Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

Merginos, o ar musu vaikysteje (sovietmety) kartais nebuvo kokiu kvepalu su Karlsonu? biggrin.gif Kazkas smezuoja mano prisiminimuose, bet niekaip negaliu atsiminti konkreciai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 14 vasario 2008 - 17:41
Noreciau, kad mano mazyle kaip galima ilgiau kvepetu kokiu nors vaikisku sampunu ir kokia nors braskiniu (nebutinai) duso kremu ax.gif
Atsakyti
Kažkada, kažkada prieš dešimt metų dirbau mokykloj ir turėjau penktoką, kuris kasdien ateidavo pakvėpintas. Taip neįkyriai, bet labai išsiskirdavo iš kitų padaužų. Kai paklausiau, kas skatina kvėpintis, sakė - mama. Buvau susižavėjusi tuo vaiku, nes panašiai tuo metu buvau Italijoj ir didelį įspūdį padarė kvepiantys vyrai ( ne natūraliais kvapais, žinoma ). Taigi požiūtis į tą berniuką buvo visai kitoks, nei į kitus. Be to jis ir šiaip tvarkingai atrodydavo. Toks pasitempęs. Dabar savojo sūnaus aš irgi nebijau pakvėpinti per šventes mokykloje vyro kvepalais. Juk mokykloj dažniausiai moteriškas kolektyvas...
Atsakyti
Vakar savo mergužėlei padovanojau Yves Rocher tepamus gervuogių kvapo kvepaliukus smile.gif
Atsakyti
Mano mažoji hihihi.gif (15m.) kvėpinasi:
user posted image

Jau antrą kibirėlį naudoja.
Atsakyti
Mano mažoji (jai 3 metai ) , jei aš leisčiau ir nematyčiau, ką ji daro - tai per dieną išpurkštų mano vidutinio dydžio kolekciją - jai labai patinka - kai aš pasikvėpinu - ji man sako - koki skanus tava kvapalai nail.gif Tai aš jai kartais purkšteliu išeinant iš namų tų pačių kvepalų, kuriuos tą dieną naudoju doh.gif

O didysis - jam 6 metai - tai retkarčiais paprašo tėčio jį papurkšti BŪTINAI vyriškais smile.gif
Atsakyti
mano dukrele 10metu naudoja MISS SIXTY COTY smile.gif
Atsakyti
Mano 11 metu vaikinas kvepinasi Cavalli Just blue doh.gif . Mielai perleido tetis, nes jam nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 04 kovo 2008 - 12:01
QUOTE(dzestina @ 2008 03 03, 21:20)
mano dukrele 10metu naudoja MISS SIXTY COTY  smile.gif

O mano dukrele - Anna Sui Secret Wish (jai beveik 10)
Atsakyti
Manau vaikaims nuo 10-13 labai faini kvepaliukai is "date" serijos 4u.gif
Atsakyti
as irgi rpadejau nuo bon bonsu,veliau YSl tokie maziukuose buteliukuose spalvoti,vleiau naudojaus mamos visais dior ,chaneliais,o dabar man 17 metu tai pati turiu nemazai orginaliu varidniu kvepalu
Atsakyti
Pirmus kvepaliukus dukryte gavo kalėdoms 2.5 metų, labai jų norėjo. Matydama kaip aš kvėpinuosi vis prašydavo ir ją pakvėpinti, todėl nusprendėme, kad ir jai reikia įtaisyti nuosavus. Kvepaliukai Barbie Lolly Pop. Manau, kad tokie kvepaliukai vaikui yra tinkami, nes jie neaštrūs, nedirgina odos ir kvėpavimo takų, todėl nieko blogo, kad ir mažieji kvėpinasi smile.gif .
Atsakyti