bendraujam dar,bet minimaliai

Tik su viena bendradarbe artimiau bendraujame o siaip tai su kolegomis ne

bendravimas isliko

kolkas tas draugiškas ryšys lyg ir nutrūko, nes į darbą važiuoti reikėjo į kt miestą, bet kai paskambinu - tikrai maloniai bendrauja, kviečia į svečius ir šiaip su vaikais užsukti.
Naujametines dovanėles laiko....
Gruodį jau į darbą .... oij kaip noriu dar namie pabūti
Naujametines dovanėles laiko....
Gruodį jau į darbą .... oij kaip noriu dar namie pabūti

QUOTE(RVJ @ 2008 01 09, 14:20)
Pasidalinkime patirtimi, kaip sekasi bendrauti su bendradarbiais, esant vaiko priežiūros ir auginimo atostogose. Ar palaikote ryšį ir kaip? Kaip neatitrūkstate nuo savo profesinės veiklos? Ar neesate pamiršta savo kolegų, ar pakviečia jus į kolegų susibūrimus, šventinius renginius, sveikinimus, ar jus pasveikina švenčių proga ir t.t.? Ar mama privalo būti mama visas 24 val. per parą, pamirštant savo profesinę, darbinę veiklą ir kolegas? Ar yra svarbus ryšys su bendradarbiais ir domėjimasis savo profesine veikla? Koks yra darbdavio, kolegų požiūris į mamytę, esančią vaiko priežiūros ir auginimo atostogose?
rysi palaikome. dar ligonineje bunant mane aplanke su didziausia puokste, nors prasiau neiti, nes negraziai po gimdymo atrodau. maloniai nustebino, nes atejo, ir sake, kad net nesitiki, kad turiu graziai atrodyti, svarbiausia akys spindi nuo motinystes

Kadangi dar dirbant nebuvo ypatingai artimu rysiu, tai naturalu, kad isejus vaiko auginimo atostogu jie praktiskai visai isnyko. Sutikus mieste - persimetam bendrom frazem. Man to gana

yra ir manau kad isliks

su vienais,kuriais buvau artima ir darbe rysys yra iki siol, su kitais ne- bet jo ir nereikia

Nėra