QUOTE(Paragintoji @ 2008 04 02, 21:51)
Sveika seniai matyta
Sveika

O matyta aš seniai dėl to, kad pasikeitė mažulio užmigimo procesas - seniau užmigdavo pats, užtekdavo mums iki ėjimo į lovytę visaip kartu pabūti, išsimaudyti, padainuoti ir t.t., o kai jau paguldydavau, tai užtekdavo bučiuko ir galėdavau grįžti į svetainę. Jis ten pats kažkaip gana greitai ir visai tylutėliai užmigdavo. O maždaug prieš pora mėnesių buvom pas urologą, ir berniukas labai išsigando, nors nieko baisaus jam ten nedarė, bet vis tiek... O dar visa tai buvo gana pavakary, ir iki miego nespėjo pamiršti... Nuo to vakaro ir turiu migdyti, iš pradžių priežastis buvo jo stresas, o dabar jau toks naujas įprotis

Tai užtrunka apie 1 val, o kartais ir iki 2-ų, tuo būdu mano laisvas laikas (kuris gali būti tik jam miegant, nes kai nemiega, apie kompiuterį nėra ko net svajoti) beveik visai išvirto į nulį. Na bet viskas gerai, kartais nors paskaityti trumpam užsuku
O smagiausia tai kad atėjo pavasaris, tai tiek duodamės lauke, kad net jam ir sau pavydžiu

Apkulniuojam, apibėgam, apšokuojam tiek paupių-miškų-brūzgynų ir šiaip laukų ir kiemų, kad daugumai suaugusių užtektų iki soties, o mažius tik įžengęs namo ir vėl šneka, kada eis į lauką. Tik vienoj vietoje lauke tai dar žaisti visai nemoka, todėl man visiška mistika atrodo tie vaikai, kur gali kelias valandas pratupėti toje pačioje aikštelėje ar smėlio dėžėje. O maniškis panašu kad rimtai treniruojasi kokiam žygiui aplink pasaulį!