Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

kad ir kaip gaila bet excel failiukyje nenumatyta kudikio vaiko islaidu.... aisq is bedos galima ir siaip susisukti, bet iskirti tikrai butu gerai..... o siaip tai labai neblogai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(herkuss @ 2009 03 24, 22:15)
kad ir kaip gaila bet excel failiukyje nenumatyta kudikio vaiko islaidu.... aisq is bedos galima ir siaip susisukti, bet iskirti tikrai butu gerai..... o siaip tai labai neblogai...  4u.gif

As tai ta ekseliuka pasipildziau (nebuvo tam tikru maisto produktu, mobiliojo tel islaidu ir kt.) ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(herkuss @ 2009 03 24, 22:15)
kad ir kaip gaila bet excel failiukyje nenumatyta kudikio vaiko islaidu.... aisq is bedos galima ir siaip susisukti, bet iskirti tikrai butu gerai..... o siaip tai labai neblogai...  4u.gif

Tai vat kai vaikų dar neturiu ir už mobilų nemoku lotuliukas.gif Bet juk kiekviena gali pasipildyti pagal poreikius smile.gif Insert tik ir viskas wink.gif
Atsakyti
Gal galeciau ir as paprasyt kad atsiutumet programele islaidu skaiciavimo didelis aciu isanksto zaltys565@inbox.lt
Atsakyti
Vakar radau "butas" programike jau 2008 metu ir pakankamai paprasta ir nemookama... siaip kol kas panaidosiu ir pasiziuresiu kaip kas ir uz ka..
Jau daba galiu pasakyti kad reikia daryti papildymus kategorijose (ir tai jau privalumas kad galima daryti papildymus) nes nera tokiu paprastu dalyku kaip duonos gaminiai ir gerimai... Kol kas tai mazi trukumai nes galima daryti papildymus...
Siulau ismeginti Butas 3.1.1 2008

sekmes
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2009 03 24, 21:49)
Gal galeciau ir as paprasyt kad atsiutumet programele islaidu skaiciavimo didelis aciu isanksto zaltys565@inbox.lt

http://www.failai.lt...lentele.xls.htm
Atsakyti
as pabandziau http://www.balansas.lt/ kol nieko.dar tik antras menuo vedu.aisku yra sokiu tokiu trukumu.bet kaip pradedanciai tai tinka. ax.gif
Atsakyti
gal ir man kas atsiustu buta akip tuos pinigus taupyt doh.gif ax.gif renatak0507@gmail.com
aciu l.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 27 kovo 2009 - 19:41
Isbandziau keleta programeliu (Butas, NB200, Mano bankas). Visos jos savotiskai geros, bet turi trukuma kuris man yra gana aktualus. Visos jos yra tik su viena valiuta, kadangi as gyvenu ne Lietuvoje, bet pakankamai daznai grizineju, tai man sunku fiksuoti islaidas vien litais ir versti pagal kursa.

Nusprendziau pasidaryti savo lentele excel'yje. Mano seseriai taip pat patiko si ideja, todel pradine versija (su viena valiuta) padariau jai. Stengiausi paimti kazka gero is kiekvienos programos kuriomis bandziau naudotis. Gal kam patiks ir bus naudinga smile.gif

http://www.failai.lt/c2j8t33h0w4u/Namu_buhalterija.xls.htm

Bandziau ja padaryti kuo paprastesne naudojimuisi, bet su daugiau galimybiu. Kad matytusi ne tik kiek ir kur pinigu yra isleista, bet ir kiek siuo metu yra pinigu vienoje ar kitoje saskaitoje smile.gif

Butu idomu suzinoti kitu nuomone apie sia lentele ir sulaukti kokiu nors komentaru ar pastebejimu, galvertetu kur nors ja pataisyti...
Atsakyti
QUOTE(MuntasAs @ 2009 04 28, 14:25)
Butu idomu suzinoti kitu nuomone apie sia lentele ir sulaukti kokiu nors komentaru ar pastebejimu, galvertetu kur nors ja pataisyti...

Ačiū labai 4u.gif
Niekada nevedžiau jokios buhalterijos, bet atėjus sunkmečiui ax.gif sumasčiau, ieškojau po internetą, bet paskaičius atsiliepimus, net neatsisiunčiau nei vienos iš tų programų, o va šitas variantas man atrodo labai super thumbup.gif
Ryt naujas mėnesis kaip tik prasideda, pabandysiu vesti, pažiūrėsiu kas gausis, jei bus kas neaišku, tai jau tikėkitės, kad kankinsiu su klausimais mirksiukas.gif
Atsakyti

Parsisiunčiau - pirmas įspūdis labai geras. Bandysiu vieną mėnesį pažaist su šita lentele. Kol kas mano buhalterija popierinė, bet reikia modernėt ax.gif
Atsakyti

http://www.failai.lt/c2j8t33h0w4u/Namu_buhalterija.xls.htm

Bandziau ja padaryti kuo paprastesne naudojimuisi, bet su daugiau galimybiu. Kad matytusi ne tik kiek ir kur pinigu yra isleista, bet ir kiek siuo metu yra pinigu vienoje ar kitoje saskaitoje smile.gif

Šiaip labai fainas failiukas thumbup.gif dėl to, kad suvedant duomenis, iškart be papildomų pastangų pateikiami grafikiukai thumbup.gif dar didžiulis pliusas yra tai, kad yra skiltys atidėtiems bei taupomiems pinigėlaims thumbup.gif Tik keblokas pasirode detalusis puslapis, kur reikia vesti viska i viena ilgą ilgą sąrašą, pasirenkant grupes (viskas butu nieko, kai reikia pasirinkti dideliu pirkiniu grupes), bet kai reikia n kartų per mėnesį tokiu būdu suvesti atskirų maisto produktų grupes, tada tai doh.gif (n kartu atskirai ivedineti vaisiu, darzoviu, saldumynu, mesos ir kt. grupes) na, bet geriau pagalvojus, neįmanoma taip padaryti, kad būtų ir lengva, ir paprasta, ir daug pastangų nereikalautų, ir funkcionalu..
matyti, jog tikrai daug laiko praleista prie šio projekto, taigi jo kūrėjui - 4u.gif
Atsakyti