Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

Mano sūnus - jam jau 10 metų- tai kiekvieną kart į mokyklą eidamas vis tėčio kvepalų purkšteli...Bet tik nedaug,sako,dar mokytoja paskui užuos blink.gif ...O dukrytė dar maža,tik tuščiais kvepalų buteliukais žaidžia..

Atsakyti
O mes savo kukulį pakvepinam iš Dysney serijos "Tigro" kvepalais (EDT) rolleyes.gif , va tokiais (tamsiai gavosi fotkė):
user posted image
...kvepia kaip saldainiukas... biggrin.gif ir gan ilgai...
Atsakyti
Pusės metų kūdikį? Nemanote, kad kūdikių uoslė per jautri tokiems dalykams?
Atsakyti
Tikrai nematau čia nieko blogo ax.gif , jie labai lengvučiai, o juk ir nepuškiu po daug... šiek tiek ant rūbelių nematau nieko blogo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2008 08 10, 12:39)
Tikrai nematau čia nieko blogo  ax.gif , jie labai lengvučiai, o juk ir nepuškiu po daug... šiek tiek ant rūbelių nematau nieko blogo...  blink.gif

Aisku Jums spresti, kas geriausia Jusu vaikui. As nuo kvepalu atokiai laikiausi iki 5 men, o veliau neiskenciau ir dabar pasikvepinu tik tuomet, kai iseinu i lauka ir zinau, kad busiu lauke maziausiai 2-3val.

Papildyta:
Straipsnis. Gal bus idomu.. ax.gif http://breastcancerf...safe_cosmetics/
Atsakyti
Perskaičiau straipsnelį. Jei tai akmenėlis į mūsų darželį- tai kaip minėjau, pora papurškimų at rūbelių- tai ne tiesiogiai ant kūno. Todėl tame nieko blogo tikrai nėra...
O visi parfumoti losjonai, kremai , kuriuos mini straipsnyje, sutinku kad nėra gerai. Dėl šampūnų kiek suabejočiau unsure.gif , nes prausiant šampūnas neužsilaiko ant kūno kad spėtu rezorbuotis į odą... jis labai greit nuplaunamas juk. Žodž, dėl to tikrai nešmesiu kvepiančio Avent šampūno... lotuliukas.gif , losjonų ir kremų ir šeip nenaudojam, o mažylio kvepaliukus ir toliau naudosim rūbeliams truputį pakvepint tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goshke: 10 rugpjūčio 2008 - 14:17
QUOTE(goshke @ 2008 08 10, 13:17)
Perskaičiau straipsnelį. Jei tai akmenėlis į mūsų darželį- tai kaip minėjau, pora papurškimų at rūbelių- tai ne tiesiogiai ant kūno. Todėl tame nieko blogo tikrai nėra...
O visi parfumoti losjonai, kremai , kuriuos mini straipsnyje, sutinku kad nėra gerai. Dėl šampūnų kiek suabejočiau  unsure.gif , nes prausiant šampūnas neužsilaiko ant kūno kad spėtu rezorbuotis į odą... jis labai greit nuplaunamas juk. Žodž, dėl to tikrai nešmesiu kvepiančio Avent šampūno...  lotuliukas.gif , losjonų ir kremų ir šeip nenaudojam, o mažylio kvepaliukus ir toliau naudosim rūbeliams truputį pakvepint  tongue.gif

Tikrai net minciu akmeneliais metytis neturejau smile.gif

Avent gera kosmetika. Taip pat Sebamed.
Atsakyti
goshke, aš jaudinčiausi tik dėl kūdikio uoslės erzinimo, visgi tokiame amžiuje uoslė jiems yra vienas svarbiausių jutimo organų, ir šiaip nuo ankstyvos kūdikystės orientavimasis pagal pvz mamos kvapą dar neišnykęs. Žodžiu, aš dar ir dabar prie vaiko būdama nesikvėpinu, nebent mažutėlytį lašelį ant riešo. Kažkaip pati jaučiu, kad "nepridera".
Gal čia tik mano kvailystės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 08 10, 22:28)
goshke, aš jaudinčiausi tik dėl kūdikio uoslės erzinimo, visgi tokiame amžiuje uoslė jiems yra vienas svarbiausių jutimo organų, ir šiaip nuo ankstyvos kūdikystės orientavimasis pagal pvz mamos kvapą dar neišnykęs. Žodžiu, aš dar ir dabar prie vaiko būdama nesikvėpinu, nebent mažutėlytį lašelį ant riešo. Kažkaip pati jaučiu, kad "nepridera".

As visiskai sutinku. As kai savo sunu metus maitinau savo pienu tai stengiausi net duso geli rinkti su silpnu kvapu.
Atsakyti
Yra štai tokia "MALIZIA Bon Bons" serija vaikams "Eurokos" ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 11 rugpjūčio 2008 - 01:16
Mano dukryte "privatizavo" is manes Hugo Boss "Femme" doh.gif
Gerai, kad bent nedaug buvo like smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 08 10, 22:28)

Nu nzn, jus turbutu isivaizudojat kad tie vaikiski kvepaliukai turi toki pat stipru kvapa kaip ir tie kurie kuriami suaugusiems... rubeliai isskalbti Ariel ar Tide turi stipresni kvapa nei tas Dysney silpnai parfumuotas vandenelis. O uzuodziami jie tik paemus pypli ant ranku. Ir, beto, nera jis toks jau mazas 7menesiu... jau puse vyro tongue.gif
Atsakyti