Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

Mano nuomone,vaikai turi kvepeti savo,vaikisku kvapu,o ne kvepalais.Kvepalus savo vaikams pirkciau ne anksciau 15 metu.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 04, 01:35)
Mano nuomone,vaikai turi kvepeti savo,vaikisku kvapu,o ne kvepalais.Kvepalus savo vaikams pirkciau ne anksciau 15 metu.

O as visai nieko pries kvapus vaikams ax.gif Anksciau kazkaip nesusimastydavau, bet kai 4 metu pipiras pradejo zyzti, kad jam zut but reikia kvepalu, pamaniau kodel gi ne rolleyes.gif (mat aklai kopijuoja teti, kuris kvepalus visada naudoja cool.gif ) Taigi, kvepinasi vaikiskais kvepaliukais (snoopy, ar pan vadinasi - dezutes nebeturim, suniuko formos buteliukas). O mazoji (1,5m) Kaledu proga irgi gavo kvepaliukus - Bon Bons Milk Shake.
Tik manau reikia atkreipti demesi koks kvapas vaikui tinkamas - juk zavu, kai mazyle kvepia pieniska karamele ar vanile, tuo tarpu sunkus, seksualus kvapas butu nesusipratimas doh.gif Ir nematau prasmes vaikui pirkt geru, vardiniu kvepalu - bent tol, kol ismoks pats normaliai jais naudotis, nes kitaip visas buteliukas Dior gali buti supurkstas ant vargso katinelio kailiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
nezinau nematau nieko blogo kai vaikai pasikvepina ar yra pakvepinti....kremai vaikiski juk irgi kvepia...sampunai irgi kvepia.....tai ir kvepalu yra uoginio skonio ir tt.......

kvepalai nors isgaruoja.....pakvepini ir kvapas po kiek isnyksta...nera baisiau kaip metuku laiko mergaites ausis bado.... doh.gif ir auskariuku privaro.... doh.gif
o cia tik viso labo kvepalai...

ne pirma karta esu isgirdusi komplimenta kad vaikas skaniai kvepia,.kvepia kaip bernuzelis.... biggrin.gif arba kaip tikras vyras...
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 04, 02:02)
nezinau nematau nieko blogo kai vaikai pasikvepina ar yra pakvepinti....kremai vaikiski juk irgi kvepia...sampunai irgi kvepia.....tai ir kvepalu yra uoginio skonio ir tt.......

kvepalai nors isgaruoja.....pakvepini ir kvapas po kiek  isnyksta...nera baisiau kaip metuku laiko mergaites ausis bado.... doh.gif ir auskariuku privaro.... doh.gif
o cia tik viso labo kvepalai...

ne pirma karta esu isgirdusi komplimenta kad vaikas skaniai kvepia,.kvepia kaip bernuzelis.... biggrin.gif arba kaip tikras vyras...

thumbup.gif drinks_cheers.gif Tikrai nieko blogo, svarbu kad tas kvapas butu tinkamas vaikuo, svelnus, gaivus, ar saldus... wub.gif
Atsakyti
Mano beveik 5-mete kvepalu dar nenaudoja.Tetis jai parveze "Bang on the door" kuno purskikli,kuri ji gana taupiai purskiasi ant rankytes.Mano kvepalus megsta testuoti ir issako savo nenugincijama nuomone smile.gif Turiu dvi paaugles dukterecias,tai pernai per kaledas joms pirkau Y.Rocher kvepalus,o siemet 12-mete gavo B.Spears"Curious" maza buteliuka,o 16-mete Guerlain"Champs Elysees".Tiesiog noriu ugdyti ju skoni,nes jos gyvena nedideliame mieste kur dauguma aplinkiniu kvepinasi milziniskais kiekiais kvepalu,randamu turguje arba geriausiu atveju,Avono kataloge.
Atsakyti
Vaikui nuo metukų perku kvepalus. Pradėjom nuo "Bon bons" serijos, paskui turėjo tokius gaivius citrusinės arbatos kvapo, o dabar nupirkau iš Disney Mikės Pūkuotuko kvepalus. Prašė Kalėdų senio lėktuvo ir kvepalų, bet kvepalus tik dabar radau unsure.gif .
Atsakyti
pagalvojau, kad savo dukrytei tikrai padovanosiu kada nors kvepaliukus. tas kada nors bus tada, kai lb jau ims dometis maniskiais, ir nores jais pasinaudoti. bet nemanau, kad vaikui reikalinga kolekcija kvepaliuku rolleyes.gif
skoni reikia ugdyti, pritariu mamytem. bet nematau prasmes, kam reikia, kad vaikas kvepintusi eidamas pvz i darzeli kaip cia kazkas rase unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažoji mėgsta kvepaliukus bet per vien diena visa ta buteliuka išnaudoja tai sienas ar šuniuka reikia jai pakvepinti doh.gif O viresnė dukra turi paprastus kvepaliukus ir labai juos taupo tik kelis kartus per savaite panaudoja.Manau nieko tokio jei vaikas turės kvepalus ir mokės juos su saiku naudoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulytea: 04 sausio 2008 - 14:52
mano vaikas spongebob filmuko fanas......reikes kvepalus nupirkti.... smile.gif

user posted image

spyderman kvepaliukas

user posted image

burberry kvapalai vaikams..'

user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 03, 23:15)
unsure.gif nu jooo... idomu, kas jo reikalas bus, kai jam kokiu 16 bus  lotuliukas.gif
mazu maziausiai "idomiai" nuskambejo man sis postas  rolleyes.gif

Kai mamos raso,kad nuo metuku kvepinasi,tai nieko tokio,taip?O sesiu metu berniukas,kad pasikvepina,tai jau baisus dalykas?Bus jam 16 metu,kvepinsis ar ne,tai irgibus tik jo pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 01 04, 19:52)
Kai mamos raso,kad nuo metuku kvepinasi,tai nieko tokio,taip?O sesiu metu berniukas,kad pasikvepina,tai jau baisus dalykas?Bus jam 16 metu,kvepinsis ar ne,tai irgibus tik jo pasirinkimas.

Manau kvepinsis thumbup.gif drinks_cheers.gif , jei jam jau tai patinka...
Atsakyti
Tie Bon Bons, tai manau daug kam pirmieji buvo. Aš kramtuškės skonio turėjau, poto Cocacolos biggrin.gif Poto gavau kažkokius nebrangius droginius, tai purškiausi kol visą buteliuką supurškiau:dar dabar kvapui tam nostalgiją jaučiu.
Poto pradėjo kvepalai iš anglijos brangesni plaukt, o dabar jau kvepinuosi normaliais originalais smile.gif
Atsakyti