:53)

As tai bet kokiu atveju patarciau jums nusiramint, nes tokia jauna, o tiek nervu, ne i gera lotuliukas.gif o siaip ir likau prie tos nuomones, kad nelabai kuo skiriates nuo anytos, tai gi nei viena seima nepatirs nuostoliu, atitikot kirvis kota ir tiek, dziaugsmingo jums gyvenimo. Beja, visi palinkejimai gryzta bumerangu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 03 11, 13:44)
As tai bet kokiu atveju patarciau jums nusiramint, nes tokia jauna, o tiek nervu, ne i gera  lotuliukas.gif o siaip ir likau prie tos nuomones, kad nelabai kuo skiriates nuo anytos, tai gi nei viena seima nepatirs nuostoliu, atitikot kirvis kota ir tiek, dziaugsmingo jums gyvenimo. Beja, visi palinkejimai gryzta bumerangu  tongue.gif

O kur radote bloga palinkejima skirta Jums? mirksiukas.gif tegul, tik Jums tokiai nieko neatsitinka, bet teigti, kad "man sito jau nebus ir apsizenyjau iki gyvenimo galo, ir tobula seima turiu" sakyciau nera protinga, kai nei Jus, nei as nezinome kas bus rytoj ar tuo labiau po 20 metu mirksiukas.gif teisingai VGA sako, kai kazkokios "visazines" drabstosi purvais, tai ir gini save, savo seima mirksiukas.gif nes nieko nezinote, viska pati susigalvojote ir pradejote mirksiukas.gif nezinau apie koki jus ten kirvi ar kota, bet siaip mano vyras nuo savo seimos laaaabai skiriasi, tai vel prasovete? biggrin.gif

O cia apskritai. Anyta mane megsta, myli (ar bent jau taip visiems rodo, sneka), menkinti visus finansiskai ji taip pat turi toki kaip bruoza.. nes yra ten kazkoks noras pasipuikuot, neveltui turbut pinigais bando atsipirkti dvasines spragas unsure.gif bet ji nemoka paleisti vaiko, nesupranta, kad jis uzaugo.. ir tai ne tik, skambinejimai ir kitas elgesys.. tai apskritai. Ji nelabai supranta, kaip jos sunus gali myleti dar kazka be jos.. Atsimenu ji visada, nuo seniau, jau imdavo `lipdavo jam i sazine` su visokiais `kaip daznai tu pas ja vaziuoji, kaip tu ja rupiniesi, kaip tu apie ja graziai sneki, kaip LABAI tu ja myli..` ir visada su gaidele `manes tu taip nemyli..`.. jeigu man gimtadieniui nupirkdavo dovana, kad ir 10Lt brangesne negu jai, tai ji visada `o jai tai brangesne dovana nupirkai, o ja tai labiau myli, o jai tai ta ana..`, vel su tuo paciu `tu manes taip nemyli, dabar tu myli ja labiau`.. ar neturetu motina dziaugtis, kad jos vaikas uzaugo mylintis vyras? Kad myli savo nauja seima, zmona, savo vaiku motina? Juk jos tai nepamirso, bet ji vistiek negali susitaikyti, kad atsirado dar kazkas.. todel nesistebiu is kur tos ir isterijos, kai isvaziuodavo pas mane vos vienai nakciai, o ka jau kalbeti apie visa kraustymasi.. juk jis turetu iki savo pensijos gyventi po jos sijonu, myleti ir aukstinti tik ja viena? O kur dar kiti dalykai.. pas mus finansai bendri, nerenkame cekiuku, kas ir kiek, uz ka sumokejo.. bet matyt tektu pradeti ir jai pateikti, nes jeigu net jis grizdamas nuperka batono ir pieno, tai ji jau vel pradeda savo `tu jai viska perki..`, lyg jis pats to batono nevalgytu.. jos manymu jis turetu uz savo alga nusipirkti sau antrus naujus batus, penkiolikta nauja (ir svarbiausia brangu megztini), iseiti kazkur papramogauti, kur ta pramoga butinai kainuotu puse algos, tai taip iseina as turiu uzdirbti MUMS, o jis SAU? pasak jos..
Atsakyti