QUOTE(xerotsx @ 2008 02 19, 15:39)
pas mane irgi

QUOTE(xerotsx @ 2008 02 19, 12:39)
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 20, 19:31)
Oi as jums pavydziu tikrai pavydziu kad turite labai nuostabias anytas,,,,,as tik pagalvoju apie savaja ir norisi staugti is tos neapykantos kuria as jauciu savo nekenciamai anytelei

Kaip man yra sunku jus turbut net nesuprasite kaip yra man sunku

Man ji kiekviena karta vis ka nors pasako kad tik igelti ir t.t,bet as jai jau viskas nenusileidziu ir niekada nenusileisiu daugiau lai ji man negadins gyvenimo,,,,,,
Ir dabar sedejau su drauge ji varte mano vestuvini albuma,o as verkiau tikrai verkiau nes ten ta grazuole su savo slykscia sypsena i visus kadrus norejo patekti oi jei buciau zinojusi anksciau

Jau tokios tos musu anytos mano tai is vis trenkta----ja alkoholis isvis prazude-pragere savo visa mastysena,oruma ir is vis dabar ji alkoholike
Man tai tai tas pats ka ji darys toliau gers nusigers tik lai nekabina nei manes nei mano sunaus nes as jai akis iskabinsiu sitai durnei,nepykite kad taip rasau bet kad su jajau nebeimanoma tad ir su vyru nusprendeme nuvaziuoti i svecius kai blaibžvi bus ir padeti taska atsisveikinti visam,,,,,

QUOTE(soffi @ 2008 02 29, 18:46)

nu virsune, kad dar nurodines kokia spalva plaukus dazyti......
o tai tu jai pasakyk, ne tau su manimi gyventi, o tavo sunui, jam tinka, ir mums viskas puiku!

mano brangiojo mamyte tai bande jo broli vestuviu isvakarese atkalbeti nuo sutuoktuviu

pasveikinkit mane, ateinu i puikia seima

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 03, 17:25)
Jau tokios tos musu anytos mano tai is vis trenkta----ja alkoholis isvis prazude-pragere savo visa mastysena,oruma ir is vis dabar ji alkoholike
Man tai tai tas pats ka ji darys toliau gers nusigers tik lai nekabina nei manes nei mano sunaus nes as jai akis iskabinsiu sitai durnei,nepykite kad taip rasau bet kad su jajau nebeimanoma tad ir su vyru nusprendeme nuvaziuoti i svecius kai blaibžvi bus ir padeti taska atsisveikinti visam,,,,,

o tau neatsibodo vis ta pati per ta pati rasyt?

QUOTE(ihana @ 2008 03 03, 21:19)
kartais isrekus miliona kartu nepalengveje...pasaulio laiko atrodo mazai... nes tau trenke ten kur tu yra tavo achilo kulnas... reikia ilgo laiko... pamirsti, tiksliau susitaikyti ir paleisti mintis...
man po keliu 'bajeriu' tos mintys sukosi apie 2 menesius... o cia tik siaip po keliu svarbiu valandu... o zmogui pyle drukas ir mesla ilgiau nei kelias valandas ar kelis kartus tai sunku.... bo jis giliai dusioje uzgautas....
p.s. vaivorykste nesupyk

QUOTE(Zuzuss @ 2008 03 03, 22:46)
kartais isrekus miliona kartu nepalengveje...pasaulio laiko atrodo mazai... nes tau trenke ten kur tu yra tavo achilo kulnas... reikia ilgo laiko... pamirsti, tiksliau susitaikyti ir paleisti mintis...
man po keliu 'bajeriu' tos mintys sukosi apie 2 menesius... o cia tik siaip po keliu svarbiu valandu... o zmogui pyle drukas ir mesla ilgiau nei kelias valandas ar kelis kartus tai sunku.... bo jis giliai dusioje uzgautas....
p.s. vaivorykste nesupyk
bet tiesiog... 
p.s. vaivorykste nesupyk

Ner del ko pykti

Linkiu visoms sutarti su anytoms ir nesipykti,,,,,,,,

Papildyta:
QUOTE(ihana @ 2008 03 03, 18:19)
O tu neskaityk jei tau nepatinka

Sveikos, merginos,
Pykdamos ant ant savo anytų, mošų ir t.t., atiduodate joms dalį savo energijos. Jos pasikrauna iš jūsų pykčio. Jūs energijos netenkate, jos ją gauna. Kuo labiau pyksite, tuo labiau jos stengsis Jus erzinti. Ir blogiau bus tik Jums.
Jei netikėtai prapliumpa lietus, pykčiu ar neapykanta jo nesustabdysi - paprasčiau pasiimti skėtį
Yra labai geras posakis, kuriuo stengiuosi vadovautis "Jei negali pakeisti situacijos, pakeisk požiūrį i ją".
Sėkmės Jums visoms
Pykdamos ant ant savo anytų, mošų ir t.t., atiduodate joms dalį savo energijos. Jos pasikrauna iš jūsų pykčio. Jūs energijos netenkate, jos ją gauna. Kuo labiau pyksite, tuo labiau jos stengsis Jus erzinti. Ir blogiau bus tik Jums.
Jei netikėtai prapliumpa lietus, pykčiu ar neapykanta jo nesustabdysi - paprasčiau pasiimti skėtį

Yra labai geras posakis, kuriuo stengiuosi vadovautis "Jei negali pakeisti situacijos, pakeisk požiūrį i ją".
Sėkmės Jums visoms

Is dalies tiesa
is dalies viskas priklauso nuo ne vieno zmogaus.... ir tai yra faktas

Mane būsimoji anytėlė netiesiogiai labai prajuokino. Prasideda kišimasis kur nereikia ir savo įsitikinimų brukimas, o jau taip tikėjausi, kad bus supratinga moteris. MB vakar buvo jos pasveikint su kovo 8-a, tai pasirodo kišo jam kažkokią knygą panosėn skaityt, toj knygoj išskaičius ir pabraukius, kaip blogai yra tuoktis mūsų pasirinktą mėnesį ir ypač pasirinktą dieną. Šiandien pas MB tėtį važiavom į darbą su reikalais, tai paaiškėjo, kad toji buvo užsukus jau anksčiau ir savo buvusiam vyreliui smegenis gerai praplovė. Jis vos tik mums pasirodžius ėmė iškart irgi zyzti, kad kardinaliai keistume datą. Patarė pirma į povestuvinę kelionę važiuot (jau visi suvokia, kad aš vykstu į renginį ir kelionė nekeičiamai priderinta), o grįžus susituokt.
Papildyta:
Beje, būsima anytėlė nepasveikino manęs su gimtadieniu. Kaip patariat sveikint ją? Kiek žinau, ji tos progos visai nesureikšmina. Kaip ir aš, man būtų užtekę, jei per MB būtų netiesiogiai perdavusi, kad sveikina. O kai visai ignoravo, tai kažkaip užkliuvo, kai po kurio laiko susigaudžiau

Papildyta:
Beje, būsima anytėlė nepasveikino manęs su gimtadieniu. Kaip patariat sveikint ją? Kiek žinau, ji tos progos visai nesureikšmina. Kaip ir aš, man būtų užtekę, jei per MB būtų netiesiogiai perdavusi, kad sveikina. O kai visai ignoravo, tai kažkaip užkliuvo, kai po kurio laiko susigaudžiau