Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 01 04, 18:52)
Kai mamos raso,kad nuo metuku kvepinasi,tai nieko tokio,taip?O sesiu metu berniukas,kad pasikvepina,tai jau baisus dalykas?Bus jam 16 metu,kvepinsis ar ne,tai irgibus tik jo pasirinkimas.

apie tuos metinukus tai as geriau isvis patylesiu cool.gif
bet kazkaip tas sesiametis ne bonbonsais tais kvepinasi tai tas ir uzkliuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip gali 1-2 metų vaikas pats kvėpintis ? Gal mamos juos kvėpina, o ne pats vaikas supranta ką daro.
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2008 01 04, 13:55)
Vaikui nuo metukų perku kvepalus. Pradėjom nuo "Bon bons" serijos, paskui turėjo tokius gaivius citrusinės arbatos kvapo, o dabar nupirkau iš Disney Mikės Pūkuotuko kvepalus. Prašė Kalėdų senio lėktuvo ir kvepalų, bet kvepalus tik dabar radau  unsure.gif .

Geriau patylesiu. Siaip nerealiai nuskambejo. biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 04, 19:59)
apie tuos metinukus tai as geriau isvis patylesiu  cool.gif
bet kazkaip tas sesiametis ne bonbonsais tais kvepinasi tai tas ir uzkliuvo  rolleyes.gif

Na jam specialiai neperkam,ima is tetes,o Bombonsai man nera baisiau schmoll.gif
Atsakyti
Vakar visa vakara mano maziuke klausinejo,kas yra "obuoliukas".Niekaip nesupratau koks obuoliukas ja taip sudomino,kol galiausiai issiaiskinom,kad jai rupi N.Ricci kvepalai doh.gif Isgirdo per TV,teko surasti internete kaip atrodo...
Atsakyti
aš savo mažąjam esu nupirkusi iš Zaros kvepalikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 01 05, 15:44)
Bombonsai man nera baisiau schmoll.gif

mano dukriuko pirmieji kvepalai buvo bombonsai, juos gavo 8 - ojo gimtadienio proga. pradžioje kvapas patiko , bet po kiek laiko ją pradėjo pykinti nuo jų unsure.gif dabar ji turi be galo mėgiamus Morgan Love de Toi ir Next Paradise smile.gif
su mažuoju mano vaikinu šiek tiek sudėtingesnė situacija.... noras pasikvėpinti didžiulis , nors jam tik 5 , mylimiausi tėčio davidoff game su kuriais progomis leidžiama pasikvėpinti ir dar turi 3 vyriškas miniatiūras ...
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 01 09, 01:06)
mano dukriuko pirmieji kvepalai buvo bombonsai, juos gavo 8 - ojo  gimtadienio proga. pradžioje kvapas patiko , bet po kiek laiko ją pradėjo pykinti nuo jų  unsure.gif  dabar ji turi be galo mėgiamus Morgan Love de Toi ir Next Paradise  smile.gif
  su mažuoju mano vaikinu šiek tiek sudėtingesnė situacija.... noras pasikvėpinti didžiulis , nors jam tik 5 , mylimiausi tėčio davidoff game su kuriais progomis leidžiama pasikvėpinti ir dar turi 3 vyriškas miniatiūras ...

Kaip tokiems pypliukams tai nemažai bigsmile.gif Bet turint omeny mamytės kolekciją, tai būtų neįtikėtina, jei vaikai nesidomėtų mirksiukas.gif
Beje, Zvaigzdziuke, ačiū už atsakymą senoj "kolekcijų" temoj, bet kadangi aš kaimietė, tai nemokėjau atsakyt naujoj temoj, kartu įdėdama citatą iš senosios... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 09, 08:49)
Kaip tokiems pypliukams tai nemažai bigsmile.gif  Bet turint omeny mamytės kolekciją, tai būtų neįtikėtina, jei vaikai nesidomėtų mirksiukas.gif

Žinok, visaip būna. biggrin.gif mano didelis bernužėlis visai abejingas kvapams.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 09, 08:53)
Žinok, visaip būna.  biggrin.gif  mano didelis bernužėlis visai abejingas kvapams.

Tai aišku, jie skirtingi... Be to, dideli jau daugiau savo interesų turi. Mano vaikai irgi nesidomi, bet ir aš namie nesisklaistau su savo džiaugsmais dėl kvepalų, nieks nesuprastų ir niekam nerūpi; visokioms manijoms (ne tik kvepalų, turiu ir kitų lotuliukas.gif ) yra bendraminčiai, o šeimos nėr ko vest iš proto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 09, 09:49)
Kaip tokiems pypliukams tai nemažai bigsmile.gif  Bet turint omeny mamytės kolekciją, tai būtų neįtikėtina, jei vaikai nesidomėtų mirksiukas.gif

dukriukui jau 12 ne už kalnų ... , taigis pusiau panelė ax.gif skonį jos žinau .jei tik turėtų galimybę visus anna sui ir escadas iš manęs atimtų ...
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 12, 12:30)

ar jums ką nors sako pavadinimas Le Chat Botte - Contes? (išvertus turbūt reiškia "Batuotas katinas - Pasakos").

user posted image

Kvepalai berniukams. smile.gif Koks neįprastas dangtelio ir buteliuko derinys. ax.gif
Atsakyti