Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie įvaikinimą? 2 dalis

QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 13:01)
As nepateisinu, kaip pasalinis asmuo. Su manimi tai nesusije. Tam yra institucijos, tegu jos sprendzia.
... tavo minciu per atstuma negaliu nuspeti.

Ir aš tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 16, 15:07)
Ir aš tavo  smile.gif

mano minciu nereikia skaityti, nes nera tam pagrindo. mirksiukas.gif
o ka norejai tuom pasakyti? "Na, už tokius dalykus, kuriuos mini..."
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 14:40)
mano minciu nereikia skaityti, nes nera tam pagrindo. mirksiukas.gif
o ka norejai tuom pasakyti? "Na, už tokius dalykus, kuriuos mini..."

Aš neskaitau tavo minčių. Ką norėjau pasakyti - tą ir pasakiau. Kad labai išvelniai išsireiškei apie tokius rimtus nusikaltimus, kaip fizinis vaiko sužalojimas. Mėlynės... Šonkaulių laužymas... Baisu... Tik, kad nepateisini. Taip tu sakei, taip ir aš tai akcentavau. Aš už tokiu dalykus nežinia ką padaryčiau.. Už vaiko sužalojimą... Vaikas negali apsiginti. Skundžiasi moterys, kad jas vyrai muša.. Bet pasirinkti ar būti mušamomis yra jų teisė ir brandumo lygis. O kai mušamas vaikas - jis neturi galimybės pasirinkti. Jį muša, išnaudoja ir.. Aš sakau, kad vaikai yra savo tėvų įkaitai. Tėvai gali gerti, gali elgtis su mažaisiais nežmoniškai - mažieji nepasiskųs. Tai turėjau galvoje. Bet ne tiesiogiai tave.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 16, 18:39)
Kad labai išvelniai išsireiškei apie tokius rimtus nusikaltimus, kaip fizinis vaiko sužalojimas. Mėlynės... Šonkaulių laužymas... Baisu... Tik, kad nepateisini. Taip tu sakei, taip ir aš tai akcentavau. Aš už tokiu dalykus nežinia ką padaryčiau.. Už vaiko sužalojimą... Vaikas negali apsiginti. Skundžiasi moterys, kad jas vyrai muša.. Bet pasirinkti ar būti mušamomis yra jų teisė ir brandumo lygis. O kai mušamas vaikas - jis neturi galimybės pasirinkti. Jį muša, išnaudoja ir.. Aš sakau, kad vaikai yra savo tėvų įkaitai. Tėvai gali gerti, gali elgtis su mažaisiais nežmoniškai - mažieji nepasiskųs. Tai turėjau galvoje. Bet ne tiesiogiai tave.

Kad tokiu dalyku as nepateisinu tai isties taip ir yra. Nieko negaliu pakeisti ir tiems vaikams negaliu padeti. Mano suolo drauge sedi kalejime uz savo vaiko nuzudyma. As nedalyvavau nei teisme, nei parodymus daviau. Tik skaiciau laikrastyje. Kai buvo renkama Mis Nelaisve, ja maciau per tv. Net nemoku ir nesugebeciau pasakyti bei suprasti tokio poelgio tokiu moteru vaiku atzvilgiu.
O ka pati padarytum uz tokius dalykus tai moteriai, kuri pakele ranka pries savo kudiki?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 16, 18:27)
Kad tokiu dalyku as nepateisinu tai isties taip ir yra. Nieko negaliu pakeisti ir tiems vaikams negaliu padeti. Mano suolo drauge sedi kalejime uz savo vaiko nuzudyma. As nedalyvavau nei teisme, nei parodymus daviau. Tik skaiciau laikrastyje. Kai buvo renkama Mis Nelaisve, ja maciau per tv. Net nemoku ir nesugebeciau pasakyti bei suprasti tokio poelgio tokiu moteru vaiku atzvilgiu.
O ka pati padarytum uz tokius dalykus tai moteriai, kuri pakele ranka pries savo kudiki?

Laureta, aš nežinau. Manau, kad žmogui aš nieko bloga negalėčiau padaryti. Atjaučiu nusikaltusius ir tiek. Aš nesu teisėja. Nors gal ir norėčiau vaikus skriaudžiančius nagais susmaigyti... Bet TEISĖJA NESU. Tačiau apie savo vaikus aš negaliu kalbėti ir labai nenoriu. Nes tai labai sunku. Nenoriu ir negalvoju, nes motina gali virsti liūte.
Atsakyti
Na taip, taip, blogos jos, bet savo bausmę jau gavo... Neteiskime.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 16, 19:51)
Laureta, aš nežinau. Manau, kad žmogui aš nieko bloga negalėčiau padaryti. Atjaučiu nusikaltusius ir tiek. Aš nesu teisėja. Nors gal ir norėčiau vaikus skriaudžiančius nagais susmaigyti... Bet TEISĖJA NESU. Tačiau apie savo vaikus aš negaliu kalbėti ir labai nenoriu. Nes tai labai sunku. Nenoriu ir negalvoju, nes motina gali virsti liūte.

Na nors ir aplinkeliais, visgi priejome vieningos nuomones. As nepateisinu, o tu nieko blogo negaletum padaryti.
Galetu ir nezudyti, atiduoti i vaiku namus. Gal atsirastu ir jiems nauja seima, kaip kad tiek mano tiek pacios ir kitose seimose auga tevu palikti vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 16 kovo 2008 - 19:21
O hitra hitra ta mano mergina. Šiandien aš sumaniau vaiką tėčiui iškišti tai ji pas mane buvo ant rankų kai paklausiau ar eisi pas tėti tai ta apsikabino mane ir padėjo galvutę ant peties, mat kai jai būna daug daug ašarėlių tai aš ją paimu ant rankų su viena ranka apkabinu galvelę ir padedu sau ant peties tai ji gudruolė šiandien kai nenorėjo eiti pas tėti padėjo man galvą ant peties ir tik paklausiu ar eisi pas teti ta brynkt galvą ant peties ir ir taip kokius 5 kartus.
Uošvienė sako kad mama pro duris ir vaiko ožiukai pro duris.Sako kai vaiką palieku tai ji ramut ramutėlė tik aš gryžtu ir prasideda noriu to ano ir šito ,žodžiu išdyksta noriukas.
Nežinau matyt perminkšta širdis gal jau perdaug išsilepinau doh.gif g.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 04 01, 21:03)
O hitra hitra ta mano mergina. Šiandien aš sumaniau vaiką tėčiui iškišti tai ji pas mane buvo ant rankų kai paklausiau ar eisi pas tėti tai ta apsikabino mane ir padėjo galvutę ant peties, mat kai jai būna daug daug ašarėlių tai aš ją paimu ant rankų su viena ranka apkabinu galvelę ir padedu sau ant peties tai ji gudruolė šiandien kai nenorėjo eiti pas tėti padėjo man galvą ant peties ir tik paklausiu ar eisi pas teti  ta brynkt galvą ant peties ir ir taip kokius 5 kartus.
Uošvienė sako kad mama pro duris ir vaiko ožiukai pro duris.Sako kai vaiką palieku tai ji ramut ramutėlė tik aš gryžtu ir prasideda noriu to ano ir šito ,žodžiu išdyksta noriukas.
Nežinau matyt perminkšta širdis gal jau perdaug išsilepinau  doh.gif  g.gif  blush2.gif .

tikrai gudruolė. Gal neišlepinai, šiaip myli mirksiukas.gif . O ir šiaip, amžius jos dabar toks- gudrėti. Tokio amžiaus kaip tavo dukrytė kiekvieną dieną keičiasi, gudrėja, mokosi, lavėja- tik spėk pastebėti mirksiukas.gif . Nespėsi ir papmatyt ir bus jau didelė.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 04 01, 21:03)
Nežinau matyt perminkšta širdis gal jau perdaug išsilepinau  doh.gif  g.gif  blush2.gif .

Pas mus irgi dažnai būdavo taip - kai aš grįžtu iš darbo, mažuliui visko prireikia, ir kartais staiga itin irzliai reikalaudavo kokių nors daiktų, kur šiaip kol buvo su močiute nereikėjo, ir būtent tuo momentu be šansų atkalbėti, kad gal nereikia jam jų (nors kitu metu, t.y. būnant ilgą laiką kartu lengva susitarti).
Aš nusprendžiau, kad kol mažuliai nemoka kalbėti, jie nelabai moka kažkaip kitaip ir savo susijaudinimo išreikšti mamai grįžus. Man vis atrodydavo iš pradžių keista, kad nesigauna jo įkalbėti ramiai apsikabinus pasimyluoti, bet turbūt jam viskas viduje tada "per daug virdavo" nuo emocijų, ir jos kartais išlįsdavo būtent "ožiukais" jeigu ta pagaliau grįžusi mama dar užsimanydavo pvz. eiti persirenginėti vietoj to, kad visą dėmesį skirtų tik tam, ko nori vaikas.
Mokantis kalbėti aišku viskas keičiasi. Dabar prašymus paduoti kokį nors daiktą keičia mini pasakojimai apie tai, kokius įspūdžius jis patyrė per dieną smile.gif

Atsakyti
QUOTE(GinteZZ @ 2008 04 02, 18:24)

Sveika seniai matyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 04 02, 21:51)
Sveika seniai matyta  4u.gif

Sveika smile.gif O matyta aš seniai dėl to, kad pasikeitė mažulio užmigimo procesas - seniau užmigdavo pats, užtekdavo mums iki ėjimo į lovytę visaip kartu pabūti, išsimaudyti, padainuoti ir t.t., o kai jau paguldydavau, tai užtekdavo bučiuko ir galėdavau grįžti į svetainę. Jis ten pats kažkaip gana greitai ir visai tylutėliai užmigdavo. O maždaug prieš pora mėnesių buvom pas urologą, ir berniukas labai išsigando, nors nieko baisaus jam ten nedarė, bet vis tiek... O dar visa tai buvo gana pavakary, ir iki miego nespėjo pamiršti... Nuo to vakaro ir turiu migdyti, iš pradžių priežastis buvo jo stresas, o dabar jau toks naujas įprotis smile.gif Tai užtrunka apie 1 val, o kartais ir iki 2-ų, tuo būdu mano laisvas laikas (kuris gali būti tik jam miegant, nes kai nemiega, apie kompiuterį nėra ko net svajoti) beveik visai išvirto į nulį. Na bet viskas gerai, kartais nors paskaityti trumpam užsuku smile.gif
O smagiausia tai kad atėjo pavasaris, tai tiek duodamės lauke, kad net jam ir sau pavydžiu smile.gif Apkulniuojam, apibėgam, apšokuojam tiek paupių-miškų-brūzgynų ir šiaip laukų ir kiemų, kad daugumai suaugusių užtektų iki soties, o mažius tik įžengęs namo ir vėl šneka, kada eis į lauką. Tik vienoj vietoje lauke tai dar žaisti visai nemoka, todėl man visiška mistika atrodo tie vaikai, kur gali kelias valandas pratupėti toje pačioje aikštelėje ar smėlio dėžėje. O maniškis panašu kad rimtai treniruojasi kokiam žygiui aplink pasaulį!
Atsakyti